- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.921
canlar sporumuda yaptım geldim ohh fena yordu
inşallah güzel sonuclarda verir
Ya ben yazarken sirkeli suyu unutyorum ya
uyanır uyanmaz sirkeli su içtim
askrhpozitif aynen içim rhaat etsin tatlımm evet aksam biraz fazlaoldu ama açlıktan sanırım
inşallah şimdiki sporda o da erimiştir fzlası
evet şimdi alnımın teriyle yazıyorum lesliyı kapadım direk size yazıyorum
leslie 1- 15 dk (yanlıslıkla onu açmısım haberim yok
leslıe 4 mil 1 saat
toplam 1 saat 15 dk spıor oldu
ohh ferahldım
Su 2 litre oldu 3 olcakyatana kadar
Canım gayet güzel menün yarınkı diyet ne kadar yarıcak bana merak içerisindeyım :)(08:30)
1 sb sirkeli su
(09:30)
biberli lorlu yumurta
Bol yesilkk
5 zeytin
1 dilim ekmek
(17:30)
Kinoali kısır( bol yeşillik)
½ kase yoğurt
Su:2,5 lt
Ohhh aferin kız sana işte tebrikler tatlım bu ara da spordan önce yaklaşık 1 saat önce falan olabilir bir Yeşilçay içebilirsin zaten genelde içiyorsun diye söylüyorum iyi faydalı olur kalori yakımını arttırır ama sakın hemen içip yapma spor o iyi değil yarım saat 1 saat geçsin öyle spor yapmak iyiymiş kalori yakımını arttırımış Yeşilçayın içerdiği kafein nedeniyle vücudu uyardığı için
Bence gayet güzel menün canım afiyet olsun :)Selam kızlarr bugün bahçeye gittik bi akrabanın mangal çapa filan yaptm çok yoruldm yeni yer gördüm uyuyakalmazsam bakıcam
Menüm
10.00
1/3 muz
2 ceviz
13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 tk bal
Domates salatalık biber
18.30
Mangalda tavuk
4 üçgen karpuz salata
1 d ekmek
Su 2
Spor 20 dk çapa
canım doğa bizde listeye girmemisti canım herhangi bir problem yok yani icin rahat olsun tatlımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
herkese hayırlı geceler
Bendeniz 8.takım kaptanıGerçi Merve beni çoook iyi bilir de hani bilmeyen bu kim demesin
Maşallah menüler paylaşılmış sporlar yapılmış ne güzel
İnşallah cumaya da çok güzel eksiler görürüz hepimiz
Merveciğim canım sebebi ziyaretime gelirsekTakımınızda doga3 isimli bir üye var izinli olan eğer sanada uygunsa bizim takıma transferini istiyoruz ( boyu boyuma kilosu kiloma uygun ) Yenayla falanda tanışıyorlar ya biraz daha motive olmak adına bir arada yarışmak istiyoruz tabi sizcede sakıncası yoksa ( hani takımdan üye kaçırıyor gibi olmayayım söz takım yarışına katılmak isteyenlerde ilk deng geldiğim yeni üyeyi de size gönderirim )
Şimdiden söyleyeyim de cuma günü transfer talebini not düşersin diye dedim
Ay nasıl her şeye duygusal bakıyorsam birden kendimi tuhaf hissettim
Fırsat buldukça buraya da ben damlarım artık
canım doğa bizde listeye girmemisti canım herhangi bir problem yok yani icin rahat olsun tatlımdusunceli arkadaşım benim aşağıda bilgileri de var tatlım
doga3(101,9)254.etapta7.takimdan izne ayrılan üye geridöndü kilosu bölündü(95.6
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah
1 yumurtadan ıspanaklı omlet
Beyaz peynir
Öğlenle akşam arası 4 civarıydı sanırım
1 tabak enginarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 7 de
Az salata
Su 3 lt
Valla su spora birde ben başlasam süper olacakcanlar sporumuda yaptım geldim ohh fena yordu
askrhpozitif aynen içim rhaat etsin tatlımm evet aksam biraz fazlaoldu ama açlıktan sanırım
leslıe 4 mil 1 saat
ohh ferahldım
Afiyet olsun canımSelam kızlarr bugün bahçeye gittik bi akrabanın mangal çapa filan yaptm çok yoruldm yeni yer gördüm uyuyakalmazsam bakıcam
Menüm
10.00
1/3 muz
2 ceviz
13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 tk bal
Domates salatalık biber
18.30
Mangalda tavuk
4 üçgen karpuz salata
1 d ekmek
Su 2
Spor 20 dk çapa
Sabah ekmek 1 dilim olabilir sanki canım hurmayi demişsin akşamida kuruyemişle geçiştirmissinSelam dostlar, çayımı aldım mesajları okumaya başlayayım. Bugün oğlumun arkadaşının doğum günü vardı. Diyetimi bozmadım çok şaşırtıcı bir durum benim için. Kendimi tebrik ettim
Önce menümü yazayım sonra unutuyorum.
