- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.381
Ablam teşekkür ederim size layık olmaya çalışıyorumHelâlllll sana fıstığım
Zaten ben aksini beklemezdimki senden :))
Sende geç kalktıydın bugün demi güne geç başlanmış
Menüde harika ama bana akşam biraz az geldi sen doyduysan sorun yok
İnan bende sizden güç buluyorum bukadar iştahlı olan beni size olan sorumluluğum sizin desteginizle dizginleyebiliyorumSenin bu azmin sabrın bana çok iyi geliyor
Candileğim
Tatlı rakibem senden korkmuyorum değil bu hafta,geçen hafta bukadar sıkmadan1,5 kilo verdin bu hafta 2 devirirsin galiba diye düşünmüyorum değilOooo süpersinnn rakibimmmsin diye demiyorum ama gerçekten çok iyi bir menü
Sabahları geç kalkmadan ve sıcaktan ödem oluşuyor son günlerde yarın ne çıkacak merak ediyorumYarın tartılmayı unutmuyoruz canlar
Bakalım ne durumdayız
Ona göre haftalık planımızı yaparız
Bi bakmışız cuma gelmiş :))
Rakibelerin en tatlısi ne güzel yazmışsın öyleYarın özel ve güzel bir gün
Her gün asla yılmadan en baştan başlamak gerek herşeye ...
O yüzden napıyoruuuuz kendimiz ve 9.takim için kararlı oluuuup kilolardan kurtulmak için kendimize söz verip başlıyoruz
Fighting !
Kilolara savaş başlasın
Zayifkan hayatın nasıl olcak merak etmiyor musun ?
Sırf bu yüzden bile zayıflama değer ben cooook merak ediyorum neler olcak diye
Hadi bakalım 9.takimin azimli kararlı kizceleri gösterelim gücümüzü
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Ablam bana biri yada nefsim ye dediği zaman dövecek kıvama geldim:) bunu mezuniyete kadar koruyacam inşallahAslında hava biraz açsaydı yürüyüşe gidesim vardı millet uyurken
Ama terasa çıkınca bile üşüyorum
Kızlarrrr beyinlerimizi resetliyelim
Kaçamağa hayırrr kampanyası başlatıyorum
Zamanında 6 ay 1 lokma kaçamak yapmayan ben 2 ay mı dayanamıcam
ARTIK YEDİKLERİMİZ DEĞİL GİYDİKLERİMİZ BİZİ MUTLU EDECEK
Tubiş sokma şu vücudu strese kitler sonra bacım relaks ol bebeğim30-45-60 dakika diye haftadan haftaya başlangıç olsun o zaman dimi tatlım ayy
çok stres yaptım yaaa bu halde yarın aslaaaa tartılamam kızlar offf çom fenayım yaaa sinirden aglicam nerdeyse
1de yatsak gene iyi ..ay gene oldu saat 3 yaRakibecim önce sakin ol belki yorgunluktan olmuştur
Maydonoz suyu iyi gelir içmişin zaten
Kiraz sapıda iyi gelir
Bu ara tuzlu falanmı yedin acaba etler tuzlumuydu
Bide sıcaklarda etkiliyor
Suyunun içine bir parça taze zencefil 8-10 nane yaprağı limon dilimleri 1 çubuk tarçın koy
Akşamdan hazırla beklesin gün boyu iç
Suyuda birden değil gün içine yayarak yudum yudum içecen
Wc sorunu içinde Akşamdan kuru erik yada kaysı, incir hangisi olursa 1 bar sıcak suya ıslat sabah kalkınca aç karna suyunu iç meyvesini ye kahvaltıyı yarım saat sonra falan yap
O yediğin armutları sabah kalkınca aç karna yesen wc için daha etkili olur
Yoğurtlu semizotu iyi seçim
İçine salatalık dereotu falanda koyabilirsin
Bide kahvaltıda yemeklerin yanında bol bol maydonoz dereotu nane tere ne varsa ye
Tartıldınmı
Çarşambada bi tartılırsın ona göre bi hal çaresi buluruz
