- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.341
Hiç dikkat etmedimKızlar persembe günü sıvı alımını ne zaman bırakıyorsunuz
Afiyet olsun canım gayet güzel
Kız sorma eşimde sürekli portakal suyu alalım mı dondurma alayım mı yemek yiyelim mi
Ayyy dedim ben diyetteyim ayran al bana :)
Buda benim pis huyum illa rakibimi yenecem :)
Sağolun kızlarAyy dilek ben bile mutlu oldum seni tahmin edemiyorum o yaşadığın hazzı
Afiyet olsun fıstık
Bugün bütün yiyeceklere ağzım sulanıyor şuan midem zil çalıyor
AFiyet olsun güzel olmuş
hem patates hem ekmek olmuş birinden birini tercih etmeye çalış canım bal perşembe günü yerine hafta sonu yada tartı sonrası tüketsen daha iyi perşembeleri olabildiğince hafif geçirmekte fayda var tartının yüzümüze gulmesi adına
AminnnKaptanım ya Rabbim öncelikle 9.takim kizlarina:)sonrada kilodan muzdarip olan bütün kadınlara nasip etsin bu duygu inşallah
Aaa daha geç sayılmaz bi tane Yeşilçay içeyim sağolperşembe dene kaptqniçem
sicaklarmi yapıyor acaba ödemi benide zorluyor yeşil çay iyi geliyor Allah'tan
Canım neyse en hayırlı şekilde olur inşallahtamam canım ama ruh halımı bir bilsen varya su içmeye mecalın olmaz ama suya zorladım kendımı
ancak yuruyüşte oldu yemek sonrası hastaneye birini ziyarete gittik menumu yazdıktan sonra bi de yeemege gdip gelriken yuruduk
toplasan 35 dk olmustur guniçi ama haklısın öyle yapmaya çalışırım
Canım dediğim gibi çok değişik bir ruh hali persembe günleri bende ama çalısıcam
İnşallahBuna hiç dikkat etmedim şimdiye kadar
Süper motivasyon canım
Yarın güzel ekşi gelecek gibi
aynen güzel menü yarında güzel olsun tartin
malesef sende fark etmişsin hem tost hem patates olmamış
9-10 gibi 12- 1 gibide yatıyorumaskrhpozitif sen kaçta bırakıyorsun canım
Gün boyu aç hem metabolizma yavaşlar hem de akşam menüsü 2 ayran filan mideni büyütür. Ben kendimden fark ediyorum midemi öyle büyütmüşüm ki doymak bilmiyorum. O yüzden şimdi buna dikkat etmeliyim diye düşünüyorum. Mesela bu sabah yediklerim bırak rejim yapan birini normal yiyen birine bile çok ama inan ben sofradan kalktıgımda mide neredeyse tam dolmamış gibi hissediyordum. Artık önceden ne kadar büyüttüysemkızlar menümü yazıyım
Sabah -yok
öğlen -yok
aksam- 18.20
8 adet ızgara köfte
izgara acı biber
bol bol salata
2 ayran
yanında verilen pide gibi verilenin en küçük uçgeni sadece o da midem bulandı o yüzden lokmalık hatta
Su. 2 litre
Spor : Şimdiklerle birlikte 30 dk oldu
dışarda yedik en sağlıklısı buydu
salata yagsızdı bol bol yedim
Bence gayet güzel sizlerin yorumuda önemli
Ah işte bana da çok tanıdık hatıranın ilk bölümü inşallah ikinci yarıyı da çekebiliriz30 kilo ne dirki ablam helede sana
Anımi anlatıp kacayim o vakit..
Bir Ramazan sonrası eşimle alışverişe çıktık bayram için birşeyler alicam büyük ihtimal ramazanda da kilo almışım 80 aşmişim girdik mağazayı benim adam gidiyor güzel güzel kıyafetler begenip geliyor zevkli adamdır vesselam, begendiklerinin ya bedeni yok yada açık renk üzerimde çirkin duruyor
Adamın hevesini kursağında biraktigimami yaniyim sırf boğazım yüzünden o kilolara geldiğim icinmi utanayim çok uzulmuştim begendigimi değil olanı alıp çıkmıştım
Bugün ise ben kabine kıyafet denerken eşimde sürekli birşeyler getirdi bunuda dene buda çok güzel diye ve her giydiğim cuk oturdu ..mağazada benimle ilgilenen bayan hanımefendi nin fiziği güzel olunca her giydiği yakıştı demesiyle benim ayaklarimin yerden kesilmesi bir oldu :)
Kıyafet almaktan daha çok bu hazzı yaşamak beni mutlu etti ablam...