Sabah 9.30
1 dilim peynir (her zaman beyaz peynir yiyorum o yüzden belirtmiyorum)
Domates salatalık marul maydanoz
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Öğle 15.00
6 kaşık Yumurtalı köfte (kısırın yumurtalı hali - kulağa garip geliyor ama bence çok lezzetli)
bol marul
5 hurma ( bu çok oldu malesef, biraz tatlı krizlerindeyim galiba)
Akşam 20.00
Karışık kuruyemiş (tam miktarın farkında değilim biraz ondan biraz bundan derken biraz çok oldu sanırım. Ortadan değil de baştan kendime bir tabak alıp ne yiyeceğimi belirlemeliydim)
Su 2.5 yatana kadar biraz daha içerim
Spor 30 dk yüryüyüş
Poni Bon ben sana daha pekmezli yumurta tarifi verecektim kız bak bir de yumurtalı köfte çıktı
Yağda yumurta pişip tam altını kapatacakken zevkine göre pekmezi katıp bir iki karıştırıyorsun. 2 yumurtaya 1 tatlı kaşığı olabilir mesela. Fena değil bence ama her zevke hitap etmeyebilir.
Yumurtalı köfte de ince köftelik bulguru kaynar az suyla ıslatıyorsun. Üstünü kapatıp 10 -15 dk. bekliyor. İçine kuru soğan, domates ve biber salçası, tuz, pulbiber, nar ekşi katıp biraz yoğuruyorsun. Tavada zeytinyağını kızdırıp içine iyice çırpılmış yumurta döküp iyice pişiriyorsun. bulgura döküp karıştırıyorsun. Yumurtalar gözukmez olana kadar yoguruyorsun (çok zaman almıyor bu fasıl).
Bilmeyen varsa tavsiye ederim bir defa deneyin.
Allah diblendirsin canmSelam kızlar yeni girdim eve çok yoruldum duş alıp piknikten gelen enkaz i topliyi yatıcam iyi geceler..
Buradaydı tatlım deneme suresindeydi listeye henüz girmemişti sadece listeye girmediği için direk sizin takımda başlayabilirSağ olasın canımbenim iyice sıcaklardan hatlar karıştı ben iyisimi bir kendime geleyimde ona göre hangi takımda falan iyice bir öğrenirim
Çok ilginç bi damak tadın varSelam dostlar, çayımı aldım mesajları okumaya başlayayım. Bugün oğlumun arkadaşının doğum günü vardı. Diyetimi bozmadım çok şaşırtıcı bir durum benim için. Kendimi tebrik ettim
Sabah 9.30
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Öğle 15.00
6 kaşık Yumurtalı köfte (kısırın yumurtalı hali - kulağa garip geliyor ama bence çok lezzetli)
bol marul
Akşam 20.00
Karışık kuruyemiş (tam miktarın farkında değilim biraz ondan biraz bundan derken biraz çok oldu sanırım. Ortadan değil de baştan kendime bir tabak alıp ne yiyeceğimi belirlemeliydim)
Spor 30 dk yüryüyüş
Poni Bon ben sana daha pekmezli yumurta tarifi verecektim kız bak bir de yumurtalı köfte çıktı
Yağda yumurta pişip tam altını kapatacakken zevkine göre pekmezi katıp bir iki karıştırıyorsun. 2 yumurtaya 1 tatlı kaşığı olabilir mesela. Fena değil bence ama her zevke hitap etmeyebilir.
Yumurtalı köfte de ince köftelik bulguru kaynar az suyla ıslatıyorsun. Üstünü kapatıp 10 -15 dk. bekliyor. İçine kuru soğan, domates ve biber salçası, tuz, pulbiber, nar ekşi katıp biraz yoğuruyorsun. Tavada zeytinyağını kızdırıp içine iyice çırpılmış yumurta döküp iyice pişiriyorsun. bulgura döküp karıştırıyorsun. Yumurtalar gözukmez olana kadar yoguruyorsun (çok zaman almıyor bu fasıl).
