- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.221
Yarın o tartı bi coşacakki
valla hepinizi çok merak ediyorum
Kolay gelsin mervem bu sıcaktada hem kızla nasıl dolaşacan dışarda
anammmm klavye sürçmüş
Orası EKSİ olacaktı eminim
valla benim en cok banyo wc temizliği ama eglenceli yani bulamadım valla fikilere açığımHadi buda günün konusu olsun ;
En hoslanmadiginiz ev işi nedir nasıl eğlenceli hale getirilebilir
darısı bizm başımıza canımHala disardayiz bitmiyor işler geçen sene tatile gidemiuince uçak bilet paraları kaldiydi öyle onları alalım d dik oglanin PC değişecek onun koşturmasi ama bu arada gelmişken kıyafette bakiyim dedim beden sorunu yasamadan bı sure şey aldım zayıflık kadar güzel birşey yok ya
Vaktim yok bı anımi anlaticaktim neyse :)öptüm size...
Valla herseferinde aynı şey söyleniyorda tartıda sonucu görünce bütün çektiğin acı unutuluyor :))en iyisi severek yemekBir telaş sardı takım olarak abla yumurta kapıya dayandı hesabılisteye girmek için lapa yapıyorum bende ay listeye gireyun bir daha lapaya tövbe en son yaptigimdada aynı şeyi demiştim bir daha yapmam diye
Şimdi mide çayı aldım cnm onu içiyomabla sakız cigne bana hep iyi gelir rahatlatır modemi birde derin derin diaframdan nefes alm
Birazdan onuda deniyimnane çiğne abla iyi gelir bende sade icemiyorum biraz süt illa ki
sen zaten uzun süreli ağır spor yapmıyosun cnm bi 20-30 dk hafif yürüyüşten bişey olmazbu akşam yürüyüş yapsammı dıye düşünüyorum ters teperse die korkuyorum en ıyısi yarın yapmak sanırım ne olur ne olmaz
HepsiiiiiiHadi buda günün konusu olsun ;
En hoslanmadiginiz ev işi nedir nasıl eğlenceli hale getirilebilir
unutma sonra anlat cnm ben merak ederimHala disardayiz bitmiyor işler geçen sene tatile gidemiuince uçak bilet paraları kaldiydi öyle onları alalım d dik oglanin PC değişecek onun koşturmasi ama bu arada gelmişken kıyafette bakiyim dedim beden sorunu yasamadan bı sure şey aldım zayıflık kadar güzel birşey yok ya
Inan Inan ama eksilereinanmıyorum
Yoğurt benimde az kaldıARTI da olmak için yiyeceğim son şeydir lapa bugün midem bulandı bitiremedim ya yoğurdum bitmiş
Niye yarın yapmıyonyarın dogumgünüm ya yarın yapmamcumartesi yaparım daha iyi
canım ben eskiden Allah'ım nolur cuma sabah WC ye çıkıyor diye dua ederdim ve piskolojik çıkamazsınselam kızlar bende yoktum biliyorsunuz ancak eve geldim neyseki çok yazılmamış
sabah bende bişi yiyemedim
tartıya çıktım şimdi +200 cıktım yarına allah kerımm ofof
benimde evde de bişi yok ne yapcam bilmiyorum salata tarzı yerim herhalde
neyseki +200 fazla uzmedi nedense
North River haklısın canım simdide içtim bakalım ne olcak akşama bi daha içerim belki eski 2l,i rakamlara dönerim,
Mefkurem abla burdayımnancak geldim bensiz oılurmu bu topik
yap canım yürüyüş o kadar etkilemezbu akşam yürüyüş yapsammı dıye düşünüyorum ters teperse die korkuyorum en ıyısi yarın yapmak sanırım ne olur ne olmaz
Havanı sevsinler dilosumHala disardayiz bitmiyor işler geçen sene tatile gidemiuince uçak bilet paraları kaldiydi öyle onları alalım d dik oglanin PC değişecek onun koşturmasi ama bu arada gelmişken kıyafette bakiyim dedim beden sorunu yasamadan bı sure şey aldım zayıflık kadar güzel birşey yok ya
ARTI da olmak için yiyeceğim son şeydir lapa bugün midem bulandı bitiremedim ya yoğurdum bitmiş
