- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.841
askrhpozitif geçmiş olsun canım kotudur mide ağrısı
@seydan94 evet canım derileri ayrırırım her zaman
Su biraz fazla oldu evet nedenini bende anlamadım @mefkurem abla bardakla içicem sanırımm bundan sonra o zamanda telas sarıo yetismicek 3litre bitiremicem diye ama bardakla denicem
Bugünde ye canım hava sıcak
Hayır olsun canım
Kolay gelsin
Valla kacsmaksiz menü görünce utandım kendimden
Üçüncü kez alıntıların iki kere uçtu
rakibembefitlady -1 mı benim -1.5
Bu hafta herkes çok iddalı ama inş.tuttururuz hedefleri
olmadı ya herks dağilmiş
:Sben yazarımsıkıntı dweğil
@mefkurem emek verip takım içi yarışmayı organize ediyorsun, teşekkür ederiz. Ben de seni,Fitt_anne , @seydan94 ve askrhpozitif sizleri tebrik ederim. Valla ismim sizin gibi efsanelerle takım içi kazananlar arasında olunca mutlu oldum
Sorma ben de kendime şaşırdım
Sağol Merve bir ara seninle de rakip olalım
İnşallah ben sana inanıyorum Tuba, adını çok defalar derecelerde görelim
Çok teşekkür ederim güvenin için umarım seni hayal kırıklığına uğratmam. Ilk iki hafta biraz daha ısınma gibiydi artık daha motiveyim. Hem liste sorumluluğu da var
Listedeyken kaçamak olursa ne oluyorYaptırımları bileyim de
Dilek maşallah çok motive gibisin inşallah Cuma günü bireyselde birincilikte seni görürüz
Teşekkür ederim. Duana da amin diyorum. Bu kadar verilecek kilom var şöyle dört-beş defa birinci olsam süper olurdu
Menün güzel bence, o kadar iştahlıyım ki menülere bakıp bakıp canım çekiyor herşeyiKöz patlıcan salatası yapacağım bugün mesela
Menü-spor herşey yolunda. 2 ısırık alıp bırakmışsın ya mısırı bravo. Ben bir lokma alsam gerisini affetmem, çok iradesizim.
Dünün konusuydu ama yorum yazayım yine de. Bana gittiğim bir diyetisyen kansızım diye kahvaltılara 1 tatlı kaşığı pekmez vermişti. Bal da çok mucizevi ve şifalı bir besin bence tamamen terk etmeyim haftada bir iki bir tatlı kaşıgı olabilir. Fıstık ezmesi ise eğer içine şeker katılmamış olanlarından bulunabilirse kullanılabilir diye düşünüyorum. Gebelik şekeri zamanlarında kan şekerinin aniden yükselmesini engelliyor diye okumuştum forumlarda. Hatta bir dilim elmanın üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyen bayanlar vardı.
Aslında en güzeli bu Bahar. Taktiğini bu hafta denemeyi düşünüyorum.
Ohh ya kek yemene sevindim. Siz de yapın arada böyle ödül kaçamak filan
Gayet sağlıklı olmuş bence Tubacığım. Sadece söylemeden yapamayacağım ayranı bir bardak içseydin daha iyi olurdu. ikinciyi mesela iki saat sonra içebilirdin. Yanılıyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin lütfen ama mideyi çok şişirmemek daha iyi bence.
Süpersin dostum yeni haftaya bizi çok güzel motive ediyorsun.
Bu güzel tabloyu her hafta görürüz inşallah kızlar... Lütfen ilk üçten inmeyelim
Kaçamağı telafi edecek şekilde olmuş menün canım bence. Cuma hepimize ödül günü oldu.
SAğlıklı ve dengeli olmuş Yasemin
Çok doğru söylemişsin hepimiz aynı yollardan geçip aynı duyguları yaşıyoruz. Alınmadan kırılmadan bizden birbirimizin tecrübelerinden faydalanmalıyız.
