Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben listede yapmadan yenerim seni anan:)
Ooo çok iddialısin takibem ama benim yenilmeye hiç niyetim yok
Ne demek hemen atayım canım
Ben iki öğün diye sartlamiyirum canım ne zaman acikirsam
2 öğün ama dolu dolu olmuş ben beğendim akşamı erken kesmen de iyi
Afiyet olsun
sağol tatlım erken kapatmak iyi geliyor bana

Afiyet olsun canım oohh yarın bol bol yağ yanacak desene
Aksam sırf karbon olmuş öğlen yoğurt salata olabilirdi
Navigasyon diye eşimi aldım abla yanımada onunda işleri bitmek bilmedi 11 bucugu geçmişti eve geldiğimizde
afiyet olsun abla güzel olmuş

Güzel menü afiyet olsun. sabah öğle arası 4 saat, öğle akşam arası 3 saat. buraya kadar iyi ama akşam 5 te yemeyi kesmek bana çok zor geliyor. Şu andaki oburluk düzeyimde imkanı yok açlıktan uyuyamam

Afiyet olsun güzel

Gayet iyi canım aynen ne verirsen kardır bizim için ama bende merak ediyorum

Günaydın kızlar sabah sabah ne stres ywptirdi bu adam ya
Börek yapicaktim piknik için sıcak sıcak olsun diye sabah yapiyim dedim benim kuzulet geç kaldık diye telaş ettirdi yarıda kestim böreği yapamadım
Yoldan simit aldik
Amma beraber gidicegimiz aileler yarım saat sonra geldi buluşacagimiz yere sinir oldum sabah sabah

Günaydın kızlar alıntıların cvplarini sonra yazacağım uçmasını diye öyle yaptım
Gece duş alıp yattım camda açık üşüttüm galiba gece boyu istifar ettim sabah son seferden sonra rahatladım tost yaptım yağsız kuru kuru onu yedim bastirsin diye

Günaydın hatunlar
Günaydın canım
ah bu erkeklerin su aceleci tavrı yok mu iyi eğlenceler canım

geçmiş olsun canım günaydın

Liste için teşekkürker. Yoğurt ve salatayi kesinlikle daha fazla gündeme almalıyım. Hiç salata alışkanlığımız yok siz soyleyince fark ettim.
Günaydın hatunlar
Günaydın Şeyda
Neyse boşver canını sıkma siz vaktinde gitmişsiniz ya geçikenlerin ayıbı. Ben de böyle durumlarda sabaha bir iş bırakırsam hiç yetiştiremem.
Geçmiş olsun Bahar. Takıma nazar değdi galiba. Nane limon ya da iyi gelecek başka bitki çayları tüket bol bol. Inşallah en kısa zamanda düzelirsin bir de bakmışsın bu arada eksiler gelmiş

Kızlar bugün pek uğrayan atabilirim eşimin doğum günü ve ben unuttum ne hediye ne hazırlık gelmesine iki saat var birşeyler yapacagim kuzeyi uyutup kaynimla msj attım pasta işi onda hediyeyi de telafi ederim artık o hiç unutmaz ve hep bı sürpriz yapar ben nasıl unuttum kendime sasiyorum hazirladiklarimdan yemeyeceğim midem bahane olacak inşallah

kolay gelsin canım inşallah midende bir an önce düzelir

Günaydın kızlar :)
North River geçmiş olsun tatlım eşininde doğum günükutlu ıolsunbende dün geçe sabahladım resmen vucudum fena döküldü dön dön uyuyamadım sabah 5 ti yenı uyandım çok sukur agrı falan kalmadı ama grip olucam sanırım sirkeli su içiyorum şimdi
yemek yapıcam lesliede aksam yapıcam hiç halim yok çunkü

Tünaydınnn güzeller

Kaçamaksız bi pazar olsun inş.

North River geçmiş olsun tatlım
Eşinede mutlu yıllar

acemihayat28 tubammmm kız unuttum ben seni dün tebrik etmeyi
Nice güzel sağlıklı ince yıllar bebeğim
Bu geçirdiğin son kilolu yılın olsun

Bugün heralde sakin olur burası
Yarın toplaşırız tekrardan

Poni Bon poni bence 65 e kadar bekle
Yada alsanda biraz dar al

Fitt_anne iyi eğlenceler cnm
Boşver iyi olmuş börekten simit daha iyi :))

Edibe merve şeyda küçük baharada selamlar

günaydın canım sana'da geçmiş olsun takım olarak bir kurşun mu doktursek ne

Canım kolay gelsin zor durum gerçekten

Canım acayip kıyafet alışverişi yapmak istiyo

Dur dur az sabret ya da dar al ama tavsiyem sabret ve kaçamak yapmaz isen çabucak mezun olup kıyafet alışverişine çıkıcağın günleri düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…