- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.341
Akşami geçiştirmissin oglenki yemekten dolayı galiba suyu 2 yapmaya çalış tatlımİyi akşamlar
:)
Menüm
Sabah10:30
2 dilim peynir
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen
6 kaşık haşil ( buğdaydan yapılan sarımsaklı yoğurtlu 1 tatlı kaşığı tereyağı ile yapılan bir yemek )
Aksam
Tarçınlı süt
Su
1 litre olabildi evde değildim :/
Spor yok
Edibe bende senin gibiyim anneme geldim ama bir turlu menumu duzeltemedim. gecen hafta sabit kalmistim bu hafta yapmazsam muhakkak alicam biliorum. Bizi biraz bilerek rakip yapmislar galiba. Kizdim cok kendime siteye bile girmiyim dedim sonra meraktan girdim. Yarin aksam cok guzel bir mmenu yazmak istiyorum buraya sende duzelt lutfen. Yarin yine yazisalim. Bende iradesizligime kiziyorum ama biran once kullanmaya baslaasam onu iyi olacak yoksa her cuma girip yine ayniyim yada kilo aldim demek zorunda kalicam.Ben üzülerek bugün menümü yazamayacağım. iki tabak mantının üzerine bu mesajı kocaman bir nutellali ekmek yiyerek yazıyorum. Sabah kahvaltıdan başlayarak kontrolü kaybettim. Sağda solda başıboş dolaşan bir irade gören olursa bana haber versin.spor yok su az. Gücümü toplayabilirsem yarın tekrar başlarım diye umut ediyorum.
Ağır bı yemek mideme dokundu ilk defa yedim yemek zorunda kaldım suyu 2 yapcam :)Akşami geçiştirmissin oglenki yemekten dolayı galiba suyu 2 yapmaya çalış tatlım
evet börek ve poğaça= 2 dilim ekmek+1/2 et+1 tk yağ hakkıma karşılık geliyor ama yine de öğlen ve akşam dengelemişimdir diye düşünüyorumBörek ve poğaçalar listedeki değişimlerden mi çok geçmiş olsun mazejik ile ilk günleri ancak durabiliyorum ben
Bence dört dörtlük örnek menü olmuşKızlar ben menümü yazayım gelmişken hazır
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
1 kaşık yulaf
Az kefir
Öğlen
Az tavuk etli peynirli salata-bayağa bol-
Akşam
2 kaşık fırında kabak mücver
2 kaşık mantar sote (kaşıklar yemek kaşığı)
Beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Su 3 lt
Spor yok
Maşallah sporuda ihmal etmşyosun tatlımMenüm
11.00
1 d ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 zeytin 1 d pynir
Domates salatalık
2 üçgn d karpuz
14.00
1 yk yer fıstığı
1 hurma
17.30
1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği
2 parça ızgara tavuk
Su.2
Spor 3 mil 45 dk leslie
semizotlarının saplarını ayırıyomusunuzAfiyt olsn canm bnde semizotu yedim bugün ilk defa pişirdim ıspanak gibi çok hoşuma gitti
hareket berekettir tatlım ne yapılırsa kârkızlar eltimle sahile gidioz ailecek eşime sordum 15-20 dk evden sahile gideriz diyor
gidiş dönüş 30 dk olmuş olur sanırım normal yürüyüş gibi çok tempolu olmaz ama genelde de gerçektn hızlı ve tempolu yürürüm o yüzden gerçek yürüyüş olıyor şmdiden yazıyım ozaman :)
Tuğba düzensiz uykuda şişlik yapar cnmöğlen:
13-13:30 arası,
2 kucuk lokmalık armut
1fincann yesişçay
ikindi 16:50
yarım domates
yarım salatalık
2kk köy peynırı
5 zeytin
19.30
bir avuc çiğ semızotu,1 salatalık,nane,az bişi pulbiber ile yogurt
Su: 2 litre yatana kadar 3 olur(maydonozlu)
spor :30 dk yürüyüş belki daha fazla
evt yorumları allıım
Geçmiş olsun tatlımMenüm
Kahvaltı: 60 gr kıymalı börek+1/2 poğaça
1 haş. yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
çay
ara: 1/2 şar porsiyon kayısı ve kiraz
öğlen:ton balıklı yağsız salata
akşam: 1 porsiyon kavun
ara:30 gr çiğdem
su şimdilik 2 Lt
spor bugün yapamadaım.hatta evden hiç çıkmadım,reglden dolayı çok ağrım vardı.yalnız ter su içinde kalarak ütü yaptım