Süper sağlıklı bir menü Şeydacığım. Cidden dört kilo da versen kimsenin söyleyecek lafı yok
Tamamen gitmediğine sevindim. Arada yine haberleşiriz inşallah. Bu zorlu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorum
Menü
Sabah (10:00)
1/2 kırmızı biber
1/2domates
Yeşillik.
3zeytin
1yumurta
1yk ev yapımı lor
1dlm ekmek
Ara(14:00)
10kiraz
2kayisi
Akşam(18:30)
5minik köfte
Salata
Şu:3lt spor:32dk eliptik
Eeee ben geldim kımse yok
valla pazartesi ye kadar normal beslenme canım sonrası 4 günlük liste inşallahGelelim bu haftaki rakibimeaskrhpozitif kaptan planın ne kaç kilo vermeyi planliyosun ne yapcan bu hafta Rakibimi biliuimde ona göre silahlarimi kusanayim:)
Yok canım çok şükür öyle bişey olmadı... Şuan yorgunluktan moral bozukluğu falan kalmadı hala eve giremedimSelam Merve, midenin düzelmesine sevindim. Zehirlendin diye endişe etmiştik. Moralin nasıl oldu, daha iyi misin?
Tarçınlı kahve içmedim hiç, merak ettim yarın deneyeyim.
Korkma Poniciğim, uzun süredir 90dım. Geçen haftaki gibi olacağını zannetmem. Senle kapışalım bu hafta iyi olur
Aksine bende yanımda biriyle sohbet muhabbet yürümeyi seviyorum. Genelde yavaş tempolu olan ben oluyorum galiba
Zuhalciğim nasıl yapıyorsun bunu? Yulafı sütle pişirip içine mi doğruyorsun hurmayı?
Olur tabiki canım seve seve@mefkurem emek verip takım içi yarışmayı organize ediyorsun, teşekkür ederiz. Ben de seni,Fitt_anne , @seydan94 ve askrhpozitif sizleri tebrik ederim. Valla ismim sizin gibi efsanelerle takım içi kazananlar arasında olunca mutlu oldum
Sorma ben de kendime şaşırdım
Sağol Merve bir ara seninle de rakip olalım
İnşallah ben sana inanıyorum Tuba, adını çok defalar derecelerde görelim
Çok teşekkür ederim güvenin için umarım seni hayal kırıklığına uğratmam. Ilk iki hafta biraz daha ısınma gibiydi artık daha motiveyim. Hem liste sorumluluğu da var
Listedeyken kaçamak olursa ne oluyorYaptırımları bileyim de
Dilek maşallah çok motive gibisin inşallah Cuma günü bireyselde birincilikte seni görürüz
Teşekkür ederim. Duana da amin diyorum. Bu kadar verilecek kilom var şöyle dört-beş defa birinci olsam süper olurdu
Menün güzel bence, o kadar iştahlıyım ki menülere bakıp bakıp canım çekiyor herşeyiKöz patlıcan salatası yapacağım bugün mesela
Menü-spor herşey yolunda. 2 ısırık alıp bırakmışsın ya mısırı bravo. Ben bir lokma alsam gerisini affetmem, çok iradesizim.
Dünün konusuydu ama yorum yazayım yine de. Bana gittiğim bir diyetisyen kansızım diye kahvaltılara 1 tatlı kaşığı pekmez vermişti. Bal da çok mucizevi ve şifalı bir besin bence tamamen terk etmeyim haftada bir iki bir tatlı kaşıgı olabilir. Fıstık ezmesi ise eğer içine şeker katılmamış olanlarından bulunabilirse kullanılabilir diye düşünüyorum. Gebelik şekeri zamanlarında kan şekerinin aniden yükselmesini engelliyor diye okumuştum forumlarda. Hatta bir dilim elmanın üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyen bayanlar vardı.
Aslında en güzeli bu Bahar. Taktiğini bu hafta denemeyi düşünüyorum.