Kabak çiçeğinin dolmasını biliyordum ama omlet duymamıştım. Onu da deneyeyimİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10:09
1 kücük patates ve kabak çiçekli omlet (en sevdigimm)
Tarçınlı süt
Öğle
Yoğurtlu yanında küçük parça tavuklu lapa
Ara
Form çayı
Aksam 19:35
Yarım dilim ekmek
Közlenmiş patlıcan salatası
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 30 dk müzik açıp dans ettim
Az derdim ama sonradan fark ettim, benim kilomdaki bir insan için az gelir ama sizin için ancak yoksa nasıl kilo vereceksiniz. Ben sizin üç katınız yiyorum ama bugün pantolonum bollaştı gibi geldi.Tartı aşkina olan menumu sunarım:)
10:00
1yumurta sarısı iki beyazı ile baharatlı omlet
Bir dilim beyaz peynir
14:00
Ayran
19::30
Baharatlı yoğurt
Tavuk göğsü haşlanmış
3,5 lt su yarısı detoks suyu
2 büyük bardak yeşil çay
2 saatten fazla çarşı pazar gezmesi
Güzel bir menü olmuş. Ben de birgün bu menüyü yapayım. Saatler de dengeli.Bu günü de yazayım
Sabah 9.30
İki dilim çav ekmeğiyle kaşarlı tost
Öğlen 14.30
1 tabak z yağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 19.30
2 tane yağsız karnıyarık
1 dilim çav ekmek
Küçük kase yoğurt
Selâm canım iyi akşamlarKızlar selam iyi akşamlar
Dolmasını çok yaparız ama diyette olunca bende omletime kattim :) Çok lezzetli olduGün boyu aç hem metabolizma yavaşlar hem de akşam menüsü 2 ayran filan mideni büyütür. Ben kendimden fark ediyorum midemi öyle büyütmüşüm ki doymak bilmiyorum. O yüzden şimdi buna dikkat etmeliyim diye düşünüyorum. Mesela bu sabah yediklerim bırak rejim yapan birini normal yiyen birine bile çok ama inan ben sofradan kalktıgımda mide neredeyse tam dolmamış gibi hissediyordum. Artık önceden ne kadar büyüttüysem
Ah işte bana da çok tanıdık hatıranın ilk bölümü inşallah ikinci yarıyı da çekebiliriz
Kabak çiçeğinin dolmasını biliyordum ama omlet duymamıştım. Onu da deneyeyim
Az derdim ama sonradan fark ettim, benim kilomdaki bir insan için az gelir ama sizin için ancak yoksa nasıl kilo vereceksiniz. Ben sizin üç katınız yiyorum ama bugün pantolonum bollaştı gibi geldi.Sen de tartı da güzel bir sonuç alırsın inşallah menü öyle diyor
Güzel bir menü olmuş. Ben de birgün bu menüyü yapayım. Saatler de dengeli.
