- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.661
Biz gerçekten farklıyız dilek
Çok ciddiyim burdaki arkadaşlarımın ve benim bir farkındalığımız var gurur duyuyorum kendimle
Nasıl zayıfladın dediklerinde takımı anlatıyorum boş boş bakıyorlar eminim yerimde olmak istiyorlar ama kemdilerinde o enerjiyi dinamizmi bulamıyorlar bu herkese nasip olmaz biz emek verdik nasıl zayıfladık açlıktan karnımızın üstüne yattık gece spor yaptık spor bizde eğlence haline geldi 1 saat spor yapınca az gördük eve gidip tekrar yaptık kolay değil bunlar herkes yapamaz...
bu aralar gelemiyor beni yancı tuttuHacı ne ayak seni habinarmi örgütlüyor yoksa :))
Yemedim yemiycem yemiycem:)
Takımın kapılarını kitlesek kimse giremese nazara gelicez yoksa :)
Afiyet olsun kuzu çok güzel
ee tartı yalan söylemez kendini kandırdıktan sonra buraya niye vakit harcayalımArkadaşlar bugün dediki; zaten zayifsin ye şimdi akşam yemezsin
Dedim yiyemem yarışmadayım azbuçuk anlattım
Aman ne bilecekler sanki yesen dedi soylemezsin olur biter
Dedim yapamam gönül bağım onlarla kandıramam onları benim için çok değerliler
Çok ilginç burası ya gerçekten nasıl bağlanıyoruz birbirimize ,diyetdaşlik
Çok farklı özel gerçekten
bence de abla kozlarını sakla dursun simdiSen artık oldun güzellik :))hedefine ulaşmak için çok oyalanmıyacaksın
Tatlım geçen gün spor demiştinya
Senin kilon fazla değil jillan yaparsan oda çok inceltiyomuş
Daha ne olsun herşeyden var ve sağlıklı :)
Listede olsam benimde niyetim vardı ama şimdi boşuna yapmayım diyorum
Yoksa yapsammı
7Ayy aynen valla
Banada iyi geliyor lapa
Hadi yapalım bakalım Allah izin verirse
Banada çok dediler onu
Hatta demiştim önceden
Görümcem ben olsam hep yalan söylerdim diyor :))
Sabah çok erken hastaneye gittim malesef bildirim yapamadım kızlar yarın yaparım inşallah spora kaydımıda yaptımFitt_anne ile aynı seansları seçtik omuzomuza yaparız beraber zumba bilem yapacaz :))
Çok eğlenuceuk kanka
Menüm
Sabah
Peynirlisebzeli omlet 1 dl ekmekle
Öğlen
3 kayısı biraz yaban mersini soda
Akşam
Sizin tarifinizle karnıyarık yaptım güzel oldu
3 kaşık bulgur
Büyük kase ile cacık
Spor yok
Su 2 litre
Bitki çayı
sen sirkeyi sevmiyorsun kuzu ben salatalarda severim kullanırım suyun içinde azıcık tadı değişiyor normalde severim senin icememen normalAmin inşallah
Çok güzel olmuş menü ben beğendim spor da iyi afiyet olsun
Yok canım bu hafta şov olmaz ama haftaya şov yapmayı planlıyorum ayıptır söylemesi :))
İnşallah canım
Güzel tatlım afiyet olsun
Aynen aynen ev kuşu oldu benim kızlar :) evde çok düzenliler bence o yüzden onların düzeni bende yok valla uykuları bakımları :))
İşte bu canım gerçekten de öyle oluyor insan sonuçta aynı dertten çektik çekiyoruz hepimiz ve hepimizin bir ortak amacı var bu da insanları yakınlaştıran bi durum oluyor doğal olarak
Valla tebrikler ben sebzeleri dahi sirke ile yıkayamam sırf o yüzden bi salata yapmam 500 saatimi alıyor kaç kere yıkıyorum :)))) hatta sirkenin kapağı açıldığı andan itibaren burnumu tıkarım
İnşallah canım insan isteyince neler neler yapıyor bak gör sende şaşıracaksın kendine vay be diceksin
Güzel olmuş csnım bulgur az ve sabahki ekmek dışında ekmek olmadığı için gözüme çarpmadı açıkçası
bu sefer kutahyadakiler herkes çok zayiflamissiniz falan uçuştu herkes ne yaptın ne ettin diyetisyene mi gidiyorsun falan dediler tatilde hep eşimde dalga geçiyor aklınca yazışarak zayıflıyor diye bilmiyor ki bizim buradaki birbirimize destegimizi , hirsimizi azmimizi benim 60 olacağıma inanmıyor kendileri inat ettim 60 ında aşağısına inicemBiz gerçekten farklıyız dilek
Çok ciddiyim burdaki arkadaşlarımın ve benim bir farkındalığımız var gurur duyuyorum kendimle
Nasıl zayıfladın dediklerinde takımı anlatıyorum boş boş bakıyorlar eminim yerimde olmak istiyorlar ama kemdilerinde o enerjiyi dinamizmi bulamıyorlar bu herkese nasip olmaz biz emek verdik nasıl zayıfladık açlıktan karnımızın üstüne yattık gece spor yaptık spor bizde eğlence haline geldi 1 saat spor yapınca az gördük eve gidip tekrar yaptık kolay değil bunlar herkes yapamaz...