Bende tam tersi böyle oralar parladikca seviniyorum toz almayı sevmem sen toz alıyorsun bı saat sonra yine ufak ufak tozlarvalla benim en cok banyo wc temizliği ama eglenceli yani bulamadım valla fikilere açığım
diğer işler çok yormaz evimçok büyük değil çok süs püste kullanmam
sanırım ondan mutfak temizlemeyide ütüyüde severim sıkıntı yapmam
her gün iş iş diye kendimi de yemem gerekıyorsa yaparım zaten 2kişi bile dağılıyor ev inanin
kimi zaman geceden yaparım kimi zaman eşimle
eşimde yardım eder sağolsun
2 gündür süpürmedim ama ya yarın yada haftasonu haftalık temizlk yaparım muhakkak kafama takılmasın yeterki
o gece durup durup plan yaparımsabahtan başlarım
bazen son ses muzikle iş yaparım iyi geliyor bana sanırım eglenceli kısmı bu ev işinin
Vay vay hadi güzel ekşi görse yarın belkiyarın dogumgünüm ya yarın yapmamcumartesi yaparım daha iyi
Benimde süt boşa gitti ama sevindim din aldım sütü fırsatım olmadı dolapta bile bozuluyorsa annem dün mayalanmış onda sıkıntı yok benim ki durduğu için kesildi demek ki katkı yok içine uzun süre dayansin diye kimyasal kullananlar var çünküValla herseferinde aynı şey söyleniyorda tartıda sonucu görünce bütün çektiğin acı unutuluyor :))en iyisi severek yemek
Şimdi mide çayı aldım cnm onu içiyom
Birazdan onuda deniyim
Halbuki biliyorum öncedende oluyodu niye içersin dimi
Evde süt kalmamış içiverdiydim
sen zaten uzun süreli ağır spor yapmıyosun cnm bi 20-30 dk hafif yürüyüşten bişey olmaz
Çay işe yaramadımı
Hepsiiiiii
aslında her iş başlayıncaya kadar zor olur sonrası kolay
Ben ütü, mıtfak dolapları silmek vs. unutma sonra anlat cnm ben merak ederim
Yeni cicilerinde hayırlı olsun
Bende bi 30 kilo sonrası aynı şeyleri söylicem
Inan Inan ama eksilere
Benimde yok sütte lor olduYoğurt benimde az kaldı
Çiftlikten süt almak için araba yok bende mecbur hazır sütten yapıcam bugün
hadi inşallah rahatlatır abla ya kabağın tarifini versene bende azıcık buharda pişirip yoğurtla yiyecektim aksamaBende yeni marketten geldim şimdi mide çayımı içip hamur yapıcam
Bide kabak aldım belki akşama salatasını yaparım çiğden cevizli
Valla benim hiç öyle takımtım yokcanım ben eskiden Allah'ım nolur cuma sabah WC ye çıkıyor diye dua ederdim ve piskolojik çıkamazsınşimdi akışına bıraktım vall
Kaynaktıktan sonra buzdolabında kaç gün duruyor sizinkilerBenimde süt boşa gitti ama sevindim din aldım sütü fırsatım olmadı dolapta bile bozuluyorsa annem dün mayalanmış onda sıkıntı yok benim ki durduğu için kesildi demek ki katkı yok içine uzun süre dayansin diye kimyasal kullananlar var çünkü
Güzelim kimisi havuç salatasında olduğu gibi rendeleyip az tavada kavurup yoğurda karıştırıyor ceviz iyi oluyor içine üstünehadi inşallah rahatlatır abla ya kabağın tarifini versene bende azıcık buharda pişirip yoğurtla yiyecektim aksama
Haaa sen işimi diyon tatlımMefkurem abla dogum gunumde de yorulmak ıstemem .ev süprürüm sadece belkide eşim yapar dogum gunum dıye
North River bugun oldukça rahatım valla ya +200ü bile dert etmiyorum
gider elbet bu hafta diye düşünüyorum ,
yok pasta almicaz
geçmiş olsun abla atladım onu kusura bakma bende açım daha bişi yiyemedim ya ev tam takır ,Hadi ben işlere başlıyom
Midem biraz hafifledi iyi geldi çay
Ama bu seferde açlığımı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?