- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.241
evet abla işiHaaa sen işimi diyon tatlım
Ben kutlama falan yapacaksınızda onu dedin sandım :))
Sağolası n canım çay içtim tekGeçmiş olsun canım ayran kahve iyi gelir çok qcikirsqn
Canım yanına su tek olgunluk dil peyniri bitleri oluyor onlarda da al toktutar dünyayla kuru meyve vade koyabilirsiniz cok geçmiş olsun
Benfe güzel bir kahvaltı yaptım valla en sevdiğim öğün şimdi kahve içerken kuzeyi uyutup oyuncakyiginini temizleyecegim
İyi canım sen nasılsın
Oo planlar süper haftaya rakibimsin ona göre
Abla o hem kendini kilolu görüp hemde yemeye engel olamamaktadır mesela ben öyle zamanlarda fark ettim hem yetişemedim beynim susmuyor iradesizsin vs şimdi canım istedi bı parça yedim yenik düştüm diyelim tmm kar karadır daha yeyip yarın artı bir kg olmak yerine bunu yak diyorum olumlama kar çok iseyariyor bide yok yarın başlıyor yok ptesi vs uzaklar saçmalık başlamak için o an gerek
tistim mı ben tabi ki hayır kaçıranlar tirssin
Kolay gelsin canımTest edildi onaylandı
Eğer ben filtre kahvenin içine 1-2kş.da olsa süt koymazsam midemi ağrıtıyor
O yüzden sabah bişey yiyemedim biraz hafiflerse atarım ağzıma bişey
Küçük oğlan iş için 4 gündür yoktu bugün geliyor
Diğeride bu gece tr ye uçuyolar
O yüzden poğaça yapayım dedim yanınada salata, makarna salatası falan, seviyolar
Kendimede bişeyler uydururum
Bugün cnm bişey istemiyor
Evde malzemem yok birazdan yakımdaki markete gidecem
Hamuru yapar sonrada yürüyüşe giderim belki
Benim tlf den yazışımı görsen :))Kızlar kahvemi içerken bakayım dedim
doga3 e ne önermişim ben bile okuyunca anlamadım bu klavye beni öldürecek
Kahvem bitsin toz almak paspas lavobalar kaldıoğlum uyurkende onlar biter sonra yemek hazırlama hiç iş bitmiyor oğluma kıyamıyorum yoksa ise döneceğim hemen aman ev kadınligi çok zor ya eskiden haftada bı yapardık oda dönüşümlü bı hafta eşim bı hafta ben şimdi herşey gözume batıyor zırt pırt Superge açıyorum
Güle güle giy cicileriniHala disardayiz bitmiyor işler geçen sene tatile gidemiuince uçak bilet paraları kaldiydi öyle onları alalım d dik oglanin PC değişecek onun koşturmasi ama bu arada gelmişken kıyafette bakiyim dedim beden sorunu yasamadan bı sure şey aldım zayıflık kadar güzel birşey yok ya
Vaktim yok bı anımi anlaticaktim neyse :)öptüm size...
Kırmızı biber karabiber at domates doğra iyi oluyor tadıARTI da olmak için yiyeceğim son şeydir lapa bugün midem bulandı bitiremedim ya yoğurdum bitmiş
Nice yıllarayarın dogumgünüm ya yarın yapmamcumartesi yaparım daha iyi
Afiyet olsunBende yeni marketten geldim şimdi mide çayımı içip hamur yapıcam
Bide kabak aldım belki akşama salatasını yaparım çiğden cevizli
iyidir fıstık senden naber
afiey olsun canım yarın gelsin Eksiler
Bir telaş sardı takım olarak abla yumurta kapıya dayandı hesabılisteye girmek için lapa yapıyorum bende ay listeye gireyun bir daha lapaya tövbe en son yaptigimdada aynı şeyi demiştim bir daha yapmam diye ama mecbur
cok iyisin abla şefkatli kollarina eminim bugün karbon yiyerek gelmez
hadi ya bak şimdi merak ettim
Sağol kuzum yardıma değil ama bir kahveye beklerim
istediğim artı ne kız ponikız fazla yapma yenilirim falan şimdi
valla abla balkonlar esiyor ama aşağısı nasıl bilmiyorum bakicam yer yakın gidip gelmem 1 saati bulmaz sanırım aslında ikindin bakicaktim mutfak için dolap takmaya gelebilirlermis mecburen erken çıkıyorum perdesiz olmuyorcarsaf duruyor camda görüntü kirli ligi
abla sakız cigne bana hep iyi gelir rahatlatır modemi birde derin derin diaframdan nefes almak
kesinlikleeee canımm :)Ortalık çiçek açar tatlımcok mütevazıyim
Kız akşam eşinle çıkın niye heryeri tek başına kosturuyorsun kızla canım benim sıcakta
Biraz daha yeseydin o zaman
nane çiğne abla iyi gelir bende sade icemiyorum biraz süt illa ki
bende öğleni yoğurtlu lapa bide yanına tavuk olarak geciştirdim :)Evdeyim kızlar çok şükür çok acıktım hemen lapami yiyeyim dışarda yemek kokuları açıktırdı
