- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.421
Teşekkür ederim ama biraz zor bu haftaHer zamanki gibi başarılı, haftaya da birinci sen olursun inşallah. Kültür mantarları aşırı radyasyon içeriyor diye duymuştum o zamandan beri az yemeye çalışıyorum. Doğru mu acaba bu bilgi, sen duymuş muydun? Ya da kültür mantarı değil mi bu yediklerin?
Süper!!! Sadece kahvaltıyı daha erkene çekmeye çalışmalısın bence. 45 sk spor çok iyi...
Kazandığın hediye hayırlı olsun Merve güle güle kullan. Yorumun için teşekkür ederim. Yarın Şevval orucu tutmayı düşünüyorum belki kendimi frenlerim.
Geçmiş olsun. Akşam az gibi. Rahatsızsin diye belki yiyememissindir bu sefer ama listeden şaşma bence.
Iyi oldu hatırlattığın. Sana da iyi geceler minik prenseslerin annesi.
Canım bence akşam az bir de sabah daha erken kahvaltı yaparsan iyi olur. Gittiğim bir diyetisyen zayıflamak istiyorsan 9 dan önce kahvaltı yap demişti. Bu cuma zorlu rakiplerini yeneceksin gibi ha gayret.
Aynen canım hadi toparlayalım kendimizi bulalım kayıp irademizi.
Sinamaki çayı bu konuda çok etkili diye biliyorum Tuba. Bulabilirsen dene istersen. Tabi ölçülü ve dikkatli kullanmak lazım böyle şeyleri.
Cuma :100.1
bugun :99.9
fark 200 gr
hosbulduk canım saol inşallah bakalm ödemler gştsşndeHoşgeldin ikili rakamlar canım cumaya daha da eksilir haydin bakalım artık 9 lara merhaba
Menünu yaziyim kahve yapıp keyfi yapacaktım bugünde kaldı
Sabah (9:00)
1yumurta 1kk peynir yeşillik 1dkm ekmek
Öğlen(13:30)
5yk taze fasulye
4yk yoğurt
Ara(16:00)
1cb leblebi
2kuru erik
Akşam(18:30)
120g haşlanmış bol biberli tavuk
Salata
Şu:cokkk spor: yokkk
Ugrayamadim ben gene:)çünkü arabayı yıkadım sonrada yigenimin doğum gününe gittim ordan markete eşimi almaya oldu bu saat
Menumu yazmadan önce bı aferin aliyim çünkü bugün pasta ve ekler vardı ikisininde pek severim dokunmadim bile
Eşim arabayı temizlerken sıcak ekmek geldi yapiyim yarım ekmek peynir domates sana dedi
Yok Yemen yqrışmadayim ben dedim:)
Kahvaltı 1:00 salatalık
1yumurta sarı iki beyaz omlet
Dil peyniri biraz
2 ceviz
4 zeytin
1 tane badem şekeri
8 :00 1kase yoğurt çorbası
1 dilim karpuz
Kızıma yumurta yapmiştim kalan 2,3 çatal
2 büyük bardak bitki çayı
Bol su
Spor olarak 2 ,5 saat araba temizleme:)
Yarın arkadaşa gidicem hamurişi yapicak başka misafirde olucak
Dedim şimdiden söyleyeyim hamur işi yemen ama domates peynir hazirlarsan bana çayla beraber yerim tamam dedi
Bize bizim nefsimizden başkası bu kiloları aldırmadı verdirecek olanda irademiz başka yolu yok ablam
Pazartesi kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün :69.1
Fark : 0.400 Gr
dünkü menü
sabah 10
1 yumurta omlet
peynir
domates
1.5 dilim çavdar ekmek
öğlen 13.30
1 haşl.yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan
1 dilim çav ekmek
ara 17.30
1 salatalık
1 kayısı
akşam 20
tavuk sote
salata
ayran
1 dilim çav ekmek
1 çay bard gazoz
1 kupa form çay
su 2 lt geçmiştir
cuma.......104.2
bu gün.....103.8
fark..........400
Dünki menüm
Sabah 10
Peynir 1 dl ekmek çay
Öğlen 16
Etli patlıcan yemeği yoğurt salata 1 dl ekmek