Akşam acıkırsın tatlım keşke salata yoğurt falan yeseydinİyi akşamlar
Menüm
2 dilim peynir
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen
6 kaşık haşil ( buğdaydan yapılan sarımsaklı yoğurtlu 1 tatlı kaşığı tereyağı ile yapılan bir yemek )
Aksam
Tarçınlı süt
Su
Spor yok
Takım kurallarında kimseye taviz verilmiyor cnmselam kızlar şimdi eve girdik yaa süperdi
sahilde sadece limonlu soda ve sekersiz bır bardak cay içtim
tam tamına 35 dk tempolu yürüdüm
20 dk hafif tempoda eve vardık
Edibe12 askrhpozitif @seydan94 sağolun canlar
askrhpozitif canım sıcaktan gec kalkıom ondan bugun böyle vuxudumdakı ödem gitsib bagrsak hareketlensın dedim
pfff kaptanım yarın tartılmasam hala bozukluk var ben çarsamba tartılsam olurmu lütfen izin ver
kızlar ekmeksizde gayet doydum çarsamba da uygulamaya calişicam biraz hafifliyim istiyorum kızlar verememek beni delietti bide meto zorluyor benı
bu hafta ekmeksız yicem herseyı bakalım ne olcak olmadı sade yogurt çorbası yapıp sıvı ilave edicem
yarın aksamda serinde cıkıcaz 40dk olcak şekilde haftanin 3 gününü yuruyuşe ayırıcsaz inşallah
Her zamanki gibi başarılı, haftaya da birinci sen olursun inşallah. Kültür mantarları aşırı radyasyon içeriyor diye duymuştum o zamandan beri az yemeye çalışıyorum. Doğru mu acaba bu bilgi, sen duymuş muydun? Ya da kültür mantarı değil mi bu yediklerin?Kızlar ben menümü yazayım gelmişken hazır
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
1 kaşık yulaf
Az kefir
Öğlen
Akşam
Beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Su 3 lt
Spor yok
Süper!!! Sadece kahvaltıyı daha erkene çekmeye çalışmalısın bence. 45 sk spor çok iyi...Menüm
11.00
1 d ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 zeytin 1 d pynir
Domates salatalık
2 üçgn d karpuz
14.00
1 yk yer fıstığı
1 hurma
17.30
2 parça ızgara tavuk
Su.2
Spor 3 mil 45 dk leslie
Kazandığın hediye hayırlı olsun Merve güle güle kullan. Yorumun için teşekkür ederim. Yarın Şevval orucu tutmayı düşünüyorum belki kendimi frenlerim.İyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz
Geçmiş olsun. Akşam az gibi. Rahatsızsin diye belki yiyememissindir bu sefer ama listeden şaşma bence.Menüm
1 haş. yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
çay
su şimdilik 2 Lt
spor bugün yapamadaım.hatta evden hiç çıkmadım,reglden dolayı çok ağrım vardı.yalnız ter su içinde kalarak ütü yaptım
Iyi oldu hatırlattığın. Sana da iyi geceler minik prenseslerin annesi.Kızlar iyi geceler hepinize yarın tartılmayı unutmayalım öpüyorum hepinizi
Canım bence akşam az bir de sabah daha erken kahvaltı yaparsan iyi olur. Gittiğim bir diyetisyen zayıflamak istiyorsan 9 dan önce kahvaltı yap demişti. Bu cuma zorlu rakiplerini yeneceksin gibi ha gayret.İyi akşamlar
Menüm
2 dilim peynir
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen
Aksam
Tarçınlı süt
Su
Spor yok
Aynen canım hadi toparlayalım kendimizi bulalım kayıp irademizi.Edibe bende senin gibiyim anneme geldim ama bir turlu menumu duzeltemedim. gecen hafta sabit kalmistim bu hafta yapmazsam muhakkak alicam biliorum. Bizi biraz bilerek rakip yapmislar galiba. Kizdim cok kendime siteye bile girmiyim dedim sonra meraktan girdim. Yarin aksam cok guzel bir mmenu yazmak istiyorum buraya sende duzelt lutfen. Yarin yine yazisalim. Bende iradesizligime kiziyorum ama biran once kullanmaya baslaasam onu iyi olacak yoksa her cuma girip yine ayniyim yada kilo aldim demek zorunda kalicam.
