- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.321
AMİNKaptanım ya Rabbim öncelikle 9.takim kizlarina:)sonrada kilodan muzdarip olan bütün kadınlara nasip etsin bu duygu inşallah
Amin canım aminnnnKaptanım ya Rabbim öncelikle 9.takim kizlarina:)sonrada kilodan muzdarip olan bütün kadınlara nasip etsin bu duygu inşallah
perşembe dene kaptqniçemAfiyet olsun abla o kabagi bende denicem bakalım
sicaklarmi yapıyor acaba ödemi benide zorluyor yeşil çay iyi geliyor Allah'tanKusura bakma canım gözümden kaçmış canım sıkkındı kendimi şiş hissettim o da tuzu biberi oldu tartı artımı gösterecek dedim çatlıycaktım kimseye çatmiyö diye kızı aldım dışarda yarım saat kadar yürüdük sakinleştim...çok sağol düşündüğün için
Yavrucuğa çok geçmiş olsun yarına etkisini gösterir ilaç
Bayılırım bende:)
Bende çok merak ediyorum
Öğünleri atlamışsın keşke bişeyler yeseydin
Himm iyi kız bu menüİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10:09
1 kücük patates ve kabak çiçekli omlet (en sevdigimm)
Tarçınlı süt
Öğle
Yoğurtlu yanında küçük parça tavuklu lapa
Ara
Form çayı
Aksam 19:35
Yarım dilim ekmek
Közlenmiş patlıcan salatası
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 30 dk müzik açıp dans ettim
Bırakalım acaba nasıl olur bu sıcaklarda ben bırakmasam:)Kızlar persembe günü sıvı alımını ne zaman bırakıyorsunuz
Öğle ni atlasan bile sabahı es gecme bacım akşam gayet iyikızlar menümü yazıyım
Sabah -yok
öğlen -yok
aksam- 18.20
8 adet ızgara köfte
izgara acı biber
bol bol salata
2 ayran
yanında verilen pide gibi verilenin en küçük uçgeni sadece o da midem bulandı o yüzden lokmalık hatta
Su. 2 litre
Spor : Şimdiklerle birlikte 30 dk oldu
dışarda yedik en sağlıklısı buydu
salata yagsızdı bol bol yedim
Bence gayet güzel sizlerin yorumuda önemli
Banada hiç iştah açıcı gelmiyor oyuzden hafta boyu asılıp yeme gereksimi duymayim diyorum:)Hiç gerek yok valla dilek bir 3. Ogün daha lapa yiyemicem2 öğünde kapadım lapayi
Afiyet olsun ablam senin sonucu ayrıca merak ediyorumBende yoğurtlu kabağımı yiyorum
Saat 18.25 burda
tamam canım ama ruh halımı bir bilsen varya su içmeye mecalın olmaz ama suya zorladım kendımıMenüler güzel sadeceacemihayat28 Tuğba neden bu kadar aç durdun sen kendin oynuyorsun en azından yanına meyve ayran vs birşeyler almalısın zira gün boyu yemeyip akşam yersen depo etme gereksinimi duyar bı daha olmasın
Canım dediğim gibi çok değişik bir ruh hali persembe günleri bende ama çalısıcamÖğle ni atlasan bile sabahı es gecme bacım akşam gayet iyi
Yarın kesin yiyorum ben:)Haftaya semiz aşkıyla yanacaz hep beraber :)
Saol canım :)Himm iyi kız bu menüafiyet olsun
Yeni âskim canan Karatay benim hem güzel hem akıllı:)Çok başarılı ama
Hayrolsun inşallah canımaskrhpozitif North River kızlar
sabah 8 de cıktım evden ve yemek yıyemıck bı yerdeydık ne ıstah kalmıştı ne yıcek halimiz
o yüzden yıyemedım dogru değil biliyorum ama yapıcak bişi yok canlarım burda acıklayamam nedenını ama zor bi gündü benim için
bi de lokantanın 1 porsıyonu oyleydı canlarım bişide yemedım hem form cay hem su içtim habire o yuzden bi mahsur görmemiştim ama dikkat ederim bi dahakıne
North River ğim bildiğim lezzet için neden kalori aliyim ki dimi ama :)
teşekkür ederim canlar yorumlarınız için
valla hayırda değil o yuzden burdan yazmasam daha iyi cnım valla genel ya gören falann olur diye yanlış anlamayın sakınHayrolsun inşallah canım
Buna hiç dikkat etmedim şimdiye kadarKızlar persembe günü sıvı alımını ne zaman bırakıyorsunuz
Süper motivasyon canım30 kilo ne dirki ablam helede sana
Anımi anlatıp kacayim o vakit..
Bir Ramazan sonrası eşimle alışverişe çıktık bayram için birşeyler alicam büyük ihtimal ramazanda da kilo almışım 80 aşmişim girdik mağazayı benim adam gidiyor güzel güzel kıyafetler begenip geliyor zevkli adamdır vesselam, begendiklerinin ya bedeni yok yada açık renk üzerimde çirkin duruyor
Adamın hevesini kursağında biraktigimami yaniyim sırf boğazım yüzünden o kilolara geldiğim icinmi utanayim çok uzulmuştim begendigimi değil olanı alıp çıkmıştım
Bugün ise ben kabine kıyafet denerken eşimde sürekli birşeyler getirdi bunuda dene buda çok güzel diye ve her giydiğim cuk oturdu ..mağazada benimle ilgilenen bayan hanımefendi nin fiziği güzel olunca her giydiği yakıştı demesiyle benim ayaklarimin yerden kesilmesi bir oldu :)
Kıyafet almaktan daha çok bu hazzı yaşamak beni mutlu etti ablam...
Yarın güzel ekşi gelecek gibiİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10:09
1 kücük patates ve kabak çiçekli omlet (en sevdigimm)
Tarçınlı süt
Öğle
Yoğurtlu yanında küçük parça tavuklu lapa
Ara
Form çayı
Aksam 19:35
Yarım dilim ekmek
Közlenmiş patlıcan salatası
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 30 dk müzik açıp dans ettim
aynen güzel menü yarında güzel olsun tartinBu günü de yazayım
Sabah 9.30
İki dilim çav ekmeğiyle kaşarlı tost
Öğlen 14.30
1 tabak z yağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 19.30
2 tane yağsız karnıyarık
1 dilim çav ekmek
Küçük kase yoğurt
malesef sende fark etmişsin hem tost hem patates olmamışBenim günüme şöyle
Sabah
3 kaşık patatesli yumurta
2 kasik yoğurt
1 tost
1 tatlı kaşığı bal
Az domates salatalık
Öğle
2 dilim peynir
4 dilim karpuz
Akşam
1 kase çorba (kesme çorbası diyoruz biz içinde yeşil mercimek ve erişte var)
1 dilim ekmek
Salata
Su 2.5 olmuştur sanırım
Spor yok (çok yorgun hissediyorum yürüyüşe çıkamadım)
Yazınca fark ettim kahvaltıda çok abartmışım, tostun yarısını yiyecektim sonrasını hatırlamıyorum
denicem canım mutlakaperşembe dene kaptqniçem
sicaklarmi yapıyor acaba ödemi benide zorluyor yeşil çay iyi geliyor Allah'tan
Himm diyorsun ben daha erken birakiyordum
en güzelini yaparsın canım ya hiç çekilecek dert değil çünküBanada hiç iştah açıcı gelmiyor oyuzden hafta boyu asılıp yeme gereksimi duymayim diyorum:)
anladım canımvalla hayırda değil o yuzden burdan yazmasam daha iyi cnım valla genel ya gören falann olur diye yanlış anlamayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?