- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.881
Kafasını kır hemde o babanın destek olmuyor sa kostekte olmasın kizilirmi prensese60 model kvdem en son 3 kilo verdiğini biliyorm
Bizm evde durumlar malum yarın lazımlık alıcam bugün hiç wcye gırmedi kızım babası kızdı kızımıza atıştık bu yüzden aramız limoni
Bnde hırsımı eliptikten aldm 20 dk
Helal olsun bende ettiydim ama bozmuştum zamanındaKızlar bi arkadaşım yemin diyeti yaptı istediği kiloya indi
Sabah kalkınca yemin ederim listemin dışına çıkmıcam kaçamak yapmıcam diye
Yeminini bozmamk için gayret etti 62 kilo şimdi
Vayyy kıskançlık nelere kadir88 di galiba da boyu çok kısa 100 gibi duruyo verir umarım ya bacaklar varisle dolmuş çok kötü bide kpeder sürekli ev işi bekliyo. Ne kadar yürüse de yiyo 30 yıllık benm kilolar gitmiyo diyo ikna etmeye çalışıyorum kafasına yatıyo
Bugün yatak odasını değiştirdim eliptiği balkondan içeri aldım @nanekekik bahara özendim40 dk yapıyo bn nye yapamıyorm dedim bindm 20 dkda çok zorlamadı eskisi gibi aşağıya ses gdiyo diye uzatmadım yoksa 50 dk da yapardım
Geldimmm bebeğimSelam. Ben gelene kadar herkes gitti galiba.Mefkurem buralarda mısın?
edibemmmmValla arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum. Dün de bugün de ara ara girip bütün yazılanları okudum. Ama anca okuyorum yazana kadar benim minik cadı yanımda bitip telefonu istiyor. Bilin ki yazamadim ama sizle oturup kalkıyorum ve kalbimdesinizdiyeti de bozmadım çok şükür. Hatta dün iftardan sonra arkadaşıma oturmaya gittim sekersiz çay içip kalktım. Ne bisküvileri çikolataları reddettim. Bu benim için çok olağanüstü bir durum. Mefkuşum sana verdiğim söz çok etkili oldu. Bugün bir tatlı kaşığı dondurmayı tam ağzıma atacaktım ki annem hani sen arkadaşına kaçamak yapmayacağım diye söz vermiştin dedi hemen kaşığı geri indirdim. Garibim anam şu anda hayatta en büyük üzüntüm senin kiloların diyor. Bu sefer onun da yüzünü güldüreceğim inşallah.
Kaçamaksız süper bi gün olmuş tatlımGelelim menülere:
Dün
Sahur
1 tane rafadan yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim peynir
Iftar
5 kaşık bezelye yemeği
4 kasik bulgur pilavı
3 kasik yoğurt
3 hurma
Su tam bilmiyorum ama biraz az oldu sanırım
30 dk yürüyüş
Bugün doydunmu cnm bi sıcak yemek yeseydinBugün
Kahvaltı
1/2 yağda yumurta
Domates
1/2 tost
Öğle
3 hurma
1 avuç yerfıstığı
Akşam
1 kase yulaf ezmesi
1 ceviz
1 yk chia tohumu
Su 2 lt ( yazarken farkediyorum daha fazla su içmeliyim. Bu kiloda en az 3 lt)
40 dk yürüyüş
Tatlım bide jessika var leslie jillan arası bişeymiş ama ben hiç denemedimSpor olarak 7. Takımın ilk sayfasında bir youtube videosu var. Ben leslie bir aralar yapıyordum sıkıldım. Jilian ağır. Acaba bildiginiz böyle canlı hareketli müzik eşliğinde aerobik dans filan var mı bildiğiniz söyle edebli olanlardan? Çok değil ama 5-6 dk böyle videolarla hareket etsem diye düşünüyorum hem farklı farklı bulursam sıkılmam.