İyi akşamlar canımKızlar selam iyi akşamlar
Çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşir.Kızlar oğlan baya hasta tepemden inmiyor ishal kusma ateş boğaz enfeksiyonu antibiyotik başlıycam saatini bekliyorum
İshal biteydi reflör verdim yeni
Menümü yazayım akşama zor gelirim
Lapa da yemişsin yarın için iddialısınMenüm
Sabah 9:30
Lapa salatalık
Öğlen 14:30
Lapa salatalık nane
Akşam 19:30
Lapa tavuk göğsü ile yiyecem
Sum3 litreye yakın
Spor jilian level 3
Maydonoz kürü
Yeşil çaylı karışım 1 litre
Yatmadan bitki çayı
Afiyet olsun. Ben de kabak yemeği yapayım bari hafif oluyor gerçekten. Perşembe için iyi bir tercih.Bende yoğurtlu kabağımı yiyorum
Saat 18.25 burda
Aslında benim de hedefim erken yemek ama ayy açlıktan uyuyamıyorum. Inşallah şu midem zamanla küçülür iştahım normal insan düzeyine iner de ben de bu taktikleri uygulayabilirim.Eski hızla devam Yaseminerken kapatmak bana iyi geliyordu
Haklısın valla ama ne bileyim nasıl olsa listede değilim diye rahatim. Yarın için kendi kilomdan çok listedekileri merak ediyorum.Edibecigim genelde tartı günü öncesi irademizi konuşturuyoruz haftaya sende dikkat edersen harika olur
Ben yatmadan önce dişimi fırçalayınca kesin çok şu içme ihtiyacı duyuyorum. Sadece perşembe için buna dikkat etmeliyiz di mi?9-10 gibi 12- 1 gibide yatıyorum
Harikasın canımBen menümü yazayım kızlar
Sabah
Peynirli omlet 1 yumurtadan
Örgü peyniri
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen
4 kaşık pazı
1 kase yoğurt
2 ceviz
akşam
2 parça kırmızı et
Salata bol
Su 3 lt oldu
Spor yok
aç yattığımda midemin üzerine yatıyorum anca o şekilde uyuyabiliyorum canım su konusunda öyle bir saat yok ben merak ettim sadeceÇok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Lapa da yemişsin yarın için iddialısın
Afiyet olsun. Ben de kabak yemeği yapayım bari hafif oluyor gerçekten. Perşembe için iyi bir tercih.
Aslında benim de hedefim erken yemek ama ayy açlıktan uyuyamıyorum. Inşallah şu midem zamanla küçülür iştahım normal insan düzeyine iner de ben de bu taktikleri uygulayabilirim.
Haklısın valla ama ne bileyim nasıl olsa listede değilim diye rahatim. Yarın için kendi kilomdan çok listedekileri merak ediyorum.
Ben yatmadan önce dişimi fırçalayınca kesin çok şu içme ihtiyacı duyuyorum. Sadece perşembe için buna dikkat etmeliyiz di mi?
rakibem yarını iple çekiyorumBen menümü yazayım kızlar
Sabah
Örgü peyniri
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen
4 kaşık pazı
1 kase yoğurt
2 ceviz
akşam
2 parça kırmızı et
Salata bol
Su 3 lt oldu
Spor yok
SüperMenüm
Sabah (10:00)
Mantarlı omlet
1dil peyniri
Yeşillik
Ara(13:00)
6fistik
Sütlü kahve
Akşam (19:00?
1kabak haşlama
Yoğurtla
Şu:2.5lt spor:yok
rakibem yarını iple çekiyorum
Menüm
Sabah (10:00)
Mantarlı omlet
1dil peyniri
Yeşillik
Ara(13:00)
6fistik
Sütlü kahve
Akşam (19:00?
1kabak haşlama
Yoğurtla
Şu:2.5lt spor:yok
Olsun en azından alışmış olursun listeye girene kadar..senin tartı nediyor guldurecekmi yuzunuÇok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Lapa da yemişsin yarın için iddialısın
Afiyet olsun. Ben de kabak yemeği yapayım bari hafif oluyor gerçekten. Perşembe için iyi bir tercih.
Aslında benim de hedefim erken yemek ama ayy açlıktan uyuyamıyorum. Inşallah şu midem zamanla küçülür iştahım normal insan düzeyine iner de ben de bu taktikleri uygulayabilirim.
Haklısın valla ama ne bileyim nasıl olsa listede değilim diye rahatim. Yarın için kendi kilomdan çok listedekileri merak ediyorum.
Ben yatmadan önce dişimi fırçalayınca kesin çok şu içme ihtiyacı duyuyorum. Sadece perşembe için buna dikkat etmeliyiz di mi?