Bitki çayı kahve sade soda 3 tane su baya çok 3 vardır
Spor 1 saat yüzme
Pazartesi kilo bildirimim
Günaydın kız nick değişmiş fatdegilfit yapalım gel senin nickigünaydın canım bende yenı uyandım meto calışması içinbakak görek
Canım bı iki gün dene perşembeye kadar cozulmesse form çayı içersin bı seferlik sonra hergun kayisiys devambagrsak problemı halaa var muz da iyi geliomus bu sabah kahvaltıya yarım muz koyucam bi de bunu denicem
kız yüzüm güldü vallahi bahar beğendidünkü menü
sabah 10
1 yumurta omlet
peynir
domates
1.5 dilim çavdar ekmek
öğlen 13.30
1 haşl.yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan
1 dilim çav ekmek
ara 17.30
1 salatalık
1 kayısı
akşam 20
tavuk sote
salata
ayran
1 dilim çav ekmek
1 çay bard gazoz
1 kupa form çay
su 2 lt geçmiştir
Günaydıngünaydın kızlar
@askrhpozitifNorth River @mefkurem bana muz ıyı gelıo bugun bunu denıcem yarın ılık su meyveyi
pf bu kadar harekete ve terlemeye ne gelcek bakalım
Cpk şiş deilim ama hafiflikte yok giricem birazdan tartıya
Waowww menüler duzelince kilolar tıkır tıkır gidiyorcuma.......104.2
bu gün.....103.8
fark..........400
Canım çok sıcak dikkat etCanlar ben şimdi hazırlanıp çıkayım ta çarşıya yurucem yakında market var lakin multinet geçmiyor o yüzden biraz yurumem lazım tahminim 20 dk falan yürürüm toplamda 40 dk yürümüş olurum diye düşünüyorm kahvaltılık biseyler alayım
Önemli birşey yok dimi yasiKızlar hayırlı geceler
Menü yamzays bile
Halimi
haha kaçarmı hiç ablamdan
Abla misafir ağırlamaktan telefonun yüzüne bile bakmadım akşam yolda arabada elime aldım telefonu bakayım diye oğlan uyudu kucağıma
Eve gelince gece yazayım dedim geçmiş yaparken uyumuşum sabah 6 da kalktım hastane işlerim vardı yrni geldim eve azıcık uyumak istiyorum cidden ya azıcık 1 2 saat
ooo @ayulduzz rakibin hızlı geliyorDünki menüm
Sabah 10
Peynir 1 dl ekmek çay
Öğlen 16
Etli patlıcan yemeği yoğurt salata 1 dl ekmek
Bitki çayı kahve sade soda 3 tane su baya çok 3 vardır
Spor 1 saat yüzme
Kesinlikle olursun canım:)Kızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
Kızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
Kızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
canım olsun cumaya misliyle verirsinKızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
Cuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
inanmiycaksin ama sporu azalttimKıııız ne yaptın hey maşallah
süpersin canımmmmmmmCuma: 69.8
Haha şöyle nickin de motive oldu bak
SüperPazartesi kilo bildirimim
Cumaya iyib i sonuç gelircuma.......104.2
bu gün.....103.8
fark..........400
9lara hoşgeldin canmCuma :100.1
bugun :99.9
fark 200 gr
Şüphemiz yok canm olursnKızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
Vavv süperCuma: 69.8
2 tbk mantı nutellalı ekmek yemeseydin 600.700 görürdün canısı gene de çok iyiCuma: 92.8
P.tesi: 92.5
Fark: -300 gr
Yediklerime bakılırsa su kaybı galiba. Ama dikkat etsem kolay vericem gibi. 90 üstüne yakın zamanda çıkmıştım, son aldıklarım kolay gidiyor. Inşallah cumaya kadar biraz daha düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?