- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.461
Pirinç lapası ni bizim kızlardan da yapan oldu iyi verdiriyor gerçektenAcaba pirinç lapası mi denesen, mezunlarin başarı öykülerinde okudum az önce birkaç farklı kişi övmüş.
Kesinlikle harika bir nick olmuş pozitif konuşuyor pozitif düşünüyor ve sonuç tıkır tıkır giden kilolarEvet canım benim :)
Tarifini versenize deniyim cumaya kadar daha da dusmem lazimPirinç lapası ni bizim kızlardan da yapan oldu iyi verdiriyor gerçekten
Sen eksiye düşersin başkan yüzde bı milyonKızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
@nanekekik sağolsun aklimda yoktu valla :)Kesinlikle harika bir nick olmuş pozitif konuşuyor pozitif düşünüyor ve sonuç tıkır tıkır giden kilolar
@nanekekik versin o yapmiştiTarifini versenize deniyim cumaya kadar daha da dusmem lazimr
Akıllı karı vesselam:)@nanekekik sağolsun aklimda yoktu valla :)
:))Tut kız o boğazı ozaman biz şovu seven bir takımız birinciler topiginde senide okusak fenami:)Araştırayım kestane mantarını, dediğim tereddüt olmasa çok severim mantarı ben
Hadi gazan mübarek olsun, cumaya bol bol eksilerin olsun
Aynen canım yaa bi tutsam boğazımı dağıtırım buraları
Cuma günü bakalım nolcak tatlis :) Seninle rakip olmak büyük zevk bak çok hırslandm şimdiGünaydın günaydın Bombo gibiyim gençlik sabah spora gittim geldim dusumu aldım şimdi kahvaltı zamanı 16,5 saattir ağzıma lokma koymadım
Bu arada kilo bildirimi yapayım
Cuma 68,2
Pazartesi 67,8
Rqkibelere duyurulur
güzel olmuş kiz
gayet güzel canım wx olsa daha fazla demekkiCuma :100.1
bugun :99.9
fark 200 gr
Gayet hafif olmuş YasemincimDünki menüm
Sabah 10
Peynir 1 dl ekmek çay
Öğlen 16
Etli patlıcan yemeği yoğurt salata 1 dl ekmek
Bitki çayı kahve sade soda 3 tane su baya çok 3 vardır
Spor 1 saat yüzme
cumaya o 2 ye yaklaşır benceKızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
Piştim bahar kaldırma yumurta kirsan pişecek evde kahvaltılık yoktu mecbur çıktım birde eczaneye gitmem lazımdı kızı dün sinekler yedibunlar cumanın ayak sesleri süper
Günaydın kız nick değişmiş fatdegilfit yapalım gel senin nicki
Canım bı iki gün dene perşembeye kadar cozulmesse form çayı içersin bı seferlik sonra hergun kayisiys devam
kız yüzüm güldü vallahi bahar beğendigazoz da olmasa süper
Günaydın
bi daha panik sisim demek yok
Waowww menüler duzelince kilolar tıkır tıkır gidiyor
Canım çok sıcak dikkat et
Önemli birşey yok dimi yasi
oooFitt_anne rakibin hızlı geliyor
Cuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
Bahar sen hedefe ulaşana kadar sporu azlat bence spor seni sisiriyorinanmiycaksin ama sporu azalttim
Canm azdikkat etsen süper gidecek kilolar valla kilolar gidicem diye inat ediyor sende inatla göndermiyorsun dün 2 tabak mantıyı ben yeseydim en az + 500 dumCuma: 92.8
P.tesi: 92.5
Fark: -300 gr
Yediklerime bakılırsa su kaybı galiba. Ama dikkat etsem kolay vericem gibi. 90 üstüne yakın zamanda çıkmıştım, son aldıklarım kolay gidiyor. Inşallah cumaya kadar biraz daha düşer.
Ponicim az yavaş git yetismem lazım sanaGünaydın herkesee
Cuma 73.6
Bugün 73.5
Fark -100 gr
4 günlük maraton başladı bnm için
Bu gün itibariyle dolaptan içiyorum suyu
Leptini süper calistirmissin gayet güzel eksi dilek maşallahGünaydın günaydın Bombo gibiyim gençlik sabah spora gittim geldim dusumu aldım şimdi kahvaltı zamanı 16,5 saattir ağzıma lokma koymadım
Bu arada kilo bildirimi yapayım
Cuma 68,2
Pazartesi 67,8
Rqkibelere duyurulur
bugün başlayacagim inşallah dilek su evi az düzene koyabilirsemSpora düzenli basladinmi gider o ödem kaptan
Bazen diyorum yeni bu kiz daha yenipte uzmeyim amma bu alemde de mefkuşum dan başkasına yenildigimi hatirlamam karizmayi cizdirmiyim diyorum bir taraftan da :)beni ezer geçersen olmuşsun sen demektir bebekCuma günü bakalım nolcak tatlis :) Seninle rakip olmak büyük zevk bak çok hırslandm şimdi
Kız dilek biz senle hiç yarismadik dimiBazen diyorum yeni bu kiz daha yenipte uzmeyim amma bu alemde de mefkuşum dan başkasına yenildigimi hatirlamam karizmayi cizdirmiyim diyorum bir taraftan da :)beni ezer geçersen olmuşsun sen demektir bebek
Canim ben 1 çay bardağı pirinçe 2,5 3 çay bardağı su koyuyorum tuz ,yağ vs yokSu lapa tarifi yokmu oglene yiyim aksama fazla gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?