- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.441
süpersiiiin Masaaallah canımm :)Cuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
Oh oh gitsin kilolar, cumanın yıldızı sen olacaksın kız hadi bozma sakınPazartesi kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün :69.1
Fark : 0.400 Gr
Günaydın gece kuşu. Millete erken kahvaltı yapın diyoruz ama gece geç saate kadar oturuyoruz. Ben de tekrar mi yatsam diyorumÇoğu kişide muz kabızlık yapar Yeşil muz yapmaybiliyor
Kaşkınca sıcağa yakın ılık su içtikten sonra kuru meyven yoksa taze meyve ye
1 günde hemen fayda edecek diye bişey yok düzenli yapılırsa etki eder
Bide az yemekte kabızlık yapar
Herkese günaydın bu arada
Gözlerimi açabilirsem kalkacam :))
Afiyet olsun menü dengeli güzel geldi gözüme ama saatler yakın yakın olunca 5.30 da yemeyi bitirmişsin. Ben 5.30 da yesem açlıktan uyuyamamdünkü menü
sabah 10
1 yumurta omlet
peynir
domates
1.5 dilim çavdar ekmek
öğlen 13.30
1 haşl.yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan
1 dilim çav ekmek
ara 17.30
1 salatalık
1 kayısı
akşam 20
tavuk sote
salata
ayran
1 dilim çav ekmek
1 çay bard gazoz
1 kupa form çay
su 2 lt geçmiştir
Vay güzel bir eksi. Dikkat de benim ki gibi sudan değil yağdandır seninkicuma.......104.2
bu gün.....103.8
fark..........400
İyi yürüyüşler bol bol yağ yak inşallahCanlar ben şimdi hazırlanıp çıkayım ta çarşıya yurucem yakında market var lakin multinet geçmiyor o yüzden biraz yurumem lazım tahminim 20 dk falan yürürüm toplamda 40 dk yürümüş olurum diye düşünüyorm kahvaltılık biseyler alayım
Bir daha hiç yüzlü rakamları görmezsin inşallah TubaCuma :100.1
bugun :99.9
fark 200 gr
Menü güzel yüzmeyi de çok tuttum bu sıcaklarda en iyisi. Sen sportifsin bir saat yüzmüşsün ben yarim saat yüzsem kesilirim.Dünki menüm
Sabah 10
Peynir 1 dl ekmek çay
Öğlen 16
Etli patlıcan yemeği yoğurt salata 1 dl ekmek
Bitki çayı kahve sade soda 3 tane su baya çok 3 vardır
Spor 1 saat yüzme
Valla boşver geçen haftaki eksiyle ortalaman hala yüksek cumaya kadar da gider bence.Kızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
Nickin gibi olasın dostum iyi olmuş.
Ben demiştim vücudunu şaşırtman iyi olmuşinanmiycaksin ama sporu azalttim
Oh oh gitsin kilolar, cumanın yıldızı sen olacaksın kız hadi bozma sakın
Günaydın gece kuşu. Millete erken kahvaltı yapın diyoruz ama gece geç saate kadar oturuyoruz. Ben de tekrar mi yatsam diyorum
Afiyet olsun menü dengeli güzel geldi gözüme ama saatler yakın yakın olunca 5.30 da yemeyi bitirmişsin. Ben 5.30 da yesem açlıktan uyuyamam
Vay güzel bir eksi. Dikkat de benim ki gibi sudan değil yağdandır seninki
İyi yürüyüşler bol bol yağ yak inşallah
Bir daha hiç yüzlü rakamları görmezsin inşallah Tuba
Menü güzel yüzmeyi de çok tuttum bu sıcaklarda en iyisi. Sen sportifsin bir saat yüzmüşsün ben yarim saat yüzsem kesilirim.
Valla boşver geçen haftaki eksiyle ortalaman hala yüksek cumaya kadar da gider bence.
Nickin gibi olasın dostum iyi olmuş.@nanekekik de isim annen oldu
Ben demiştim vücudunu şaşırtman iyi olmuş
Araştırayım kestane mantarını, dediğim tereddüt olmasa çok severim mantarı benTeşekkür ederim ama biraz zor bu hafta
Kestane mantarı canım ayrıca
Hadi gazan mübarek olsun, cumaya bol bol eksilerin olsunGünaydın herkesee
Cuma 73.6
Bugün 73.5
Fark -100 gr
4 günlük maraton başladı bnm için
Aynen canım yaa bi tutsam boğazımı dağıtırım buralarıSüper
Cumaya iyib i sonuç gelir
9lara hoşgeldin canm
Şüphemiz yok canm olursn
Vavv süper
2 tbk mantı nutellalı ekmek yemeseydin 600.700 görürdün canısı gene de çok iyi
Vücudun sana rağmen kilo veriyor onu dinleCuma: 92.8
P.tesi: 92.5
Fark: -300 gr
Yediklerime bakılırsa su kaybı galiba. Ama dikkat etsem kolay vericem gibi. 90 üstüne yakın zamanda çıkmıştım, son aldıklarım kolay gidiyor. Inşallah cumaya kadar biraz daha düşer.