aslında çok az uyumuyorum cnm 1-3 arası yatıyorum
Işteysem mecbur 7 de kalkmam lazım evdeysem 9-10 nu buluyor
sağlıklı mutlu yaşları olsun delikanlının
Canımmm benim :)Rakibelerin en tatlısi ne güzel yazmışsın öyle
Zayif olmak kadar güzel bir şey yok 64le mezun olduğumda günlerce ayagimi yerden kesen sözler duydum eşim tarafından çevre tarafından helede 38 pantolon alıp harika durunca üstümde nasıl bir haz nasıl bir mutluluk anlatamam
Sende bu ışık var güzellik çok yakındır kilo verdikten sonra yaşadıklarını bize anlatman
bu hafta nasıl bir sonuc olcak bende merak ediyoum regl az kalınca bböyle şiş hissediyorum kendımı ama bu dönemı atlatınca cok ıyı sonuclar alırım ınsallahTatlı rakibem senden korkmuyorum değil bu hafta,geçen hafta bukadar sıkmadan1,5 kilo verdin bu hafta 2 devirirsin galiba diye düşünmüyorum değil
Tatlım hepsini yaşadığımız için bu kadar iyi anlıyoruzHaklısın canım ama işte düşün ki neredeyse bir yıldır midem bulanama kadar yemeyi adet edinmişim ne ara kontrolü kaybediyorum onu bile bilmiyorum. Tabi ki bu bahane değil. Bu sefer ne zaman bozsam kendime geldiğim andan itibaren devam edeceğim inşallah. Inan sözleriniz en büyük desteğim. Bu takım benim umudum. Yeme isteği gruba yazınca anca durdu. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Olur canım sen takılma elinden geleni yap yeter bizeMefkurem ablam haklısın canım yuzleşicem artık belki yürüyüşte etkili olur
@Edibe12 ablam senin dediğinide dikkate alıcam aktara giderim çarsamba günü aktar söyler miktarını zaten
North River haklsın canım inşallah buugnki spor etkılı olur
kızlar haklısınız erken kalkmam lazım bunu da düzene koyarım yarından itibaren 9-9bucuk arası kalkmaya çalisicam bundan sonra
Ustamiz sensin ablamÇoook beğendim
Banada yazsana bişeyler
Bu hafta çok güzel olacak eminim
Menüler bunun göstergesi
Edibecim bak bizlerde aynı problemleri yaşıyoruz onun için burdayız
Kimsenin verdiği kilonun diğerine bi faydası yok. Herkes kendine kilo veriyor
Peki neden bu kadar çaba zaman emek harcıyoruz birbşrimiz için
Çünkü bu kilonun acısını yaşıyan biliyor ve istiyoruzki Herkes kurtulsun bu hastalıktan
Bşrimiz kilo verince hepimiz seviniyoruz kaçamak yaptıysa üzülüyoruz
Ama ne olursa olsun Herkes insanın kendi elinde
Mucize olup 1 gecede zayıflıyamayacağız
O Mucize bizim kendi içimizde
Ancak biz istersek çaba gösyerirsek olur
Tuğba artık sana olumsuz, stres olmayı yasaklıyorum :))
Biraz pozitif ol cnm yaa
Neyi çağırırsan onunla karşılaşırsın
bugünü bahar çok beğendiNihayet sıra menümde
Bugün ekmekli karatay gibi oldu :))
9.45 ___
1 tb sandwich ekm. (2 dil ekmek değerinde)
Omlet
Peynir
5 zeytin
Maydonoz
18.30 __yürüyüşe çıkmadan
1 bar yoğurt suyu
19.45 ____
1 tb fırında kıymalı patlıcan (kızartma değil)
1 kase yoğurt
Su 2.5 -3 lt olmuştur tam ölçemedim
Spor 35 dk.dışarda tempolu yürüyüş
Aralarda kahveler bitki çayları vs.tabiki şekersiz
Yarın özel ve güzel bir gün
O yüzden napıyoruuuuz kendimiz ve 9.takim için kararlı oluuuup kilolardan kurtulmak için kendimize söz verip başlıyoruz
Fighting !
