Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlarrrrr

Ayyyy çok mutlu oldum 
Herkes bi plan peşinde
Tabiki yarışmadaysak ve listedeysek takımın yüzdesini düşünmek zorundayız

Bugün kimseye menün az olmuş demicem haftada 1 günde midemiz biraz dinlensin

Hadi bakalım herkese kolay gele

Perşembenin hakkını vereceğinizden eminim 

Ben dışarda daha kararlıyım ama evde yanlizken daha tehlikeliyim
Sende bendensin baharım
Aynen dışarda değilde evde yalnızken çok tehlikeliyim
Hele gece kimse ortalıkta yokken
önceden de hep gizli gizli yediğim için heralde
Günaydın 9.takim çıtır adayları hadi çayı koydum gelin :)
bugün ben biraz geciktim
Sabah kahveleriniz benden olsun

Zayıflayınca belkide çok daha farklı bişey bağeneceksin

Kız adam ne güzel kilolu değilsin demiş
daha ne istiyon
Günaydın kızlar tartidan önceki son gün aman dikkat son koZlarimizi oynayalım birazdan tartilicam tarti durumuna göre de önlem alacağım
Herkesde tatlı bi telaş :))
sunta yerine kuruyemişde tok tutardı cnm

Kızlaaar selam neler yapıyosunuz
Ben kahveyle ayılmaya çalışıyorum :))senden ne haber güzellik. Küçük hanımlar uyuyomu
hep diyoruz işte kalorisinden çok besin değeri önemli
Aynı kaloride yediğimiz bişey biri yağ yakarken diğeri yağ oluyor

Merhaba kızlarr naberrr
Iyilik tatlım senden ne haber
Acı varmı Acı ayyy senin yaşın küçük bu espriyi bilmezsin :))
Eskiden reha muhtar vardı sunucu
Bu onun lafıydı

Tartı sana güzel şeyler fısıldadamı

Anaaaa ben geldim dağıldı millet :))

Ne o kızlar bendenmi kaçıyosunuz
Söz işgence falan yapmıcam

Sadece bugün kimin menüsünde zararlı gereksiz karbon görürsem ayaklarından tavana asıcam

Ben boşuna öyle fantazi yapmıyım
Zaten benim kızlarım cici kızlar
Yapmazlar öyle şeyler

:)) iyiyim bende ablam tartı suan bana güzel seyler fısıldadıı ucundan kıyısından ama

Canım yanına su tek olgunluk dil peyniri bitleri oluyor onlarda da al toktutar dünyayla kuru meyve vade koyabilirsiniz cok geçmiş olsun
Yok canım almiyim ben yeterince süt var bende sabah omlet yedim peynir zeytin klasik kahvaltı oldu öğlene yoğurt ve sebze akşama Allah ne verirse valla düşünmüyorum o kısmı
Benfe güzel bir kahvaltı yaptım valla en sevdiğim öğün şimdi kahve içerken kuzeyi uyutup oyuncakyiginini temizleyecegim
Merhaba kızlarr naberrr
İyi canım sen nasılsın
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğlen protein ağırlıklı bir menü düşünüyorum aksamida hafif yoğurtla gecistrmekten yanayım :)
Birazdanda sporumu yapcam
Oo planlar süper haftaya rakibimsin ona göre

Abla o hem kendini kilolu görüp hemde yemeye engel olamamaktadır mesela ben öyle zamanlarda fark ettim hem yetişemedim beynim susmuyor iradesizsin vs şimdi canım istedi bı parça yedim yenik düştüm diyelim tmm kar karadır daha yeyip yarın artı bir kg olmak yerine bunu yak diyorum olumlama kar çok iseyariyor bide yok yarın başlıyor yok ptesi vs uzaklar saçmalık başlamak için o an gerek
tistim mı ben tabi ki hayır kaçıranlar tirssin

:)) iyiyim bende ablam tartı suan bana güzel seyler fısıldadıı ucundan kıyısından ama
Yarın o tartı bi coşacakki
valla hepinizi çok merak ediyorum
Canlar evi topladım süpürüp hemen dışarı cikicam mutfağa perde bakicam halı bakicam
Kolay gelsin mervem bu sıcaktada hem kızla nasıl dolaşacan dışarda

Günaydınn herkese bugün sporun dibine vurmam lazım bi de lapa yapıyorum istediğim artıda değilim diye
anammmm klavye sürçmüş
Orası EKSİ olacaktı eminim

Test edildi onaylandı
Eğer ben filtre kahvenin içine 1-2kş.da olsa süt koymazsam midemi ağrıtıyor

O yüzden sabah bişey yiyemedim biraz hafiflerse atarım ağzıma bişey

Küçük oğlan iş için 4 gündür yoktu bugün geliyor
Diğeride bu gece tr ye uçuyolar
O yüzden poğaça yapayım dedim yanınada salata, makarna salatası falan, seviyolar
Kendimede bişeyler uydururum
Bugün cnm bişey istemiyor

Evde malzemem yok birazdan yakımdaki markete gidecem
Hamuru yapar sonrada yürüyüşe giderim belki

Merhaba kızlarr naberrr
iyidir fıstık senden naber

Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğlen protein ağırlıklı bir menü düşünüyorum aksamida hafif yoğurtla gecistrmekten yanayım :)
Birazdanda sporumu yapcam
afiey olsun canım yarın gelsin Eksiler

Bir telaş sardı takım olarak abla yumurta kapıya dayandı hesabılisteye girmek için lapa yapıyorum bende ay listeye gireyun bir daha lapaya tövbe en son yaptigimdada aynı şeyi demiştimbir daha yapmam diye ama mecbur
cok iyisin abla şefkatli kollarina eminim bugün karbon yiyerek gelmez

hadi ya bak şimdi merak ettim

kolay gelsın merve abla yardıma gelıyımmı :))
Sağol kuzum yardıma değil ama bir kahveye beklerim
Günaydınn herkese bugün sporun dibine vurmam lazım bi de lapa yapıyorum istediğim artıda değilim diye
istediğim artı ne kız poni kız fazla yapma yenilirim falan şimdi

Yarın o tartı bi coşacakki
valla hepinizi çok merak ediyorum
Kolay gelsin mervem bu sıcaktada hem kızla nasıl dolaşacan dışarda

anammmm klavye sürçmüş
Orası EKSİ olacaktı eminim
valla abla balkonlar esiyor ama aşağısı nasıl bilmiyorum bakicam yer yakın gidip gelmem 1 saati bulmaz sanırım aslında ikindin bakicaktim mutfak için dolap takmaya gelebilirlermis mecburen erken çıkıyorum perdesiz olmuyorcarsaf duruyor camda görüntü kirli ligi

abla sakız cigne bana hep iyi gelir rahatlatır modemi birde derin derin diaframdan nefes almak

North River iyiyim bende kuzum :) tabikii adaşımm rakip olalımmmmmmm bakalım iki bahar biraraya gelınce ne oluyooo
Ortalık çiçek açar tatlım cok mütevazıyim
Canlar evi topladım süpürüp hemen dışarı cikicam mutfağa perde bakicam halı bakicam
Kız akşam eşinle çıkın niye heryeri tek başına kosturuyorsun kızla canım benim sıcakta
Biraz daha yeseydin o zaman
nane çiğne abla iyi gelir bende sade icemiyorum biraz süt illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…