Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süper derileri sakın yeme canım

Kız kaçamak yapıcak ne yüksek kilolar var ne de bu yolu uzatacak zamanım çabucak yollamak lazım bu kiloları

Bu hafta herkes çok iddalı ama inş.tuttururuz hedefleri

Eee hedef iddalı olmaz ise olmaz ama :)
olmadı ya herks dağilmiş
:Sben yazarımsıkıntı dweğil

Aferin kız sana

Çoook teşekkürler tatlım

Menü
Sabah (10:00)
1/2 kırmızı biber
1/2domates
Yeşillik.
3zeytin
1yumurta
1yk ev yapımı lor
1dlm ekmek

Ara(14:00)
10kiraz
2kayisi

Akşam(18:30)
5minik köfte
Salata

Şu:3lt spor:32dk eliptik

Güzel olmuş canım meyvelerle yoğurt yemeni tavsiye ettiğimi biliyorsun afiyet olsun spor şahane

Eeee ben geldim kımse yok

Ben varım ya burda

Gelelim bu haftaki rakibime askrhpozitif kaptan planın ne kaç kilo vermeyi planliyosun ne yapcan bu hafta Rakibimi biliuimde ona göre silahlarimi kusanayim:)
valla pazartesi ye kadar normal beslenme canım sonrası 4 günlük liste inşallah

Yok canım çok şükür öyle bişey olmadı... Şuan yorgunluktan moral bozukluğu falan kalmadı hala eve giremedim
Olur tabiki canım seve seve
askrhpozitif senin menünü yorumlayıp tekrar hatırlatmak istemedim, atladım sanma
İlahi canım çok tatlısın
Afiyet olsun tubis
AFiyet olsun stresten uzak dur

Afiyet olsun turşu ya hasret kaldım ödem korkusuna
Menü
1/2 kırmızı biber
1/2domates
Yeşillik.
3zeytin
1yumurta
1yk ev yapımı lor
1dlm ekmek

10kiraz
2kayisi

5minik köfte
Salata

afiyet olsun canım

(09:00)
1 sb sirkeli su

(10:00)
Yeşillikli tavada yumurta ( nane, reyhan,dereotu, maydanoz, taze soğan yaprakları)
½ kırmızı biber
1 kk süzme peynir
2 sivri biber
1 dilim ekmeğin kabukları

(17:00)
Begendili köfte ( 5 köfte,½ domates, 1 porsiyonda beğendi)

Su: 2 lt ye yakın oldu eve geçince tamamlarim
Spor 12: 30 dan bu saate kadar hala ayaktayım tahmini 1,5 saati falan oturmusumdur

Ben listede yapmadan yenerim seni anan:)

Ben bitki çayımıda içtim kaçıyorum
Benim kız kek istedi (ben yemicem) :))
Markete gidem gelem yumurta vs.kalmamış

Ben arada bisikletin tepesindeyim ama mesafe kısa diye onları spordan saymıyorum

Hadin bayyy
Kolay gelsin, ne güzel kızınla birliktesiniz yine. Ah ben diyetteyken çocukları da diyete sokuyorum kek filan yapamıyorumNeyse sen yememeye kararlısın ve iyi bir annesin
iyiyim ablaaam :))
gereksiz seyleri kafama takmıcaaam ayneeen hedefımm kılolarımdan kurtulmaaaak fit olmaaak ):)
İşte böyle ol Baharcığım, o kadar çok şükredeceğimiz şey var ki.Azmedip kiloları da attık mı mutluluğumuz katlanacak
spor da menü de iyi. dışarıdan yememen iyi olmuş canım, ev yapımı daha sağlıklı ve az kalorili. Kahvaltıyı biraz erkene çekip öğlen biraz daha fazla yemelisin bence.

Olamaz Poni bu nasıl menü çok az olmuş. Madımak ne bilmiyorum ama yine de az gözüktü gözüme. Misafir ağarladıysan spor yerine geçer bugünlük.
Bnm muffin kalıbım tepsi şeklinde canm minik güveç var onlarda da yapsam olur mu ki ya gerçi cuma yada haftasonu yaparım o zamana kadar kalıp alaym bari lazım oluyo hem
Sorma ben de koşup aldım
Neli kek yapican abla kakolu çikolata parçalı yap olurmu:)
Ama benim canım çok çekiyor böyle yazıyorsunuz
Çok başarılı bir gün canım dört dörtlük.
İnşallah canım Rabbimin iki emaneti onlar tek gayemiz ahlaklı hayırlı evlat ,Müslüman olmaları
Amin. Hem kendimiz hem cümle yavrular için aminn..
Anacigina çok selam söyle ellerinden öperim teyzemin
Aleykum selam tatlım sağol.
Canım yaa sıkma canını yalan dünya...
Annen sizle mı yaşıyor canım valla hele de sizle yaşıyorsa kesin gelsin

Kız bu sıcaklarda da şu icmiyon ya gerilme poni no stres no ödem misafir kimdi seni böyle gerdi
sarma sinirinda kalmış tebrikler
Yok birlikte yaşamıyoruz ama sık sık bir araya geliyoruz. Sağolsun her konuda en büyük destekcim benim
Menü
1/2 kırmızı biber
1/2domates
Yeşillik.
3zeytin
1yumurta
1yk ev yapımı lor
1dlm ekmek