Kilolara savaş başlasın
Benimkilerde valla yeni kıyafet almıyorum hele o kotlar beyaz t-shirtlerNe güzel yazmışın bebeğim
Teşekkürler
Ben zayıflayınca hayatımın nasıl olacağını biliyorum :))
Çünkü geçen sene 3.aylarda hiç hayalini bile kuramadığım rakamı görmüştüm burda
O nasıl inanılmaz bi mutluluk
Istediğin beğendiğin herşeyi giyebilmek
Giydiğinin sana yakışması
Insanın kendine güveni öyle bi geliyorki oturuşu yürüyüşü bile değişiyor
Inş.o günlere tekrar dönecem
Dolaptaki cici kıyafetlerim sabırsızlıkla beni bekliyolar :))
Az olmuş ama sebebini demişsin canım cisslarada hayır denmişUgrayamadim ben gene:)çünkü arabayı yıkadım sonrada yigenimin doğum gününe gittim ordan markete eşimi almaya oldu bu saat
Menumu yazmadan önce bı aferin aliyim çünkü bugün pasta ve ekler vardı ikisininde pek severim dokunmadim bile
Eşim arabayı temizlerken sıcak ekmek geldi yapiyim yarım ekmek peynir domates sana dedi
Yok Yemen yqrışmadayim ben dedim:)
Kahvaltı 1:00 salatalık
1yumurta sarı iki beyaz omlet
Dil peyniri biraz
2 ceviz
4 zeytin
1 tane badem şekeri
8 :00 1kase yoğurt çorbası
1 dilim karpuz
Kızıma yumurta yapmiştim kalan 2,3 çatal
2 büyük bardak bitki çayı
Bol su
Spor olarak 2 ,5 saat araba temizleme:)
Regl öncesi sissekte regl büyük velinimet regli iken metobolizma daha hızlıbu hafta nasıl bir sonuc olcak bende merak ediyoum regl az kalınca bböyle şiş hissediyorum kendımı ama bu dönemı atlatınca cok ıyı sonuclar alırım ınsallah
Günaydın canım :)Günaydın tekrar iyi geceler sebepsiz uyandım geçmiş yapıp geri uyuyorum
günaydın canım bende yenı uyandım meto calışması içinGünaydın kızlar zor bir geceydi ödemi atayım tartilicam zombiyim Şuan
Anladım tatlım AFiyet olsun aksami çok güzel atlatmissin o zamanAğır bı yemek mideme dokundu ilk defa yedim yemek zorunda kaldım suyu 2 yapcam :)
Anladım canımevet börek ve poğaça= 2 dilim ekmek+1/2 et+1 tk yağ hakkıma karşılık geliyor ama yine de öğlen ve akşam dengelemişimdir diye düşünüyorum
Canım Zuhal ablayla ,bahar olması gerekeni söylemiş sende tamam demişsin bana iş kalmamışselam kızlar şimdi eve girdik yaa süperdi
sahilde sadece limonlu soda ve sekersiz bır bardak cay içtim
tam tamına 35 dk tempolu yürüdüm
20 dk hafif tempoda eve vardık
@Edibe12askrhpozitif @seydan94 sağolun canlar
askrhpozitif canım sıcaktan gec kalkıom ondan bugun böyle vuxudumdakı ödem gitsib bagrsak hareketlensın dedim
pfff kaptanım yarın tartılmasam hala bozukluk var ben çarsamba tartılsam olurmu lütfen izin ver
kızlar ekmeksizde gayet doydum çarsamba da uygulamaya calişicam biraz hafifliyim istiyorum kızlar verememek beni delietti bide meto zorluyor benı
bu hafta ekmeksız yicem herseyı bakalım ne olcak olmadı sade yogurt çorbası yapıp sıvı ilave edicem
yarın aksamda serinde cıkıcaz 40dk olcak şekilde haftanin 3 gününü yuruyuşe ayırıcsaz inşallah
Teşekkürler ederim tatlımHer zamanki gibi başarılı, haftaya da birinci sen olursun inşallah. Kültür mantarları aşırı radyasyon içeriyor diye duymuştum o zamandan beri az yemeye çalışıyorum. Doğru mu acaba bu bilgi, sen duymuş muydun? Ya da kültür mantarı değil mi bu yediklerin?
