Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohhh aferin kız sana işte tebrikler tatlım bu ara da spordan önce yaklaşık 1 saat önce falan olabilir bir Yeşilçay içebilirsin zaten genelde içiyorsun diye söylüyorum iyi faydalı olur kalori yakımını arttırır ama sakın hemen içip yapma spor o iyi değil yarım saat 1 saat geçsin öyle spor yapmak iyiymiş kalori yakımını arttırımış Yeşilçayın içerdiği kafein nedeniyle vücudu uyardığı için

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

herkese hayırlı geceler

Bendeniz 8.takım kaptanı Gerçi Merve beni çoook iyi bilir de hani bilmeyen bu kim demesin
Maşallah menüler paylaşılmış sporlar yapılmış ne güzel
İnşallah cumaya da çok güzel eksiler görürüz hepimiz

Merveciğim canım sebebi ziyaretime gelirsek Takımınızda doga3 isimli bir üye var izinli olan eğer sanada uygunsa bizim takıma transferini istiyoruz ( boyu boyuma kilosu kiloma uygun ) Yenayla falanda tanışıyorlar ya biraz daha motive olmak adına bir arada yarışmak istiyoruz tabi sizcede sakıncası yoksa ( hani takımdan üye kaçırıyor gibi olmayayım söz takım yarışına katılmak isteyenlerde ilk deng geldiğim yeni üyeyi de size gönderirim )
Şimdiden söyleyeyim de cuma günü transfer talebini not düşersin diye dedim

Ay nasıl her şeye duygusal bakıyorsam birden kendimi tuhaf hissettim
Fırsat buldukça buraya da ben damlarım artık

Selam kızlarr bugün bahçeye gittik bi akrabanın mangal çapa filan yaptm çok yoruldm yeni yer gördüm uyuyakalmazsam bakıcam
Menüm
10.00
1/3 muz
2 ceviz

13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 tk bal
Domates salatalık biber

18.30
Mangalda tavuk
4 üçgen karpuz salata
1 d ekmek

Su 2
Spor 20 dk çapa

(08:30)
1 sb sirkeli su

(09:30)
biberli lorlu yumurta
Bol yesilkk
5 zeytin
1 dilim ekmek

(17:30)
Kinoali kısır( bol yeşillik)
½ kase yoğurt

Su:2,5 lt
Canım gayet güzel menün yarınkı diyet ne kadar yarıcak bana merak içerisindeyım :)
özellkle @seydan94 Mefkurem abla ve senin menülerine bayılyorum

AAaa bilmiyordum canım teşekkür ederim soylediğin için kaç kalorı yaktım acaba bakıcam hemen internetten
spor işini kaptım sanırım canım
annemlerde belki 2yada 3 mil yapmaya calışırım benm tosunum çok ugrastırıyor beni çunkü
ama sporsuz kalmıcam artık buna karar verdim :)

Bence gayet güzel menün canım afiyet olsun :)
tabi çok ta anlamam ama gayet hafif görunüyor

Selam dostlar, çayımı aldım mesajları okumaya başlayayım. Bugün oğlumun arkadaşının doğum günü vardı. Diyetimi bozmadım çok şaşırtıcı bir durum benim için. Kendimi tebrik ettim
Önce menümü yazayım sonra unutuyorum.
Sabah 9.30
1 dilim peynir (her zaman beyaz peynir yiyorum o yüzden belirtmiyorum)
Domates salatalık marul maydanoz
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Öğle 15.00
6 kaşık Yumurtalı köfte (kısırın yumurtalı hali - kulağa garip geliyor ama bence çok lezzetli)
bol marul
5 hurma ( bu çok oldu malesef, biraz tatlı krizlerindeyim galiba)
Akşam 20.00
Karışık kuruyemiş (tam miktarın farkında değilim biraz ondan biraz bundan derken biraz çok oldu sanırım. Ortadan değil de baştan kendime bir tabak alıp ne yiyeceğimi belirlemeliydim)
Su 2.5 yatana kadar biraz daha içerim
Spor 30 dk yüryüyüş
Poni Bon ben sana daha pekmezli yumurta tarifi verecektim kız bak bir de yumurtalı köfte çıktı
Yağda yumurta pişip tam altını kapatacakken zevkine göre pekmezi katıp bir iki karıştırıyorsun. 2 yumurtaya 1 tatlı kaşığı olabilir mesela. Fena değil bence ama her zevke hitap etmeyebilir.
Yumurtalı köfte de ince köftelik bulguru kaynar az suyla ıslatıyorsun. Üstünü kapatıp 10 -15 dk. bekliyor. İçine kuru soğan, domates ve biber salçası, tuz, pulbiber, nar ekşi katıp biraz yoğuruyorsun. Tavada zeytinyağını kızdırıp içine iyice çırpılmış yumurta döküp iyice pişiriyorsun. bulgura döküp karıştırıyorsun. Yumurtalar gözukmez olana kadar yoguruyorsun (çok zaman almıyor bu fasıl).
Bilmeyen varsa tavsiye ederim bir defa deneyin.