Benimki erken yattı Allah'tankızlar menüme ek olarak bir kuru erik yedim koca kişisi bayram çikolarını götürüyorkendimi onunla frenledim
yat diyorum yatmıyorBenimki erken yattı Allah'tan
Sıcaktan mayismiyormuyat diyorum yatmıyor
İnadımız yüzünden eriyecez bi deri bi kemik kalacaz ya hadi hayırlısı :)bu sefer kutahyadakiler herkes çok zayiflamissiniz falan uçuştu herkes ne yaptın ne ettin diyetisyene mi gidiyorsun falan dediler tatilde hep eşimde dalga geçiyor aklınca yazışarak zayıflıyor diye bilmiyor ki bizim buradaki birbirimize destegimizi , hirsimizi azmimizi benim 60 olacağıma inanmıyor kendileri inat ettim 60 ında aşağısına inicem
Benimkide yatmıyor bide söylendim az önce televizyon kumam oldu resmen :)Sıcaktan mayismiyormu
Hiç sorma Yasemin kafayı koydumİnadımız yüzünden eriyecez bi deri bi kemik kalacaz ya hadi hayırlısı :)
benimki tam bir uykucuBenimkide yatmıyor bide söylendim az önce televizyon kumam oldu resmen :)
iyi geceler canımHepinize Allah rahatlık versin yarın küçüğün okulunda nöbetçiyim miniklerle oyun oynayacam erlen kalkmam lazım geceniz hayırda kalsın
amin canım..sorma havalar fenaallah kavuştursun ..bıdığıda gördüm çok havalıydı...cumaya kadar daha fark eder
amin canım..inşallahAllah kavuştursun arkadaşım
Kesin 1 kilo üstü eksidesin cumaya
İmzami atıyorum yazdıklarının altına diyetdaşimBiz gerçekten farklıyız dilek
1adet tutkuyla sınırlandirman bile büyük başarı ben paketi bitirmeden bırakmamdamenü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim çavdar
çay
ara:Türk kahvesi
1 adet tutku (malum günlerden dolayı sanırım,tatlı diye kıvranıyorum)
öğlen:1 dilim beyaz ekmek (o kalmıştı yiyiverdim)
5 dilim hindi füme (%1 yağ 30 gr.)
1 kase yoğurt
1 porsiyon kayısı
ara:nescafe
akşam:fırında tavuklu patates (yağsız olarak pişirdim.derileri yemedim.2 ad. baget +4-5 elma dilim patates)
3 kaşık az yağlı makarna
2 kaşık yoğurt
suyum 2.5 lt yi geçti
spor yok (ağrım var)
Sendeki bu azim heves devam ettikçe yaz bitmeden çoğu kilonu atmış olursun bacısıHabinar Fitt_anne sağolun canlar valla tam ekip isi oldu sizin desteginiz sayesinde gitti bu kilolar zatrn sadexe baslangicindayim eşimin daha cok farkediolar bende benide farketsinler istiyorum bakalim yarın sabahtan koye gidicem ama incem duzenleme bvs varmjs
Bi yagmur atti lodosla ama guzeldi ysrinda
Yagmurluymus inşallah serinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?