- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.201
Huhuuuu kızlar planlar ne @seydan94 rakibem sen emziklisin bol bol ye
şuan yemeğe baslicamYüzde bı milyon yap hemde
Sabah klasik kahvaltımı yaptımHuhuuuu kızlar planlar ne @seydan94 rakibem sen emziklisin bol bol ye
Sende bendensin baharımBen dışarda daha kararlıyım ama evde yanlizken daha tehlikeliyim
bugün ben biraz geciktimGünaydın 9.takim çıtır adayları hadi çayı koydum gelin :)
Zayıflayınca belkide çok daha farklı bişey bağeneceksinKızlar alışverişte oğluma mayo alırken kendimde baktım eşim almıyorum musun dedi yok dedim iki ay sonra alacağımşimdi bu kiloda nasıl alayım abartma kilonda ne var dedi hee sus sen dedim işine gelince ne var işine gelince eskiden ne kadar zayiflasin yemezler
İyi tmm deyip tripcana bağladı
Mayoyu beğendim orda beni bekliyor
Herkesde tatlı bi telaş :))Günaydın kızlar tartidan önceki son gün aman dikkat son koZlarimizi oynayalım birazdan tartilicam tarti durumuna göre de önlem alacağım
sunta yerine kuruyemişde tok tutardı cnmGünaydınlar
Sabah bende tartıldımmoralim düzeldi Bu gün hastane ye gitmem lazım yakınımız ameliyat olucak çıkana kadar bekler görür öyle gelirim yanıma diyet bisküvi alıcam şu sunta gibi olanlardan acıkırsam ondan yerim diye düşünüyorum şimdi kahvaltı hazırlamalıyım
Ben kahveyle ayılmaya çalışıyorum :))senden ne haber güzellik. Küçük hanımlar uyuyomuKızlaaar selam neler yapıyosunuz
hep diyoruz işte kalorisinden çok besin değeri önemliBeni hatirlasana bu kıvama gelene kadar ne çektiniz benden:)yok kalori diyeti yaptım neymiş olay matematik olayiymis cikomuda yerim ikisi bir aramida içerim önemli olan kaloriyi aşmamakmiş metomda iyi ya verirmiş böylede ama ne oldu iki üç gunden sonra iştah pqtlamalari Allah Allah niye bende iştah patlaması oluyor :)e be akillim şekeri sok vücuda sonrada kan şekerini yukselt e sonra çıksın içindeki canavar sonra sil baştan
Ve şunu farkettim ben bu sefer zayiflarken daha çok karın yaglarimdan gidiyor bununda vardır bir hikmeti
Uzun sözün kısası ne yollardan geçtik yıllardır uğraşıyoruz tecrübe sahibi olduk gençlere tavsiyem söylediklerimizi yabana atmasınlar:)
Iyilik tatlım senden ne haberMerhaba kızlarr naberrr
Sende bendensin baharım
Aynen dışarda değilde evde yalnızken çok tehlikeliyim
Hele gece kimse ortalıkta yokken
önceden de hep gizli gizli yediğim için heralde
bugün ben biraz geciktim
Sabah kahveleriniz benden olsun
Zayıflayınca belkide çok daha farklı bişey bağeneceksin
Kız adam ne güzel kilolu değilsin demiş
daha ne istiyon
Herkesde tatlı bi telaş :))
sunta yerine kuruyemişde tok tutardı cnm
Ben kahveyle ayılmaya çalışıyorum :))senden ne haber güzellik. Küçük hanımlar uyuyomu
hep diyoruz işte kalorisinden çok besin değeri önemli
Aynı kaloride yediğimiz bişey biri yağ yakarken diğeri yağ oluyor
Iyilik tatlım senden ne haber
Acı varmı Acıayyy senin yaşın küçük bu espriyi bilmezsin :))
Eskiden reha muhtar vardı sunucu
Bu onun lafıydı
Tartı sana güzel şeyler fısıldadamı
Canım yanına su tek olgunluk dil peyniri bitleri oluyor onlarda da al toktutar dünyayla kuru meyve vade koyabilirsiniz cok geçmiş olsunGünaydınlar
