- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.481
1bucuk saat sonra yicem ogleyi yaparım canım sagolCanim ben 1 çay bardağı pirinçe 2,5 3 çay bardağı su koyuyorum tuz ,yağ vs yok
harikaaaPazartesi kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün :69.1
Fark : 0.400 Gr
süperrrCuma :100.1
bugun :99.9
fark 200 gr
inşallahKızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
vavvvvvCuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
canım sen stres çok yapıyorsun hep kilo vericem eksi görücem tartıda de rahat olCuma: 92.8
P.tesi: 92.5
Fark: -300 gr
Yediklerime bakılırsa su kaybı galiba. Ama dikkat etsem kolay vericem gibi. 90 üstüne yakın zamanda çıkmıştım, son aldıklarım kolay gidiyor. Inşallah cumaya kadar biraz daha düşer.
eksi eksidirGünaydın herkesee
Cuma 73.6
Bugün 73.5
Fark -100 gr
4 günlük maraton başladı bnm için
harikaaGünaydın günaydın Bombo gibiyim gençlik sabah spora gittim geldim dusumu aldım şimdi kahvaltı zamanı 16,5 saattir ağzıma lokma koymadım
Bu arada kilo bildirimi yapayım
Cuma 68,2
Pazartesi 67,8
Rqkibelere duyurulur
afiyet olsunŞimdi 1 litreye 4,5 damla elma sirkesi koydum 1 litrede salatalık, limon , tarçın ,zencefil koydum öyle bir su yaptım geri kalan suyuda normal içerim sanırım
kolay gelsinKızı uyuturken geçmiş yapayım sonra evin işleri beni bekliyor yerleşmeden bayrama gitmiştik malum ev fena durumda
Oh oh gitsin kilolar, cumanın yıldızı sen olacaksın kız hadi bozma sakın
Günaydın gece kuşu. Millete erken kahvaltı yapın diyoruz ama gece geç saate kadar oturuyoruz. Ben de tekrar mi yatsam diyorum
Afiyet olsun menü dengeli güzel geldi gözüme ama saatler yakın yakın olunca 5.30 da yemeyi bitirmişsin. Ben 5.30 da yesem açlıktan uyuyamam
Vay güzel bir eksi. Dikkat de benim ki gibi sudan değil yağdandır seninki
İyi yürüyüşler bol bol yağ yak inşallah
Bir daha hiç yüzlü rakamları görmezsin inşallah Tuba
Menü güzel yüzmeyi de çok tuttum bu sıcaklarda en iyisi. Sen sportifsin bir saat yüzmüşsün ben yarim saat yüzsem kesilirim.
Valla boşver geçen haftaki eksiyle ortalaman hala yüksek cumaya kadar da gider bence.
Nickin gibi olasın dostum iyi olmuş.@nanekekik de isim annen oldu
Ben demiştim vücudunu şaşırtman iyi olmuş
Bunu görünce hemen yazayım dedim
canısı Zuhal ablanın dediği gibi 3 öğün yapıyorduk biz kimimizbir gün yaptı kimimiz iki yarın başla istersen yada perşembe atak için yaparsın
naptın abla sen öyle maşallah artiyi gondermissin eksiye bile dusmussunValla sabah kalkamadım uyumuşum baya
Dün millete erken kalkın dedim :))beni örnek almayın
Önce bildirimimi yapayım sonra alıntılara geçeyim
Cuma 97.7
Bugün 96.4
Fark -1.3
Cuma artıda olduğum için onlar gitmiş, pek başarı sayılmaz
Tabi dikkat etmemmiş olsaydım artıların üstüne daha ne kadar gelecekti kimbilir
Bayram öncesi kiloma döndüm
Sebebini biliyosun sinirinde bozulmasın tatlımKızlar bildirim yapayım
Cuma:75
Pazartesi: 75,800
Arti 800
Yolculuk , sıcak ,ve gece uyumadım hiç menülerimde kaçamak yoktu ve bol su vardı artı için hiçbir nedenim yok o yüzden içim rahat lakin sinir bozucu
Herzamanki gibi harikasın fıstığımGünaydın günaydın Bombo gibiyim gençlik sabah spora gittim geldim dusumu aldım şimdi kahvaltı zamanı 16,5 saattir ağzıma lokma koymadım
Bu arada kilo bildirimi yapayım
Cuma 68,2
Pazartesi 67,8
Rqkibelere duyurulur
Ben hep suyumun içine koyuyorum bişeylerŞimdi 1 litreye 4,5 damla elma sirkesi koydum 1 litrede salatalık, limon , tarçın ,zencefil koydum öyle bir su yaptım geri kalan suyuda normal içerim sanırım
Herşey yolundaymış tatlım sevindimKızı uyuturken geçmiş yapayım sonra evin işleri beni bekliyor yerleşmeden bayrama gitmiştik malum ev fena durumda
