Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tovbe yarabbim lavman mı bu şıp diye etki etsin en erken yarın sabah görürsün tatlım etkisini bı bardakta sabah aç iç
Ben dışarda daha kararlıyım ama evde yanlizken daha tehlikeliyim
Süpersin dilosum
Abla çok tok tuttu alışveriş dön kuzeyi banyo yaptım doyur yatır yerleştir saat 23:00 olmuş yat aşağı dedim
Eltim bendeydi yürüyüşü onla yaptık her elti gibi oda beni çekemez :)engin bilgilerimi irademi aktarırken aldığım keyifi anlatamam :)çok seviyorum bu zayıflama işini caniiim:)

Kızlar alışverişte oğluma mayo alırken kendimde baktım eşim almıyorum musun dedi yok dedim iki ay sonra alacağım şimdi bu kiloda nasıl alayım abartma kilonda ne var dedi hee sus sen dedim işine gelince ne var işine gelince eskiden ne kadar zayiflasin yemezler
İyi tmm deyip tripcana bağladı
Mayoyu beğendim orda beni bekliyor

Menüm
Sabah 9:00
35g çavdar ekmeği
2kk peynir
5zeytin
1yumurta
Yeşillik

Öğle (14:00
2yumurta 2psrmak kadar peynir
1/2 bağ maydanozla yumurta salatasi bol biberli

Ara(17:00)
2avuc kiraz (300g vardir)

Şu:2.5
Spor:31dk eliptik
Kiraz da coşkusuna
Valla ponicim elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Menüm
12.30
Domates salatalık
Kirazz 12.13 tne
Köz biber
İki lokma ekmek
2 üçgn d karpuz

15.00 2 ceviz

17.30
4 kaşık sulu köfte
Salata

Su 2
Spor bugün yok misafirdn dolayı
Güzel görünüyor bakalım cuma günü kim yenecek sevgili rakibem
Süper
robotta çekiyorum sonra kavuruyorum abla baya lezzet veriyor yumurtaya

erkekler hep öyle canısı

Günaydın 9.takim çıtır adayları hadi çayı koydum gelin :)

Günaydın kızlar tartidan önceki son gün aman dikkat son koZlarimizi oynayalım birazdan tartilicam tarti durumuna göre de önlem alacağım
Günaydınlar
Sabah bende tartıldım moralim düzeldi Bu gün hastane ye gitmem lazım yakınımız ameliyat olucak çıkana kadar bekler görür öyle gelirim yanıma diyet bisküvi alıcam şu sunta gibi olanlardan acıkırsam ondan yerim diye düşünüyorum şimdi kahvaltı hazırlamalıyım

Hocamız böyle olunca öğrencileri olarak kim tutar bizi

Günaydın kızlar son kozlarimizi oynuyacagimiz gün geldi
Bugün ki beslenme şeklimiz bizi yarına eksiyle çıkarması büyük ihtimal
Dün içtiğim su iyi geldi bugünde aynısını yapicam ödem olmasın ve sadece protein yiycemm bugünlük sebze karbonhidrat yok
Şimdi beyimle dışarı çıkıyoruz kızılayda işler var gelince görüşürüz

Geçmiş olsun canım ayran kahve iyi gelir çok qcikirsqn

Yazık bu adamlara ne deseler kabahat:)
Demekki eskiden zayiftin demesinin üzerine o günden bugüne zayiflamişsin bide böyle düşün:)

Beni hatirlasana bu kıvama gelene kadar ne çektiniz benden:)yok kalori diyeti yaptım neymiş olay matematik olayiymis cikomuda yerim ikisi bir aramida içerim önemli olan kaloriyi aşmamakmiş metomda iyi ya verirmiş böylede ama ne oldu iki üç gunden sonra iştah pqtlamalari Allah Allah niye bende iştah patlaması oluyor :)e be akillim şekeri sok vücuda sonrada kan şekerini yukselt e sonra çıksın içindeki canavar sonra sil baştan
Ve şunu farkettim ben bu sefer zayiflarken daha çok karın yaglarimdan gidiyor bununda vardır bir hikmeti
Uzun sözün kısası ne yollardan geçtik yıllardır uğraşıyoruz tecrübe sahibi olduk gençlere tavsiyem söylediklerimizi yabana atmasınlar:)

Selam kuzu sen nasılsın

Nolsun valla iyiyim bende

Çok çok haklısın canım maalesef öyle kilo verilmiyor istikrarlı olunmuyor o kalori diyetleri vs hepsi yalan valla sağlıklı beslenmek en güzeli

Ne güzel canım şimdi o mayoyu düşün işte bu kilolar gidecek zayıf zayıf alıncak o mayolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…