Sabah bende tartıldımmoralim düzeldi Bu gün hastane ye gitmem lazım yakınımız ameliyat olucak çıkana kadar bekler görür öyle gelirim yanıma diyet bisküvi alıcam şu sunta gibi olanlardan acıkırsam ondan yerim diye düşünüyorum şimdi kahvaltı hazırlamalıyım
Benfe güzel bir kahvaltı yaptım valla en sevdiğim öğün şimdi kahve içerken kuzeyi uyutup oyuncakyiginini temizleyecegimYok canım almiyim ben yeterince süt var bende sabah omlet yedim peynir zeytin klasik kahvaltı oldu öğlene yoğurt ve sebze akşama Allah ne verirse valla düşünmüyorum o kısmı
İyi canım sen nasılsınMerhaba kızlarr naberrr
Oo planlar süper haftaya rakibimsin ona göreSabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğlen protein ağırlıklı bir menü düşünüyorum aksamida hafif yoğurtla gecistrmekten yanayım :)
Birazdanda sporumu yapcam
Günaydınlarrrrr
Ayyyy çok mutlu oldum 
Herkes bi plan peşinde
Tabiki yarışmadaysak ve listedeysek takımın yüzdesini düşünmek zorundayız
Bugün kimseye menün az olmuş demicemhaftada 1 günde midemiz biraz dinlensin
Hadi bakalım herkese kolay gele
Perşembenin hakkını vereceğinizden eminim 
Abla o hem kendini kilolu görüp hemde yemeye engel olamamaktadır mesela ben öyle zamanlarda fark ettim hem yetişemedim beynim susmuyor iradesizsin vs şimdi canım istedi bı parça yedim yenik düştüm diyelim tmm kar karadır daha yeyip yarın artı bir kg olmak yerine bunu yak diyorum olumlama kar çok iseyariyor bide yok yarın başlıyor yok ptesi vs uzaklar saçmalık başlamak için o an gerekSende bendensin baharım
Aynen dışarda değilde evde yalnızken çok tehlikeliyim
Hele gece kimse ortalıkta yokken
önceden de hep gizli gizli yediğim için heralde
bugün ben biraz geciktim
Sabah kahveleriniz benden olsun
Zayıflayınca belkide çok daha farklı bişey bağeneceksin
Kız adam ne güzel kilolu değilsin demiş
daha ne istiyon
Herkesde tatlı bi telaş :))
sunta yerine kuruyemişde tok tutardı cnm
Ben kahveyle ayılmaya çalışıyorum :))senden ne haber güzellik. Küçük hanımlar uyuyomu
hep diyoruz işte kalorisinden çok besin değeri önemli
Aynı kaloride yediğimiz bişey biri yağ yakarken diğeri yağ oluyor
Iyilik tatlım senden ne haber
Acı varmı Acıayyy senin yaşın küçük bu espriyi bilmezsin :))
Eskiden reha muhtar vardı sunucu
Bu onun lafıydı
Tartı sana güzel şeyler fısıldadamı
tistim mı ben tabi ki hayır kaçıranlar tirssinAnaaaa ben geldim dağıldı millet :))
Ne o kızlar bendenmi kaçıyosunuz
Söz işgence falan yapmıcam
Sadece bugün kimin menüsünde zararlı gereksiz karbon görürsem ayaklarından tavana asıcam
Ben boşuna öyle fantazi yapmıyım
Zaten benim kızlarım cici kızlar
Yapmazlar öyle şeyler
kolay gelsın merve abla yardıma gelıyımmı :))Canlar evi topladım süpürüp hemen dışarı cikicam mutfağa perde bakicam halı bakicam
Günaydıııın canımmm :) Bol eksıler olur ınsallahhhGünaydınn herkesebugün sporun dibine vurmam lazım bi de lapa yapıyorum istediğim artıda değilim diye
Yarın o tartı bi coşacakki:)) iyiyim bende ablam tartı suan bana güzel seyler fısıldadıı ucundan kıyısından ama
Kolay gelsin mervem bu sıcaktada hem kızla nasıl dolaşacan dışardaCanlar evi topladım süpürüp hemen dışarı cikicam mutfağa perde bakicam halı bakicam
anammmm klavye sürçmüşGünaydınn herkesebugün sporun dibine vurmam lazım bi de lapa yapıyorum istediğim artıda değilim diye
iyidir fıstık senden naberMerhaba kızlarr naberrr
