Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
11.00
1 d ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 zeytin 1 d pynir
Domates salatalık
2 üçgn d karpuz

14.00
1 yk yer fıstığı
1 hurma

17.30
1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği
2 parça ızgara tavuk

Su.2
Spor 3 mil 45 dk leslie

Ne kadar çok faydası varmş bn ekşi diye sevmiyorm kompostosu da şekersiz içilmiyo saplarını toplarım artık
Niye kız hayaller de ne vardı
Kaçamak öyle yapılmaz çok masum seninki

Afiyt olsn canm bnde semizotu yedim bugün ilk defa pişirdim ıspanak gibi çok hoşuma gitti

kızlar eltimle sahile gidioz ailecek eşime sordum 15-20 dk evden sahile gideriz diyor
gidiş dönüş 30 dk olmuş olur sanırım normal yürüyüş gibi çok tempolu olmaz ama genelde de gerçektn hızlı ve tempolu yürürüm o yüzden gerçek yürüyüş olıyor şmdiden yazıyım ozaman :)

öğlen:
13-13:30 arası,
2 kucuk lokmalık armut
1fincann yesişçay
ikindi 16:50
yarım domates
yarım salatalık
2kk köy peynırı
5 zeytin

19.30
bir avuc çiğ semızotu,1 salatalık,nane,az bişi pulbiber ile yogurt
Su: 2 litre yatana kadar 3 olur(maydonozlu)
spor :30 dk yürüyüş belki daha fazla
evt yorumları allıım

Çok dikkat etmişsin bugün Tuba tebrik ederim. Bir günlük böyle olabilir ama her zaman bu kadar sıkı yapma bence. Hafif bir kahvalti, öğle ve akşama birer dilim ekmek eklenebilir mesela. Yine de iyi tabi iradeni konuşturmuşsun.

Ben üzülerek bugün menümü yazamayacağım. iki tabak mantının üzerine bu mesajı kocaman bir nutellali ekmek yiyerek yazıyorum. Sabah kahvaltıdan başlayarak kontrolü kaybettim. Sağda solda başıboş dolaşan bir irade gören olursa bana haber versin. spor yok su az. Gücümü toplayabilirsem yarın tekrar başlarım diye umut ediyorum.

Güzel canım ben beğendim afiyet olsun

Maydonozu kaynattınmı öylemi koydun suya

Bugün menün geç başladı heralde akşam saatlerinide yazda bakalım

Çok az yemekde iyi değil cnm ye ama doğru şeyler ye

Güneş giren eve dr girmez :))
abla bu evede cok fazla giriyor ama bütün gün bütün odalarda güneş

babaannemjb bahçede vardı keşke toplasaymiskm kiraz getirdik eşimin memleketinden de visnede baya faydaliymis
afiyet olsun canım

bu hafta çok güzel eksi gelecek senden eminim

gayet güzel canım afiyet olsun

Afiyt olsn canm bnde semizotu yedim bugün ilk defa pişirdim ıspanak gibi çok hoşuma gitti
benimde canım çekti pazardan alıp bende yapayım bari

tubis bı kaç seferdir sabahları yok çok geç yemeğe başlıyorsun ne kadar geç yersen meto o kadar geç çalışır

canım bir kaçamak yaptın diye diyeti bozulmuş olmuyorsun öncelikle bunu aklından cikar diyelim öğlen hamburger yedin akşam sadece yoğurt yersin yada salata yersin bol su içersin ve o gün spor yaparsın dengelemeye çalışmalısın nasılsa bozdum diyip başka şeylerde yememelisin

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/bil_kazan/temizligin-yeni-nesli-yeni-persil-premium.20/

Tesadüf gördüm şimdi ... haberi yoksa henüz , bildireyim istedim askrhpozitif

İyi günlerde yıka :))
teşekkürler Ausencia bildirim gelmiş bugün gördüm bende

Menüm
Kahvaltı: 60 gr kıymalı börek+1/2 poğaça
1 haş. yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
çay
ara: 1/2 şar porsiyon kayısı ve kiraz
öğlen:ton balıklı yağsız salata
akşam: 1 porsiyon kavun
ara:30 gr çiğdem

su şimdilik 2 Lt
spor bugün yapamadaım.hatta evden hiç çıkmadım,reglden dolayı çok ağrım vardı.yalnız ter su içinde kalarak ütü yaptım

Börek ve poğaçalar listedeki değişimlerden mi çok geçmiş olsun mazejik ile ilk günleri ancak durabiliyorum ben

İyi akşamlar
:)
Menüm
Sabah10:30
2 dilim peynir
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt

Öğlen
6 kaşık haşil ( buğdaydan yapılan sarımsaklı yoğurtlu 1 tatlı kaşığı tereyağı ile yapılan bir yemek )

Aksam
Tarçınlı süt

Su
1 litre olabildi evde değildim :/
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…