Sinamaki çayı bu konuda çok etkili diye biliyorum Tuba. Bulabilirsen dene istersen. Tabi ölçülü ve dikkatli kullanmak lazım böyle şeyleri.birazdan internetten bagırsak çalıstırıcı çorba flaan bakıcam bide onu denicem onerınız varsa alabşilirim kızlar
Sağol Zuhal valla sayende leptinin önemi iyice zihnime kazındı. Hele sütlü çay sevdasından bu yüzden vazgeçeceğim galiba. Bir de yaşımı sormuştun sanırım, 35.Bugün küçük görümcemin eşi bahçelerinden vişne getirdi de
Bende onun için nete baktım
Vişne saplarıda aynı kiraz sapı gibi oluyomuymuş diye
Onlarıda kurutabiliriz aynı işi görüyomuş
Bende çok acıktım yemek fırında pişiyor
Arada başka bişeyde yemek istemedim
Bugün baya leptin çalıştı :))
Tatlım bende tartıda eksiliyorum ama kotum dar geliyor sanki sıcaktan bence bugün biraydir görmediğim biri kuzey seni baya zayıflatmış dedi hiç alakası yok kendi emeğin dedimNorth River bayılamadım kız guya duşa girdim vs gene terliyorum
Mefkurem tabiki biz önde olcaz asşkolsun
kızlar 1.5litreye maydonıoz attım içine öyle içiyorum
Mefkurem abla söler söylemez 2 kçk armuttan yedim
hayret 1.5 litre dahabitmedi ama bitmek üzere
şimdi -16.50 de yarım domates yarım salatalık 2kk köy peynıri 5 zeytın yedim
karnım kazındı çunkü
aksama 6-7 gibide en sevdiğim yemeği yaptıgım halde yiyemicem
yogutr salatalıklı semızotu yicem
bugun hiç ekmek yemedim yemicem
akşam gene yeşilçay içicem gayet güzl dimi
ama bagırsak çalıştırmam lazm şişkinlk azaldı ama gitmedi
of ne zormuş ya
kızlar şimdiye kadar olan menulerde yorum nedir
of hafiflik istiyorum ya
akşam serinliğinde de 30dk yürüyüş yapcam
o yuzdne geç yazabilirim menümü :)
Abla bence o söz küresel ısınmadan onceymisMaydonozu kaynattınmı öylemi koydun suya
Bugün menün geç başladı heralde akşam saatlerinide yazda bakalım
Çok az yemekde iyi değil cnm ye ama doğru şeyler ye
Güneş giren eve dr girmez :))
Süpersin rakibemKızlar ben menümü yazayım gelmişken hazır
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
1 kaşık yulaf
Az kefir
Öğlen
Akşam
Beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Su 3 lt
Spor yok
Şu tatlı vişneleri çıkışında yiyeyim kiraz delisi oldum bu seneBugün küçük görümcemin eşi bahçelerinden vişne getirdi de
Bende onun için nete baktım
Vişne saplarıda aynı kiraz sapı gibi oluyomuymuş diye
Onlarıda kurutabiliriz aynı işi görüyomuş
Bende çok acıktım yemek fırında pişiyor
Arada başka bişeyde yemek istemedim
Bugün baya leptin çalıştı :))
Dünü telafi etmişsin ponicim :)Menüm
11.00
1 d ekmek
1 kaşık kıymalı yumurta
2 zeytin 1 d pynir
Domates salatalık
2 üçgn d karpuz
14.00
1 yk yer fıstığı
1 hurma
17.30
2 parça ızgara tavuk
Su.2
Spor 3 mil 45 dk leslie
Protein görmek istedi gözüm ama bı iki günlük olduğu için ses etmiyorumöğlen:
13-13:30 arası,
2 kucuk lokmalık armut
1fincann yesişçay
ikindi 16:50
yarım domates
yarım salatalık
2kk köy peynırı
5 zeytin
19.30
bir avuc çiğ semızotu,1 salatalık,nane,az bişi pulbiber ile yogurt
Su: 2 litre yatana kadar 3 olur(maydonozlu)
spor :30 dk yürüyüş belki daha fazla
evt yorumları allıım
var var takımın masa ortulerini o yıkacak bu hafta :)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/bil_kazan/temizligin-yeni-nesli-yeni-persil-premium.20/
Tesadüf gördüm şimdi ... haberi yoksa henüz , bildireyim istedimaskrhpozitif
İyi günlerde yıka :))
Menüm
1 haş. yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
çay
su şimdilik 2 Lt
Sen biraz Ayça Kaya stili yapıyorsun sanırım yoksa diyetisyenin değişimlerde börek vs verdi mievet börek ve poğaça= 2 dilim ekmek+1/2 et+1 tk yağ hakkıma karşılık geliyor ama yine de öğlen ve akşam dengelemişimdir diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım yemeği ilkkez duydum dışarda olsa suyu ihmal etme yudum yudum eriyoruz slogan bu :)İyi akşamlar
Menüm
2 dilim peynir
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen
Aksam
Tarçınlı süt
Su
Spor yok
Edibe bende senin gibiyim anneme geldim ama bir turlu menumu duzeltemedim. gecen hafta sabit kalmistim bu hafta yapmazsam muhakkak alicam biliorum. Bizi biraz bilerek rakip yapmislar galiba. Kizdim cok kendime siteye bile girmiyim dedim sonra meraktan girdim. Yarin aksam cok guzel bir mmenu yazmak istiyorum buraya sende duzelt lutfen. Yarin yine yazisalim. Bende iradesizligime kiziyorum ama biran once kullanmaya baslaasam onu iyi olacak yoksa her cuma girip yine ayniyim yada kilo aldim demek zorunda kalicam.
