- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.861
Rakibem nasıl geçti günün bakalim@Habinar inşaallah tatlım ya valla sıyırdım
Ablam bı gece kuşuda benim biliyon işte :)spor kesinlikle sabah yapılıp aradan çıkması lazım yoksa bı vakit oluyor bı olmuyorHuuu tavuklar erkenden yattınızmıben daha akşam üzeri bahçede çalıştım biraz
Sporu sabahtan yapıp aradan çıkarmak gerekiyor yoksa şunuda yapayım bunuda yapayım derken sıra gelmiyor
Gelirseniz iki laflarız yoksa iyi geceler millet
befitlady bahar nerdesin cnm hiç görünmedin bugün
Aynen öyle Rakibem evden hazırlık yapıldı millet böreği çöreği götürürken ben yedim domatesimi biberimi mis gibide doydum vallaSaolasın işe yarar inşallah
Saolasın canım
Sanada afiyet olsun canım gayet güzel
Saolasın canım
Tatlı gibi oldu ama çok beğendim cidden
Bende aşırı ilgiden sıkılıyorum hele mağazada dediğin gibi görevli yardım etmek için peşimdeyse hemen çıkıyorum ya bi rahat bırakın ama :)
Aha buda delirdi
Tuba tamamsın artık bizdensin sıyırma seviyesine geldin sende gram yağ kalmayacak eminim :)
Sucuk bide diyette bezelye yasaklardan canım üstüne pilav saatide baya geç akşam olmamış canım
Saol ablam
Jilianı hiç istemiyorum cidden
Yarın sabah başlıyorum platesle inşallah
Kızın gelmiş geçmiş olsun abla Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım haftaya düzene girersin inşallah
Piknikte ne yedin sen biber domates peynirmi
Bunu bana yapma yaaaa bu nedir arkadaş
Çok güzel ablamafiyet olsun şifa olsun erisin gitsin
Bende 2 bardaktan fazlası zarar diye duydum ,sırf gundem olsun diye demiştir o diyetisyenBende öyle düşündüm ama herkes aynı şeyi söylüyormuş tansiyon:) siyah çaydan hiçbir farkı yok dedi ünlü diyetisyenmiş show tvde izledim
Anaaa o kadarcık iş mi yapıcanAblam bı gece kuşuda benim biliyon işte :)spor kesinlikle sabah yapılıp aradan çıkması lazım yoksa bı vakit oluyor bı olmuyor
Bende şimdi kız makarna istedi onu yapıyorum
Eşim gelir yarım saat sonra onun yemeğini hazırlarım
Çamaşır var asılacak onları asarim
Kahve icemedim bugün kahve içerim
Dahada bişey yapmam:)
valla örnek öğrencisin tatlımAynen öyle Rakibem evden hazırlık yapıldı millet böreği çöreği götürürken ben yedim domatesimi biberimi mis gibide doydum valla
Huuu tavuklar erkenden yattınızmıben daha akşam üzeri bahçede çalıştım biraz
Sporu sabahtan yapıp aradan çıkarmak gerekiyor yoksa şunuda yapayım bunuda yapayım derken sıra gelmiyor
Gelirseniz iki laflarız yoksa iyi geceler millet
befitlady bahar nerdesin cnm hiç görünmedin bugün
60 model kvdem en son 3 kilo verdiğini biliyorm
Ayy yazık inş.verir çokmu kilolu60 model kvdem en son 3 kilo verdiğini biliyorm
Bizm evde durumlar malum yarın lazımlık alıcam bugün hiç wcye gırmedi kızım babası kızdı kızımıza atıştık bu yüzden aramız limoni
Bnde hırsımı eliptikten aldm 20 dk
88 di galiba da boyu çok kısa 100 gibi duruyo verir umarım ya bacaklar varisle dolmuş çok kötü bide kpeder sürekli ev işi bekliyo. Ne kadar yürüse de yiyo 30 yıllık benm kilolar gitmiyo diyo ikna etmeye çalışıyorum kafasına yatıyoAyy yazık inş.verir çokmu kilolu
Kötü bişey hayra sebep olmuş :))
Senin kilon azaldı zaten tatlım eliptiği rahat yaparsın hem iyi sıkılaştırır
Bence düzenli devam et
Allah şifa versin canım. Inşallah en yakın zamanda sağlığınla ilgili güzel haberler duyarız. Rakibem olarak yazamasam da okurken gözüm hep seni arıyor. Inşallah hepimiz fazlalıkları atıp sağlığımıza kavuşuruz. Kilo her türlü zarar.Selam kizlar. Ben birkac gundur giremiyorum foruma. Safra kesemle ilgili problem vardi hamilelikte simdi onun sıkıntısıni yasiyorum. Zaten eger ameliyata gitmezse doktor kilo vermem ve belli yiyeceklerden uzak durmam gerektigini soyledi. O yuzden bir diyet listem olacak. Ama pek firsat bulamiyorum bu surecte haftaya kadar hersey netlesecek. O zaman gorusmek uzere. Opuyorum hepinizi.
Süper ya bravo irade var demek ki sendeValla arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum. Dün de bugün de ara ara girip bütün yazılanları okudum. Ama anca okuyorum yazana kadar benim minik cadı yanımda bitip telefonu istiyor. Bilin ki yazamadim ama sizle oturup kalkıyorum ve kalbimdesinizdiyeti de bozmadım çok şükür. Hatta dün iftardan sonra arkadaşıma oturmaya gittim sekersiz çay içip kalktım. Ne bisküvileri çikolataları reddettim. Bu benim için çok olağanüstü bir durum. Mefkuşum sana verdiğim söz çok etkili oldu. Bugün bir tatlı kaşığı dondurmayı tam ağzıma atacaktım ki annem hani sen arkadaşına kaçamak yapmayacağım diye söz vermiştin dedi hemen kaşığı geri indirdim. Garibim anam şu anda hayatta en büyük üzüntüm senin kiloların diyor. Bu sefer onun da yüzünü güldüreceğim inşallah.
Bende erken kalkicam ablam plates var söylemesi ayıp :)Anaaa o kadarcık iş mi yapıcan
daha ne olsun güzelim maşallahın var bu saatte
Bende bi kahve içiyimmi dedim ama zaten uyuyamıyorum bitki çayı yaptım
Bugünde sabah 7 de ayaktaydım :))
valla örnek öğrencisin tatlım
Eskiden ufak kaçamakların olurdu bu sefer onlarda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?