Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşami geçiştirmissin oglenki yemekten dolayı galiba suyu 2 yapmaya çalış tatlım

Edibe bende senin gibiyim anneme geldim ama bir turlu menumu duzeltemedim. gecen hafta sabit kalmistim bu hafta yapmazsam muhakkak alicam biliorum. Bizi biraz bilerek rakip yapmislar galiba. Kizdim cok kendime siteye bile girmiyim dedim sonra meraktan girdim. Yarin aksam cok guzel bir mmenu yazmak istiyorum buraya sende duzelt lutfen. Yarin yine yazisalim. Bende iradesizligime kiziyorum ama biran once kullanmaya baslaasam onu iyi olacak yoksa her cuma girip yine ayniyim yada kilo aldim demek zorunda kalicam.

selam kızlar şimdi eve girdik yaa süperdi
sahilde sadece limonlu soda ve sekersiz bır bardak cay içtim
tam tamına 35 dk tempolu yürüdüm
20 dk hafif tempoda eve vardık
Edibe12 askrhpozitif @seydan94 sağolun canlar
askrhpozitif canım sıcaktan gec kalkıom ondan bugun böyle vuxudumdakı ödem gitsib bagrsak hareketlensın dedim
pfff kaptanım yarın tartılmasam hala bozukluk var ben çarsamba tartılsam olurmu lütfen izin ver
kızlar ekmeksizde gayet doydum çarsamba da uygulamaya calişicam biraz hafifliyim istiyorum kızlar verememek beni delietti bide meto zorluyor benı
bu hafta ekmeksız yicem herseyı bakalım ne olcak olmadı sade yogurt çorbası yapıp sıvı ilave edicem
yarın aksamda serinde cıkıcaz 40dk olcak şekilde haftanin 3 gününü yuruyuşe ayırıcsaz inşallah

Iyi akşamlar
Çocuklar vardı biraz önce gittiler

Bence dört dörtlük örnek menü olmuş
Hem besleyici Hem hafif

Yoğurtdu peynşri tavuğu yumurtası salata sebze daha ne olsun

Maşallah sporuda ihmal etmşyosun tatlım
Menü de ballı kaymak olmuş :))

Afiyt olsn canm bnde semizotu yedim bugün ilk defa pişirdim ıspanak gibi çok hoşuma gitti
semizotlarının saplarını ayırıyomusunuz

hareket berekettir tatlım ne yapılırsa kâr

Tuğba düzensiz uykuda şişlik yapar cnm
Erken kalkıp kahvaltını yapmaya çalışki metonda erkenden çalışmaya başlasın
Maydonuzu suya koyman güzelde eğer saplarıyla birlikte kaynatıp içersen daha etkili olur, tabi abartmamak lazım tansiyon düşüklüğü yapıyor kimilerinde
Ikindi ve akşamın güzel olmuş

Geçmiş olsun tatlım
Hazır ütüye başlamışken benimkileride yapıvereydin :))

Akşam acıkırsın tatlım keşke salata yoğurt falan yeseydin

Takım kurallarında kimseye taviz verilmiyor cnm
Yoksa herhafta biri çıkıp ben tartılmayım der
Sen kaçamak yapmadığına göre için rahat olsun
Artı da çıkarsak bilelimki erkenden önlemimizi alalım

Her zamanki gibi başarılı, haftaya da birinci sen olursun inşallah. Kültür mantarları aşırı radyasyon içeriyor diye duymuştum o zamandan beri az yemeye çalışıyorum. Doğru mu acaba bu bilgi, sen duymuş muydun? Ya da kültür mantarı değil mi bu yediklerin?
Süper!!! Sadece kahvaltıyı daha erkene çekmeye çalışmalısın bence. 45 sk spor çok iyi...
İyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz
Kazandığın hediye hayırlı olsun Merve güle güle kullan. Yorumun için teşekkür ederim. Yarın Şevval orucu tutmayı düşünüyorum belki kendimi frenlerim.
Geçmiş olsun. Akşam az gibi. Rahatsızsin diye belki yiyememissindir bu sefer ama listeden şaşma bence.
Kızlar iyi geceler hepinize yarın tartılmayı unutmayalım öpüyorum hepinizi
Iyi oldu hatırlattığın. Sana da iyi geceler minik prenseslerin annesi.
Canım bence akşam az bir de sabah daha erken kahvaltı yaparsan iyi olur. Gittiğim bir diyetisyen zayıflamak istiyorsan 9 dan önce kahvaltı yap demişti. Bu cuma zorlu rakiplerini yeneceksin gibi ha gayret.
Aynen canım hadi toparlayalım kendimizi bulalım kayıp irademizi.
birazdan internetten bagırsak çalıstırıcı çorba flaan bakıcam bide onu denicem onerınız varsa alabşilirim kızlar
Sinamaki çayı bu konuda çok etkili diye biliyorum Tuba. Bulabilirsen dene istersen. Tabi ölçülü ve dikkatli kullanmak lazım böyle şeyleri.

