Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım lütfen kendine biraz inan, güven
Kendine çok haksızlık yapıyosun
Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum
Çevremde benim kadar pis boğaz, gözü aç kimse yok
Ben aç olsamda tok olsamda yemeyi seviyorum
Hem tatlıları Hem hamurişlerini
Eğer Ben yapabiliyorsam sen haydi haydi yaparsın
Evet başlangıçta zor oluyor ama zamanla alışıyosun
Kaçamak yapmayıp kilo verdikçe kendine daha çok inanacaksın özgüvenin artıcak
O mucize dediğin 79 altını beğenmeyip 69 a düşeceksin

İşte bu süper

Menüm
Sabah (10:00)
Mantarlı omlet
1dil peyniri
Yeşillik

Ara(13:00)
6fistik
Sütlü kahve

Akşam (19:00?
1kabak haşlama
Yoğurtla

Şu:2.5lt spor:yok
Çok ideal bir menü olmuş canım. Hele haşlama çok faydalı.
Olsun en azından alışmış olursun listeye girene kadar..senin tartı nediyor guldurecekmi yuzunu
Tartılmadım ama umutluyum bakalım. Hatta iyi bir sonuç alırsam yarına ödülüm de hazır. Aşure yaptım bugün ama yemedim. Acaba geçen cumadan beri kaç giderse bir aşureyi hakkederim?
Kızlar resmen sınav verıyorum bugun yemekte herkes lahmacun falan yedi ben köfte
şimdide herkes çiğköfte dürüm yiyor ben yemıyorum heyt be bana bak eskş ben olsa 2*3 tane yerdim
Ah ben böyle durumlarda çok zorlanırım. Geçmişte milletin içinde ağlamışmışım var. Üstelik ağlayınca herkes ye o zaman biraz filan dedi artık utandığımdan yemedim. Bu hafta bile bir iki gözlerim doldu. Tam şaka gibiyim di mi? Ama yememekle iyi etmişsin bu iradeyi gösterince insan çok mutlu oluyor gerçekten. Sabredeceğiz inşallah.
Amann Allahım bizim kızlar coşmuş iyice :))
Inş.hekes emeğinin karşılığını alır

Zaten buraya yedim yazsan çok şaşırırdım tatlım senden beklemem öyle şeyler :))
Gerçekten menüler bugün şov yaptı resmen. Yarına bol ekşi olarak geri dönsün inşallah.
Ben malum sabah bişey yiyemedim öğleden sonraya kadar devam etti ağrı halâda şişlik var

Öğle
3 hurma

Akşam yoğurtlu kabak (çiğden) üzerine ceviz

Spor yok

Su da tam bilmiyorum ama 2 lt olmuştur
Ama buna az demek zorundayım. Hurmanı. Yanında bir çay bardağı süt olsa mesela iyi olurdu gibi. Ama rahatsızmissin geçmiş olsun. Yarın yüzün gülsün insallah.
Kızlar hepinize iyi geceler
Yarın sabah tartılar yüzümüzü güldürür inşallah
Bol eksiler
Bol uykular
Sizleri seviyorum
Oyu geceler tatlim biz de seni seviyoruz. Ilham kaynağım benim...
Çok güldüm okurken Zuhal ya süpersin. Enerjin daim olsun
Bende cuma heyecanlarını özlemşşim
Ama listede olmak daha heyecanlı
ben sevdim cnm çokda tok tutuyor halâ karnım şiş

Artık seninkinin sevgi dili neyse ona göre bişeyler yap :))
Evet yaa inşallah listede olduğumuz günler de gelir. Ben sabah patatesi o yüzden yediydim listede değilken boşuna zayıflamayayim diye dermişim Ben de verilecek kilo çok

Edibecigim sabırla azimle ilerliyince sahnenin ikinci kısmını yaşamak çoksa uzak değil canım..
Ben aslında az yemem ama perşembe günleri özellikle böyle yiyorum
bu gece kuşluğu istek dışı ablam eş marketci olunca düzen böyle oldu yıllar içinde gerçi bekarken gece ystmaz sabah kalkmazdim:)
Ben form çayı bı ara aldım ama düzenli içmedim galiba attiydim
Yeşil çay yetiyor bana

Tuba senden de güzel bi eksi gelecek inanıyorum

Ama buna az demek zorundayım. Hurmanı. Yanında bir çay bardağı süt olsa mesela iyi olurdu gibi. Ama rahatsızmissin geçmiş olsun. Yarın yüzün gülsün insallah
Sağolasın tatlım ama gerçekten midemde çok şişlik vardı ağzım burnumda denir ya o misal

Evet yaa inşallah listede olduğumuz günler de gelir. Ben sabah patatesi o yüzden yediydim listede değilken boşuna zayıflamayayim diye dermişim Ben de verilecek kilo çok
Listede olsan daha çok dikkat edermisin güzellik
Kaçamak yapmadan liste sorumluluğunu taşıyabilecekmisin
Görüyosun herkes tek vücut olmuş şekilde çabalıyor

İyi geceler 9.takimin azimli hanımları
Yarın sonuçlar ne olursa olsun gönüllerimizin 1. Olduk bence çünkü hepimiz asıldık bu hafta hepimizin motive tavandi oyuzden şimdiden kocam tebrikler benden
Bencedeeee
Sonuç ne olursa olsun herkes çok motiveydi ve verimli bi hafta geçirdik

Menüm
11.30 ve
18.00 da
Lapa ve salatalık
Midem bulandı ikisnde de 1 tane hurma yedim ayrıca

Su 2
Spor 3 mil 45 dk leslie
Inş.çektiğin eziyete değsin cnm
Eminim değecek

tabiki buluşacaz tatlıcım

Bu son ya yapmam artık deyip lapa olayını sonlandırıyorum
Amannn her seferinde aynı şeyi diyon kızzz :))

He o da doğru

Günaydın kızlar. Hem gece kuşuyum hem de erkenden kalktım. Çünkü açlıktan uyuyamıyorum ben de. Poni Bon senin gece kaçmış benim sabah. Hemen tartılıp birşeyler yedim. Hadi benden herkese moral olsun. 90 kiloyumInanilir gibi degil onca kacamağa rağmen. Galiba yürüyüş çok etkili oldu. Uzun zamandır hiç yürümüyordum çünkü. Bence iyi valla aşureyi yerim artıkinşallah sizden de güzel eksiler gelir.
Geçen Cuma: 92.8
Bu Cuma: 90
Fark: 2.8
Yüzde: % 3.01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…