Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olalım tabikii
canım deli gibi tatlı isterken sen aklıma geliyorsun kuzummm hayır bahar olmazzz diyorum rakiben seni çıtır çıtır yememeli diyip onun yerine bolca su içiyorum
Bu takım işi o yüzden Bu kadar etkili cnm
Hele listede olunca daha bi heyecan daha bi sorumluluk oluyor
Görüyosun takım arkadaşın çaba gösteriyor sende kaçamak yapmaya utanıyosun

Banada çok dediler onu
Hatta demiştim önceden
Görümcem ben olsam hep yalan söylerdim diyor :))

Ayyy ablaam benim senden bunu duymak ne güzel evet bende o tarz bı programa baslicam ya jilian yada ebru sallinin 30 günlük programını

3 damlaydi canım zor gidiyor ama kilo vermek adına herşeye katlanıyorum
Eki Görüntüle 2016142
Armuttan sadece 2 tane yedim belki ise yarar diye
Ikinci 1.5 litre yariya indi bile :)
Aksam 9 da yuruyse cikicam 40/60 arasi surer en fazla
Spor:40/60dk yuruyus
Su 3 litre
Yorumlar kizlar
gayet güzel canım

D vitamini kullandım halada ayda bir kullanıyorum kilo almak yerine aksine vermeyi kolaylaştırıyor canim
Menüm
11.30
Köz patlıcan
Domates

14.00
Kahve
2 hurma

17.45
Köz patlıcan
2 pazı sarması

Su 2
Spor 1 saat yürüyüş
Güzel olmuş ponicim afiyet olsun
Rutin kontrol canım şükür
İyi bari tatlım nasılmış prensesler
bahar zaten sıcakta hareket edilmiyor işler hiç ilerlemiyor

Benim menüm
Sabah
Beyaz peynir
1 yumurtadan mantarlı omlet
Akşam
1 but haşlama
Salata
1 kase yoğurt
Su 3 e tamamlarım
Harikasın canım
Kabizlik icin olanlardan almayi dusunuyorum
Bı ilaç kullanıyorum ben
bugün artı çıkınca birde iş yaparken sıcakta canım bişey istemedi abla

cuma.......104.2
bu gün.....103.8
fark..........400
TEBrikler canım

Cuma :100.1
bugun :99.9
fark 200 gr
İkili rakamlara hoşgeldin tuba

Yokmcanım kızartma değilmgüveçte yaptı kv yemekten sonra misafirden acıktığımı bile anlamadım çok sıcak zaten içecek yetti
Cuma: 69.8
Ptesi:69.1
Fark: -700g
Süpersin bahar

Tebrik ederim cumaya güzel bi yüzde olur inşallah

Günaydın herkesee
Cuma 73.6
Bugün 73.5
Fark -100 gr
4 günlük maraton başladı bnm için
Poni tebrikler

Yok canım. Ne sportifi attım kendimi sıcakta havuza 6 tane çocukla yarış yaptım :) su topu oynadık ama diyetin başlangıcında haftada 3 gün kesinlikle kaçamaksız spor yaptım

Bugün soğuk su içtim belki aylar sonra hiç içemem dışarda su kalmamış mecburen ama soğuk su diri tutuyormher şekilde

Kızlar bildirim yapayım
Cuma:75
Pazartesi: 75,800
Arti 800
Yolculuk , sıcak ,ve gece uyumadım hiç menülerimde kaçamak yoktu ve bol su vardı artı için hiçbir nedenim yok o yüzden içim rahat lakin sinir bozucu

Kızlarda demiş ödemdir diye bende öyle düşündüm canım cumaya gider

Sırf kıskandı demesinler diye tebrik ediyorum

Evet canım benim :)
Yeni isim güzelmiş
Su lapa tarifi yokmu oglene yiyim aksama fazla gelir :)
Tuba lapa için erken değilmi bence az bekle herşeyi deneme çok yorulursun kosa zamanda tükenmek çok kötü bişey

Öyle abla çok iyi geliyor
D vitamini eksikliği alsine kilo aldırabilir ilaconı damla herneyse klllan mutlaka
Menüm
11.30
Köz patlıcan
Domates