tatlım su stresi bı bırak tartıya yuzlesselam kızlar şimdi eve girdik yaa süperdi
sahilde sadece limonlu soda ve sekersiz bır bardak cay içtim
tam tamına 35 dk tempolu yürüdüm
20 dk hafif tempoda eve vardık
Edibe12 askrhpozitif @seydan94 sağolun canlar
askrhpozitif canım sıcaktan gec kalkıom ondan bugun böyle vuxudumdakı ödem gitsib bagrsak hareketlensın dedim
pfff kaptanım yarın tartılmasam hala bozukluk var ben çarsamba tartılsam olurmu lütfen izin ver
kızlar ekmeksizde gayet doydum çarsamba da uygulamaya calişicam biraz hafifliyim istiyorum kızlar verememek beni delietti bide meto zorluyor benı
bu hafta ekmeksız yicem herseyı bakalım ne olcak olmadı sade yogurt çorbası yapıp sıvı ilave edicem
yarın aksamda serinde cıkıcaz 40dk olcak şekilde haftanin 3 gününü yuruyuşe ayırıcsaz inşallah
Haklısın canım ama işte düşün ki neredeyse bir yıldır midem bulanama kadar yemeyi adet edinmişim ne ara kontrolü kaybediyorum onu bile bilmiyorum. Tabi ki bu bahane değil. Bu sefer ne zaman bozsam kendime geldiğim andan itibaren devam edeceğim inşallah. Inan sözleriniz en büyük desteğim. Bu takım benim umudum. Yeme isteği gruba yazınca anca durdu. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.Tatlım bende tartıda eksiliyorum ama kotum dar geliyor sanki sıcaktan bence bugün biraydir görmediğim biri kuzey seni baya zayıflatmış dedi hiç alakası yok kendi emeğin dedim
Abla bence o söz küresel ısınmadan onceymis
Süpersin rakibem
Şu tatlı vişneleri çıkışında yiyeyim kiraz delisi oldum bu sene
Dünü telafi etmişsin ponicim :)
Protein görmek istedi gözüm ama bı iki günlük olduğu için ses etmiyorum
var var takımın masa ortulerini o yıkacak bu hafta :)
Sen biraz Ayça Kaya stili yapıyorsun sanırım yoksa diyetisyenin değişimlerde börek vs verdi mi
Afiyet olsun canım yemeği ilkkez duydum dışarda olsa suyu ihmal etme yudum yudum eriyoruz slogan bu :)
Edibe12 P pufss kızlar geldiğiniz tarihe bir bakın şimdi sizin tıkır tıkır kilo vermeniz lazım hadi bı gerçekten isteyin lütfen ne engel
Pufss sen yemek yapamıyorum diyordun bak annendesin bunu fırsata çevir
Edibe senin çocuklarda iyileşti daha dün yuvarlak bedeninden rahatsızdim bugün neden biraz daha şişko görünmek için ugrastin olay basit gerçekten işte beynine sinyal gönder bu yiyeceklerin tadını biliyorum bunlar yüzünden bu haldeyim onlara ihtiyacım yok sağlıklı seçimler yapın
Abur cubur mu istedi yağsız tuzsuz mısır patlatma 1su bardağı ye çayla ama devamı yok bu kadar
Çikolatanın istedi 2kare bitter kahve yanına hem keyif hem diyete devam nolur yapmayın bu kötülüğü daha fazla kendinize
Bakın kaç gündür burada kaç kişi bırakmayın pes etmeyin şöyle yapın böyle yapın gaz veriyor biz sizin için güzel şeyler sadece önerir isteyebiliriz ama siz kendiniz için güzel bir değişim yapıp bu güzelliği yaşayabilirsiniz
tatlım su stresi bı bırak tartıya yuzles
Çoook beğendimEdibe12 P pufss kızlar geldiğiniz tarihe bir bakın şimdi sizin tıkır tıkır kilo vermeniz lazım hadi bı gerçekten isteyin lütfen ne engel