Sağol Zuhal valla sayende leptinin önemi iyice zihnime kazındı. Hele sütlü çay sevdasından bu yüzden vazgeçeceğim galiba. Bir de yaşımı sormuştun sanırım, 35.

Tatlım bende tartıda eksiliyorum ama kotum dar geliyor sanki sıcaktan bence bugün biraydir görmediğim biri kuzey seni baya zayıflatmış dedi hiç alakası yok kendi emeğin dedim
Maydonozu kaynattınmı öylemi koydun suya

Bugün menün geç başladı heralde akşam saatlerinide yazda bakalım

Çok az yemekde iyi değil cnm ye ama doğru şeyler ye

Güneş giren eve dr girmez :))
Abla bence o söz küresel ısınmadan onceymis
Süpersin rakibem
Şu tatlı vişneleri çıkışında yiyeyim kiraz delisi oldum bu sene
Dünü telafi etmişsin ponicim :)
Protein görmek istedi gözüm ama bı iki günlük olduğu için ses etmiyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/bil_kazan/temizligin-yeni-nesli-yeni-persil-premium.20/

Tesadüf gördüm şimdi ... haberi yoksa henüz , bildireyim istedim askrhpozitif

İyi günlerde yıka :))
var var takımın masa ortulerini o yıkacak bu hafta :)

evet börek ve poğaça= 2 dilim ekmek+1/2 et+1 tk yağ hakkıma karşılık geliyor ama yine de öğlen ve akşam dengelemişimdir diye düşünüyorum
Sen biraz Ayça Kaya stili yapıyorsun sanırım yoksa diyetisyenin değişimlerde börek vs verdi mi
Afiyet olsun canım yemeği ilkkez duydum dışarda olsa suyu ihmal etme yudum yudum eriyoruz slogan bu :)

Edibe12 P pufss kızlar geldiğiniz tarihe bir bakın şimdi sizin tıkır tıkır kilo vermeniz lazım hadi bı gerçekten isteyin lütfen ne engel
Pufss sen yemek yapamıyorum diyordun bak annendesin bunu fırsata çevir
Edibe senin çocuklarda iyileşti daha dün yuvarlak bedeninden rahatsızdim bugün neden biraz daha şişko görünmek için ugrastin olay basit gerçekten işte beynine sinyal gönder bu yiyeceklerin tadını biliyorum bunlar yüzünden bu haldeyim onlara ihtiyacım yok sağlıklı seçimler yapın
Abur cubur mu istedi yağsız tuzsuz mısır patlatma 1su bardağı ye çayla ama devamı yok bu kadar
Çikolatanın istedi 2kare bitter kahve yanına hem keyif hem diyete devam nolur yapmayın bu kötülüğü daha fazla kendinize
Bakın kaç gündür burada kaç kişi bırakmayın pes etmeyin şöyle yapın böyle yapın gaz veriyor biz sizin için güzel şeyler sadece önerir isteyebiliriz ama siz kendiniz için güzel bir değişim yapıp bu güzelliği yaşayabilirsiniz
tatlım su stresi bı bırak tartıya yuzles

Edibe12
P pufss
Kızlar öncelikle gerçekten zayıflamak isteyip istemediğinize karar verin
Bakın hergün yarın daha iyi olsun diyoruz
Ben hep yarın yarın diye diye 5 ayı geçirdim ve 20 kilo aldım
Sizlerinde aynı hataya düşmenizi istemiyorum
Biran önce kendinize dur demezseniz bisüre sonra şimdiki kilolarınızıda ararsınız
Daha gençsiniz bu günlerinizin kıymetini bilin boşa harcamayın derim Ben

Geçen günde yazmıştım eğer canınız zararlı bişey istediğinde yemeden önce buraya yazınki sizlere yardımcı olabilelim

3 gün hiç kaçamak yapmadan bi devam edin göreceksiniz arkası gelecek kendinize güveniniz artacak
Hele bide kilo vermeye başlayıp herhafta eksileri gördükçe dahada mutlu olacaksınız
Verdikçe veresiniz gelecek
Görüyosunuz burda herkes nefsiyle savaş halinde
Bazıları yaparken siz niye yapamayasınız
Ben Geçen dönem 45 kilo verdim
Inanın onun mutluluğu bütün yemeklere değer
Şimdi geri alınca bunu çok daha iyi anlıyorum

