Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar bende yoktum biliyorsunuz ancak eve geldim neyseki çok yazılmamış
sabah bende bişi yiyemedim
tartıya çıktım şimdi +200 cıktım yarına allah kerımm ofof
benimde evde de bişi yok ne yapcam bilmiyorum salata tarzı yerim herhalde
neyseki +200 fazla uzmedi nedense
North River haklısın canım simdide içtim bakalım ne olcak akşama bi daha içerim belki eski 2l,i rakamlara dönerim,
Mefkurem abla burdayımnancak geldim bensiz oılurmu bu topik

Kızlar kahvemi içerken bakayım dedim
doga3 e ne önermişim ben bile okuyunca anlamadım bu klavye beni öldürecek
Kahvem bitsin toz almak paspas lavobalar kaldı oğlum uyurkende onlar biter sonra yemek hazırlama hiç iş bitmiyor oğluma kıyamıyorum yoksa ise döneceğim hemen aman ev kadınligi çok zor ya eskiden haftada bı yapardık oda dönüşümlü bı hafta eşim bı hafta ben şimdi herşey gözume batıyor zırt pırt Superge açıyorum

Hala disardayiz bitmiyor işler geçen sene tatile gidemiuince uçak bilet paraları kaldiydi öyle onları alalım d dik oglanin PC değişecek onun koşturmasi ama bu arada gelmişken kıyafette bakiyim dedim beden sorunu yasamadan bı sure şey aldım zayıflık kadar güzel birşey yok ya
Vaktim yok bı anımi anlaticaktim neyse :)öptüm size...

Hadi buda günün konusu olsun ;
En hoslanmadiginiz ev işi nedir nasıl eğlenceli hale getirilebilir
valla benim en cok banyo wc temizliği ama eglenceli yani bulamadım valla fikilere açığım
diğer işler çok yormaz evimçok büyük değil çok süs püste kullanmam
sanırım ondan mutfak temizlemeyide ütüyüde severim sıkıntı yapmam
her gün iş iş diye kendimi de yemem gerekıyorsa yaparım zaten 2kişi bile dağılıyor ev inanin
kimi zaman geceden yaparım kimi zaman eşimle
eşimde yardım eder sağolsun
2 gündür süpürmedim ama ya yarın yada haftasonu haftalık temizlk yaparım muhakkak kafama takılmasın yeterki
o gece durup durup plan yaparım sabahtan başlarım
bazen son ses muzikle iş yaparım iyi geliyor bana sanırım eglenceli kısmı bu ev işinin

darısı bizm başımıza canım

Bir telaş sardı takım olarak abla yumurta kapıya dayandı hesabılisteye girmek için lapa yapıyorum bende ay listeye gireyun bir daha lapaya tövbe en son yaptigimdada aynı şeyi demiştimbir daha yapmam diye
Valla herseferinde aynı şey söyleniyorda tartıda sonucu görünce bütün çektiğin acı unutuluyor :))en iyisi severek yemek

abla sakız cigne bana hep iyi gelir rahatlatır modemi birde derin derin diaframdan nefes alm
Şimdi mide çayı aldım cnm onu içiyom

nane çiğne abla iyi gelir bende sade icemiyorum biraz süt illa ki
Birazdan onuda deniyim

Halbuki biliyorum öncedende oluyodu niye içersin dimi
Evde süt kalmamış içiverdiydim

bu akşam yürüyüş yapsammı dıye düşünüyorum ters teperse die korkuyorum en ıyısi yarın yapmak sanırım ne olur ne olmaz
sen zaten uzun süreli ağır spor yapmıyosun cnm bi 20-30 dk hafif yürüyüşten bişey olmaz

Çay işe yaramadımı

Hadi buda günün konusu olsun ;
En hoslanmadiginiz ev işi nedir nasıl eğlenceli hale getirilebilir
Hepsiiiiii
aslında her iş başlayıncaya kadar zor olur sonrası kolay
Ben ütü, mıtfak dolapları silmek vs. unutma sonra anlat cnm ben merak ederim
Yeni cicilerinde hayırlı olsun

Bende bi 30 kilo sonrası aynı şeyleri söylicem
Inan Inan ama eksilere

canım ben eskiden Allah'ım nolur cuma sabah WC ye çıkıyor diye dua ederdim ve piskolojik çıkamazsın şimdi akışına bıraktım valla

bu akşam yürüyüş yapsammı dıye düşünüyorum ters teperse die korkuyorum en ıyısi yarın yapmak sanırım ne olur ne olmaz
yap canım yürüyüş o kadar etkilemez

Havanı sevsinler dilosum
ARTI da olmak için yiyeceğim son şeydir lapa bugün midem bulandı bitiremedim ya yoğurdum bitmiş
Allah cektirmesin ponim akşam erken yatın bari çünkü akşama doğru son öğün hiç gitmiyor
Bende tam tersi böyle oralar parladikca seviniyorum toz almayı sevmem sen toz alıyorsun bı saat sonra yine ufak ufak tozlar
yarın dogumgünüm ya yarın yapmam cumartesi yaparım daha iyi
Vay vay hadi güzel ekşi görse yarın belki Mefkurem Zuhal sultan ince bı dilim pasta izin verir
Benimde süt boşa gitti ama sevindim din aldım sütü fırsatım olmadı dolapta bile bozuluyorsa annem dün mayalanmış onda sıkıntı yok benim ki durduğu için kesildi demek ki katkı yok içine uzun süre dayansin diye kimyasal kullananlar var çünkü
Yoğurt benimde az kaldı
Çiftlikten süt almak için araba yok bende mecbur hazır sütten yapıcam bugün
Benimde yok sütte lor oldu
Bende yeni marketten geldim şimdi mide çayımı içip hamur yapıcam
Bide kabak aldım belki akşama salatasını yaparım çiğden cevizli
hadi inşallah rahatlatır abla ya kabağın tarifini versene bende azıcık buharda pişirip yoğurtla yiyecektim aksama

canım ben eskiden Allah'ım nolur cuma sabah WC ye çıkıyor diye dua ederdim ve piskolojik çıkamazsın şimdi akışına bıraktım vall
Valla benim hiç öyle takımtım yok
Zamanı gelince çıkarım :))
Zaten çoğunlukla bişeyler yedikten sonra bağırsak harekete geçiyor genelde kahvaltı sonrası
Hem diyette hergün de olmuyor

Allahım neler konuşuyoruz yaa
ben hiç bi yakımına wc sorunumu anlatmıyom Kaynaktıktan sonra buzdolabında kaç gün duruyor sizinkiler
Bende 2-3gün anca
O yüzden hep hazır sütte almam gerekiyor

hadi inşallah rahatlatır abla ya kabağın tarifini versene bende azıcık buharda pişirip yoğurtla yiyecektim aksama
Güzelim kimisi havuç salatasında olduğu gibi rendeleyip az tavada kavurup yoğurda karıştırıyor ceviz iyi oluyor içine üstüne

Kimide çiğden rendeleyip yopurtluyır
Damak tadına kalmış
Çiğ oluncada daha tok tutuyor
Sarımsak koymak sana kalmış

Ama kabağı ısbanağı çiğden yemek daha faydalıymış vitaminleri ölmüyor
Aslında bana göre semizotunuda pişirmek doğru değil zaten çok hassas bi sebze

Haaa sen işimi diyon tatlım
Ben kutlama falan yapacaksınızda onu dedin sandım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…