Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zencefil ve zerdeçali sevemedim bir türlü ben ya

Kizlar iste a101 ganimetlerim :)
@nanekekik Mefkurem
:) kizlar kahveye sadece 1kup seker atmistim makinede yaptim cokda etkilemedi zaten :))
Kayisiliyi simdi icicem
Bakalim faydasi olcakmi :))
Bi harikasinzi kizlar menuler super :)
Acikirsam eger tarcinli sut içerim
Ve yarın eve gidince tarcinli turk kahvesi yapıcam Mefkurem abla

Ivetttt hanımlar eksik menüler gelsinnnn :)

Yarında son vuruşları yapmaya hazır olun
Cuma da goooool
cumayi çok merak ediyorum bakalım ne olacak

Güzel ben beğendim akşam belki salata da olabilirmiş afiyet olsun tatlım bi de meyvelerle yoğurtta yiyebilirsin
meyve planlamamistim aslında canım benim kız meyvelerin başına geçince iki yumuşak kayısı varmış vıcık vıcık etmesin diye anlık ativerdim akşam salata aklıma geldide çok olur diye yapmadım

İnşallah faydasını görürsün cnm
9.30 1ç.k çörek otu yağı üstüne elma sirkeli su

9.45 1 fincan kahve 4 fındık 1ceviz

13:00domates salatalık
4 zeytin
1 ceviz
3 biber
2 k.k kadar peynir
1yumurta sarısı iki beyazı ile baharatlı omlet

5 fil

Akşam nereye kayboldu kuzu
şifa olsun

Insallh canim simdiden soyluyorm eger arti gelirsem beni affedin olurmu benim yüzümden 1 olamzsaniz eger gercekten ozur dilerim simdiden hepinizden
Tubis bu psikolojiden çıkman lazım her hafta en az 1 vermen lazım diye bir kural yok burda önemli olan elimizden geleni yapmış olmamiz sen elinden geleni yap -1 gitmiş 100 gram gitmiş fark etmez önemli olan sonuç ne olursa olsun doğru yoldan çıkmamak ve kendimiz için en doğrusunu bulmak

askrhpozitif canisi valla dusundugum yok ama bu kadar cok dikkkat ettigim halde arti gelince cokuyor insan ama cokmuyorum artik tamamen doğru yolda oldugumu biliyorum dedigin gibi icim rahat bu konuda vucudum metom bana bi oyun oynuyor kisa surcek buna eminim
Insallh sifa olur canisi

Anladım tatlım güzel olmuş zaten afiyet olsun tekrar güzel eksiler gelsin cuma günü

aynen canm

Anladım tatlım güzel olmuş zaten afiyet olsun tekrar güzel eksiler gelsin cuma günü
sağol tatlım dediğin gibi meyve yanına yoğurdu eklemeyi unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…