Menünu yaziyim kahve yapıp keyfi yapacaktım bugünde kaldı

Sabah (9:00)
1yumurta 1kk peynir yeşillik 1dkm ekmek

Öğlen(13:30)
5yk taze fasulye
4yk yoğurt

Ara(16:00)
1cb leblebi
2kuru erik

Akşam(18:30)
120g haşlanmış bol biberli tavuk
Salata

Şu:cokkk spor: yokkk

Haklısın canım ama işte düşün ki neredeyse bir yıldır midem bulanama kadar yemeyi adet edinmişim ne ara kontrolü kaybediyorum onu bile bilmiyorum. Tabi ki bu bahane değil. Bu sefer ne zaman bozsam kendime geldiğim andan itibaren devam edeceğim inşallah. Inan sözleriniz en büyük desteğim. Bu takım benim umudum. Yeme isteği gruba yazınca anca durdu. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Mefkurem ablam haklısın canım yuzleşicem artık belki yürüyüşte etkili olur
Edibe12 ablam senin dediğinide dikkate alıcam aktara giderim çarsamba günü aktar söyler miktarını zaten
North River haklsın canım inşallah buugnki spor etkılı olur
kızlar haklısınız erken kalkmam lazım bunu da düzene koyarım yarından itibaren 9-9bucuk arası kalkmaya çalisicam bundan sonra

Çoook beğendim

Banada yazsana bişeyler Bu hafta çok güzel olacak eminim
Menüler bunun göstergesi

Edibecim bak bizlerde aynı problemleri yaşıyoruz onun için burdayız
Kimsenin verdiği kilonun diğerine bi faydası yok. Herkes kendine kilo veriyor
Peki neden bu kadar çaba zaman emek harcıyoruz birbşrimiz için
Çünkü bu kilonun acısını yaşıyan biliyor ve istiyoruzki Herkes kurtulsun bu hastalıktan
Bşrimiz kilo verince hepimiz seviniyoruz kaçamak yaptıysa üzülüyoruz
Ama ne olursa olsun Herkes insanın kendi elinde
Mucize olup 1 gecede zayıflıyamayacağız
O Mucize bizim kendi içimizde
Ancak biz istersek çaba gösyerirsek olur

Mefkurem abla ben saplarıyla birlikte suya koymuştum dediğinide dikkate alıcam
ben semizotunu saplarıyla yedim of yarın tartı günü inşallah eksi çıkarım
Tuğba artık sana olumsuz, stres olmayı yasaklıyorum :))
Biraz pozitif ol cnm yaa
Neyi çağırırsan onunla karşılaşırsın

Nihayet sıra menümde
Bugün ekmekli karatay gibi oldu :))

9.45 ___
1 tb sandwich ekm. (2 dil ekmek değerinde)
Omlet
Peynir
5 zeytin
Maydonoz

18.30 __yürüyüşe çıkmadan
1 bar yoğurt suyu

19.45 ____
1 tb fırında kıymalı patlıcan (kızartma değil)
1 kase yoğurt

Su 2.5 -3 lt olmuştur tam ölçemedim

Spor 35 dk.dışarda tempolu yürüyüş

Aralarda kahveler bitki çayları vs.tabiki şekersiz

Ne diyeyim yerden göğe kadar haklısın. Ama söz üç gün bozmayacağım en ufak kaçamak yok. Israr eden olursa Zuhal diye bir arkadaşım var ona söz verdim 3 gün yiyemem derim. Deneyeyim bakalim.

Bağırsakları Temizleyen Sebzeler: Bağırsakların daha sağlıklı çalışmasını dengelemek için sebzelerin bağırsak çalışmasında önemi büyüktür. Özellikle patates, enginar, şalgam, mısır, brokoli gibi sebzeler lif yönünden de oldukça zengindir ve bağırsakların daha hızlı çalışmasını sağlar.

Kepekli Tahıl: Oldukça yüksek besin lifi içeren kepekli tahılları günlük olarak tüketmek bağırsaklar için oldukça faydalıdır. Özellikle sabah kahvaltılarında süt ile karıştırılarak tüketilmesi yarar sağlar. Ayrıca gün içinde de atıştırmalık olarak bu kepekli tahılları tüketirseniz ekstra kilo alma sorunun da önüne geçebilirsiniz.

Bakliyat Tüketimi: Aynı kepekli tahıllar gibi bakliyatlar da lif yönünden zengin olan besinler listesindedir. Mercimek, bezelye ve fasulye gibi besinleri tüketmek günlük olarak ihtiyaç duyulan lif değerinin neredeyse yarısını karşılamaya yeter. Et ya da et ürünlerini tüketmiyorsanız ya da tüketme durumunuzda aksamalar yaşıyorsanız bu besinleri tüketerek ihtiyacınız olan demir ve sebze proteini de almış olursunuz.

Kalsiyum: Günlük vücudun ihtiyacı olan kalsiyum değerini almayı ihmal etmeyin. Hem hızlandırıcı hemde kolon kanserinden koruyucu faydaları vardır.

Bağırsakların daha hızlı çalışmasına etki eden yollar arasında bitki çayları da vardır. Bu bitki çaylarının tüketimi ile sıkıntınızın çözümü oluşabiliyor. Fakat doğal olan bu ürünlerde de sıklıkla kullanım yapılması bağırsaklarınızın tembelleşmesine ve sürekli çalıştırılma desteği istemesine sebep olur. Zaruri durumlar haricinde bitkisel olan ya da olamayan ürünleri kullanmamanız önerilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…