Maşallah bizekızlar 2 günde toplamda 2.5 kilodan fazla ya yakın vermişiz
3 günde 3.5 kilo alınınca böyle oluyor cnmnaptın abla sen öyle maşallah artiyi gondermissin eksiye bile dusmussun
haftaya çok güzel başladın tatlım ben cumaya en az 1.2 olursun diyorumPazartesi kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün :69.1
Fark : 0.400 Gr
Kızlarında dediği gibi gazoz dışında çok güzel cnmdünkü menü
sabah 10
1 yumurta omlet
peynir
domates
1.5 dilim çavdar ekmek
öğlen 13.30
1 haşl.yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan
1 dilim çav ekmek
ara 17.30
1 salatalık
1 kayısı
akşam 20
tavuk sote
salata
ayran
1 dilim çav ekmek
1 çay bard gazoz
1 kupa form çay
su 2 lt geçmiştir
Köfteler seni tırmamalamışcuma.......104.2
bu gün.....103.8
fark..........400
anacım bayram geçti bi toplanamadık gittiKızlar hayırlı geceler
Menü yamzays bile
Halimi
haha kaçarmı hiç ablamdan
Abla misafir ağırlamaktan telefonun yüzüne bile bakmadım akşam yolda arabada elime aldım telefonu bakayım diye oğlan uyudu kucağıma
Eve gelince gece yazayım dedim geçmiş yaparken uyumuşum sabah 6 da kalktım hastane işlerim vardı yrni geldim eve azıcık uyumak istiyorum cidden ya azıcık 1 2 saat
o kadar stres yaptığına değdiğimi tubişim bence sende en az -1 olurCuma :100.1
bugun :99.9
fark 200 gr
akşam baya erken helal valla yüzmede çok güzelDünki menüm
Sabah 10
Peynir 1 dl ekmek çay
Öğlen 16
Etli patlıcan yemeği yoğurt salata 1 dl ekmek
Bitki çayı kahve sade soda 3 tane su baya çok 3 vardır
Spor 1 saat yüzme
geçen hafta o kadar kilo veren biri için gayet normal tatlımKızlar ben bildirimi yapayım sabit maalesef ama cumartesi kaçamağından sonra bence sabit olması normal neyse cumaya eksi olurum inşallah
listede bu hafta şovu ben yapıcam diyosun yaniiiiCuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
metobolizmanı ve vücudunu üzme güzellikCuma: 92.8
P.tesi: 92.5
Fark: -300 gr
Yediklerime bakılırsa su kaybı galiba. Ama dikkat etsem kolay vericem gibi. 90 üstüne yakın zamanda çıkmıştım, son aldıklarım kolay gidiyor. Inşallah cumaya kadar biraz daha düşer.
Haftaya eksiyle başlamak büyük avantaj biliyısun tatlımGünaydın herkesee
Cuma 73.6
Bugün 73.5
Fark -100 gr
4 günlük maraton başladı bnm için
Ben yattımm bugünlük ama yarın yatamıcam zatenGünaydın gece kuşu. Millete erken kahvaltı yapın diyoruz ama gece geç saate kadar oturuyoruz. Ben de tekrar mi yatsam diyoru
bende o yüzden başlangıçta akşamı geç tutmaya çalışıyorum en azından alışıncaya kadar yoksa gece saldırırım biliyorum kendimiAfiyet olsun menü dengeli güzel geldi gözüme ama saatler yakın yakın olunca 5.30 da yemeyi bitirmişsin. Ben 5.30 da yesem açlıktan uyuyam
şimdi burda sıcak bişey içmeyinmi diyor
Mefkurem ablam harıkasın canım pişti şimdi ne yapayım sadece öğlen yemeyi planlıyordum ne yapayım şimdi ustunede yogurt eklıcektım akıl verin la
Madem hazırladın ye o zaman cnm boşa gitmesin akşamda yeşimdi öglen ve aksam mi yiyim kızlar yarında öyle yaparım ögle ve aksam olur dimi
Bugun 1. Gun oluyorya yarın da 2.olcak yapiyim carsamba persembe normal yaparım olurmuMadem hazırladın ye o zaman cnm boşa gitmesin akşamda ye
Tüm gün lapa yenirse daha etkili oluyor
Bide yarın yapma
Zaten 2.gün okdar etkili olmuyor
Buda sık sık yapılmaz 2 haftada 1 gün olabilir
Biz bazen perşembeleri yapıyoruz
Bugun 1. Gun oluyorya yarın da 2.olcak yapiyim carsamba persembe normal yaparım olurmu
Sen bugün ye yarın yapma cnmHeee tamam simdi tam anladım bugun yerim yarin yemiim tatlim bakalm bana etki edicekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?