Dün gece feci açtım zor uyudum resmen ama iyiyim bugün şiş bile hissediyorumHarikasın canım
aç yattığımda midemin üzerine yatıyorum anca o şekilde uyuyabiliyorum canım su konusunda öyle bir saat yok ben merak ettim sadece
Valla tatlım benim meto eskiden canavardi dilek gibi ama benim şok diyetler diyet sonrası çıldırmak. Birde inusilin direnci çok yavaşlattı ama binada şükür Azda olsa gitti yine beni yarı yolda bırakmadıBen de çekiyorum bi yandan bi yandan hiç çekmiyorum ah ahhhh
Çok hafif güzel olmuş rakibem korkutuyorsun beni
ipersembe asla no no hafta sonu üç sıkım gunduz olabilir1dlm ekmek yerineKızlar resmen sınav verıyorum bugun yemekte herkes lahmacun falan yedi ben köfte
şimdide herkes çiğköfte dürüm yiyor ben yemıyorum heyt be bana bak eskş ben olsa 2*3 tane yerdim
Bence akkoyun olacak :))Canım çıktı bugün sıcakla birlikte benim eşimde hızlı yürür tahminim feci kalori yaktım bugün yarın belli olur ak koyun kara koyun:)
Keşke tatlım bizde yağmurdan kapalı havadan bıktıkBuralar yanıyor abla yağmurdan göndersen biraz sana zahmet:)
brn beğendim cnmDünki menüm
Sabah 9
1 yumurta domates salatalık
Öğlen 14
2 kaş yulaf kepeği ile sütlü pişirdim
4 yarım ceviz 3 kayısı
Akşam19
Tavuk göğsü ızgara
Domates salatalık
Su 2 litreden fazla
Yeşil çay
Bitki çayı
Spor 1 saat plates
Aaaa bahçede varmı ne güzelBu semizotu furyası nedir bilemedim
Haftaya bende başlıyorum semiz furyasına bahçeden taoplayıp geliyorum
Tekrar geçmiş olsun cnm inş.çabuk düzelir muz yedirseydinKızlar oğlan baya hasta tepemden inmiyor ishal kusma ateş boğaz enfeksiyonu antibiyotik başlıycam saatini bekliyorum
İshal biteydi reflör verdim yeni
Menümü yazayım akşama zor gelirim
seni kapalı kutu olarak görüyorum :))inş.yarın kutudan güzel şeyler çıkarMenüm
Sabah 9:30
Lapa salatalık
Öğlen 14:30
Lapa salatalık nane
Akşam 19:30
Lapa tavuk göğsü ile yiyecem
Sum3 litreye yakın
Spor jilian level 3
Maydonoz kürü
Yeşil çaylı karışım 1 litre
Yatmadan bitki çayı
yok kızz benden öncede yiyenler vardıHep zuhal abla yüzünden
O başlattı semiz otunu :)
Selahattin dönmezde tarif verdi semiz otuyla tevafuk aynı güne denk geldi üstüne siz
Gözüme gözüme soktunuz
Cumartesi başlıyorum semizotu yemeye
sen çiğdenmi yiyosun cnm pişirerekmiKabak beni gene şaşırtmadı ablam dün yedim bugün yüzümü güldürdü kesin ye hemde
Ne kadaaaaan şanslısınız kıskanıyom valla :)Ben cook seviyorum bahçeye ektim bol bol yicem inşallah
benden söylemesi dilek hızlı geliyor :)Fitt_anne bakalım yarın sonucumuz ne olcak canımm coook merak ettim :)
birdahaki sefere hatırlatırım bu sözünü :)Hiç gerek yok valla dilek bir 3. Ogün daha lapa yiyemicem2 öğünde kapadım lapayi
bizdende başka aşk beklenmez zaten :)Haftaya semiz aşkıyla yanacaz hep beraber :)
hadi bskalım gelsin eksiler(10:00)
1 sb sirkeli su
(11:00)
Baharatli pirinç Lapasi
1 bardak maydanoz suyu
(16:30)
Baharatli pirinç Lapasi
2 bardak maydanoz suyu
Su: 3 lt + 1 lt ( nane ,reyhan,salatalık,limon ve salatalıklı su)
kızlar söylemişler zaten cnm menünün yanlış olduğunukızlar menümü yazıyım
Sabah -yok
öğlen -yok
aksam- 18.20
8 adet ızgara köfte
izgara acı biber
bol bol salata
2 ayran
yanında verilen pide gibi verilenin en küçük uçgeni sadece o da midem bulandı o yüzden lokmalık hatta
Su. 2 litre
Spor : Şimdiklerle birlikte 30 dk oldu
dışarda yedik en sağlıklısı buydu
salata yagsızdı bol bol yedim
Bence gayet güzel sizlerin yorumuda önemli
ben yatana kadar içiyorum ama aslında yatmadan bikaç saat önce bırakılsa iyi olurKızlar persembe günü sıvı alımını ne zaman bırakıyorsunuz
valla duygulandım dileğim30 kilo ne dirki ablam helede sana
Anımi anlatıp kacayim o vakit..