Pufss sen yemek yapamıyorum diyordun bak annendesin bunu fırsata çevir
Edibe senin çocuklarda iyileşti daha dün yuvarlak bedeninden rahatsızdim bugün neden biraz daha şişko görünmek için ugrastin olay basit gerçekten işte beynine sinyal gönder bu yiyeceklerin tadını biliyorum bunlar yüzünden bu haldeyim onlara ihtiyacım yok sağlıklı seçimler yapın
Abur cubur mu istedi yağsız tuzsuz mısır patlatma 1su bardağı ye çayla ama devamı yok bu kadar
Çikolatanın istedi 2kare bitter kahve yanına hem keyif hem diyete devam nolur yapmayın bu kötülüğü daha fazla kendinize
Bakın kaç gündür burada kaç kişi bırakmayın pes etmeyin şöyle yapın böyle yapın gaz veriyor biz sizin için güzel şeyler sadece önerir isteyebiliriz ama siz kendiniz için güzel bir değişim yapıp bu güzelliği yaşayabilirsiniz
Bu hafta çok güzel olacak eminimMenünu yaziyim kahve yapıp keyfi yapacaktım bugünde kaldı
Sabah (9:00)
1yumurta 1kk peynir yeşillik 1dkm ekmek
Öğlen(13:30)
5yk taze fasulye
4yk yoğurt
Ara(16:00)
1cb leblebi
2kuru erik
Akşam(18:30)
120g haşlanmış bol biberli tavuk
Salata
Şu:cokkk spor: yokkk
Edibecim bak bizlerde aynı problemleri yaşıyoruz onun için burdayızHaklısın canım ama işte düşün ki neredeyse bir yıldır midem bulanama kadar yemeyi adet edinmişim ne ara kontrolü kaybediyorum onu bile bilmiyorum. Tabi ki bu bahane değil. Bu sefer ne zaman bozsam kendime geldiğim andan itibaren devam edeceğim inşallah. Inan sözleriniz en büyük desteğim. Bu takım benim umudum. Yeme isteği gruba yazınca anca durdu. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Tuğba artık sana olumsuz, stres olmayı yasaklıyorum :))Mefkurem abla ben saplarıyla birlikte suya koymuştum dediğinide dikkate alıcam
ben semizotunu saplarıyla yedimof yarın tartı günü inşallah eksi çıkarım
Ne diyeyim yerden göğe kadar haklısın. Ama söz üç gün bozmayacağım en ufak kaçamak yok. Israr eden olursa Zuhal diye bir arkadaşım var ona söz verdim 3 gün yiyemem derim. Deneyeyim bakalim.Edibe12
P pufss
Kızlar öncelikle gerçekten zayıflamak isteyip istemediğinize karar verin
Bakın hergün yarın daha iyi olsun diyoruz
Ben hep yarın yarın diye diye 5 ayı geçirdim ve 20 kilo aldım
Sizlerinde aynı hataya düşmenizi istemiyorum
Biran önce kendinize dur demezseniz bisüre sonra şimdiki kilolarınızıda ararsınız
Daha gençsiniz bu günlerinizin kıymetini bilin boşa harcamayın derim Ben
Geçen günde yazmıştım eğer canınız zararlı bişey istediğinde yemeden önce buraya yazınki sizlere yardımcı olabilelim
3 gün hiç kaçamak yapmadan bi devam edin göreceksiniz arkası gelecek kendinize güveniniz artacak
Hele bide kilo vermeye başlayıp herhafta eksileri gördükçe dahada mutlu olacaksınız
Verdikçe veresiniz gelecek
Görüyosunuz burda herkes nefsiyle savaş halinde
Bazıları yaparken siz niye yapamayasınız
Ben Geçen dönem 45 kilo verdim
Inanın onun mutluluğu bütün yemeklere değer
Şimdi geri alınca bunu çok daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?