- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.501
Canm ben geçen yaptım 700 gr gitti tek yiyemiyorum naneli yoğurtla karıştırıyorum perşembe yapıcm gene inşSu lapa tarifi yokmu oglene yiyim aksama fazla gelir :)
Bu ka kolay olmamalıydı yaKızlar bildirim yapayım
Cuma:75
Pazartesi: 75,800
Arti 800
Yolculuk , sıcak ,ve gece uyumadım hiç menülerimde kaçamak yoktu ve bol su vardı artı için hiçbir nedenim yok o yüzden içim rahat lakin sinir bozucu
SüperGünaydın günaydın Bombo gibiyim gençlik sabah spora gittim geldim dusumu aldım şimdi kahvaltı zamanı 16,5 saattir ağzıma lokma koymadım
Bu arada kilo bildirimi yapayım
Cuma 68,2
Pazartesi 67,8
Rqkibelere duyurulur
Vav süperValla sabah kalkamadım uyumuşum baya
Dün millete erken kalkın dedim :))beni örnek almayın
Önce bildirimimi yapayım sonra alıntılara geçeyim
Cuma 97.7
Bugün 96.4
Fark -1.3
Cuma artıda olduğum için onlar gitmiş, pek başarı sayılmaz
Tabi dikkat etmemmiş olsaydım artıların üstüne daha ne kadar gelecekti kimbilir
Bayram öncesi kiloma döndüm
Allah kavuştursn.Selam hanımlar
Bugün eşimi iş seyehatine gönderdim perşembe veya cuma gelicek Allahın izniyle
Bugün kızımın yaz okulu başladı,oradaydım ilk gün malum..Sabah aç karnına tartılmayı unuttum,sonradan tartıldm,100.8 çıktı regl olmama rağmen 100 gr artı iyi geldi bana
Allah kavuştursun cnmSelam hanımlar
Bugün kızımın yaz okulu başladı,oradaydım ilk gün malum..Sabah aç karnına tartılmayı unuttum,sonradan tartıldm,100.8 çıktı regl olmama rağmen 100 gr artı iyi geldi bana
Zencefil nanede iyi olur cnm bide çubuk tarçınİlk kez detoks suy u yaptm içine de salatalık maydonoz kiraz sapı attım fena değildi limon almayı unuttum o da olsa iyi olacaktı
Ay çok mutlu oldum ama çok uzadı bn iş yaahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51954000
Kızlar bireysel sıralama listesi
@seydan94
Poni Bon
Tebrikler kızlar
Tarçın vardı zencefille nane de alayım en ksa zamnda tşk ablaaZencefil nanede iyi olur cnm bide çubuk tarçın
sağol canım.evet aynen hem canım yemek istemedi hem de yemek pişirecek halim yoktuGeçmiş olsun. Akşam az gibi. Rahatsızsin diye belki yiyememissindir bu sefer ama listeden şaşma bence.
.
Ayça KAyanın stilini çok takip etmedim canım ama değişimlerde bu tür mamalar var ama elbette her zaman değilSen biraz Ayça Kaya stili yapıyorsun sanırım yoksa diyetisyenin değişimlerde börek vs verdi mi
vaaoovvCuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
Canım ödemin varsa pirinç lapasını çok tavsiye ederim.Daha önce çook yapmışlığım vardır.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlar,yoğurt ve baharatla yerdim.Çarşamba ve perşembe 2 gün boyunca yapmanı öneririm.cuma mutlaka iyi bir sonuç alırsın.3 öğün sadece lapa yiyorsun başka katı yokAcaba pirinç lapası mi denesen, mezunlarin başarı öykülerinde okudum az önce birkaç farklı kişi övmüş.
ödem olmuşturKızlar bildirim yapayım
Cuma:75
Pazartesi: 75,800
Arti 800
Yolculuk , sıcak ,ve gece uyumadım hiç menülerimde kaçamak yoktu ve bol su vardı artı için hiçbir nedenim yok o yüzden içim rahat lakin sinir bozucu
vay vay vayyyValla sabah kalkamadım uyumuşum baya
Dün millete erken kalkın dedim :))beni örnek almayın
Önce bildirimimi yapayım sonra alıntılara geçeyim
Cuma 97.7
Bugün 96.4
Fark -1.3
Cuma artıda olduğum için onlar gitmiş, pek başarı sayılmaz
Tabi dikkat etmemmiş olsaydım artıların üstüne daha ne kadar gelecekti kimbilir
Bayram öncesi kiloma döndüm
amin canımAllah kavuştursn.
Normalde eksidesin demek ki
amin canımAllah kavuştursun cnm
Tok karna en az 1 kilo farkeder
Demekki cuma güzel bi rakam görecen
@doğa3 aynurrr duydunmu bakkk rakibin atağa geçmiş
amin canımSAPHIRA allah kavustursun canım güzel rakam cuamaya daha da eksi olurum inşallah
Her ay olduğumuz için biz ona takılmıyoruz canımamin canımevet farkediyor ama regl oluşum cumaya nasıl yansıyacak bilmiyoru
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51954000
@seydan94
Poni Bon
Tebrikler kızlar
allah kavuştursun ..bıdığıda gördüm çok havalıydıSelam hanımlar
tebriklerhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51954000
@seydan94
Poni Bon
Tebrikler kızlar
Allah kavuştursun cnm
Tok karna en az 1 kilo farkeder
Demekki cuma güzel bi rakam görecen
@doğa3 aynurrr duydunmu bakkk rakibin atağa geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?