Ohh ya kek yemene sevindim. Siz de yapın arada böyle ödül kaçamak filan
Gayet sağlıklı olmuş bence Tubacığım. Sadece söylemeden yapamayacağım ayranı bir bardak içseydin daha iyi olurdu. ikinciyi mesela iki saat sonra içebilirdin. Yanılıyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin lütfen ama mideyi çok şişirmemek daha iyi bence.
Süpersin dostum yeni haftaya bizi çok güzel motive ediyorsun.
Bu güzel tabloyu her hafta görürüz inşallah kızlar... Lütfen ilk üçten inmeyelim
Kaçamağı telafi edecek şekilde olmuş menün canım bence. Cuma hepimize ödül günü oldu.
SAğlıklı ve dengeli olmuş Yasemin
Çok doğru söylemişsin hepimiz aynı yollardan geçip aynı duyguları yaşıyoruz. Alınmadan kırılmadan bizden birbirimizin tecrübelerinden faydalanmalıyız.
Süper sağlıklı bir menü Şeydacığım. Cidden dört kilo da versen kimsenin söyleyecek lafı yok
Tamamen gitmediğine sevindim. Arada yine haberleşiriz inşallah. Bu zorlu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorum
İlahi canım çok tatlısın
Afiyet olsun tubisselam kızlar menumu yazıyımm :)
sabah :11.20
domates
salatalık
haslanmıs yumurta
2kk köy peyniri
1 dilim cavdar ekmeği
öğlen: 16.00
1 kase cacık
akşam: 20.00
salata(bir parça tuzsuz yagsız köy peynırlı
,yogurt
2 kucuk boy haşlanmış tavuk bacağı
arada tarcınlı turk kahvesi
Su:1.5 bitti 3 olcak yatana kadar,
Spor. leslie 2mil(öğlen 15.00)
1 saat sonra yürüyüs ( 1 saat yuruüş tempolu )
AFiyet olsun stresten uzak durMenüm
11.00
1 d ekmek
1 d peynir
Domates saalatalık biber
17.30
1 kase madımak
1 kase yoğurt
1 d ekmek
Su 1.5
Spor yok
Misafirim vardı bugün gergindim ara öğün bile yapamadım liste yapmıştm onuda uygulayamadımsporda yapamam sanırım bugün
Afiyet olsun turşu ya hasret kaldım ödem korkusunaKahvaltı 1kase menemen
Biraz peynir
2 ceviz
3zeytin
Biber
Öğle 1kase sütlü yulaf ezmesi 3 kaşık yulaf koydum kakao ontane kadar siyah üzüm bir okadarda fıstık ekledim
Komşuya gittik sadece iki tane yaprak sarması yedim
Aksam
1 kase tavuklu Mantar
Semizotu salatası yoğurtlu
Salata 1salatqlik turşusu acı biber
2 bardak yeşil çay
3 lt su
Şimdi leslie yapicam 45 dk
afiyet olsun canımMenü
1/2 kırmızı biber
1/2domates
Yeşillik.
