Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kafasını kır hemde o babanın destek olmuyor sa kostekte olmasın kizilirmi prensese

Kızlar bi arkadaşım yemin diyeti yaptı istediği kiloya indi
Sabah kalkınca yemin ederim listemin dışına çıkmıcam kaçamak yapmıcam diye
Yeminini bozmamk için gayret etti 62 kilo şimdi
Helal olsun bende ettiydim ama bozmuştum zamanında

Vayyy kıskançlık nelere kadir
senin bahardan neyin eksik kızzz sen ondan bile fazla yaparsın
dur aklıma getirdin bende bisikleti odaya alıyım garbim terasda bekliyor öyle
Kv nin kilosu benden azmış yaa acaba bendemi çok şişko duruyom
Selam. Ben gelene kadar herkes gitti galiba. Mefkurem buralarda mısın?
Geldimmm bebeğim

edibemmmm
valla çok duygulandım cnm
sen bu işi başarıcaksın tatlım
Senin kilo geçmişin nasıldı Kaçamaksız süper bi gün olmuş tatlım
Efferimmm

Ama bezelyeyi pek tercih etmiyelim kh değeri ve gi.si yüksek, arada olabilir
Buda ek bilgi olarak burda dursun :)

Bugün doydunmu cnm bi sıcak yemek yeseydin
Ilk yapman gereken aç kalmamak
Sonra çabuk pes edersin

Tatlım bide jessika var leslie jillan arası bişeymiş ama ben hiç denemedim

Bide slim 6 gibi bişey vardı

Kızlar ben baya yola geldim akşam 6.5 da yedim halâ çok aç değilim
Heralde açlık krizlerini atlatıyorum
Valla çok mutlu oldum
Tuu tuuu maşallah bana
Kem gözlere şişşşş
Maşallah ablama o yeme krizleri yokmu zaten bütün emeği çöpe attıran yoksa küçük parça kaçamaklar vücuda etki etmiyor bende öyle ama gözüm dönerse bı kere 2 kilo ertesi güne garanti

Kızlar ya okurken daha sonra yazarım diye alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş. Aklımda kalan bir iki şeyi yazayım sadece diğerleriniz lütfen darılmayın.
Mefkurem beni merak edip sormuştun çok mutlu oldum teşekkür ederim.
askrhpozitif canım kaptanım gözünden kaçmamış forumda gezindigim. Sen şahitsin hepten boşlamadım takımı
@seydan94 Beren ismi ne güzel, diğer kızının ismini merak ettim?
befitlady bence kalori saymayı boşver çok da sürdürülebilir normal bir yaşam olmuyor. Ben fatsecret diye bir uygulamayı kk'da duyup kullanmıştım. Oldukça başarılı hatta barkod okutup kalori öğrenmek çok hoşuma gitmişti. Ama devam edememiştim. Bir süre yiyeceklerin kalorilerini öğrenmek için kullan istersen belki boşuna gider devam edersin.
@fatdegil_fit Şekerim ne çok şey yazmıştın senin bu tatlı telaşın beni motive ediyor. Aklımda kalanlar tartı için malesef fikrim yok. Benimki pek uyduruk birşey bilindik bir marka değil. Spor salonuna ben olsam kışın yazılırdım. Eğer belediyenin ki gibi uygun bulursan git tabi ama yazın ve sonbaharda açık hava bol oksijen en iyisi diye düşünüyorum.
Habinar dostum nasıl bir irade sendeki gözlerim kamaşıyor misafirlik üstüne piknik, seni örnek alıyorum bilesin.
SAPHIRA Genel olarak menülerini daha doyurucu ve uzun vadede normal yaşam düzenine uygun buluyorum. Diyetisyenin farkı hissediliyor.
Yeri gelmişken genel olarak çok az yemiyor musunuz? Hani şok diyet yasaktı? Valla bazı menüler benim şok diyetlerle bir ayda on kilo verdiğim menülerin yarısi gibi. Yanlış mı düşünüyorum?

Yaparım tabi
Kvdemin boyu 150 cm anca abla üst bölgesi çok büyük özellkle karnı

Senin taytlı fotoğrafın gözümün önüne geldi şimdi nekadar fit ve ince duruyordun mefkuşuminsan o güzellikleri tadinca diyet yapmasi daha. Kolay oluyor sanki

Maşallah ablama o yeme krizleri yokmu zaten bütün emeği çöpe attıran yoksa küçük parça kaçamaklar vücuda etki etmiyor bende öyle ama gözüm dönerse bı kere 2 kilo ertesi güne garanti
Ikimizinde yeme potansiyeli aynı heralde
Gerçi ben, benim kadar aç gözlü kimseyi görmedim :))
Heralde sen benim kadar hızlı almıyosun
Yada hergün hergün çok yemediğin içinde olabilir
Ben 1 haftada rahat 5-6kilo alıyorum, aldımda