Hadi poni 4gunde aç farkıGünaydın herkesee
Cuma 73.6
Bugün 73.5
Fark -100 gr
Hadi bakalım cumaya rakip olalım haftaya biz yarisalomsüpersiiiin Masaaallah canımm :)
suan aynı kilodayııız cuma bakalım nolcaaak
sıcaklarda spor sisirdi galiba 45dk eliptik çok geldiOh oh gitsin kilolar, cumanın yıldızı sen olacaksın kız hadi bozma sakın
Günaydın gece kuşu. Millete erken kahvaltı yapın diyoruz ama gece geç saate kadar oturuyoruz. Ben de tekrar mi yatsam diyorum
Afiyet olsun menü dengeli güzel geldi gözüme ama saatler yakın yakın olunca 5.30 da yemeyi bitirmişsin. Ben 5.30 da yesem açlıktan uyuyamam
Menü güzel yüzmeyi de çok tuttum bu sıcaklarda en iyisi. Sen sportifsin bir saat yüzmüşsün ben yarim saat yüzsem kesilirim.
Valla boşver geçen haftaki eksiyle ortalaman hala yüksek cumaya kadar da gider bence.
inanmiycaksin ama sporu azalttim
Cuma: 92.8
P.tesi: 92.5
Fark: -300 gr
Yediklerime bakılırsa su kaybı galiba. Ama dikkat etsem kolay vericem gibi. 90 üstüne yakın zamanda çıkmıştım, son aldıklarım kolay gidiyor. Inşallah cumaya kadar biraz daha düşer.
Günaydın herkesee
Cuma 73.6
Bugün 73.5
Fark -100 gr
Oh oh gitsin kilolar, cumanın yıldızı sen olacaksın kız hadi bozma sakın
Araştırayım kestane mantarını, dediğim tereddüt olmasa çok severim mantarı ben
Hadi gazan mübarek olsun, cumaya bol bol eksilerin olsun
Aynen canım yaa bi tutsam boğazımı dağıtırım buraları
Sabah muzu denedim su iciyorm devamli zaten yarin elma sirkesi ve kayisiyi denicem bakalim ne olcak daha da gelmio ki aklima resmen duma noktasindayim
Inşallah canımKaslar şişmiştir normal csnım o halde
Dikkat etsen çok iyi bir metobalizman var
Bak dikkat edince nasıl gidiyor işte ne kadar artıydın bak onlar gitti bir de eksiye düştü bir daha kaçamak yok bu kilolar gitsin artık tıkır tıkır tatlım sen elinden geleni yapınca bak vücudun tepki veriyor hemen
İnşallah canım bence de gider
Valla ben o mantarı alıyorum pazardan aldırıyorum
Stres yapma gidecek şu kilolarrrrr
Acaba pirinç lapası mi denesen, mezunlarin başarı öykülerinde okudum az önce birkaç farklı kişi övmüş.Sabah muzu denedim su iciyorm devamli zaten yarin elma sirkesi ve kayisiyi denicem bakalim ne olcak daha da gelmio ki aklima resmen duma noktasindayim
Yavaş atın çivtesi sert olurmuş cuma günü bizzat göstermesin rakibim ,baharcan:)bunlar cumanın ayak sesleri süper
Günaydın kız nick değişmiş fatdegilfit yapalım gel senin nicki
Canım bı iki gün dene perşembeye kadar cozulmesse form çayı içersin bı seferlik sonra hergun kayisiys devam
kız yüzüm güldü vallahi bahar beğendigazoz da olmasa süper
Günaydın
bi daha panik sisim demek yok
Waowww menüler duzelince kilolar tıkır tıkır gidiyor
Canım çok sıcak dikkat et
Önemli birşey yok dimi yasi
oooFitt_anne rakibin hızlı geliyor
Tebrikler canım :)Günaydın günaydın Bombo gibiyim gençlik sabah spora gittim geldim dusumu aldım şimdi kahvaltı zamanı 16,5 saattir ağzıma lokma koymadım
Bu arada kilo bildirimi yapayım
Cuma 68,2
Pazartesi 67,8
Rqkibelere duyurulur
Spora düzenli basladinmi gider o ödem kaptanKızlar bildirim yapayım
Cuma:75
Pazartesi: 75,800
Arti 800
Yolculuk , sıcak ,ve gece uyumadım hiç menülerimde kaçamak yoktu ve bol su vardı artı için hiçbir nedenim yok o yüzden içim rahat lakin sinir bozucu
Tugbacan senmisinTebrikler canım :)
Evet canım benim :)Tugbacan senmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?