3zeytin
1yumurta
1yk ev yapımı lor
1dlm ekmek
10kiraz
2kayisi
5minik köfte
Salata
Ben listede yapmadan yenerim seni anan:)valla pazartesi ye kadar normal beslenme canım sonrası 4 günlük liste inşallah
Yok canım çok şükür öyle bişey olmadı... Şuan yorgunluktan moral bozukluğu falan kalmadı hala eve giremedim
Olur tabiki canım seve seve
İlahi canım çok tatlısın
Afiyet olsun tubis
AFiyet olsun stresten uzak dur
Afiyet olsun turşu ya hasret kaldım ödem korkusuna
afiyet olsun canım
Kolay gelsin, ne güzel kızınla birliktesiniz yine. Ah ben diyetteyken çocukları da diyete sokuyorum kek filan yapamıyorumBen bitki çayımıda içtim kaçıyorum
Benim kız kek istedi (ben yemicem) :))
Markete gidem gelem yumurta vs.kalmamış
Ben arada bisikletin tepesindeyim ama mesafe kısa diye onları spordan saymıyorum
Hadin bayyy
İşte böyle ol Baharcığım, o kadar çok şükredeceğimiz şey var ki.Azmedip kiloları da attık mı mutluluğumuz katlanacakiyiyim ablaaam :))
gereksiz seyleri kafama takmıcaaam ayneeen hedefımm kılolarımdan kurtulmaaaak fit olmaaak ):)
spor da menü de iyi. dışarıdan yememen iyi olmuş canım, ev yapımı daha sağlıklı ve az kalorili. Kahvaltıyı biraz erkene çekip öğlen biraz daha fazla yemelisin bence.selam kızlar menumu yazıyımm :)
sabah :11.20
domates
salatalık
haslanmıs yumurta
2kk köy peyniri
1 dilim cavdar ekmeği
öğlen: 16.00
1 kase cacık
akşam: 20.00
salata(bir parça tuzsuz yagsız köy peynırlı
,yogurt
2 kucuk boy haşlanmış tavuk bacağı
arada tarcınlı turk kahvesi
Su:1.5 bitti 3 olcak yatana kadar,
Spor. leslie 2mil(öğlen 15.00)
1 saat sonra yürüyüs ( 1 saat yuruüş tempolu )
Olamaz Poni bu nasıl menü çok az olmuş. Madımak ne bilmiyorum ama yine de az gözüktü gözüme. Misafir ağarladıysan spor yerine geçer bugünlük.Menüm
11.00
1 d ekmek
1 d peynir
Domates saalatalık biber
17.30
1 kase madımak
1 kase yoğurt
1 d ekmek
Su 1.5
Spor yok
Misafirim vardı bugün gergindim ara öğün bile yapamadım liste yapmıştm onuda uygulayamadımsporda yapamam sanırım bugün
Sorma ben de koşup aldımBnm muffin kalıbım tepsi şeklinde canm minik güveç var onlarda da yapsam olur mu ki ya gerçi cuma yada haftasonu yaparım o zamana kadar kalıp alaym bari lazım oluyo hem
Ama benim canım çok çekiyor böyle yazıyorsunuzNeli kek yapican abla kakolu çikolata parçalı yap olurmu:)
Çok başarılı bir gün canım dört dörtlük.Kahvaltı 1kase menemen
Biraz peynir
2 ceviz
3zeytin
Biber
Öğle 1kase sütlü yulaf ezmesi 3 kaşık yulaf koydum kakao ontane kadar siyah üzüm bir okadarda fıstık ekledim
Komşuya gittik sadece iki tane yaprak sarması yedim
Aksam
1 kase tavuklu Mantar
Semizotu salatası yoğurtlu
Salata 1salatqlik turşusu acı biber
2 bardak yeşil çay
3 lt su
Şimdi leslie yapicam 45 dk
Amin. Hem kendimiz hem cümle yavrular için aminn..İnşallah canım Rabbimin iki emaneti onlar tek gayemiz ahlaklı hayırlı evlat ,Müslüman olmaları
Aleykum selam tatlım sağol.Anacigina çok selam söyle ellerinden öperim teyzemin
Canım yaa sıkma canını yalan dünya...Ah ahh
Yok birlikte yaşamıyoruz ama sık sık bir araya geliyoruz. Sağolsun her konuda en büyük destekcim benimAnnen sizle mı yaşıyor canım valla hele de sizle yaşıyorsa kesin gelsin
Kız bu sıcaklarda da şu icmiyon yagerilme poni no stres no ödem misafir kimdi seni böyle gerdi
sarma sinirinda kalmış tebrikler
Afiyet olsun Bahar güzel bir menü, sabah sağlam yapınca gerisi de başarılı devam etmişMenü
1/2 kırmızı biber
1/2domates
Yeşillik.