canım doğa bizde listeye girmemisti canım herhangi bir problem yok yani icin rahat olsun tatlım dusunceli arkadaşım benim aşağıda bilgileri de var tatlım

doga3(101,9)254.etapta7.takimdan izne ayrılan üye geridöndü kilosu bölündü(95.6

Sağ olasın canım benim iyice sıcaklardan hatlar karıştı ben iyisimi bir kendime geleyimde ona göre hangi takımda falan iyice bir öğrenirim

Kızlar menüm
Sabah
1 yumurtadan ıspanaklı omlet
Beyaz peynir
Öğlenle akşam arası 4 civarıydı sanırım
1 tabak enginarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 7 de
Az salata
Su 3 lt
Afiyet olsun canım
Valla su spora birde ben başlasam süper olacak
Afiyet olsun canım
Sabah ekmek 1 dilim olabilir sanki canım hurmayi demişsin akşamida kuruyemişle geçiştirmissin
Selam kızlar yeni girdim eve çok yoruldum duş alıp piknikten gelen enkaz i topliyi yatıcam iyi geceler..
Allah diblendirsin canm

Çok ilginç bi damak tadın var
Hem olmamış hiç rakibem hani doğum günü pastası hani poğaçalar börekler

Hoşgeldin banumm nasılsın nasıl gidiyor
Arada bakıyorum sizede maşallah çok güzel devam ediyosun

Burayada Gel tatlım herzaman bekleriz

Merveninde dediği gibi doğa daha bizim listemizde değildi
Biz onu tanımadığımız için deneme süresinceydi
Sen listeye alırken Izinden dönen üye uygulaması yapıcaksın

Ne ruhumuza Ne bedenimize zarar vermeyelim gülüm
Ne güzel söylemişsin, gerçekten oburluğun zararı sadece bedene değil ne yazık ki.
Canım acayip kıyafet alışverişi yapmak istiyo
Ben de aksine hiç bir şey almak istemiyorum. Sanki alırsam israf olur gibi, inandım demek ki zayıflayacağıma
Edibe12 edibecim bence sen mervenin atacağı listeyi yapma
Daha yeni başladın ve kaçamak yapmazsan herhalukarda kilo vereceksin
Eğer duraklama yada yavaşlama falan olursa yaparsın diye düşünüyorum
Tamam Zuhalciğim, tavsiyene uyacağım. Gelecek için saklayayım listeyi.
Kesinlikle git Tuba, vücut genelde imdat sinyali veriyor, kulak verip tedavisine bakmak lazım. İnşallah bir şey çıkmaz o zamanda evhamdan kurtulursun. Bende de baş dönmesi vardı, on kilo verdiğimde geçmişti. Bu Ramazan tekrar baş dönmeleri başlayınca biraz da bu beni yeniden diyete motive etti. İnanıyorum sen de kilo verdikçe sağlık bulacaksın.
Aynen insülin direnci kilolu insanların %70 inde var bence zaten
Katılıyorum Şeyda. Bende de var inşallah zayıflayıp bu illetten kurtulmak istiyorum.
Çok iyi tatlım sen böyle devam et yakında kilolar sıra sıra gidecek.
1 sb sirkeli su