Destek oluyo sağolsnda bnden daha sabırsız bizim cadı da alışık değil ya kızılmaya koyverdi yaygarayıKafasını kır hemde o babanın destek olmuyor sa kostekte olmasın kizilirmi prensese
Maşallah ablamaKızlar ben baya yola geldimakşam 6.5 da yedim halâ çok aç değilim
Heralde açlık krizlerini atlatıyorum
Valla çok mutlu oldum
Tuu tuuu maşallah bana
Kem gözlere şişşşş
Sabır bu işin anahtarı kuzuDestek oluyo sağolsnda bnden daha sabırsız bizim cadı da alışık değil ya kızılmaya koyverdi yaygarayı
Valla iyi başarmışKızlar bi arkadaşım yemin diyeti yaptı istediği kiloya indi
Sabah kalkınca yemin ederim listemin dışına çıkmıcam kaçamak yapmıcam diye
Yeminini bozmamk için gayret etti 62 kilo şimdi
Yaparım tabiVayyy kıskançlık nelere kadir
senin bahardan neyin eksik kızzz sen ondan bile fazla yaparsın
dur aklıma getirdin bende bisikleti odaya alıyım garbim terasda bekliyor öyle
Kv nin kilosu benden azmış yaaacaba bendemi çok şişko duruyom
Geldimmm bebeğim
edibemmmm
valla çok duygulandım cnm
sen bu işi başarıcaksın tatlım
Senin kilo geçmişin nasıldı
Kaçamaksız süper bi gün olmuş tatlım
Efferimmm
Ama bezelyeyi pek tercih etmiyelim kh değeri ve gi.si yüksek, arada olabilir
Buda ek bilgi olarak burda dursun :)
Bugün doydunmu cnm bi sıcak yemek yeseydin
Ilk yapman gereken aç kalmamak
Sonra çabuk pes edersin
Tatlım bide jessika var leslie jillan arası bişeymiş ama ben hiç denemedim
Bide slim 6 gibi bişey vardı
Senin taytlı fotoğrafın gözümün önüne geldi şimdi nekadar fit ve ince duruyordun mefkuşumVayyy kıskançlık nelere kadir
Geldimmm bebeğim
edibemmmm
Efferimmm
Sonra çabuk pes edersin
Ikimizinde yeme potansiyeli aynı heraldeMaşallah ablamao yeme krizleri yokmu zaten bütün emeği çöpe attıran yoksa küçük parça kaçamaklar vücuda etki etmiyor bende öyle ama gözüm dönerse bı kere 2 kilo ertesi güne garanti
Bana bşy yok mu edibeKızlar ya okurken daha sonra yazarım diye alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş. Aklımda kalan bir iki şeyi yazayım sadece diğerleriniz lütfen darılmayın.
Mefkurem beni merak edip sormuştun çok mutlu oldum teşekkür ederim.
askrhpozitif canım kaptanım gözünden kaçmamış forumda gezindigim. Sen şahitsin hepten boşlamadım takımı
@seydan94 Beren ismi ne güzel, diğer kızının ismini merak ettim?
befitlady bence kalori saymayı boşver çok da sürdürülebilir normal bir yaşam olmuyor. Ben fatsecret diye bir uygulamayı kk'da duyup kullanmıştım. Oldukça başarılı hatta barkod okutup kalori öğrenmek çok hoşuma gitmişti. Ama devam edememiştim. Bir süre yiyeceklerin kalorilerini öğrenmek için kullan istersen belki boşuna gider devam edersin.
@fatdegil_fit Şekerim ne çok şey yazmıştın senin bu tatlı telaşın beni motive ediyor. Aklımda kalanlar tartı için malesef fikrim yok. Benimki pek uyduruk birşey bilindik bir marka değil. Spor salonuna ben olsam kışın yazılırdım. Eğer belediyenin ki gibi uygun bulursan git tabi ama yazın ve sonbaharda açık hava bol oksijen en iyisi diye düşünüyorum.
Habinar dostum nasıl bir irade sendeki gözlerim kamaşıyor misafirlik üstüne piknik, seni örnek alıyorum bilesin.
SAPHIRA Genel olarak menülerini daha doyurucu ve uzun vadede normal yaşam düzenine uygun buluyorum. Diyetisyenin farkı hissediliyor.
Yeri gelmişken genel olarak çok az yemiyor musunuz? Hani şok diyet yasaktı? Valla bazı menüler benim şok diyetlerle bir ayda on kilo verdiğim menülerin yarısi gibi. Yanlış mı düşünüyorum?
Çubuk kraker gibi olduğu foto de mi 60 kilo gibydn abla hemn dönmen lazm o halineSenin taytlı fotoğrafın gözümün önüne geldi şimdi nekadar fit ve ince duruyordun mefkuşuminsan o güzellikleri tadinca diyet yapmasi daha. Kolay oluyor sanki
Menüler az olduğunda uyarmaya çalışıyoruz tatlım bazı kızlar inatla yemiyorKızlar ya okurken daha sonra yazarım diye alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş. Aklımda kalan bir iki şeyi yazayım sadece diğerleriniz lütfen darılmayın.
askrhpozitif canım kaptanım gözünden kaçmamış forumda gezindigim. Sen şahitsin hepten boşlamadım takımı
befitlady bence kalori saymayı boşver çok da sürdürülebilir normal bir yaşam olmuyor. Ben fatsecret diye bir uygulamayı kk'da duyup kullanmıştım. Oldukça başarılı hatta barkod okutup kalori öğrenmek çok hoşuma gitmişti. Ama devam edememiştim. Bir süre yiyeceklerin kalorilerini öğrenmek için kullan istersen belki boşuna gider devam edersin.