3zeytin
1yumurta
1yk ev yapımı lor
1dlm ekmek
10kiraz
2kayisi
5minik köfte
Salata
Yoğun bir gündü desene Merve. Fırsatın olunca haftaya uygulayacağınız listeyi bana da gönderir misin, bir bakıp ona göre karar vermek istiyorum.Kızlar ben hala evin yolunu bulamadım baya konuşmuşsunuz eve gidince bir dünya geçmiş beni bekliyor anlaşılan
Spor gibisi yok gerçekten. ben de üşengeçliğimi atsam iyi olacak. kilo aldıkça hantallaştım, ki adım atsam nefes nefese kalıyorum. Seka Park size uzak mı, orası yürümek için çok güzel@nanekekik ben yemedim dısardan istemedım bişi bende böle bişi uydurudm eşimle kaynım dısardan yedi
9 bucukta yuruyuse cıktık şimdi eve girdim pcyı açtm yazmak için
bacaklarım belim fena yoruldm yarın eşim geç gelcek evde gece gündüz leslie yapcam sanırım
oh rahatladım ama yaaa yruyuş gibisi yok burda yuruyüş yolu yok tüm sehri gezdik nerdeyse
oh be spor gibisi yok
haftada 2*3 gunde olsa yapıcam ,
ah sunun cdsi olsa köye gittiğimde laptopuda götürür köyde yapardım :S
ama araştırdım yok .:S
kardeşim indirebilrse indirsin bana bır en azından leslie 3 e kdr ne olr neolmaz dursun internet falan olmaz elimde sporyapcagım bi video olur dimi kızlar
Fitt_anne tatlımmm valla sporu sevmeye başladım nedense iyi gelıyor yorsada
Afiyet olsun, yine sağlıklı yiyecekler yemişsin. Senin kilon civarına inince benim de hedefim iki öğüne inmek. Canan Karatay etkisiMenümü yazayım hemencecik
Sabah
Beyaz peynirli omlet
Beyaz peynir (peynir aşkına gelin)
Akşam
3 tavuk şiş
2 köfte (eşim ızgara yaptı balkonda)
Ayran 1 bardak Su bardağı hesabı ile 2 bardak benim büyük bardaklarım var ondan
Su 3 lt yi geçmiştir
Bir iki öğün daha(09:00)
1 sb sirkeli su
(10:00)
Yeşillikli tavada yumurta ( nane, reyhan,dereotu, maydanoz, taze soğan yaprakları)
½ kırmızı biber
1 kk süzme peynir
2 sivri biber
1 dilim ekmeğin kabukları
(17:00)
Begendili köfte ( 5 köfte,½ domates, 1 porsiyonda beğendi)
Su: 2 lt ye yakın oldu eve geçince tamamlarim
Spor 12: 30 dan bu saate kadar hala ayaktayım tahmini 1,5 saati falan oturmusumdur
Afiyet olsun, yine sağlıklı yiyecekler yemişsin. Senin kilon civarına inince benim de hedefim iki öğüne inmek. Canan Karatay etkisi
Bir iki öğün dahaHem de günün aktif geçmiş anlaşılan. Darısı başıma. Yeşillikli yumurtayı ben de deneyeyim, reyhanın kokusunu da çok seviyorum
(09:00)
1 sb sirkeli su
(10:00)
Yeşillikli tavada yumurta ( nane, reyhan,dereotu, maydanoz, taze soğan yaprakları)
½ kırmızı biber
1 kk süzme peynir
2 sivri biber
1 dilim ekmeğin kabukları
(17:00)
Begendili köfte ( 5 köfte,½ domates, 1 porsiyonda beğendi)
Su: 2 lt ye yakın oldu eve geçince tamamlarim
Spor 12: 30 dan bu saate kadar hala ayaktayım tahmini 1,5 saati falan oturmusumdur
ooo kocaeliyi biliyorsun :) evet canım orda olsam varyaaaKolay gelsin, ne güzel kızınla birliktesiniz yine. Ah ben diyetteyken çocukları da diyete sokuyorum kek filan yapamıyorumNeyse sen yememeye kararlısın ve iyi bir annesin
İşte böyle ol Baharcığım, o kadar çok şükredeceğimiz şey var ki.Azmedip kiloları da attık mı mutluluğumuz katlanacak
spor da menü de iyi. dışarıdan yememen iyi olmuş canım, ev yapımı daha sağlıklı ve az kalorili. Kahvaltıyı biraz erkene çekip öğlen biraz daha fazla yemelisin bence.
