Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aslında benim doktora gitmem lazım.açken bi sıkıntım yok ama ağzıma ilk lokmayı attığım andan ititbaren elim ayağım titriyor.sürekli tatlı yeme isteği....galiba ilaçsız başedemeyeceğim.

normalde 2-3 saatte bir bişeyler yediğim için tatlı krizine girmiyordum.günde 6 öğün beslenmek insülin direncimi kırdı gibiydi...ama oruçta 2 öğün az geliyor.

bu alkışlar desteğin için sana canım.sağolasın.

aslında benim doktora gitmem lazım.açken bi sıkıntım yok ama ağzıma ilk lokmayı attığım andan ititbaren elim ayağım titriyor.sürekli tatlı yeme isteği....galiba ilaçsız başedemeyeceğim.

Ne demek cnm herzaman ama sen genede dıkkat et :) Ve kesinlikle dr gitmelisin tuaf bi durum aksatma istersen ...

slm kızlar ben hem havaların çok sıcak olması sebebiyle (gereğinden fazla terlediğim için vücudum bayağı susuz kalıyor ve fenalaşıyorum) hemde ülserim olması sebebiyle oruç tutmuyorum:78: ve sonuca gelecek olursak hala kilom 66.1 ,kilo vermem durdu malesef bu hafta,dün akşamda ailemin isteğiyle yemeğe gittik ee haliyle ben 6-7 gibi yemek faslını bitirdiğim için hiçbirşey yemedim sadece soda içtim annemler götürdüde götürdü yemekleri (köfteler,künefeler,pideler,ciğerler) ama kendimi nasıl tuttum hala anlayabilmiş değilim eve gelince kendimle gurur duydum ama habire annemle babamında ısrarla bari 1 lokma al herbirinden demesi birde garsonun sürekli masaya bakıp bakıp bana takılıyo olması iyice sinirlendirdi beni ,hanımefendi siz neden yemiyorsunuz,neden rejim yapıyorsunuz,ben de 12 kilo vermiştim bir zamanlar (az kalsın amca bu senin 12 kilo vermiş halinse eski halini görmek bile istemem diyesim geldi valla) ,sabah kalkar kalkmaz soğan suyu için gibi şeyler zırvaladı tepemde ,salak ya sanane ister yerim ister yemem değil mi kızlar ,bugünde iftara akrabalara gidicez ve yemesem şimdi ayıp olur umarım kendimi kaybedipte saldırmam yemeklere çünkü bildiğim kadarıyla en sevdiğim yemekleri yapcak:18:

Cnm cok guzel kılo vermıssın nasıl yaptın kısaca bı ozet gecermısın.Gercı ıradenden bellı oluyoda ozel bıseyler yaptınmı nekadar surede verdın bu kıloyu.VBe tabıkı su durumda takılman cok dogal azcık daha sabret

ramazan hepimiz için zor olcak kızlar kendi irademizi diyelimki atlattık etrafımızdakilerin bi lokma ye!! ısrarlarından çok daralcazz eminim ama biz yinede kendimizi tutarız... bayramda giyeceğimiz bir beden küçük kıyafetleri düşünelim:)):))

Ben ilk doğumumu yaptığım zamanki kilolarımı verirken (diyetisyene de gidiyodum ozamanlar) yine böyle ramazan ayına denk gelmişti. iftara misafirliğe gittiğimizde kendi yemeğimi götürür onu yerdim. kimse bana ısrr etmesin diyede sıkıca tembihlerdim. azim ve irade olduktan sonra gerisi kolay arkadaşlar, ha gayrett!!!

afiyet olsun canım.kaşar,labne serbest mi kii. ben serbest değil sanıyorumm.diğerlerine hiç girmiyorum bile naptın kuzu. balon patlamış çoktan. peki sabah tartıldın mı değişiklik var mı tartıda. ben atakta misafir gelmişti tüm gün telştan bişe yememiştim kahvalı dışında,akşamda misafirlerle yekerden 1 çatal almıştım ertesi gün hiç kilo vermmemiştim yaa atakta yapmasaydım iyiydi.zaten misafire çaktırmayım demiştim ama kız "sen baya az yiyosun diyette isin "dedi. ne kadar dikkatli yaa.mecburen dedim demek istemiyordum aslında diyette olduğunu bilince hem kilo meselesi açılıyo,hemde yemek konusunda daha çok ısrar ediyorlar.