14.00
Kahve
2 hurma

17.45
Köz patlıcan
2 pazı sarması

Su 2
Spor 1 saat yürüyüş
Menüye bak tebrikler
Çok iyi abla maiallah
Aynen öyle oluyor cnm
Ben önce doymak bilmiyodum yemekten 1-2 saat sonra hiç yememiş gibi oluyodum
Çok şükür biraz biraz yola geldim
Karbonu yedikçe acıkıyosun
Kesinlikle karılıyorjm karbon sinsi

Çok iyi maşallah afiyet olsun

Bu takım işi o yüzden Bu kadar etkili cnm
Hele listede olunca daha bi heyecan daha bi sorumluluk oluyor
Görüyosun takım arkadaşın çaba gösteriyor sende kaçamak yapmaya utanıyosun
Kesinliklee :) Çok heyecanlı hemdee cuma günü ne kadar vermişim diye insan merak ediyor burdan mezun olmak hepsi ayrı güzel bir deneyim olcaaak

Kesinliklee :) Çok heyecanlı hemdee cuma günü ne kadar vermişim diye insan merak ediyor burdan mezun olmak hepsi ayrı güzel bir deneyim olcaaak
Öyle bir ciddiye alıyoruz ve bilinçaltı yapiyoruzki tartı gününü ruyamiza bile giriyor yakındır sende görürsün

akşam makarna yerine sebze yemeğinin yabina yoğurt falan olabilirmiş güzel menü

Süper gidiyorsun dilek
Afiyet olsun ablacim güzel olmuş krebi bende merak ettim
sen bu işi kapmissin canım afiyet olsun

hemde ne sıcak afiyet olsun canım güzel olmuş

kız yedigibi söylemese kendimize yapacağını düşünmüyor sanırım
Haftaya kimseye söz verme bebek ozaman
Anlaştık kuzum haftayi sabırsızlıkla bekliyorum en fazla 2 kilo vermişligim var bakalım
İnşallah ablam bu motivasyonla gidersek çok güzel bir liste çikaricak 9. Takımın kizlari
9. Takım tam bir takım oldu dileğim birbirine tam anlamıyla kenetlendi

Sen ne zaman başlıyon salona

Bulgur yerine salata olsaydı daha çok beğecektim :))

Kiskandilar demesinler diye tebrik ediyorum güzel menü:))

Biz gerçekten farklıyız dilek
Çok ciddiyim burdaki arkadaşlarımın ve benim bir farkındalığımız var gurur duyuyorum kendimle
Nasıl zayıfladın dediklerinde takımı anlatıyorum boş boş bakıyorlar eminim yerimde olmak istiyorlar ama kemdilerinde o enerjiyi dinamizmi bulamıyorlar bu herkese nasip olmaz biz emek verdik nasıl zayıfladık açlıktan karnımızın üstüne yattık gece spor yaptık spor bizde eğlence haline geldi 1 saat spor yapınca az gördük eve gidip tekrar yaptık kolay değil bunlar herkes yapamaz...

Amin inşallah

Çok güzel olmuş menü ben beğendim spor da iyi afiyet olsun

Bi şov daha mı yapican başkan

Yok canım bu hafta şov olmaz ama haftaya şov yapmayı planlıyorum ayıptır söylemesi :))

hadi inşallah gerek kalmaz canım

İnşallah canım

Güzel tatlım afiyet olsun

Aynen aynen ev kuşu oldu benim kızlar :) evde çok düzenliler bence o yüzden onların düzeni bende yok valla uykuları bakımları :))

İşte bu canım gerçekten de öyle oluyor insan sonuçta aynı dertten çektik çekiyoruz hepimiz ve hepimizin bir ortak amacı var bu da insanları yakınlaştıran bi durum oluyor doğal olarak

Valla tebrikler ben sebzeleri dahi sirke ile yıkayamam sırf o yüzden bi salata yapmam 500 saatimi alıyor kaç kere yıkıyorum :)))) hatta sirkenin kapağı açıldığı andan itibaren burnumu tıkarım

İnşallah canım insan isteyince neler neler yapıyor bak gör sende şaşıracaksın kendine vay be diceksin

Güzel olmuş csnım bulgur az ve sabahki ekmek dışında ekmek olmadığı için gözüme çarpmadı açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…