10kiraz
2kayisi

5minik köfte
Salata

Afiyet olsun Bahar güzel bir menü, sabah sağlam yapınca gerisi de başarılı devam etmiş
Kızlar ben hala evin yolunu bulamadım baya konuşmuşsunuz eve gidince bir dünya geçmiş beni bekliyor anlaşılan
Yoğun bir gündü desene Merve. Fırsatın olunca haftaya uygulayacağınız listeyi bana da gönderir misin, bir bakıp ona göre karar vermek istiyorum.
Spor gibisi yok gerçekten. ben de üşengeçliğimi atsam iyi olacak. kilo aldıkça hantallaştım, ki adım atsam nefes nefese kalıyorum. Seka Park size uzak mı, orası yürümek için çok güzel

Afiyet olsun, yine sağlıklı yiyecekler yemişsin. Senin kilon civarına inince benim de hedefim iki öğüne inmek. Canan Karatay etkisi
Bir iki öğün daha Hem de günün aktif geçmiş anlaşılan. Darısı başıma. Yeşillikli yumurtayı ben de deneyeyim, reyhanın kokusunu da çok seviyorum

Ben genelde 3 öğün yiyorum canım bazen sabah geç olunca 2 yiyorum bu sabahta dedim herkesi bekliyim uyansın öyle kahvaltı yapalım kahvaltıyı hazırla derken geç oldu öyle olunca da 2 öğüne indi yoksa 3 öğün yiyorum

2 öğün ama dolu dolu olmuş ben beğendim akşamı erken kesmen de iyi
Afiyet olsun

ooo kocaeliyi biliyorsun :) evet canım orda olsam varyaaa pazartesi orda olcam gerçiben gölcükteyim canım o yuzden pek alan yok
annemler izmittte sekaparka yakın hemen aşağıkı sokakta denebilir

Çok sağol canım telefonda becerıyorum az cok ama
pc de beceremıyorum kardeşimde anlarda vakıt bulamazasa sölerim tatlım sana çok sağol canım :)

@seydan94 iyi gidiyorum sankı bu hafta 1 versem hadi 1.5 versem gene s sevinicem :) ne gelirse artık bahtımıza cok takmıyorum sporun verdiği huzur yeter bana
bi de menulerımde iyi gibi sankı dimi
bugun sadece 1 dilim ekmek yedim
30 dakıka leslie
1 saat yürüyüş yaptım :) ayyy ne cok övdum kendımı be D

aslında erken kalkıyorum en gec 10 bucukta kahvaltı yapmaya özen gösteryorum ama yorgunluktan 11 e dogru kalktık ancak
yarın sabah aksam leslie 2 yapsam yeterlı olur sanrıım diye düşünüyorum
annemlerde sekaparka gidebilcekmıyız bilmem bebiş var sonucta orda da yürüyemezsem lesliee yapcam gene :) yani amacım en olmadı leslıe ile spor yapmak olcak leslide baya terletiyor çunku yuruyuş gibi
Sıkılasmam için bu sarrt hemde sağlık için
ayyy oluyorum ben be bende sağlıklı yasama adım atmalara basladım :)

ooo kocaeliyi biliyorsun :) evet canım orda olsam varyaaa pazartesi orda olcam gerçiben gölcükteyim canım o yuzden pek alan yok
annemler izmittte sekaparka yakın hemen aşağıkı sokakta denebilir
Benim anneannem Derince'de oturuyor, oradan biliyorum. Ama Gölcük uzak tabi Sekapark'a, en azından annenler yakınmış. Ben çok beğenmiştim sekaparkı, İstanbul'da yok böyle sahil
Hadi inşallah 1.5 değil, 2 verirsin bu hafta

Menüm
Sabah 10:30
2 dilim peynir 2 zeytin 1 salatalık 1 yumurta 1 dilim ekmek

Ara 1 hurma 1 sade soda

Öğle 5 kaşık taze fasulye suyunu yemedim
1 kase yoğurt ve rokalı maydanozlu yesil salata

Ara sade türk kahvesi

Aksam
1 kase yayla çorbası sadece Canım başka bisey istemedi
Ara tarçınlı süt
Su 2 lt
Spor yok

Yarn denize gidiyorum bol bol yüzüp güzel bi cardio yapmış olcam :)

Belki dayanamam bir şeyler daha yerim diye menüyü bir türlü yazmadım ama artık yazayım di mi? Malesef pek iyi olmadı Yorumlardan korkuyorum valla
Sabah 9.00
1 yumurtadan yapılmış omletin dörtte biri
haşlanmış bir yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
2 tatlı kaşığı bal
Öğlen 14.00
1 kase çorba (çok yapmışım hala hamurlu çorbaya devam)
(bu sefer ekmek yok)
Akşam 20.00
Patatesli, havuçlu bezelye yemeği
Makarna
Yoğurt
Sorun şu ki miktardan haberim yok, dışarıdan gelmiştim ve çok acıkmıştım. Baya baya doyana kadar yedim. Yok kızımın arttırdığı ziyan olmasın filan gibi saçmalıklar yaptım. Bir daha bu kadar acıkmadan oturmamalıyım sofraya bir daha tecrübe ettim
spor yok
su 3 lt

Başarılı bir menü bence Bahar, benim gibi bozmamışsın ne güzel. Sende okuyunca hatırladım, ben de üç zeytin yemiştim. Acaba yazmayı unuttuğum başka şeyler de oluyor mu diye endişe etmedim değil Yarın sana iyi eğlenceler, iyi yüzmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…