Hoşgeldin banumm nasılsın nasıl gidiyorSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
herkese hayırlı geceler
Bendeniz 8.takım kaptanıGerçi Merve beni çoook iyi bilir de hani bilmeyen bu kim demesin
Merveciğim canım sebebi ziyaretime gelirsekTakımınızda doga3 isimli bir üye var izinli olan eğer sanada uygunsa bizim takıma transferini istiyoruz ( boyu boyuma kilosu kiloma uygun ) Yenayla falanda tanışıyorlar ya biraz daha motive olmak adına bir arada yarışmak istiyoruz tabi sizcede sakıncası yoksa ( hani takımdan üye kaçırıyor gibi olmayayım söz takım yarışına katılmak isteyenlerde ilk deng geldiğim yeni üyeyi de size gönderirim )
Tünaydınnn güzeller
Kaçamaksız bi pazar olsun inş.
@nanekekik geçmiş olsun tatlım
Eşinede mutlu yıllar
acemihayat28 tubammmm kız unuttum ben seni dün tebrik etmeyi
Nice güzel sağlıklı ince yıllar bebeğim
Bu geçirdiğin son kilolu yılın olsun
Bugün heralde sakin olur burası
Yarın toplaşırız tekrardan
Poni Bon poni bence 65 e kadar bekle
Yada alsanda biraz dar al
42 beden oluyor ya artık tatile gidicem kıyafetim kalmadı. büyükleri de hep dağıttım inşaallah hamilelik dışı bir daha o kilolara dönmem
Selam kızlar benim iyice psıkoljm gitti gene
yarın özel hastaneye randevu aldım dahiliyeye değerlere vs baktırcam
bi de zaten bende baş dönmesi oluyor anıden tansiyon mu şeker mi düşüyormu yukselıyormu ona da baktıcam falan
kendimi kötü hissediyorum nedense
valla bilmıyorum ya neden bu sabah böyle uyandım
Ama doktora gitmeden rahat edemicem
En önemlisi şu bayadır seyreduran aralıklı olark yaşadığım nedenini çözemediğim baş dönmesi vs onuda çözüme kavusturcm kızlar baş dönmem hafif bişide olmuyor subatta ablamın doğumuna gittiğmizde yasadiğimi anlatıyım
ankaraya geldik ablamın evine geldik yemek yedik hastaneye gectik ablamın yanına
hop gözlerı kararcak gibi oluyor sırılsıklam terliyorum
sonra yüzüm bembeyaz kesiliyor
elim ayağım titriyor karnım toksa bile midem bosalıyor
kendimi havalandırıyorum falan ama fayda etmıyor zor duruyorum ayakta
sonra tam cıkıyoruz hastanedenn düşücelk gibi oldum kardeşim farketti gitti tuzlu ayran aldı
tuz döktü karıştırdı
içtikten 5-10 dk sonra kendıme geliyorum bu sadece sehır değişikliğinde olmuyor mesela eşimle burda bi yere gidiyoruz hop basşım dönüyor aynı şeyler oluyor
adam da uzuluyor bende heves yarıda kalıyor
kardeşimde çok kızıyor eşimde gitmıyosn bi öğren diye
doğum gunumden 1 gün öncede oldu dışarda yediğimizde 2.ayranı içtiğimde toparldım anck eve attım kendimi
ben bile kendimden korkar oldum artık
troıd faln ne varsa baktırcam ya bu yaşta kendmden korkuyorum
inanin o baş dönmesi dedğimde çok zor geçiyor geçtiği zamnda kendimi aşırı yorulmuş hissediyorum sankı tüm dünyanın yukunu taşımısım da bırakmıs gibi
Çok yazdım ama valla olan bunlr kızlar çok zor süreçlerden de geçtim ama bu başka bişi demineşimin kuzeninede söledim laborant kendisi ama
diyor verememe psikılojisne girmsisin git baktır için rahatlar diye
2 hafta veremyınce bozulmus dedi
kimi insan 6 kmi insan 10-15 kılo verince durur uzun süre dedi sende de böyle demkki dedi
ama vucudun baya farkedıo zayıfladıgın dedi eskiden neydin şimdi ne oldun falan dedi üstündekinden bile belli dedi
of yarın hersey belli olcak bakaalm gelişmleri yazarım
sabah kılo bildirimin,i yaparım zaten ama sabh kahvaltısını yapmadan gitcem ne olr ne olmaz
öğlenide uyduruurm diyete uycam her turlu yani
İyi düşün iyi olsn canm tanyonuna filan baktır mutlakaSağolun canımlar desteğiniz için yarın doktor ne dedıyse size her noktasını anlatıcam
