Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Helâlllll sana fıstığım
Zaten ben aksini beklemezdimki senden :))

Sende geç kalktıydın bugün demi güne geç başlanmış
Menüde harika ama bana akşam biraz az geldi sen doyduysan sorun yok
Ablam teşekkür ederim size layık olmaya çalışıyorum
Aksam yemek yapamiyinca çorbayı yiyverdim acelem vardı çıkmam lazım di biran önce oyuzden böyle oldu

Yarın tartılmayı unutmuyoruz canlar
Bakalım ne durumdayız
Ona göre haftalık planımızı yaparız
Bi bakmışız cuma gelmiş :))
Sabahları geç kalkmadan ve sıcaktan ödem oluşuyor son günlerde yarın ne çıkacak merak ediyorum

Rakibelerin en tatlısi ne güzel yazmışsın öyle
Zayif olmak kadar güzel bir şey yok 64le mezun olduğumda günlerce ayagimi yerden kesen sözler duydum eşim tarafından çevre tarafından helede 38 pantolon alıp harika durunca üstümde nasıl bir haz nasıl bir mutluluk anlatamam
Sende bu ışık var güzellik çok yakındır kilo verdikten sonra yaşadıklarını bize anlatman

Ablam bana biri yada nefsim ye dediği zaman dövecek kıvama geldim:) bunu mezuniyete kadar koruyacam inşallah

30-45-60 dakika diye haftadan haftaya başlangıç olsun o zaman dimi tatlım ayy
çok stres yaptım yaaa bu halde yarın aslaaaa tartılamam kızlar offf çom fenayım yaaa sinirden aglicam nerdeyse
Tubiş sokma şu vücudu strese kitler sonra bacım relaks ol bebeğim

1de yatsak gene iyi ..ay gene oldu saat 3 ya
Ablam Allah razı olsun

Canımmm benim :)
38 beden pantalon güzeel bir sey olsa gerek :)
artık 40-42 beden olmak ıstemıyorummm

Tatlı rakibem senden korkmuyorum değil bu hafta,geçen hafta bukadar sıkmadan1,5 kilo verdin bu hafta 2 devirirsin galiba diye düşünmüyorum değil
bu hafta nasıl bir sonuc olcak bende merak ediyoum regl az kalınca bböyle şiş hissediyorum kendımı ama bu dönemı atlatınca cok ıyı sonuclar alırım ınsallah

Tatlım hepsini yaşadığımız için bu kadar iyi anlıyoruz
Olur canım sen takılma elinden geleni yap yeter bize
Ustamiz sensin ablam
bugünü bahar çok beğendi

agzina sağlık güzellik
Benimkilerde valla yeni kıyafet almıyorum hele o kotlar beyaz t-shirtler
Az olmuş ama sebebini demişsin canım cisslarada hayır denmiş
bu hafta nasıl bir sonuc olcak bende merak ediyoum regl az kalınca bböyle şiş hissediyorum kendımı ama bu dönemı atlatınca cok ıyı sonuclar alırım ınsallah
Regl öncesi sissekte regl büyük velinimet regli iken metobolizma daha hızlı

Ağır bı yemek mideme dokundu ilk defa yedim yemek zorunda kaldım suyu 2 yapcam :)
Anladım tatlım AFiyet olsun aksami çok güzel atlatmissin o zaman
evet börek ve poğaça= 2 dilim ekmek+1/2 et+1 tk yağ hakkıma karşılık geliyor ama yine de öğlen ve akşam dengelemişimdir diye düşünüyorum
Anladım canım
Canım Zuhal ablayla ,bahar olması gerekeni söylemiş sende tamam demişsin bana iş kalmamış
Teşekkürler ederim tatlım
Maşallah kız bahar sporada başladın mı 10 numara
Süpersin abla
ne güzel yazmışsın fıstık
41kere maşallah dileğim su azmine hayranım
Pazartesi kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün :69.1
Fark : 0.400 Gr

harikasın tatlım çok güzel bir sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…