- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.401
Günaydın canım çalışır çalışır metogünaydın canım bende yenı uyandım meto calışması içinbakak görek
muz lifli olduğu için iyi gelir lakin fazlasına kabız yapar dikkat et tatlımbagrsak problemı halaa var muz da iyi geliomus bu sabah kahvaltıya yarım muz koyucam bi de bunu denicem
Çoğu kişide muz kabızlık yapar Yeşil muz yapmaybiliyorbagrsak problemı halaa var muz da iyi geliomus bu sabah kahvaltıya yarım muz koyucam bi de bunu denicem
tek gözüme çarpan gazoz oldu afiyet olsun canımdünkü menü
sabah 10
1 yumurta omlet
peynir
domates
1.5 dilim çavdar ekmek
öğlen 13.30
1 haşl.yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan
1 dilim çav ekmek
ara 17.30
1 salatalık
1 kayısı
akşam 20
tavuk sote
salata
ayran
1 dilim çav ekmek
1 çay bard gazoz
1 kupa form çay
su 2 lt geçmiştir
Günaydın canımgünaydın kızlar
Kız geçen yine tartilmayayim diyordun sistim diyodun 1 kilo üstü eksi çıkmıştınaskrhpozitif @nanekekik Mefkurem bana muz ıyı gelıo bugun bunu denıcem yarın ılık su meyveyi
pf bu kadar harekete ve terlemeye ne gelcek bakalım
Cpk şiş deilim ama hafiflikte yok giricem birazdan tartıya
Harikasın canım gayet güzel bir eksi cuma 1 kilo olur muhtemelencuma.......104.2
bu gün.....103.8
fark..........400
tamam canım muz kuru kayısı ve elma sirkesi aldrırıomn :)acemihayat28 canm elma sirkeli suda fayda ediyordu bana
akşamdan 2 kuru kayısı bardak içine suda bırak sabalkarı aç iç iyi gelir yada taze kayısı ya aç karnına bir iki günde etkisini gösterirbagrsak problemı halaa var muz da iyi geliomus bu sabah kahvaltıya yarım muz koyucam bi de bunu denicem
yok be canım bu sefer gerçek hislerim fena durdu meto sıcaklarda bide bağırsak problemi devm edıoya o yüzden canımKız geçen yine tartilmayayim diyordun sistim diyodun 1 kilo üstü eksi çıkmıştınsana öyle geliyor bence şişlik istiyorsan ben davul gibiyim yüzük parmağımi acikkti gece zor çıkardım
denicem canım sağol :)akşamdan 2 kuru kayısı bardak içine suda bırak sabalkarı aç iç iyi gelir yada taze kayısı ya aç karnına bir iki günde etkisini gösterir
buzlu buzlu görünce dayanamadım çok sıcakkktek gözüme çarpan gazoz oldu afiyet olsun canım
haha kaçarmı hiç ablamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?