Olamaz Poni bu nasıl menü çok az olmuş. Madımak ne bilmiyorum ama yine de az gözüktü gözüme. Misafir ağarladıysan spor yerine geçer bugünlük.
Sorma ben de koşup aldım
Ama benim canım çok çekiyor böyle yazıyorsunuz
Çok başarılı bir gün canım dört dörtlük.
Amin. Hem kendimiz hem cümle yavrular için aminn..
Aleykum selam tatlım sağol.
Canım yaa sıkma canını yalan dünya...
Yok birlikte yaşamıyoruz ama sık sık bir araya geliyoruz. Sağolsun her konuda en büyük destekcim benim
Afiyet olsun Bahar güzel bir menü, sabah sağlam yapınca gerisi de başarılı devam etmiş
Yoğun bir gündü desene Merve. Fırsatın olunca haftaya uygulayacağınız listeyi bana da gönderir misin, bir bakıp ona göre karar vermek istiyorum.
Spor gibisi yok gerçekten. ben de üşengeçliğimi atsam iyi olacak. kilo aldıkça hantallaştım, ki adım atsam nefes nefese kalıyorum. Seka Park size uzak mı, orası yürümek için çok güzel
Çok sağol canım telefonda becerıyorum az cok amaacemihayat28 spor videolarından bir iki indirirsen rahat edersin, internet olmasa da yaparsın. Youtube videoları çok kolay indiriliyor diye biliyorum. Kardeşin yapmazsa söyle nasıl yapıldığını öğrenir yazarım sana.
Benim anneannem Derince'de oturuyor, oradan biliyorum. Ama Gölcük uzak tabi Sekapark'a, en azından annenler yakınmış. Ben çok beğenmiştim sekaparkı, İstanbul'da yok böyle sahilooo kocaeliyi biliyorsun :) evet canım orda olsam varyaaapazartesi orda olcam gerçiben gölcükteyim canım o yuzden pek alan yok
annemler izmittte sekaparka yakın hemen aşağıkı sokakta denebilir
Hadi inşallah 1.5 değil, 2 verirsin bu hafta@seydan94 iyi gidiyorum sankı bu hafta1 versem hadi 1.5 versem gene s sevinicem :) ne gelirse artık bahtımıza cok takmıyorum sporun verdiği huzur yeter bana
bi de menulerımde iyi gibi sankı dimi
bugun sadece 1 dilim ekmek yedim
30 dakıka leslie
1 saat yürüyüş yaptım :) ayyy ne cok övdum kendımı beD
Başarılı bir menü bence Bahar, benim gibi bozmamışsın ne güzel. Sende okuyunca hatırladım, ben de üç zeytin yemiştim. Acaba yazmayı unuttuğum başka şeyler de oluyor mu diye endişe etmedim değilMenüm
Sabah 10:30
2 dilim peynir 2 zeytin 1 salatalık 1 yumurta 1 dilim ekmek
Ara 1 hurma 1 sade soda
Öğle 5 kaşık taze fasulye suyunu yemedim
1 kase yoğurt ve rokalı maydanozlu yesil salata
Ara sade türk kahvesi
Aksam
1 kase yayla çorbası sadece Canım başka bisey istemedi
Ara tarçınlı süt
Su 2 lt
Spor yok
Yarn denize gidiyorum bol bol yüzüp güzel bi cardio yapmış olcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?