Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar benim iyice psıkoljm gitti gene
yarın özel hastaneye randevu aldım dahiliyeye değerlere vs baktırcam
bi de zaten bende baş dönmesi oluyor anıden tansiyon mu şeker mi düşüyormu yukselıyormu ona da baktıcam falan
kendimi kötü hissediyorum nedense
valla bilmıyorum ya neden bu sabah böyle uyandım
Ama doktora gitmeden rahat edemicem
En önemlisi şu bayadır seyreduran aralıklı olark yaşadığım nedenini çözemediğim baş dönmesi vs onuda çözüme kavusturcm kızlar baş dönmem hafif bişide olmuyor subatta ablamın doğumuna gittiğmizde yasadiğimi anlatıyım

ankaraya geldik ablamın evine geldik yemek yedik hastaneye gectik ablamın yanına
hop gözlerı kararcak gibi oluyor sırılsıklam terliyorum
sonra yüzüm bembeyaz kesiliyor
elim ayağım titriyor karnım toksa bile midem bosalıyor
kendimi havalandırıyorum falan ama fayda etmıyor zor duruyorum ayakta
sonra tam cıkıyoruz hastanedenn düşücelk gibi oldum kardeşim farketti gitti tuzlu ayran aldı
tuz döktü karıştırdı
içtikten 5-10 dk sonra kendıme geliyorum bu sadece sehır değişikliğinde olmuyor mesela eşimle burda bi yere gidiyoruz hop basşım dönüyor aynı şeyler oluyor
adam da uzuluyor bende heves yarıda kalıyor
kardeşimde çok kızıyor eşimde gitmıyosn bi öğren diye
doğum gunumden 1 gün öncede oldu dışarda yediğimizde 2.ayranı içtiğimde toparldım anck eve attım kendimi
ben bile kendimden korkar oldum artık
troıd faln ne varsa baktırcam ya bu yaşta kendmden korkuyorum
inanin o baş dönmesi dedğimde çok zor geçiyor geçtiği zamnda kendimi aşırı yorulmuş hissediyorum sankı tüm dünyanın yukunu taşımısım da bırakmıs gibi
Çok yazdım ama valla olan bunlr kızlar çok zor süreçlerden de geçtim ama bu başka bişi demineşimin kuzeninede söledim laborant kendisi ama
diyor verememe psikılojisne girmsisin git baktır için rahatlar diye
2 hafta veremyınce bozulmus dedi
kimi insan 6 kmi insan 10-15 kılo verince durur uzun süre dedi sende de böyle demkki dedi
ama vucudun baya farkedıo zayıfladıgın dedi eskiden neydin şimdi ne oldun falan dedi üstündekinden bile belli dedi
of yarın hersey belli olcak bakaalm gelişmleri yazarım
sabah kılo bildirimin,i yaparım zaten ama sabh kahvaltısını yapmadan gitcem ne olr ne olmaz
öğlenide uyduruurm diyete uycam her turlu yani

Çok grçmiş olsun tatlım
Başdönmesi tansiyondanda olur yada vertigodan yani kulak kristallari yerinden oynadıysa ondanda
Tabiki git bi dr a
Hem bütün değerlerine bakılsın için rahat etsin
Insilün direncine falanda baktır

Diyet aynen devam ama bence zaten bana sorarsan güzelim böyle ciddi bir diyete başlamadan önce gidip tahlil yaptırmak gerekiyor tansiyonun düşüyor olabilir ya da şekerin ya da bambaşka bişeydir kanına falan da baktır hormonlarına vitaminlerine belki bi vitamin eksikliği vardır kilo konusunda kuzenine katılıyorum ama test yaptırmak hem içini rahatlatır hemde bi vitamin eksikliği bile olsa vücudun için kötü arada gidip kesinlikle baktırmak gerekiyor ben hamile kalmadan önce falan bu kadar umursamazdım oysaki çok çok önemliymiş vücudumuzdaki herşey