biberli lorlu yumurta
Bol yesilkk
5 zeytin
1 dilim ekmek

½ kase yoğurt

Kaptanım süper bir menü olmuş yine. Kinoalı kısırı nasıl yaptın tarif eder misin?
Kızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
1 tabak enginarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 7 de
Az salata
Su 3 lt
Menüye bak vayyŞeyda tebrikler ne değişik güzel tatlar oluyor menünde, valla bu da ayrı bir kabiliyet. Ispanaklı omleti de denemeliyim Benim aklıma gelmiyor böyle şeyler, iyi oluyor menülerinizi görmek.
Kız baya spor yapmışsın maşallah
Bilmiyordum Şeyda ben de dikkat edeyim...
Aleyküm Selam @oynakbasi34, ziyaretimize bekleriz her zaman.
Sevgili rakibem menün çok başarılı yapma böyle, daha hafta başında havlu atacağım yoksa. Hiç değilse muzun tamamını yeseydin

Iyi akşamlar ahali :)))

Bizde biraz önce eve grldik
Yeni dünür biraz rahatsızdı ona geçmiş olsuna gittik
Orda ikram tabağını hiç almadım
Kızlar, dursun belki yersin falan dediler ama nasıl olsa yemicem alın dedim :))
Giderkende aceleye geldi bişey yemeden gittiydim gelince hemen baharatlı yoğurt yrdim
Şimdide kahvemi içiyorum

Sizlerde ne var yok

Çok ilginç bi damak tadın var
Hem olmamış hiç rakibem hani doğum günü pastası hani poğaçalar börekler
Sorma pasta yemedim ama hurmaları götürdüm hele sınırsız kuruyemiş ne yaa ıyyy midem bulanıyor hala. yok valla ciddi bazen kontrolü kaybediyorum
Senin menü her türlü benimkini döver

Selam kızlar yeni girdim eve çok yoruldum duş alıp piknikten gelen enkaz i topliyi yatıcam iyi geceler..
Geçmiş olsun Dilekciğim, atlattın pikniği. Güzelce dinlen anlatırsın piknikte ne mamalar olduğunu
Süpersin Zuhal yaa. Yok ben hayatta yapamam böyle, üzülmesinler diye bütün tabağı yerdim önceden. hadi diyetteysem yarısını yerdim Hele dünürlerde yok yok yapamam Baharatlı yoğurdu unutuyorum hep afiyet olsun sana. Hergün ertesi günün menüsünü planlayayım en iyisi

Tatlım vücudun bu kiloda çok kaldıysa direniyor olabilir
Bunu ancak sabırla inatla devam edersen aşabilirsin
Dr dan hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar ben enginarlı tavuk yedim az önce akşama hafif bişey atarım ağzıma sanırım
Enginar hiç yemedim şimdiye kadar
Burda zaten fazla olmuyor çok nadir
Ben beğendim tubam
Daha sporda eklemişin süpersinnnn

1 sb sirkeli su

biberli lorlu yumurta
Bol yesilkk
5 zeytin
1 dilim ekmek

½ kase yoğurt

Hafif ve sağlıklı bi menü olmuş Tatlım

Kızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
1 tabak enginarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 7 de
Az salata
Su 3 lt
Hrrzamanki gibi çok güzel Tatlım

Akşam ekmek olmayabilirmiş ama yinede güzel cnm

Verdiğin 2 tarifide hiç duymamıştım
Hele pekmezli yumurta çok ilginçmiş
Denermiyim
Sanmıyorum

Bende hurmayı çok seviyorum yaa sayısız yiyebilirim
Yanında yemek olmasa belki ana öğün için 5 fazla gelmez ama seninki yemekli olmuş :))
Akşamda tek kuruyemişle acıkmıcanmı
Biliyosun onların kaloriside çok fazla abartmamak lazım
Ortalama 100 gr 560 -600 kalori civarı

selamlaaar ablaaam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…