Ne güzel söylemişsin, gerçekten oburluğun zararı sadece bedene değil ne yazık ki.Ne ruhumuza Ne bedenimize zarar vermeyelim gülüm
Ben de aksine hiç bir şey almak istemiyorum. Sanki alırsam israf olur gibi, inandım demek ki zayıflayacağımaCanım acayip kıyafet alışverişi yapmak istiyo
Tamam Zuhalciğim, tavsiyene uyacağım. Gelecek için saklayayım listeyi.Edibe12 edibecim bence sen mervenin atacağı listeyi yapma
Daha yeni başladın ve kaçamak yapmazsan herhalukarda kilo vereceksin
Eğer duraklama yada yavaşlama falan olursa yaparsın diye düşünüyorum
Kesinlikle git Tuba, vücut genelde imdat sinyali veriyor, kulak verip tedavisine bakmak lazım. İnşallah bir şey çıkmaz o zamanda evhamdan kurtulursun. Bende de baş dönmesi vardı, on kilo verdiğimde geçmişti. Bu Ramazan tekrar baş dönmeleri başlayınca biraz da bu beni yeniden diyete motive etti. İnanıyorum sen de kilo verdikçe sağlık bulacaksın.Selam kızlar benim iyice psıkoljm gitti gene
yarın özel hastaneye randevu aldım dahiliyeye değerlere vs baktırcam
bi de zaten bende baş dönmesi oluyor anıden tansiyon mu şeker mi düşüyormu yukselıyormu ona da baktıcam falan
kendimi kötü hissediyorum nedense
valla bilmıyorum ya neden bu sabah böyle uyandım
Ama doktora gitmeden rahat edemicem
En önemlisi şu bayadır seyreduran aralıklı olark yaşadığım nedenini çözemediğim baş dönmesi vs onuda çözüme kavusturcm kızlar baş dönmem hafif bişide olmuyor subatta ablamın doğumuna gittiğmizde yasadiğimi anlatıyım
ankaraya geldik ablamın evine geldik yemek yedik hastaneye gectik ablamın yanına
hop gözlerı kararcak gibi oluyor sırılsıklam terliyorum
sonra yüzüm bembeyaz kesiliyor
elim ayağım titriyor karnım toksa bile midem bosalıyor
kendimi havalandırıyorum falan ama fayda etmıyor zor duruyorum ayakta
sonra tam cıkıyoruz hastanedenn düşücelk gibi oldum kardeşim farketti gitti tuzlu ayran aldı
tuz döktü karıştırdı
içtikten 5-10 dk sonra kendıme geliyorum bu sadece sehır değişikliğinde olmuyor mesela eşimle burda bi yere gidiyoruz hop basşım dönüyor aynı şeyler oluyor
adam da uzuluyor bende heves yarıda kalıyor
kardeşimde çok kızıyor eşimde gitmıyosn bi öğren diye
doğum gunumden 1 gün öncede oldu dışarda yediğimizde 2.ayranı içtiğimde toparldım anck eve attım kendimi
ben bile kendimden korkar oldum artık
troıd faln ne varsa baktırcam ya bu yaşta kendmden korkuyorum
inanin o baş dönmesi dedğimde çok zor geçiyor geçtiği zamnda kendimi aşırı yorulmuş hissediyorum sankı tüm dünyanın yukunu taşımısım da bırakmıs gibi
Çok yazdım ama valla olan bunlr kızlar çok zor süreçlerden de geçtim ama bu başka bişi demineşimin kuzeninede söledim laborant kendisi ama
diyor verememe psikılojisne girmsisin git baktır için rahatlar diye
2 hafta veremyınce bozulmus dedi
kimi insan 6 kmi insan 10-15 kılo verince durur uzun süre dedi sende de böyle demkki dedi
ama vucudun baya farkedıo zayıfladıgın dedi eskiden neydin şimdi ne oldun falan dedi üstündekinden bile belli dedi
of yarın hersey belli olcak bakaalm gelişmleri yazarım
sabah kılo bildirimin,i yaparım zaten ama sabh kahvaltısını yapmadan gitcem ne olr ne olmaz
öğlenide uyduruurm diyete uycam her turlu yani
Katılıyorum Şeyda. Bende de var inşallah zayıflayıp bu illetten kurtulmak istiyorum.Aynen insülin direnci kilolu insanların %70 inde var bence zaten
Çok iyi tatlım sen böyle devam et yakında kilolar sıra sıra gidecek.Evet kızlar menumu yazıyım
biliyorsunuz rahatsızdım geç kalktım