Aynen insülin direnci kilolu insanların %70 inde var bence zaten

Aynen canım tüm değerlere baktırıcam kesinlikle kbb ye gidip anlatmıştım özele gene vertigo değil demişti ama eğer dahiliye bulamazsa başka özele gene gidicem kbbye
Kesinlikle öyle canım herşeye baktırıcam bende çok tereddütteyım tansiyon vs o yuzdende lazım zaten
ama işte topu topu 6 kilo verdim neden yavaşlasınkı diye düşünüyorum
kafayı yiyorum bu yuzden yarın tum testleri yaptırcam ne varsa o yuzden
ama şunu da demin hatırladım ki benm en hızlı kılo verme mıktarım 5*6 onu da demin ablamla konuştum o hatırlattı bana her diyetten sonra böyle oluyormusum senelerdir ne cabuk unuttun diyor
ama elde değil insanin demekki
ablam diyorkı bu kadar hırslı görmemiştim hiç seni :) bi yandan seviniyorum bi yandanda çok fazla takma sakın diyor
bakalım anya konya yarın belli olcak

Tatlım herkesin durma noktası belli olmaz bunlar kişiden kişiye değişen bişey sen bu işi başarıcaksın kendine İnan en önemlisi bu

Evet kızlar menumu yazıyım
biliyorsunuz rahatsızdım geç kalktım

Öğle- 13.15
1 dilim uno cavdar ekmeği üzerine 2dilim köy peyniri

16.00 turk kahvesi(sekersiz)

Akşam -18.00
5 yk susuz taze fasulye
1dilim uno cavdar ekmeği
1 kase yogurt
salata
1 haslanmış tavuk bacağı

Su -1.5 litre bitti ikincisi başlanıyor
spor: saat gece 10 gibi leslie 3 yapıcam
-1 bardak karısık formcayı içicem
akşam 8*9 gibi

Fasulye yediğin için bence ekmek yemene gerek yokmuş fasulye ve tavukta yeterli olabilirdi
Canım bu arada form çayını çok fazla içme bağırsak tembelliğine neden olur
Sporunda yapınca yaz fıstık

Fasulye yediğin için bence ekmek yemene gerek yokmuş fasulye ve tavukta yeterli olabilirdi
Canım bu arada form çayını çok fazla içme bağırsak tembelliğine neden olur
Sporunda yapınca yaz fıstık
tamam canım yazarım tabiki :)
ama ekmek konusunda düşünemedim canım
yarın 4 günlük diyete başlıyorum zaten ama bundan sonra aklımda olur sölediklerin :)
sağol bitanem yorumun için
form cayı içmiyorum artık
yeşilçayada ara verdim bayadır yarından sonra 1 fincan içicem günde
öyle planladım bakalım

canım benim geçmiş olsun iyi olmuş doktordan randevu alman en azından sorun ne onu öğreniriz bişey yoksa da içimiz rahat eder

AFiyet olsun canım akşam biraz fazla olmuş sanki tatlım

canım benim geçmiş olsun iyi olmuş doktordan randevu alman en azından sorun ne onu öğreniriz bişey yoksa da içimiz rahat eder

AFiyet olsun canım akşam biraz fazla olmuş sanki tatlım

Tamamdır Yeşilçay içebilirsin onda bi sorun olucağını sanmam zaten tatlım

canlar sporumuda yaptım geldim ohh fena yordu
inşallah güzel sonuclarda verir
Ya ben yazarken sirkeli suyu unutyorum ya
uyanır uyanmaz sirkeli su içtim
askrhpozitif aynen içim rhaat etsin tatlımm evet aksam biraz fazlaoldu ama açlıktan sanırım
inşallah şimdiki sporda o da erimiştir fzlası
evet şimdi alnımın teriyle yazıyorum lesliyı kapadım direk size yazıyorum
leslie 1- 15 dk (yanlıslıkla onu açmısım haberim yok
leslıe 4 mil 1 saat
toplam 1 saat 15 dk spıor oldu
ohh ferahldım
Su 2 litre oldu 3 olcakyatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…