Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bagrsak problemı halaa var muz da iyi geliomus bu sabah kahvaltıya yarım muz koyucam bi de bunu denicem
Çoğu kişide muz kabızlık yapar Yeşil muz yapmaybiliyor
Kaşkınca sıcağa yakın ılık su içtikten sonra kuru meyven yoksa taze meyve ye
1 günde hemen fayda edecek diye bişey yok düzenli yapılırsa etki eder
Bide az yemekte kabızlık yapar

Herkese günaydın bu arada
Gözlerimi açabilirsem kalkacam :))

dünkü menü
sabah 10
1 yumurta omlet
peynir
domates
1.5 dilim çavdar ekmek
öğlen 13.30
1 haşl.yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan
1 dilim çav ekmek
ara 17.30
1 salatalık
1 kayısı
akşam 20
tavuk sote
salata
ayran
1 dilim çav ekmek
1 çay bard gazoz
1 kupa form çay
su 2 lt geçmiştir

tek gözüme çarpan gazoz oldu afiyet olsun canım

Kız geçen yine tartilmayayim diyordun sistim diyodun 1 kilo üstü eksi çıkmıştın sana öyle geliyor bence şişlik istiyorsan ben davul gibiyim yüzük parmağımi acikkti gece zor çıkardım

Kız geçen yine tartilmayayim diyordun sistim diyodun 1 kilo üstü eksi çıkmıştın sana öyle geliyor bence şişlik istiyorsan ben davul gibiyim yüzük parmağımi acikkti gece zor çıkardım
yok be canım bu sefer gerçek hislerim fena durdu meto sıcaklarda bide bağırsak problemi devm edıoya o yüzden canım
200 gr verdıysem şükredicem

Kızlar hayırlı geceler
Menü yamzays bile
Halimi
haha kaçarmı hiç ablamdan
Abla misafir ağırlamaktan telefonun yüzüne bile bakmadım akşam yolda arabada elime aldım telefonu bakayım diye oğlan uyudu kucağıma
Eve gelince gece yazayım dedim geçmiş yaparken uyumuşum sabah 6 da kalktım hastane işlerim vardı yrni geldim eve azıcık uyumak istiyorum cidden ya azıcık 1 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…