- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.381
Tatlım lütfen kendine biraz inan, güvenAynen ya gece çocuklar yatınca rahat rahat oturasım geliyor ama sabah kalkarken de çok zorlanıyorum. Ben cuma için heyecan olsun diye tartılmadım. Bakalım yarın ben de iyi bir sonuç bekliyorum. Valla çok vermesem de hiç moralimi bozmam. Inan bu hafta ınsan gibi yemenin huzurunu hissettim. Hem de bu yola girdiğimi hissettim sayenizde motive oldum. Hatta nefsime yenik düşsem de beni hemen tutup kaldıracak arkadaşlarım olduğunu bildiğim için kendimi daha güçlü hissediyorum. Annemin gözlerindeki mutluluk için bile değer.
Daha şu 35 yıllık ömrümün 30 yılı şişman gecti. Sadece 3 defa diyet yapabildim. Üçünde de iyi verdim ama devam edemedim. (Bir iki gün süren diyet teşebbüslerimi saymıyorum tabiki). Çoğu insan için korumak dert ama benim için 80'in altına inmek mucize gibi birşey. Doğum sonrası o bir iki hafta hariç ben 79 olduğumu hatırlamıyorum o kadar mazide kalmış.
Çok geçmiş olsnnKızlar oğlan baya hasta tepemden inmiyor ishal kusma ateş boğaz enfeksiyonu antibiyotik başlıycam saatini bekliyorum
İshal biteydi reflör verdim yeni
Menümü yazayım akşama zor gelirim
Iyyk bnde.çok zordu bugünHiç gerek yok valla dilek bir 3. Ogün daha lapa yiyemicem2 öğünde kapadım lapayi
İşte bu30 kilo ne dirki ablam helede sana
Anımi anlatıp kacayim o vakit..
Bir Ramazan sonrası eşimle alışverişe çıktık bayram için birşeyler alicam büyük ihtimal ramazanda da kilo almışım 80 aşmişim girdik mağazayı benim adam gidiyor güzel güzel kıyafetler begenip geliyor zevkli adamdır vesselam, begendiklerinin ya bedeni yok yada açık renk üzerimde çirkin duruyor
Adamın hevesini kursağında biraktigimami yaniyim sırf boğazım yüzünden o kilolara geldiğim icinmi utanayim çok uzulmuştim begendigimi değil olanı alıp çıkmıştım
Bugün ise ben kabine kıyafet denerken eşimde sürekli birşeyler getirdi bunuda dene buda çok güzel diye ve her giydiğim cuk oturdu ..mağazada benimle ilgilenen bayan hanımefendi nin fiziği güzel olunca her giydiği yakıştı demesiyle benim ayaklarimin yerden kesilmesi bir oldu :)
Kıyafet almaktan daha çok bu hazzı yaşamak beni mutlu etti ablam...
Çok ideal bir menü olmuş canım. Hele haşlama çok faydalı.Menüm
Sabah (10:00)
Mantarlı omlet
1dil peyniri
Yeşillik
Ara(13:00)
6fistik
Sütlü kahve
Akşam (19:00?
1kabak haşlama
Yoğurtla
Şu:2.5lt spor:yok
Tartılmadım ama umutluyum bakalım. Hatta iyi bir sonuç alırsam yarına ödülüm de hazır. Aşure yaptım bugün ama yemedim. Acaba geçen cumadan beri kaç giderse bir aşureyi hakkederim?Olsun en azından alışmış olursun listeye girene kadar..senin tartı nediyor guldurecekmi yuzunu
Ah ben böyle durumlarda çok zorlanırım. Geçmişte milletin içinde ağlamışmışım var. Üstelik ağlayınca herkes ye o zaman biraz filan dedi artık utandığımdan yemedim. Bu hafta bile bir iki gözlerim doldu. Tam şaka gibiyim di mi? Ama yememekle iyi etmişsin bu iradeyi gösterince insan çok mutlu oluyor gerçekten. Sabredeceğiz inşallah.Kızlar resmen sınav verıyorum bugun yemekte herkes lahmacun falan yedi ben köfte
şimdide herkes çiğköfte dürüm yiyor ben yemıyorum heyt be bana bak eskş ben olsa 2*3 tane yerdim
Gerçekten menüler bugün şov yaptı resmen. Yarına bol ekşi olarak geri dönsün inşallah.Amann Allahım bizim kızlar coşmuş iyice :))
Inş.hekes emeğinin karşılığını alır
Zaten buraya yedim yazsan çok şaşırırdım tatlım senden beklemem öyle şeyler :))
Ama buna az demek zorundayım. Hurmanı. Yanında bir çay bardağı süt olsa mesela iyi olurdu gibi. Ama rahatsızmissin geçmiş olsun. Yarın yüzün gülsün insallah.Ben malum sabah bişey yiyemedim öğleden sonraya kadar devam etti ağrı halâda şişlik var
Öğle
3 hurma
Akşam yoğurtlu kabak (çiğden) üzerine ceviz
Spor yok
Su da tam bilmiyorum ama 2 lt olmuştur
Oyu geceler tatlim biz de seni seviyoruz. Ilham kaynağım benim...Kızlar hepinize iyi geceler
Yarın sabah tartılar yüzümüzü güldürür inşallah
Bol eksiler
Bol uykular
Sizleri seviyorum
Çok güldüm okurken Zuhal ya süpersin. Enerjin daim olsunYarın kimse erkenden kahvaltı yapmakla sorumlu değildir
Iyice uykunuzu alın, kalkınca hoplayın zıplayın biraz vakit geçirin sonra wc yi bi ziyaret edin
