Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bildirim yapayım
Cuma:75
Pazartesi: 75,800
Arti 800

Yolculuk , sıcak ,ve gece uyumadım hiç menülerimde kaçamak yoktu ve bol su vardı artı için hiçbir nedenim yok o yüzden içim rahat lakin sinir bozucu
Bu ka kolay olmamalıydı ya

Süper

Vav süper

Allah kavuştursn.
Normalde eksidesin demek ki

Allah kavuştursun cnm

Tok karna en az 1 kilo farkeder
Demekki cuma güzel bi rakam görecen
@doğa3 aynurrr duydunmu bakkk rakibin atağa geçmiş

Geçmiş olsun. Akşam az gibi. Rahatsızsin diye belki yiyememissindir bu sefer ama listeden şaşma bence.
.
sağol canım.evet aynen hem canım yemek istemedi hem de yemek pişirecek halim yoktu benim regl ağır geçiyor bayağı.haklısın şaşmamam lazım
Sen biraz Ayça Kaya stili yapıyorsun sanırım yoksa diyetisyenin değişimlerde börek vs verdi mi
Ayça KAyanın stilini çok takip etmedim canım ama değişimlerde bu tür mamalar var ama elbette her zaman değil
Cuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
vaaoovv
Acaba pirinç lapası mi denesen, mezunlarin başarı öykülerinde okudum az önce birkaç farklı kişi övmüş.
Canım ödemin varsa pirinç lapasını çok tavsiye ederim.Daha önce çook yapmışlığım vardır.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlar,yoğurt ve baharatla yerdim.Çarşamba ve perşembe 2 gün boyunca yapmanı öneririm.cuma mutlaka iyi bir sonuç alırsın.3 öğün sadece lapa yiyorsun başka katı yok
Kızlar bildirim yapayım
Cuma:75
Pazartesi: 75,800
Arti 800

Yolculuk , sıcak ,ve gece uyumadım hiç menülerimde kaçamak yoktu ve bol su vardı artı için hiçbir nedenim yok o yüzden içim rahat lakin sinir bozucu
ödem olmuştur
vay vay vayyy
Allah kavuştursn.
Normalde eksidesin demek ki
amin canım ben de öyledir diye umuyorum
Allah kavuştursun cnm

amin canım evet farkediyor ama regl oluşum cumaya nasıl yansıyacak bilmiyorum
SAPHIRA allah kavustursun canım güzel rakam cuamaya daha da eksi olurum inşallah
amin canım inşallah hepimiz

amin canım evet farkediyor ama regl oluşum cumaya nasıl yansıyacak bilmiyoru
Her ay olduğumuz için biz ona takılmıyoruz canım
Önemli olan tuza ve suya dikkat edelim bu dönemde hem meto daha hızlı çalışıyor

Tabiki cıssları söylemiyorum onlar zaten yok

Bende öyleyim

allah kavuştursun ..bıdığıda gördüm çok havalıydı ...cumaya kadar daha fark eder
tebrikler
Allah kavuştursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…