1.mi olcan yoksane güzel olur birgün inşallah nasip oluuur karsılıklı kahve içmek :)
Ama yardımada gelirim ablam sen iste
söyleyim mi sonucu süprizmi olsun yarına
o kadar değil1.mi olcan yoksa
Canım eşim bu hafta hep mesaide gece 11 i buluyor gelmesi camlarda çarşaf varOrtalık çiçek açar tatlımcok mütevazıyim
Kız akşam eşinle çıkın niye heryeri tek başına kosturuyorsun kızla canım benim sıcakta
Biraz daha yeseydin o zaman
nane çiğne abla iyi gelir bende sade icemiyorum biraz süt illa ki
Yarını merakla bekliyorum canım benimbi haftadaki stresinle neler oldu bakalımselam kızlar bende yoktum biliyorsunuz ancak eve geldim neyseki çok yazılmamış
sabah bende bişi yiyemedim
tartıya çıktım şimdi +200 cıktım yarına allah kerımm ofof
benimde evde de bişi yok ne yapcam bilmiyorum salata tarzı yerim herhalde
neyseki +200 fazla uzmedi nedense
@nanekekik haklısın canım simdide içtim bakalım ne olcak akşama bi daha içerim belki eski 2l,i rakamlara dönerim,
Mefkurem abla burdayımnancak geldim bensiz oılurmu bu topik
Yap canım yürüyüş etkilemez oylebu akşam yürüyüş yapsammı dıye düşünüyorum ters teperse die korkuyorum en ıyısi yarın yapmak sanırım ne olur ne olmaz
Valla bahar baş edemiyorum evin işleriyle bende çocuk büyüsün dedim çalışayım dedim ama mümkün değil gibiKızlar kahvemi içerken bakayım dedim
doga3 e ne önermişim ben bile okuyunca anlamadım bu klavye beni öldürecek
Kahvem bitsin toz almak paspas lavobalar kaldıoğlum uyurkende onlar biter sonra yemek hazırlama hiç iş bitmiyor oğluma kıyamıyorum yoksa ise döneceğim hemen aman ev kadınligi çok zor ya eskiden haftada bı yapardık oda dönüşümlü bı hafta eşim bı hafta ben şimdi herşey gözume batıyor zırt pırt Superge açıyorum
hiç birinden hoşlanmıyorumHadi buda günün konusu olsun ;
En hoslanmadiginiz ev işi nedir nasıl eğlenceli hale getirilebilir
Harikasın kız dilek bir gün bizlerde beğendiklerimizi tek tek alicazHala disardayiz bitmiyor işler geçen sene tatile gidemiuince uçak bilet paraları kaldiydi öyle onları alalım d dik oglanin PC değişecek onun koşturmasi ama bu arada gelmişken kıyafette bakiyim dedim beden sorunu yasamadan bı sure şey aldım zayıflık kadar güzel birşey yok ya
Vaktim yok bı anımi anlaticaktim neyse :)öptüm size...
neyi yapmıyorsun kızyarın dogumgünüm ya yarın yapmamcumartesi yaparım daha iyi
Salata çok leziz duruyorBende yeni marketten geldim şimdi mide çayımı içip hamur yapıcam
Bide kabak aldım belki akşama salatasını yaparım çiğden cevizli
kolay gelsin ablaHadi ben işlere başlıyom
Midem biraz hafifledi iyi geldi çay
Ama bu seferde açlığımı hissettim
nasip olur canım inşallah Birgün bulusuruz sağolasın kuzum yarına sürpriz olsun catlayayim meraktanne güzel olur birgün inşallah nasip oluuur karsılıklı kahve içmek :)
salata , yoğurt yapabilirsinbende öğleni yoğurtlu lapa bide yanına tavuk olarak geciştirdim :)
akşama ne yesem kararsızımmm
Sağolasın tatlımgeçmiş olsun abla atladım onu kusura bakma bende açım daha bişi yiyemedim ya ev tam takır ,
Aman hepimiz aynı cnmevet abla işivalla kutlama vs geçti bizden artık
Sağolasın tatlımKolay gelsin canım
süpriz olsunnnn :))daha çok çatlıyalım :)))ne güzel olur birgün inşallah nasip oluuur karsılıklı kahve içmek :)
Kız sende bu lapaya taktın :))bende öğleni yoğurtlu lapa bide yanına tavuk olarak geciştirdim :)
akşama ne yesem kararsızımmm
Çok sevindim canımmmo kadar değilnormal bı sonuc a.ma beni mutlu etti
Bugün sadece öğlen yedim abla :) diğer öğünler normalMakarna salatamı yaptım hamur mayalanırken bide kahve molası vereyim dedim ama bu sefer t.kahvesi :))
Sağolasın tatlım
Valla alışverişe gidilmedimi bazen öyle oluyor insan ne yiyeceğini şaşırıyor
Şöyle buzluğu falan karıştır belki bişeyler çıkar :)
Aman hepimiz aynı cnm
Sağolasın tatlım
Dünde sordum ama görmedin heralde canın bişeyemi sıkıldıydı
süpriz olsunnnn :))daha çok çatlıyalım :)))
Kız sende bu lapaya taktın :))
Yanında proyla yemek iyi değil aslında
Yarında normal düzene geç cnm
Metonu bozma şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?