- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.301
Iyidir Iyidir terledikçe ödemde gider :))45 dk oluyor eve geleli kızlar ne sıcak ya valla piştim piştim oturduğum yerden terliyorum
O zaman kat kat ortuneyim ablaIyidir Iyidir terledikçe ödemde gider :))
Kahve düştü aklıma şimdi görmedim ki ekmekle simidi bir arada kakalar cişler tuvalete bezleri attık kilotler giydik kafa yandı benim
Yolla yarım kar yolla buralarda biraz soğuk yolla bı tutam yağmur gonderiver
o zaman tmm canım ben baya azaltin diye düşündüm Eki Görüntüle 2015600 buda benim öğlen suyunu yemedim
Hayal kırıklığına uğradımKaçamaklı menüm
Sabah
Menemen
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Yarım porsiyon tavuk göğsü(kızlar bugün size örnek olamadım ama haftada 4 kilo verince kaç haftadır da hiç bir şekilde tatlı yemeyince buna hayır diyemedim)
Akşam
5 tane köfte
Salata
Ayran 1 bardak
Su 2.5 lt falan olmuştur daha içerim
Oh afiyet olsn. Burası sıcak ama evden uzaklaşamıyoruz evdeym yğrüyüşe çıkamıyorum leslie yaptım akşamda yapıcam aramızda kalsınKızlar gelinde bugünkü planlarınızı anlatın bakalım
Bizim yine hava soğuk yağmurlu
Iyiki yanıma kalın ceket almışım sabah bisikletle gelirken üşüdüm
Saksiya domates ektiydim erik gibi minik olanlardan bi güneş görmedilerki kızarsınlar
Olanlarıda Bizim kız kopardı yedi zaten onun için ektim
Ben bile yazdımBulduuum :) teşekkür ederim ablam inşallah birgün bende oraya yazarım
Gece 2de yattık canm yapmştı altına. Yaseminin 45 dk fikrni yapıcamgece uykuda naptınız poni günaydın
Sağol kuzum çok sıcak gerçekten buharlasacagim sanki
Allah'ıma emanet canım 41 kere maşallah ameliyat işi ne oldu bir türlü soramadim
benim orti bana yiyorum sende ye imajı veriyor sonra ters köşe yapacak beni ama Yemem düşmem tuzağa
Sevgili rakibecim 40 dk lik yolum kaldı evime tam gaz gelicem duyrulurPoni Bon
Kansızlıği varmış o yüzden ertelendi ilaç verdi doktorgece uykuda naptınız poni günaydın
Sağol kuzum çok sıcak gerçekten buharlasacagim sanki
Allah'ıma emanet canım 41 kere maşallah ameliyat işi ne oldu bir türlü soramadim
Benimde ilk göz ağrım :)) Yeri başka gerçektenRakibem havluyu erken atıcan ellam:)
bugünüde dünkü gibi sorunsuz gecirecem inşallah yarın hepinizden Azda olsa eksi olsun ki motivemeze motive katsın
Kaç saat uyuyorsun sende hep ayaktasin abla
Yasoo yesin böreklere ben cuma günü bütün takımlara ifşa edicem onu ,ben yemedim bütün hafta bu kadın börekleri götürdü sonuç kazanan taraf benim diye:))
Tatilin en güzel yanı eve dönüş kısma zaten:)
Poni kolay gelsin bugün daha rahat gecer
ablam planım bugün arabayı yıkamak şöyle bezin degmedi yer kalmasın istiyorum pırıl pırıl olsun yaralı ceylanım:)
Helede o ilk çişini kakasını Wc yaptığı zamanki mutlulugu yasa dersinki mutluluk denen şey tamda buymuş:))
ben tartiya göre şekillenicem bakalım haftaiçi
Amin canım bendede yigen çok ama bekarken yanımda doğanın yeri bambaşka bugün 16 yaşına girdi pek yakışıklı bişey oldu çıktı ablası:)
Anladım canım ilac ile çabuk düzene girer inşallahKansızlıği varmış o yüzden ertelendi ilaç verdi doktor
