Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2016539
Kizlar yazio die bir programda boyle diyor :) ne yapsam ki
Bacısı bende sen gibi heves ederdim herşeye bu uygulamayı yaptım bi süre sonra sikiliyorsun zaten sağlıklı beslenince en fazla 1500 alırsın
Benim bugünku yediklerim taş catlasa 1200 eder kalorinin rakamı değil hangi besinlerle aldığın önemli
yeni başlayan biri olarak guzel

haftada 700 Gr 1,5 arasi anlaşalım:)

geçmiş olsun canım
Limonata çok şekerli değildir inşallah

çok geçmiş olsun arkadasim

Menümmmm

8.30 __10 vişne

9.45 __
Peynir
5 zeytin
3 ceviz
Dom.may.fesleğen

14.45 __
3 hurma
1 kase yoğurt

18.30 __
1 derisiz tavuk but
3 kş mantar sote
Salata

Su 2.5
Spor bugün yok koşturma temizlik
uzman diyet yapıcı olunca menüde böyle olur işte:)
Ablam fıstığına da geçmiş olsun bu sıcaklarda nasıl şisirmiş o bogazi

Alırım ablam ama bir gün yiyip ertesi gün pişman olup dikkat ediyordum artık
Mezun olunca yarisalim senle haftada en çok kiloyu kim alicak:)

Ben eminim yağ kas olctursem herseyim dengede çıkar mezun olunca çünkü doğru beslenerek kilo veriyorum
Kendime aç birakmiyorum yada susuz sporda var az buçuk aslında normal yedikleri halde kilo almiyanlardan daha sağlıklı olduğumuzu bile düşünüyorum diyet surecinde,

Misal benim kardeşim zayıftır ama abur cubur la yaşar doğru düzgün yemek yemez ,komsum genelde 3,4 gün günleri var orda hamurişi ni yer akşam yemek yemem der acaba vucud için nekadar doğru zayıflık değil mesele doğru beslenmeyi hayata gwcirmek

Öncelikle sen burayı bırakmazsan biz tabiki seni bırakmayız tatlım

Bak ben senelerce hep 100 kilonun üzerindeydim
Artık verebileceğimede inanmıyodum o gücümde yoktu
Ama insan gerçekten ister ve çaba gösterirse oluyomuş
Geçen gün dediğim gibi 6 lı bi rakam görmek hayallerimde bile yoktu benim
Haaa evet birazını geri aldım yine kendi hatalarımdan
Ama yinede vazgeçmiyorum ve bu sefer hayal değil tekrar 6 lı rakamı görecem eminim
Tabiki azimle devam edersem...

Ikimizinde kilo alma kısır döngüsü aynıymış
Bende öyle yarın başlıyom derim tıka basa yerim ertesi gün olur yine aynı terane

Ama buna dur demek lazım ve biz dedik
Artık herhafta birbirimizin eksildiğine inceldiğimize şahitlik edecez

Tek yapmamız gereken aç kalmadan sağlıklı beslenmek, -ki sıkılıp pes etmeyelim
Inan bak burda zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın
Bi bakmışın yılbaşı gelmiş ve sen -25, -30 olmuşun

Bana bşy yok mu edibe
Hah Poniciğim iyi hatırlattın. Iki şey söyleyecektim sana. Ilki şu yemin işini tuttum. Paylastigin super oldu denemeyi düşünüyorum. Benim gibi sıfır irade birini yemin paklar.
Ikincisi de çok bilmiş bir insan olarak çocuk konusunda kendi tecrübemi paylaşayim hemen. Oğlum dört yaşındayken artık üç yaşındayken ikinci çocuk istiyordum ama çok şişmanın ilk hamilelikte 20 kilo alıp 86 oldum. Şimdi de 100 olurum diye cesaret edemiyordum. Başka bir sebepten oğlumun doğumunu yaptıran doktora gittim. Eski dosyaları açtı. Sen doğuma 86 ile girmişsin şimdi karşımda gr 'ina kadar ayni kilodasın öyle mi diye çıkıştı önce. Sonrada ikinci için ne bekliyorsun dedi. Ben de çekincemi söyleyince çok yanlış düşündüğümü hamilelikte metabolizma değişip yenilendiği için zayıflamak için de fırsat olacağını aksine zaman geçtikçe bu kilolarla hamile kalma şansımın azalacağını söyledi. Acil ikinciyi düşün dedi. Malesef dediği gibi oldu ve istesem de 3 yıl çocuk olmadi. Oglum 6 yaşındayken hamile kaldım 80 kilo ile ve toplam dört kilo alıp 84 ile doğum yaptım. Iki hafta 76 olmuştum ki bu benim 6 yıl önce gördüğüm bir kiloydu. Hamilelik bir mucize ve bence fazla erteleme.

Ahh inşallah ne güzel olur.

Alırım ablam ama bir gün yiyip ertesi gün pişman olup dikkat ediyordum artık
Mezun olunca yarisalim senle haftada en çok kiloyu kim alicak:)
Aman yok güzelim istemem
Benim boğaz bi açıldımı kapatamıyom

Ben mezun olunca koruma yarışı yapalım :))

Evet aynen ben de öyle düşünüyorum.herkes çok az yiyor..daha önceki diyet deneyimlerimde kullanılan metot farketmeksizin çok daha fazla yenirdi.mesela dukan yaparken 1 öğünde yarım kilo tavuk yerdim ama sadece ben değil herkes öyle yerdi,elbette diyet metoduna göre

Baya iddialısın Dilek dur ben senin menülerini bir check edeyim yarın Inşallah dediğin gibidir.
Hadi iyi geceler seni tutmayayım. Yarın devam edelim.

Dostum biz de menüler yeterince besleyici mi şok kategorisine giriyor mu diye kontrol edelim ne dersin? Bu konu ciddi yarın devam edelim. Iyi geceler.

Baya iddialısın Dilek dur ben senin menülerini bir check edeyim yarın Inşallah dediğin gibidir
Ben kendi adıma az yediğimi düşünmüyorum
Menümde herşey oluyor zararlı kh dışında.
Ben kaşık hesabıda yapmam doyuncaya kadar yerim
Kendime göre bi sistem koydum
Mesela haftanın ilk 3 -4 günü ekmekli kahvaltı yaptım pazartesiden sonra ya yumurtayı fazla yedim yada bugün olduğu gibi kuruyemiş ekledim
Sebze yemeğim falan dolu 1 tabak oluyor yoğurt 2-3kş değil çorba kasesiyle
Salata yeşillik bol bol miktarsız oluyor

Yaa ben menüyü düzgün yazamamışım galiba. Yulafi bir su bardağı süt ile pişirdim. Cevizi ve chia tohumunu da içine kattım. Sıcak sıcak yemek niyetine yedim. Çok da tok tuttu. Yanında papatya çayı içtim belki erken yatmaya yardım eder diye ama işe yaramadı. Dediğin sporlara yarın bakacağım, teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu uygulama mantıklı tabi. Ben sadece zayıflamak değil sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmek için uyanık olalim şok diyetlere kaymayalım diyorum. Dengeyi korumak adına da destek olalim birbirimize ki sonra bu emekler boşa gidip de geri almayalım.

Uzun süreli şok diyetleri bizde desteklemiyoruz cnm
Sadece cuma tartısı için bazen perşembeleri detoks yapıyoruz
Yada duraklama yavaşlama olursa vücudu şaşırtmak için 1-2günlük bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…