Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum

Hacı ne ayak seni habinarmi örgütlüyor yoksa :))
Yemedim yemiycem yemiycem:)
bu aralar gelemiyor beni yancı tuttu
Takımın kapılarını kitlesek kimse giremese nazara gelicez yoksa :)
Afiyet olsun kuzu çok güzel
hepimize gelsin
ee tartı yalan söylemez kendini kandırdıktan sonra buraya niye vakit harcayalım
bence de abla kozlarını sakla dursun simdi
Ayy aynen valla
Banada iyi geliyor lapa
Hadi yapalım bakalım Allah izin verirse
7
ben ne yapsam ki

Banada çok dediler onu
Hatta demiştim önceden
Görümcem ben olsam hep yalan söylerdim diyor :))

Sabah çok erken hastaneye gittim malesef bildirim yapamadım kızlar yarın yaparım inşallah spora kaydımıda yaptım Fitt_anne ile aynı seansları seçtik omuzomuza yaparız beraber zumba bilem yapacaz :))

Çok eğlenuceuk kanka
kıskanmadık ki
bahar begendi

sen sirkeyi sevmiyorsun kuzu ben salatalarda severim kullanırım suyun içinde azıcık tadı değişiyor normalde severim senin icememen normal

bu sefer kutahyadakiler herkes çok zayiflamissiniz falan uçuştu herkes ne yaptın ne ettin diyetisyene mi gidiyorsun falan dediler tatilde hep eşimde dalga geçiyor aklınca yazışarak zayıflıyor diye bilmiyor ki bizim buradaki birbirimize destegimizi , hirsimizi azmimizi benim 60 olacağıma inanmıyor kendileri inat ettim 60 ında aşağısına inicem

İnadımız yüzünden eriyecez bi deri bi kemik kalacaz ya hadi hayırlısı :)

kızlar tartı önerisi istiyorum benim ki kafayı yemeye başladı sabah ayrı akşam ayrı telden esiyor annemin ve ablamın tartıya görede farklı
tefal fakir arzum meditaş homend en çok satılanmış

Habinar Fitt_anne sağolun canlar valla tam ekip isi oldu sizin desteginiz sayesinde gitti bu kilolar zatrn sadexe baslangicindayim eşimin daha cok farkediolar bende benide farketsinler istiyorum bakalim yarın sabahtan koye gidicem ama incem duzenleme bvs varmjs
Bi yagmur atti lodosla ama guzeldi ysrinda
Yagmurluymus inşallah serinler

menü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim çavdar
çay

ara:Türk kahvesi
1 adet tutku (malum günlerden dolayı sanırım,tatlı diye kıvranıyorum)

öğlen:1 dilim beyaz ekmek (o kalmıştı yiyiverdim)
5 dilim hindi füme (%1 yağ 30 gr.)
1 kase yoğurt
1 porsiyon kayısı

ara:nescafe

akşam:fırında tavuklu patates (yağsız olarak pişirdim.derileri yemedim.2 ad. baget +4-5 elma dilim patates)
3 kaşık az yağlı makarna
2 kaşık yoğurt

suyum 2.5 lt yi geçti
spor yok (ağrım var)

İmzami atıyorum yazdıklarının altına diyetdaşim
Benim eşim önceden istemezdi burda takilmami tanımadığım insanlarla internet ortamında goruşmemi doğru bulmazdi ama zaman içinde oda anladı zayiflarsa benim hatun kk sayesinde zayıflar :)
Cuma günü kaç kilo vermişsin diye sordugunu bilirim hatta:)

1adet tutkuyla sınırlandirman bile büyük başarı ben paketi bitirmeden bırakmamda

Sendeki bu azim heves devam ettikçe yaz bitmeden çoğu kilonu atmış olursun bacısı
Buraya da gelse yağmur ne güzel olur hele bugün piştik resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…