gerçekten bravoobizimde sokak kokuyordu dün marketten gelirken kızartma.nasıl güzeldir o ya.istanbulun en az oruç tutan mahallesindeyim gibi geliyor .ama yapılmaz kiii.

en sinir olduğum şey kendine bakmadan,şurdan sen hergün inip çıktın mı tığ gibi olursun,sabah şunu yap,srke iç diye nasihatler acımalar güya şakalar.görümcem yapmıştı en son bu muameleyi uçacaktımm üstünee.

mürş nerdesin kuzu? işyerinde misin? ne iş yapıyosun canım.aydında mısın?

bende sana yediklerimi yazayım da bak.iftarı yazmıştım ciğer ayran yoğurt yemiştim.

iftardan sonra devamlı yoğurt,meyveli yoğurt,dondurma(tabi hepside light) yedim. keza bu dukan da yemezsen kilo verilmiyor yaa tecrübeyle sabit.

sahura kadar uyumadım bol bol su içtim.
sahurda yumurta salatası

(haşlanmış yumurta maydonoz azcık tuz pul biber)yağ katmadım.
tatlım atakta ben maydonoz yasak sanıyordum ama dukan amcanın kitabını dün birdaha okudum maydonoz dere otu gibi aromalı otlar kullanabilirsiniz diyor.hatta atak yemekleri kısmında maydonozlu tarifler var.

3 ince dilim hindi light salam yağ oranı çok düşük

2 adet light karper peynir(pınarın light üçgen peynirinden yarıyarıya daha hafif)

çay kansızlıkta dolayı içmedim onun yerine kayısılı form çay içtim
mürş canım bide alkış istiyorum.kepekten krebi kaç kere denemiş yapamamıştım. ama bu sefer yaptım. meğerse uzun zaman beklemek gerekiyomuş çevirmeden. ben önceden hemen çevirmeye çalışıyordum onun için olmuyormuş.2 kaşık yulaf kepeği ile yaptım onuda fazla yemedim yani..

Cnm kaşarda labnede lıght zaten normal urun yemez oldum yazdıgım hersey lıght urunlerden yapılmıs ondan yedım yanlısmı yaptım acaba ?

yaa aslında o kadardan zarar gelmez dıe dusunmustum ben sabah tardıda 100 gr daha gıtmıstı.Evt cnm dıyette oldugunu duyanlar daha cok ısrar edıyolar ye ne olcak dıe ama saklamak ne mumkun dolabı lıght urunlerle doldurdum :)

Aynen herkez dıyet uzmanı mubarek :)

alkısını verıyım cnm pesın pesın omlet gıbı tamamen kızarınca cevıreceksın yumurta kokusu oluyor ama ben pek sevmemıstım ondan

Aydındayım cnm özel bir sigara fırmasında calısıyorum bilgi işlem diyelim :) senin mümün şahaneymıs malesef kaynamıs yumurta yıyemıyorum bende aksam sahurda peynırlı omlet yaptım onu yedım :)
sen ne zaman başladın mürşide kaç gün atak yapıyorsun. kilonda değişme oldu mu?

Cnm ben ramazanın 1. gunu sahurda basladım dukana 5 gun atak yapmayı dusunuyorum 3. gunum bugun soyle soyleyeyım sana pazar gunu kapanıs yaptık dıye bahsetmıstım evde guzel bı pıde zıyafetı vardı aksam tartıldıgımda tartıda 81.6 ları gordum ama ben 8o olarak alıyorum baslangıcı dun aksam tartıldıgımda 79.5 tım 2 gunde 500 gr gıtmıs Sence nasıl ?

genele göre biraz az. benimkide öyleydi ama az olsun sağlam olsun,yağdan olsun işşşalllaaahh.amin.

light kaşar bulsam bende alıcam ama yok. labneye de baktım light yazıyordu ama yağ oranı%10 un üstündeydi.ben bide sucuk özledim yaa onuda lightını istiyorum oluyo mu acabaa?

light kaşar bulsam bende alıcam ama yok. labneye de baktım light yazıyordu ama yağ oranı%10 un üstündeydi.ben bide sucuk özledim yaa onuda lightını istiyorum oluyo mu acabaa?

Cnm vardır aslında artık herseyın lıghtını yapıolar valla acayıp bı lezzet yaa Bi kipa gıbı buyuk marketlerı arastır ıstersen ::)

mürşide fotolarına baktım çok datlısın maşallah.akşam eşim geç gelebilir iftara yalnızım yani ne yapsam acebaa? sen ne yapacaksın akşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…