- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.101
Zencefil ve zerdeçali sevemedim bir türlü ben yaHeh çok sevindim canım bende öyle tahmin etmiştim söylemiştim zaten iyi ne güzel haberlerde almışsın
Güzel olmuş bence Türk kahvesini en azından orta şekere düşürmeni tavsiye ederim
Ben yedim az sonra menü yaxcam önce alıntılaaar :))
Ben onları yoğurda değil de herşeye koyuyorum ama yemeklere vs çok baharat koyuyorum çorbalara zerdeçal falan da koyarım baharatçı kız gibiyim vallahi
Canım akşam çok güzel
Su spor çok güzel
Sadece poğaça dediğine takılcam ama yulafla zeytinyağlı yapmışsın ondan bişey demicem
Afiyet olsun
Lapa yapmışsın bugün güzel spor yine var o çok iyi
Zencefil ve zerdeçali sevemedim bir türlü ben ya
Eki Görüntüle 2017015
Kizlar iste a101 ganimetlerim :)
@nanekekikMefkurem
:) kizlar kahveye sadece 1kup seker atmistim makinede yaptim cokda etkilemedi zaten :))
Kayisiliyi simdi icicem
Bakalim faydasi olcakmi :))
Bi harikasinzi kizlar menuler super :)
Acikirsam eger tarcinli sut içerim
Ve yarın eve gidince tarcinli turk kahvesi yapıcamMefkurem abla
9.30 1ç.k çörek otu yağı üstüne elma sirkeli su
9.45 1 fincan kahve 4 fındık 1ceviz
13:00domates salatalık
4 zeytin
1 ceviz
3 biber
2 k.k kadar peynir
1yumurta sarısı iki beyazı ile baharatlı omlet
5 fil
Insallh canim simdiden soyluyorm eger arti gelirsem beni affedin olurmu benim yüzümden 1 olamzsaniz eger gercekten ozur dilerim simdiden hepinizdenİnşallah faydasını görürsün canım
Insallh canim simdiden soyluyorm eger arti gelirsem beni affedin olurmu benim yüzümden 1 olamzsaniz eger gercekten ozur dilerim simdiden hepinizden
Sartlamiyorm bitanem ama olabilcek seyi soyluyorum sonucta metods bi sorun var ve bagirsaklar en zoruda o yuzden soyluuorum bugun biraz arti ciktim o yuzden :'(Canım kendini şöyle şartlama olmicak öyle bişey pazartesi bile eksideydin zaten
Sartlamiyorm bitanem ama olabilcek seyi soyluyorum sonucta metods bi sorun var ve bagirsaklar en zoruda o yuzden soyluuorum bugun biraz arti ciktim o yuzden :'(
Tamam canim simdiden hakkinizi helal edin eksi cikmassamİnşallah çıkarsın yarın wc ye rahatlarsın sen yine de moralini yüksek tut
cumayi çok merak ediyorum bakalım ne olacakIvetttt hanımlar eksik menüler gelsinnnn :)
Yarında son vuruşları yapmaya hazır olun
Cuma da goooool
meyve planlamamistim aslında canım benim kız meyvelerin başına geçince iki yumuşak kayısı varmış vıcık vıcık etmesin diye anlık ativerdim akşam salata aklıma geldide çok olur diye yapmadımGüzel ben beğendim akşam belki salata da olabilirmiş afiyet olsun tatlım bi de meyvelerle yoğurtta yiyebilirsin
İnşallah faydasını görürsün cnmEki Görüntüle 2017015
Kizlar iste a101 ganimetlerim :)
@nanekekikMefkurem
:) kizlar kahveye sadece 1kup seker atmistim makinede yaptim cokda etkilemedi zaten :))
Kayisiliyi simdi icicem
Bakalim faydasi olcakmi :))
Bi harikasinzi kizlar menuler super :)
Acikirsam eger tarcinli sut içerim
Ve yarın eve gidince tarcinli turk kahvesi yapıcamMefkurem abla
9.30 1ç.k çörek otu yağı üstüne elma sirkeli su
9.45 1 fincan kahve 4 fındık 1ceviz
13:00domates salatalık
4 zeytin
1 ceviz
3 biber
2 k.k kadar peynir
1yumurta sarısı iki beyazı ile baharatlı omlet
5 fil
şifa olsunEki Görüntüle 2017018
Afiyet olsunn bana :)
Tubis bu psikolojiden çıkman lazım her hafta en az 1 vermen lazım diye bir kural yok burda önemli olan elimizden geleni yapmış olmamiz sen elinden geleni yap -1 gitmiş 100 gram gitmiş fark etmez önemli olan sonuç ne olursa olsun doğru yoldan çıkmamak ve kendimiz için en doğrusunu bulmakInsallh canim simdiden soyluyorm eger arti gelirsem beni affedin olurmu benim yüzümden 1 olamzsaniz eger gercekten ozur dilerim simdiden hepinizden
cumayi çok merak ediyorum bakalım ne olacak
meyve planlamamistim aslında canım benim kız meyvelerin başına geçince iki yumuşak kayısı varmış vıcık vıcık etmesin diye anlık ativerdim akşam salata aklıma geldide çok olur diye yapmadım
İnşallah faydasını görürsün cnm
Akşam nereye kayboldu kuzu şifa olsun
Tamam canim simdiden hakkinizi helal edin eksi cikmassam
Eki Görüntüle 2017018
Afiyet olsunn bana :)
askrhpozitif canisi valla dusundugum yok ama bu kadar cok dikkkat ettigim halde arti gelince cokuyor insan ama cokmuyorum artik tamamen doğru yolda oldugumu biliyorum dedigin gibi icim rahat bu konuda vucudum metom bana bi oyun oynuyor kisa surcek buna eminim
Insallh sifa olur canisi
sağol tatlım dediğin gibi meyve yanına yoğurdu eklemeyi unutmamAnladım tatlım güzel olmuş zaten afiyet olsun tekrar güzel eksiler gelsin cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?