Bana bşy yok mu edibe

Menüler az olduğunda uyarmaya çalışıyoruz tatlım bazı kızlar inatla yemiyor
Bide genelde cumadan daha normal başlanılıyor pazartesiden sonra biraz daha azalıyor

Herkese cevap içinde teşşekkürler cnm emek verip yazmışın

Edibecigim ben kendi adıma cevap veriyim zaman içinde neyi iyi geldiğini kilo vermede neyin beni şişirdigi öğrendim ve ağzıma alicagim en ufak tatlı birşeyler diyet pisikolejisinden çıkarıyor beni kaçamak kaçamağı doğurup hedeften uzaklaştırıyor
Az yeme konusunda bacım herkesin midesi kendi yumruğunu göre olduğunu söyler onu doldurmak için çok da abartmwmak lazım bence
Yemek yerken bana toklukmu verecek yağ yakımına yardimcimi olacak yoksa karbonhidratli şeyler gibi hem kilo vermemi engelleyip hemde diyetimi zorlaştiricakmi diye düşünüyorum

Karbonhidrat lazimsa vücuda enerji için bunu sütlü yulaf ezmesinden karşılamak daha sağlıklı geliyor makarna pilavdan alicagim kalori yerine onu yemem daha mantıklı diye düşünüyorum

Senin taytlı fotoğrafın gözümün önüne geldi şimdi nekadar fit ve ince duruyordun mefkuşuminsan o güzellikleri tadinca diyet yapmasi daha. Kolay oluyor sanki

Çubuk kraker gibi olduğu foto de mi 60 kilo gibydn abla hemn dönmen lazm o haline
Ayyy durun yaramı açmayın yaaa
Arada açıp bakıyom fotoyo

Allah izin verirse inş.yine öyle olucam
Bi güncel foto atayım bikaç güne farkı görün

Aslında hep bunu söylemeye çalışıyoruz
Poni dediya bugün yiyincede artı oluyor diye
Aslında doğru şeyler yiyince artı olmaz aksine vücut yağ yakmak için enerji bulur

Bende bu dönemde bişey yerken bana nekadar faydalı yağ yakımına yardımcı diye düşünüyorum
Makarna pilav vs.yağ yakmadığına göre niye boşa kalori alıp vücudun işini daha zorlaştırayım
Yerim etimi sebzemi yoğurdumu salatamı hem karnım doyar hem de vücut yağ yakar sağlıklı zayıflar

Zayıf halini bilenler için kilolu olmak daha zordur herhalde bn bilmiyorum mesela lisede aldığım için kiloları 60 kiloda nasıl olurum bilemiyorum ay çok heyecanlı

Kilo geçmişi olarak anasinifindan beri şişmanım. Ilkokul dört ya da beşte 45 kilo ile sınıfın en şişmanı çıkıp üzüldüğümü hatırliyorum. Lisede sanırım bi 69 a yaklaşmıştım. Genel olarak 62-65 arasi devam ettim. Oğluma hamileyken 86 ile doğum yaptım. Doğum sonrası 80 oldum ama iki ay sonra yine 86 oldum. Beş altı yıl öyle kaldim. Sonra üç yıl kadar önce 90 oldum. Kk'da bulduğum değişik şok diyetleri 3-4 gün pes peşe uygulaya uygulaya bir ayın sonunda 80 oldum. Ikıncı çocuk olmuyordu sanırım kilo verince hormonlarım düzeldi hamile kaldım. Gebelik şekeri çıkınca diyetle hamilelikte toplam 4 kilo aldim. 84'le doğum yaptim. Doğum sonrası 76'ya indim ama bir iki ayda geri almaya basladim. 1.5 yılın sonunda 94 oldum. Iki defa diyetisyene gittim. Ikisinde de bir ayda beş kilo verdim ama devam edecek ifadeyi gösteremedim ve hemen geri aldim. Genel olarak kendimi koyvermiş bir şekilde yaşıyordum. Yanı diyet yapayım fikri olunca sanki yiyecekler elimden kaçıyor gibi öyle bir saldırıyordum ki durduk yere sırf diyet yapayım diye hafta başı karar alıp iki kilo almış olduğunu bilirim. Hal böyle olunca aman daha fazla almayayım der oldum. Sorun tatlıya hamur işlerine aşırı düşkünlük hareketsiz yaşam kiloların getirdiği uyku düzensizliği dolayısıyla çok geç saatlerde yemeye çılgınca devam ve iradesizlik. Kilolarımdan mutsuz muzdarip ama zayıflamaya teşebbüs bile etmeyen bir garip insan oldum. Bu takım benim umudum. Lütfen beni bırakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…