Bir Ramazan sonrası eşimle alışverişe çıktık bayram için birşeyler alicam büyük ihtimal ramazanda da kilo almışım 80 aşmişim girdik mağazayı benim adam gidiyor güzel güzel kıyafetler begenip geliyor zevkli adamdır vesselam, begendiklerinin ya bedeni yok yada açık renk üzerimde çirkin duruyor
Adamın hevesini kursağında biraktigimami yaniyim sırf boğazım yüzünden o kilolara geldiğim icinmi utanayim çok uzulmuştim begendigimi değil olanı alıp çıkmıştım
Bugün ise ben kabine kıyafet denerken eşimde sürekli birşeyler getirdi bunuda dene buda çok güzel diye ve her giydiğim cuk oturdu ..mağazada benimle ilgilenen bayan hanımefendi nin fiziği güzel olunca her giydiği yakıştı demesiyle benim ayaklarimin yerden kesilmesi bir oldu :)
Kıyafet almaktan daha çok bu hazzı yaşamak beni mutlu etti ablam...
hadi hayırlısı tatlım inş.güzel eksiler gelirİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10:09
1 kücük patates ve kabak çiçekli omlet (en sevdigimm)
Tarçınlı süt
Öğle
Yoğurtlu yanında küçük parça tavuklu lapa
Ara
Form çayı
Aksam 19:35
Yarım dilim ekmek
Közlenmiş patlıcan salatası
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 30 dk müzik açıp dans ettim
Est.tatlım. Bi derdin olduğunda Burda paylaşmak istersen herzaman dinlerizusura bakma canım gözümden kaçmış canım sıkkındı kendimi şiş hissettim o da tuzu biberi oldu tartı artımı gösterecek dedim çatlıycaktım kimseye çatmiyö diye kızı aldım dışarda yarım saat kadar yürüdük sakinleştim...çok sağol düşündüğün için
Pronun kralı olmuş dileğimTartı aşkina olan menumu sunarım:)
10:00
1yumurta sarısı iki beyazı ile baharatlı omlet
Bir dilim beyaz peynir
14:00
Ayran
19::30
Baharatlı yoğurt
Tavuk göğsü haşlanmış
3,5 lt su yarısı detoks suyu
2 büyük bardak yeşil çay
2 saatten fazla çarşı pazar gezmesi
aslında kilona göre fazla yemiyosun tatlımBu günü de yazayım
Sabah 9.30
İki dilim çav ekmeğiyle kaşarlı tost
Öğlen 14.30
1 tabak z yağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 19.30
2 tane yağsız karnıyarık
1 dilim çav ekmek
Küçük kase yoğurt
sabah sadece patates fazla olmuş cnm yoksa güzelBenim günüme şöyle
Sabah
3 kaşık patatesli yumurta
2 kasik yoğurt
1 tost
1 tatlı kaşığı bal
Az domates salatalık
Öğle
2 dilim peynir
4 dilim karpuz
Akşam
1 kase çorba (kesme çorbası diyoruz biz içinde yeşil mercimek ve erişte var)
1 dilim ekmek
Salata
Su 2.5 olmuştur sanırım
Spor yok (çok yorgun hissediyorum yürüyüşe çıkamadım)
Yazınca fark ettim kahvaltıda çok abartmışım, tostun yarısını yiyecektim sonrasını hatırlamıyorum
gayet sağlıklı tatlımBen menümü yazayım kızlar
Sabah
Örgü peyniri
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen
4 kaşık pazı
1 kase yoğurt
2 ceviz
akşam
2 parça kırmızı et
Salata bol
Su 3 lt oldu
Spor yok
tatlım başlangıçta çok erken kapatmak olmuyor zatenAslında benim de hedefim erken yemek ama ayy açlıktan uyuyamıyorum. Inşallah şu midem zamanla küçülür iştahım normal insan düzeyine iner de ben de bu taktikleri uygulayabiliri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?