Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben beğendim canısı sadece bugün hiç yoğurt yememişin akşam fasülyenin yanında giderdi

Kız bak menüyü yazdın geldim rakip olmak böyle bişey hissediyor insan
Ben senin kirazları sevdim bi tek hahahah şaka bi yana beni yenmek için suya mı gömüldün kız ben de tatlıya gömüldüm valla bugün

Ben beğendim canısı sadece bugün hiç yoğurt yememişin akşam fasülyenin yanında giderdi
Giderdi valla abla bayram nedeniyle sütcüyu kaçırdım yarın gelecek bı kuzeye bide mayalamaya ancak yeter hazırda tuketmiyoruz bugün yogurtsuz oldu
hahaa inanmam kız nazar mı ettik yaz bakalım menüyü

Kaçamaklı menüm
Sabah
Menemen
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Yarım porsiyon tavuk göğsü(kızlar bugün size örnek olamadım ama haftada 4 kilo verince kaç haftadır da hiç bir şekilde tatlı yemeyince buna hayır diyemedim)
Akşam
5 tane köfte
Salata
Ayran 1 bardak
Su 2.5 lt falan olmuştur daha içerim

Kız onun işine belli olmuyor valla bu hafta veremediğine göre haftaya iyi olabilir tikkat derim şahsen

O kadarcık olsun tatlım hem hakettin hemde sütlü tatlı
Bide üstüne üstlük yarım porsiyon :)))

menümm

sabah 09:00
2 kücük dilim peynir
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 dilim t.bugday ekmegi

ara sade türk kahvesi ve %70 kakaolu bitter (regl günüme az kaldı cok tatlı ıstedı canım :/ )

öğle
1 kase yogurt ve yulaf

aksam

tavuklu salata nar ekşi ve limonlu
ayran

ara tarcınlı süt ve 1 kuru kayısı

su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüs 20 dk bölgesel

Benim düşüncelerimde benzer 20 dk den sonra yağ yakımı oluyor diye biliyorum kiloya göre artarak gitmeli diye düşünüyorum.
Huuu huuuu kızlar neredesiniz
Benim tatil yarın bitiyor bugün dedemi gördüm anjiyo olmuştu yakında çok durgunlasmis yorgun çökmüş iyice çok fena oldum gözlerinde ışık kalmamış :-(
çok geçmiş olsun
abartı yok canım hakettin tatlın afiyet olsun

Canım tarçın iyi bi çözüm tatlı krizlerin için bitki çayına koyabilirsin sütüne yoğurduna hepsine koyabilirsin tatlı krizi için
Çikolatayı ne kadar yedin miktarda önemli sonuçta
Onun dışında iyi sade ve güzel menü olmuş zaten maşallah

bitter iki kare 1 paket değil yanlıs olmasın

Güzelim menün harika olmuşda niye öyle minicik yazdın zor okudum
Burda hasta ve yaşlı bi kadın var :))))

2 kare yedim canım :)
sıcaklarda fazla yıyesım olmuyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…