- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.521
süper yaBu grup bi harika dostum yaaa
cumaya hedefım 98.8kızlaar bakaalım görelim
nooldu canım kontrol içinmi ?Kızlaaaaar nasılsınız çok yoruldum bugün doktora gittik kızlar çok fena huysuz uyudular şimdi bende buraya kaçtım :)
hadi bakalım görüşecezzzz :))Bu grup bi harika dostum yaaa
cumaya hedefım 98.8kızlaar bakaalım görelim
Hiç kaçarmı bebeğim :))Mefkurem çok teşekkür ederim canım paylaşım alanında düzelttiğin için takım ismini :)
herşey yolundamı fıstıkKızlaaaaar nasılsınız çok yoruldum bugün doktora gittik kızlar çok fena huysuz uyudular şimdi bende buraya kaçtım :)
Hiç bi hafta fire vermeyelimki Bayram hedeflerini tutturalım cnmsüper ya
oh masallah canım bende ayarlıcam çarsamba günü ancakBende suyumu hazırladım dolaba koydum
Ne bulursam attım içine :))
Çubuk tarçın zancefil limon dilimi nane az taze kekik bikaç vişne
Ben 2 gün falan kullanıyorum bunları bitince üstüne su ekliyorum
Şimdide vişne saplarını kaynattım kaydadıktan sonra biraz nane limon dilimi koydum
Içelimmm güzelleşelim 
Tatlım şimdi tam kiraz vişne zamanıoh masallah canım bende ayarlıcam çarsamba günü ancak
çubuk tarçın
zencefil
limon
taze kekik
kiraz vişne sapı
bunların hepsi aktarda vardır dimi hepsni alicam
kira vişne sapı bulamam malsef aktardan alıp yaparım inşallah
Herşey kayıt altında sen meraklanmaMefkurem ablam bu meto düzene girerse yürüyüşle -3 te olur ama düzene koymam lazm metoyu cuma hedefıme yaklassam yeter .
inşallah bayrama 10 kilodaverrım hedef 90demiştim dimi ben unuttum
Pazara tabiki bakarım canım yok malesf burda kiraz yada vişne ağacı pazar da da pahalı olursa diye tedbir amaçlı alıcam ilk hafta carşamba perşemde bunu yaparımda detoks etkisi yapıyor demiiiHerşey kayıt altında sen meraklanma
Bayramda herkesin hedefini yüzüne vuracam
Tabiki bunun için önce inanmamız ve pozitif olmamız gerekiyor
Zaten yediğimize içtiğimize sporumuza dikkat edecez orası kaçınılmaz
Bunlar ödem için iyi geliyor cnmPazara tabiki bakarım canım yok malesf burda kiraz yada vişne ağacı pazar da da pahalı olursa diye tedbir amaçlı alıcam ilk hafta carşamba perşemde bunu yaparımda detoks etkisi yapıyor demiii
cumaya bir tık daha eksi yapar yani
Bu kişiye göre değişiyorMefkurem ablamm yuruyuste kas ödemi falan yapmaz dimi yürüyüşe basladımya içim nasıl rahat bu aksamda 9 da cıkcıaz yurucem bakalm bu haftaya yansıcakmı merakla beklıyorum
iyiymiş canım evet sanırım yeşilcayada alıştı vucut bugun içmedim mesela aktardan başka çay çeşidide alirim her hafta değişik değişik içerim ablamm çok sağol allah razı olsun yaaBunlar ödem için iyi geliyor cnm
Bide sürekli aynı bitki çaylarını içmekde doğru değil vücut alışıyor
Mesela 2 haftaya bi değiştirilebilir
Bi süre yeşil çay içtiysen sonra meta zencefil rezene biberiye kekik vs.olur
Hepsi faydalı
tabi abartmamak lazım günde 2-3 kupa yeterli
iyiymiş canım evet sanırım yeşilcayada alıştı vucut bugun içmedim mesela aktardan başka çay çeşidide alirim her hafta değişik değişik içerim ablamm çok sağol allah razı olsun yaa
Deneyip görmem lazım o zaman ablaBu kişiye göre değişiyor
Ilk başlarda biraz şişkinlik olabilir
Mesela dileğe spor çok iyi geliyor ama bana fazlası yaramıyor o yüzden genelde perşembeleri yapmıyorum
bende kalan lapayı yogurtlu yicem 2. 1.5 litre suyu içmeye basladımBende kiraz sapımı içip yürüyüşe çıkacam tabi yağmur başlamazsa
Akşama eşime yemekde var
Ben öğlen yemek yedim akşam kahvaltı türü düşünüyorum kendime
Ohh yarasınBende suyumu hazırladım dolaba koydum
Ne bulursam attım içine :))
Çubuk tarçın zancefil limon dilimi nane az taze kekik bikaç vişne
Ben 2 gün falan kullanıyorum bunları bitince üstüne su ekliyorum
Şimdide vişne saplarını kaynattım kaydadıktan sonra biraz nane limon dilimi koydum
Içelimmm güzelleşelim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?