Ne giderse artık 
Önce tartınızı sevin güzel iltifatlarda bulunun
Sonrada bismillah deyip üstüne çıkın
Veeee gelsin bomba bildirimler
Listedekilerde bi fotoyla şenlendirsin bildirimlerini :)))
Evet yaa inşallah listede olduğumuz günler de gelir. Ben sabah patatesi o yüzden yediydim listede değilken boşuna zayıflamayayim diye dermişimBende cuma heyecanlarını özlemşşim
Ama listede olmak daha heyecanlı
ben sevdim cnm çokda tok tutuyor halâ karnım şiş
Artık seninkinin sevgi dili neyse ona göre bişeyler yap :))
Edibecigim sabırla azimle ilerliyince sahnenin ikinci kısmını yaşamak çoksa uzak değil canım..Gün boyu aç hem metabolizma yavaşlar hem de akşam menüsü 2 ayran filan mideni büyütür. Ben kendimden fark ediyorum midemi öyle büyütmüşüm ki doymak bilmiyorum. O yüzden şimdi buna dikkat etmeliyim diye düşünüyorum. Mesela bu sabah yediklerim bırak rejim yapan birini normal yiyen birine bile çok ama inan ben sofradan kalktıgımda mide neredeyse tam dolmamış gibi hissediyordum. Artık önceden ne kadar büyüttüysem
Ah işte bana da çok tanıdık hatıranın ilk bölümü inşallah ikinci yarıyı da çekebiliriz
Kabak çiçeğinin dolmasını biliyordum ama omlet duymamıştım. Onu da deneyeyim
Az derdim ama sonradan fark ettim, benim kilomdaki bir insan için az gelir ama sizin için ancak yoksa nasıl kilo vereceksiniz. Ben sizin üç katınız yiyorum ama bugün pantolonum bollaştı gibi geldi.Sen de tartı da güzel bir sonuç alırsın inşallah menü öyle diyor
Güzel bir menü olmuş. Ben de birgün bu menüyü yapayım. Saatler de dengeli.
bu gece kuşluğu istek dışı ablam eş marketci olunca düzen böyle oldu yıllar içinde gerçi bekarken gece ystmaz sabah kalkmazdim:)
Poni sen de mi lapa? Maşallah anlaşmış gibi. Bu takımın sırtı yere gelmez ne diyeyim tebrikler. 3 mil de iyi olmuş.Menüm
11.30 ve
18.00 da
Lapa ve salatalık
Midem bulandı ikisnde de 1 tane hurma yedim ayrıca
Su 2
Spor 3 mil 45 dk leslie
SüpersinKızlar resmen sınav verıyorum bugun yemekte herkes lahmacun falan yedi ben köfte
şimdide herkes çiğköfte dürüm yiyor ben yemıyorum heyt be bana bak eskş ben olsa 2*3 tane yerdim
Bu son ya yapmam artık deyip lapa olayını sonlandırıyorumPoni sen de mi lapa? Maşallah anlaşmış gibi. Bu takımın sırtı yere gelmez ne diyeyim tebrikler. 3 mil de iyi olmuş.
Tuba senden de güzel bi eksi gelecek inanıyorum
Agzin bal yesin canjm okadar istiyorum ki gecen haftaki kiloda olmamiTuba senden de güzel bi eksi gelecek inanıyorum
Sağolasın tatlım ama gerçekten midemde çok şişlik vardı ağzım burnumda denir ya o misalAma buna az demek zorundayım. Hurmanı. Yanında bir çay bardağı süt olsa mesela iyi olurdu gibi. Ama rahatsızmissin geçmiş olsun. Yarın yüzün gülsün insallah
Listede olsan daha çok dikkat edermisin güzellikEvet yaa inşallah listede olduğumuz günler de gelir. Ben sabah patatesi o yüzden yediydim listede değilken boşuna zayıflamayayim diye dermişimBen de verilecek kilo çok
Bencedeeeeİyi geceler 9.takimin azimli hanımları
Yarın sonuçlar ne olursa olsun gönüllerimizin 1. Olduk bence çünkü hepimiz asıldık bu hafta hepimizin motive tavandi oyuzden şimdiden kocam tebrikler benden
Inş.çektiğin eziyete değsin cnmMenüm
11.30 ve
18.00 da
Lapa ve salatalık
Midem bulandı ikisnde de 1 tane hurma yedim ayrıca
Su 2
Spor 3 mil 45 dk leslie
tabiki buluşacaz tatlıcım
Amannn her seferinde aynı şeyi diyon kızzz :))Bu son ya yapmam artık deyip lapa olayını sonlandırıyorum
He o da doğruSağolasın tatlım ama gerçekten midemde çok şişlik vardı ağzım burnumda denir ya o misal
Listede olsan daha çok dikkat edermisin güzellik
Kaçamak yapmadan liste sorumluluğunu taşıyabilecekmisin
Görüyosun herkes tek vücut olmuş şekilde çabalıyor
Bencedeeee
Sonuç ne olursa olsun herkes çok motiveydi ve verimli bi hafta geçirdik
Inş.çektiğin eziyete değsin cnm
Eminim değecek
tabiki buluşacaz tatlıcım
Amannn her seferinde aynı şeyi diyon kızzz :))
Bize su da mı yok
Ay hakkaten heyecanlı oldu rakip işi. Açlıktan uyuyamıyorm yaBize su da mı yok
Iyi geceler bebem :))
Haaa şimdi aklıma geldi yarın bakalım eşler ne yapacak
Kim kimi yenecek
Veee en iyi haftanın eşleri kimler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?