Süper!!! Sadece kahvaltıyı daha erkene çekmeye çalışmalısın bence. 45 sk spor çok iyi...
Kazandığın hediye hayırlı olsun Merve güle güle kullan. Yorumun için teşekkür ederim. Yarın Şevval orucu tutmayı düşünüyorum belki kendimi frenlerim.
Geçmiş olsun. Akşam az gibi. Rahatsızsin diye belki yiyememissindir bu sefer ama listeden şaşma bence.
Iyi oldu hatırlattığın. Sana da iyi geceler minik prenseslerin annesi.
Canım bence akşam az bir de sabah daha erken kahvaltı yaparsan iyi olur. Gittiğim bir diyetisyen zayıflamak istiyorsan 9 dan önce kahvaltı yap demişti. Bu cuma zorlu rakiplerini yeneceksin gibi ha gayret.
Aynen canım hadi toparlayalım kendimizi bulalım kayıp irademizi.
Sinamaki çayı bu konuda çok etkili diye biliyorum Tuba. Bulabilirsen dene istersen. Tabi ölçülü ve dikkatli kullanmak lazım böyle şeyleri.
Maşallah kız bahar sporada başladın mı 10 numaraMenünu yaziyim kahve yapıp keyfi yapacaktım bugünde kaldı
Sabah (9:00)
1yumurta 1kk peynir yeşillik 1dkm ekmek
Öğlen(13:30)
5yk taze fasulye
4yk yoğurt
Ara(16:00)
1cb leblebi
2kuru erik
Akşam(18:30)
120g haşlanmış bol biberli tavuk
Salata
Şu:cokkk spor: yokkk
Süpersin ablaNihayet sıra menümde
Bugün ekmekli karatay gibi oldu :))
9.45 ___
1 tb sandwich ekm. (2 dil ekmek değerinde)
Omlet
Peynir
5 zeytin
Maydonoz
18.30 __yürüyüşe çıkmadan
1 bar yoğurt suyu
19.45 ____
1 tb fırında kıymalı patlıcan (kızartma değil)
1 kase yoğurt
Su 2.5 -3 lt olmuştur tam ölçemedim
Spor 35 dk.dışarda tempolu yürüyüş
Aralarda kahveler bitki çayları vs.tabiki şekersiz
Yarın özel ve güzel bir gün
Fighting !
Kilolara savaş başlasın
41kere maşallah dileğim su azmine hayranımUgrayamadim ben gene:)çünkü arabayı yıkadım sonrada yigenimin doğum gününe gittim ordan markete eşimi almaya oldu bu saat
Menumu yazmadan önce bı aferin aliyim çünkü bugün pasta ve ekler vardı ikisininde pek severim dokunmadim bile
Eşim arabayı temizlerken sıcak ekmek geldi yapiyim yarım ekmek peynir domates sana dedi
Yok Yemen yqrışmadayim ben dedim:)
Kahvaltı 1:00 salatalık
1yumurta sarı iki beyaz omlet
Dil peyniri biraz
2 ceviz
4 zeytin
1 tane badem şekeri
8 :00 1kase yoğurt çorbası
1 dilim karpuz
Kızıma yumurta yapmiştim kalan 2,3 çatal
2 büyük bardak bitki çayı
Bol su
Spor olarak 2 ,5 saat araba temizleme:)
harikasın tatlım çok güzel bir sonuçPazartesi kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün :69.1
Fark : 0.400 Gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?