- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.141
Enerjinden 2 kilo istiyorm tubaaÇok dırdır ediyıorum dimi
valla yazmadanyapamıyorum
yakında oy birliği ile beni takımdan atarsanız şaşmaam valla
çok gevezeyim
cokta takınılı kabul edıyorum
ayy bak gene cok yazdım
amannn bendekı enerji sedaşta yok sankı kızlar
amannnn benm sayemde eksi cıkarsınız emin olunn
tamam tamam sustum
Enerji de kilo da verebilrim sana valla cok ihtiyacim var kilonjn gitmesine :)Enerjinden 2 kilo istiyorm tubaa
2 büyük bardak zaten 4 fincandan fazla eder :)2 büyük bardak yetiyor bana hissediyorum hemen wc cikisimdan halt yemiş Selahattin:)
Ne güzelmya dolu dolu işte yoruluyorsun ama boşa geçmiyor zamanBu sene 3 kursa gidicem kızlar
step-aerobik-pazartesi salı-perşembe(perşembeyi bi sekilde ayarlıcam),*09.30/15.30
hasta kabul işlemleri -cumartesi,pazar 17..00/21.00
isaret dili katılım belgeli,persembe*17.00/21.00
haftalar dolu
Konyadasın yani :)belediyenin açtiğim kurslar canım ücretsiz hepside bizim burda komek diyorlar
sizin belediyeye bağlı tabi ismi
Aynen canim bakalim iyi gelcek kesinlikle bana :)Ne güzelmya dolu dolu işte yoruluyorsun ama boşa geçmiyor zaman
Yok canim kocaeli deyimKonyadasın yani :)
aksıne hıc ac hıssetmedım canım :)Kıyamam nasıl doydun? Söylemişler zaten her öğün bir çay bardağı olacaktı.
Yaa rahat ol bence metabolizmada birşey yok. Sen de sadece stres var
Çok iyi canım boş durmak iyi değil hepsi de faydalı meşguliyet. Inşallah ayırdığım zamanın ve emeklerinin karşılığını alırsın
Ooo Şeyda yapıyorsa ben de pul biberi daha çok kullanıma alayım...
Zannetmem kirazdan zarar gelmez aksine dediğin gibi faydası olur inşallah.
Tebrikler Bahar. Rahatlamışsındır artık rejime daha rahat odaklanırsın
Oyu olmuş bence şekerli kahve de nazar boncuğu olsun.
Bademi içine koyup pişirdin mi?
Evet nane çok yakışıyor ama karabiber hiç aklıma gelmemişti deneyeyim. Yoğurdu kendin mi mayaliyorsun?
Güzel bence ama öğlen söyle iki köfte kadar da et olsaydı daha dengeli olurdu.
Ikinci kürü hiç duymamıştım deneyeceğim inşallah. Eminim çok faydalidir.
5 mil çok iyi yapmışsın. Menü de iyi.
Az diyecektim ama düşündüm de sen benim gibi obez değilsin sonuçta. Kilo vermen için bu miktar iyi olabilir. Sabahki sütü de hesaba katiyorum. Yine de sabah ve akşamda birer meyve ya da birer dilim tambugday ekmeği olsa emziren biri için yine de kilo verdirirdi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Yine mükemmel söyleyecek tek kelime bulamıyorum. Böyle devam arkadaşım...
Afiyet olsun Merve. Sabahla öğle arası 7 saat dikkatimi çekti. Halsiz kalmadın mı? Benim kesin başım ağrırdı.
Ayy ne güzel olur 68 olduğunu görmek. Takımda artık sadece kendim için değil herkes için heyecanlanıyorum.
Beş fil şaka mı? Ben anlamadım.
Ay bnde böyleyim memleketimin kirazı diye abarttımSeyy kem kummmhala -700 biraz önce kiraz yedim biraz fazla kaçtı akşam sadece yoğurt inşallah kirazlar bagirsaklari bozar
Wc problemi için almıştım sonra bağırsak tembelliği oluşmasın diye bırakmıştm o zaman.Kız 4 yıl mı hiç mi kullanmadın
Babam kılo vermemı neden ıstemıyo ya :S Gelırken dondurma almıs bak yemelısın senın ıcın aldım dedı bende hayır yemıcem dedım yemediim kazanan ben oldumm ama genelde hep böyle yapıyor
Yazık adamcağıza yaValla çenem iyidir bunu gururla söylediğim tek yer burasıbazen öyle konuşuyorum ki eşim bakıyor yine başladı bizim hatun diyor
Bana o kadar kötü gelmedi. Geçmiş olsun baş ağrısı fena. Majezik içiyorum ben hemen çekemiyorum hiç. Bazen az su içince başım ağrıyor. Sen de az mı içtin acaba? Bir de tarçınlı ılık süt iyi geliyor başım ağrıyınca, yatmadan dene istersen.Menü için girdim başım ağrıyor sıcaktan
7.30
2 kayısı. Su
9.30
Omlet
Labne peynir
1 dilim çav ekmek
Domates
12
1 çay br neskafe
13.30
Bir tabakta n fazla z yağlı taze fasulye
Küçük kase yoğurt
17
1 bardak vişne şurubu
20
Büyük kase cacık
1 dilim beyaz ekmek
Hiç beğenmedim bu günü çacık da tuzu belli olmuş sinir oldum....kızlar geçmişi okudum ama yazamadım sinirden:/
Benimki de hareketlendi hayatımı sabote etmeye başladıBenim kız ümit Besen dinliyorhatun kumandayı ele geçirdi zapingte sınır yok
aynen canımm :)Kazanan sen ol da boşver csnım onlar anlamıyor bizim ruh halimizi
Poni Bon cogu bana ait :)
Enerji de kilo da verebilrim sana valla cok ihtiyacim var kilonjn gitmesine :)
TebriklerBabam kılo vermemı neden ıstemıyo ya :S Gelırken dondurma almıs bak yemelısın senın ıcın aldım dedı bende hayır yemıcem dedım yemediim kazanan ben oldumm ama genelde hep böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?