afiey olsun canım yarın gelsin EksilerSabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğlen protein ağırlıklı bir menü düşünüyorum aksamida hafif yoğurtla gecistrmekten yanayım :)
Birazdanda sporumu yapcam
Bir telaş sardı takım olarak abla yumurta kapıya dayandı hesabıGünaydınlarrrrr
Ayyyy çok mutlu oldum 
Herkes bi plan peşinde
Tabiki yarışmadaysak ve listedeysek takımın yüzdesini düşünmek zorundayız
Bugün kimseye menün az olmuş demicemhaftada 1 günde midemiz biraz dinlensin
Hadi bakalım herkese kolay gele
Perşembenin hakkını vereceğinizden eminim 
Anaaaa ben geldim dağıldı millet :))
Ne o kızlar bendenmi kaçıyosunuz
Söz işgence falan yapmıcam
Sadece bugün kimin menüsünde zararlı gereksiz karbon görürsem ayaklarından tavana asıcam
Ben boşuna öyle fantazi yapmıyım
Zaten benim kızlarım cici kızlar
Yapmazlar öyle şeyler
hadi ya bak şimdi merak ettim:)) iyiyim bende ablam tartı suan bana güzel seyler fısıldadıı ucundan kıyısından ama
Sağol kuzum yardıma değil ama bir kahveye beklerimkolay gelsın merve abla yardıma gelıyımmı :))
istediğim artı ne kız poniGünaydınn herkesebugün sporun dibine vurmam lazım bi de lapa yapıyorum istediğim artıda değilim diye
valla abla balkonlar esiyor ama aşağısı nasıl bilmiyorum bakicam yer yakın gidip gelmem 1 saati bulmaz sanırım aslında ikindin bakicaktim mutfak için dolap takmaya gelebilirlermis mecburen erken çıkıyorum perdesiz olmuyorYarın o tartı bi coşacakki
valla hepinizi çok merak ediyorum
Kolay gelsin mervem bu sıcaktada hem kızla nasıl dolaşacan dışarda
anammmm klavye sürçmüş
Orası EKSİ olacaktı eminim
abla sakız cigne bana hep iyi gelir rahatlatır modemi birde derin derin diaframdan nefes almakTest edildi onaylandı
Eğer ben filtre kahvenin içine 1-2kş.da olsa süt koymazsam midemi ağrıtıyor
O yüzden sabah bişey yiyemedim biraz hafiflerse atarım ağzıma bişey
Küçük oğlan iş için 4 gündür yoktu bugün geliyor
Diğeride bu gece tr ye uçuyolar
O yüzden poğaça yapayım dedim yanınada salata, makarna salatası falan, seviyolar
Kendimede bişeyler uydururum
Bugün cnm bişey istemiyor
Evde malzemem yok birazdan yakımdaki markete gidecem
Hamuru yapar sonrada yürüyüşe giderim belki
Ortalık çiçek açar tatlımNorth River iyiyim bende kuzum :) tabikii adaşımm rakip olalımmmmmmm bakalım iki bahar biraraya gelınce ne oluyooo
Kız akşam eşinle çıkın niye heryeri tek başına kosturuyorsun kızla canım benim sıcaktaCanlar evi topladım süpürüp hemen dışarı cikicam mutfağa perde bakicam halı bakicam
Biraz daha yeseydin o zamanGünaydınn herkesebugün sporun dibine vurmam lazım bi de lapa yapıyorum istediğim artıda değilim diye
nane çiğne abla iyi gelir bende sade icemiyorum biraz süt illa kiTest edildi onaylandı
Eğer ben filtre kahvenin içine 1-2kş.da olsa süt koymazsam midemi ağrıtıyor
O yüzden sabah bişey yiyemedim biraz hafiflerse atarım ağzıma bişey
Küçük oğlan iş için 4 gündür yoktu bugün geliyor
Diğeride bu gece tr ye uçuyolar
O yüzden poğaça yapayım dedim yanınada salata, makarna salatası falan, seviyolar
Kendimede bişeyler uydururum
Bugün cnm bişey istemiyor
Evde malzemem yok birazdan yakımdaki markete gidecem
Hamuru yapar sonrada yürüyüşe giderim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?