@fatdegil_fit Şekerim ne çok şey yazmıştın senin bu tatlı telaşın beni motive ediyor. Aklımda kalanlar tartı için malesef fikrim yok. Benimki pek uyduruk birşey bilindik bir marka değil. Spor salonuna ben olsam kışın yazılırdım. Eğer belediyenin ki gibi uygun bulursan git tabi ama yazın ve sonbaharda açık hava bol oksijen en iyisi diye düşünüyorum.
Habinar dostum nasıl bir irade sendeki gözlerim kamaşıyor misafirlik üstüne piknik, seni örnek alıyorum bilesin.
SAPHIRA Genel olarak menülerini daha doyurucu ve uzun vadede normal yaşam düzenine uygun buluyorum. Diyetisyenin farkı hissediliyor.
Yeri gelmişken genel olarak çok az yemiyor musunuz? Hani şok diyet yasaktı? Valla bazı menüler benim şok diyetlerle bir ayda on kilo verdiğim menülerin yarısi gibi. Yanlış mı düşünüyorum?
Edibecigim ben kendi adıma cevap veriyim zaman içinde neyi iyi geldiğini kilo vermede neyin beni şişirdigi öğrendim ve ağzıma alicagim en ufak tatlı birşeyler diyet pisikolejisinden çıkarıyor beni kaçamak kaçamağı doğurup hedeften uzaklaştırıyorKızlar ya okurken daha sonra yazarım diye alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş. Aklımda kalan bir iki şeyi yazayım sadece diğerleriniz lütfen darılmayın.
Senin taytlı fotoğrafın gözümün önüne geldi şimdi nekadar fit ve ince duruyordun mefkuşuminsan o güzellikleri tadinca diyet yapmasi daha. Kolay oluyor sanki
Ayyy durun yaramı açmayın yaaaÇubuk kraker gibi olduğu foto de mi 60 kilo gibydn abla hemn dönmen lazm o haline
Aslında hep bunu söylemeye çalışıyoruzEdibecigim ben kendi adıma cevap veriyim zaman içinde neyi iyi geldiğini kilo vermede neyin beni şişirdigi öğrendim ve ağzıma alicagim en ufak tatlı birşeyler diyet pisikolejisinden çıkarıyor beni kaçamak kaçamağı doğurup hedeften uzaklaştırıyor
Az yeme konusunda bacım herkesin midesi kendi yumruğunu göre olduğunu söyler onu doldurmak için çok da abartmwmak lazım bence
Yemek yerken bana toklukmu verecek yağ yakımına yardimcimi olacak yoksa karbonhidratli şeyler gibi hem kilo vermemi engelleyip hemde diyetimi zorlaştiricakmi diye düşünüyorum
Karbonhidrat lazimsa vücuda enerji için bunu sütlü yulaf ezmesinden karşılamak daha sağlıklı geliyor makarna pilavdan alicagim kalori yerine onu yemem daha mantıklı diye düşünüyorum
Kilo geçmişi olarak anasinifindan beri şişmanım. Ilkokul dört ya da beşte 45 kilo ile sınıfın en şişmanı çıkıp üzüldüğümü hatırliyorum. Lisede sanırım bi 69 a yaklaşmıştım. Genel olarak 62-65 arasi devam ettim. Oğluma hamileyken 86 ile doğum yaptım. Doğum sonrası 80 oldum ama iki ay sonra yine 86 oldum. Beş altı yıl öyle kaldim. Sonra üç yıl kadar önce 90 oldum. Kk'da bulduğum değişik şok diyetleri 3-4 gün pes peşe uygulaya uygulaya bir ayın sonunda 80 oldum. Ikıncı çocuk olmuyordu sanırım kilo verince hormonlarım düzeldi hamile kaldım. Gebelik şekeri çıkınca diyetle hamilelikte toplam 4 kilo aldim. 84'le doğum yaptim. Doğum sonrası 76'ya indim ama bir iki ayda geri almaya basladim. 1.5 yılın sonunda 94 oldum. Iki defa diyetisyene gittim. Ikisinde de bir ayda beş kilo verdim ama devam edecek ifadeyi gösteremedim ve hemen geri aldim. Genel olarak kendimi koyvermiş bir şekilde yaşıyordum. Yanı diyet yapayım fikri olunca sanki yiyecekler elimden kaçıyor gibi öyle bir saldırıyordum ki durduk yere sırf diyet yapayım diye hafta başı karar alıp iki kilo almış olduğunu bilirim. Hal böyle olunca aman daha fazla almayayım der oldum. Sorun tatlıya hamur işlerine aşırı düşkünlük hareketsiz yaşam kiloların getirdiği uyku düzensizliği dolayısıyla çok geç saatlerde yemeye çılgınca devam ve iradesizlik. Kilolarımdan mutsuz muzdarip ama zayıflamaya teşebbüs bile etmeyen bir garip insan oldum. Bu takım benim umudum. Lütfen beni bırakmayın...Vayyy kıskançlık nelere kadir
Geldimmm bebeğim
edibemmmm
Efferimmm
Sonra çabuk pes edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?