menü güzel görünüyor tubis neredeydin sen şehir olarak burdada pisiyoruz eski evim hiç güneş görmüyordu serin oluyordu şimdi burası 3 cepheden güneş alıyor evde bütün camlar açık@nanekekik bayılamadım kız guya duşa girdim vs gene terliyorum
Mefkurem tabiki biz önde olcaz asşkolsun
kızlar 1.5litreye maydonıoz attım içine öyle içiyorum
Mefkurem abla söler söylemez 2 kçk armuttan yedim
hayret 1.5 litre dahabitmedi ama bitmek üzere
şimdi -16.50 de yarım domates yarım salatalık 2kk köy peynıri 5 zeytın yedim
karnım kazındı çunkü
aksama 6-7 gibide en sevdiğim yemeği yaptıgım halde yiyemicem
yogutr salatalıklı semızotu yicem
bugun hiç ekmek yemedim yemicem
akşam gene yeşilçay içicem gayet güzl dimi
ama bagırsak çalıştırmam lazm şişkinlk azaldı ama gitmedi
of ne zormuş ya
kızlar şimdiye kadar olan menulerde yorum nedir
of hafiflik istiyorum ya
akşam serinliğinde de 30dk yürüyüş yapcam
o yuzdne geç yazabilirim menümü :)
kocaelideyim canım ben bende de tum camlar açık ve cok güneş almıyor evim ama çok sıcakAnladım canım ilac ile çabuk düzene girer inşallah
menü güzel görünüyor tubis neredeydin sen şehir olarak burdada pisiyoruz eski evim hiç güneş görmüyordu serin oluyordu şimdi burası 3 cepheden güneş alıyor evde bütün camlar açık
Yakın sayılırsin bana buhar olucam sanki nem sıcak ne fenakocaelideyim canım ben bende de tum camlar açık ve cok güneş almıyor evim ama çok sıcak
Aynen yaaa :/Yakın sayılırsin bana buhar olucam sanki nem sıcak ne fena
Maydonozu kaynattınmı öylemi koydun suya@nanekekik bayılamadım kız guya duşa girdim vs gene terliyorum
Mefkurem tabiki biz önde olcaz asşkolsun
kızlar 1.5litreye maydonıoz attım içine öyle içiyorum
Mefkurem abla söler söylemez 2 kçk armuttan yedim
hayret 1.5 litre dahabitmedi ama bitmek üzere
şimdi -16.50 de yarım domates yarım salatalık 2kk köy peynıri 5 zeytın yedim
karnım kazındı çunkü
aksama 6-7 gibide en sevdiğim yemeği yaptıgım halde yiyemicem
yogutr salatalıklı semızotu yicem
bugun hiç ekmek yemedim yemicem
akşam gene yeşilçay içicem gayet güzl dimi
ama bagırsak çalıştırmam lazm şişkinlk azaldı ama gitmedi
of ne zormuş ya
kızlar şimdiye kadar olan menulerde yorum nedir
of hafiflik istiyorum ya
akşam serinliğinde de 30dk yürüyüş yapcam
o yuzdne geç yazabilirim menümü :)
Güneş giren eve dr girmez :))menü güzel görünüyor tubis neredeydin sen şehir olarak burdada pisiyoruz eski evim hiç güneş görmüyordu serin oluyordu şimdi burası 3 cepheden güneş alıyor evde bütün camlar açı
yok yıkadım direk attım suyaMaydonozu kaynattınmı öylemi koydun suya
Bugün menün geç başladı heralde akşam saatlerinide yazda bakalım
Çok az yemekde iyi değil cnm ye ama doğru şeyler ye
Güneş giren eve dr girmez :))
Hayal kırıklığına uğradım
Oh afiyet olsn. Burası sıcak ama evden uzaklaşamıyoruz evdeym yğrüyüşe çıkamıyorum leslie yaptım akşamda yapıcam aramızda kalsın
Ben bile yazdım
Gece 2de yattık canm yapmştı altına. Yaseminin 45 dk fikrni yapıcam
Ekmeği kesmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?