Öğle- 13.15
1 dilim uno cavdar ekmeği üzerine 2dilim köy peyniri
16.00 turk kahvesi(sekersiz)
Akşam -18.00
5 yk susuz taze fasulye
1dilim uno cavdar ekmeği
1 kase yogurt
salata
1 haslanmış tavuk bacağı
Su -1.5 litre bitti ikincisi başlanıyor
spor: saat gece 10 gibi leslie 3 yapıcam
-1 bardak karısık formcayı içicem
akşam 8*9 gibi
Kaptanım süper bir menü olmuş yine. Kinoalı kısırı nasıl yaptın tarif eder misin?(08:30)
1 sb sirkeli su
biberli lorlu yumurta
Bol yesilkk
5 zeytin
1 dilim ekmek
½ kase yoğurt
Menüye bak vayyKızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
1 tabak enginarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 7 de
Az salata
Su 3 lt
Kız baya spor yapmışsın maşallahcanlar sporumuda yaptım geldim ohh fena yordu
leslıe 4 mil 1 saat
ohh ferahldım
Bilmiyordum Şeyda ben de dikkat edeyim...Ohhh aferin kız sana işte tebrikler tatlım bu ara da spordan önce yaklaşık 1 saat önce falan olabilir bir Yeşilçay içebilirsin zaten genelde içiyorsun diye söylüyorum iyi faydalı olur kalori yakımını arttırır ama sakın hemen içip yapma spor o iyi değil yarım saat 1 saat geçsin öyle spor yapmak iyiymiş kalori yakımını arttırımış Yeşilçayın içerdiği kafein nedeniyle vücudu uyardığı için
Aleyküm Selam @oynakbasi34, ziyaretimize bekleriz her zaman.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
herkese hayırlı geceler
Sevgili rakibem menün çok başarılı yapma böyle, daha hafta başında havlu atacağım yoksa. Hiç değilse muzun tamamını yeseydinSelam kızlarr bugün bahçeye gittik bi akrabanın mangal çapa filan yaptm çok yoruldm yeni yer gördüm uyuyakalmazsam bakıcam
Menüm
10.00
1/3 muz
2 ceviz
13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 tk bal
Domates salatalık biber
18.30
Mangalda tavuk
4 üçgen karpuz salata
1 d ekmek
Su 2
Spor 20 dk çapa
Sorma pasta yemedim ama hurmaları götürdüm hele sınırsız kuruyemiş ne yaa ıyyy midem bulanıyor hala. yok valla ciddi bazen kontrolü kaybediyorumÇok ilginç bi damak tadın var
Hem olmamış hiç rakibem hani doğum günü pastası hani poğaçalar börekler
Geçmiş olsun Dilekciğim, atlattın pikniği. Güzelce dinlen anlatırsın piknikte ne mamalar olduğunuSelam kızlar yeni girdim eve çok yoruldum duş alıp piknikten gelen enkaz i topliyi yatıcam iyi geceler..
Süpersin Zuhal yaa. Yok ben hayatta yapamam böyle, üzülmesinler diye bütün tabağı yerdim önceden. hadi diyetteysem yarısını yerdimIyi akşamlar ahali :)))
Bizde biraz önce eve grldik
Yeni dünür biraz rahatsızdı ona geçmiş olsuna gittik
Orda ikram tabağını hiç almadım
Kızlar, dursun belki yersin falan dediler ama nasıl olsa yemicem alın dedim :))
Giderkende aceleye geldi bişey yemeden gittiydim gelince hemen baharatlı yoğurt yrdim
Şimdide kahvemi içiyorum
Sizlerde ne var yok
Tatlım vücudun bu kiloda çok kaldıysa direniyor olabilirAynen canım tüm değerlere baktırıcam kesinlikle kbb ye gidip anlatmıştım özele gene vertigo değil demişti ama eğer dahiliye bulamazsa başka özele gene gidicem kbbye
Kesinlikle öyle canım herşeye baktırıcam bende çok tereddütteyım tansiyon vs o yuzdende lazım zaten
ama işte topu topu 6 kilo verdim neden yavaşlasınkı diye düşünüyorum
kafayı yiyorum bu yuzden yarın tum testleri yaptırcam ne varsa o yuzden
ama şunu da demin hatırladım ki benm en hızlı kılo verme mıktarım 5*6 onu da demin ablamla konuştum o hatırlattı bana her diyetten sonra böyle oluyormusum senelerdir ne cabuk unuttun diyor
ama elde değil insanin demekki
ablam diyorkı bu kadar hırslı görmemiştim hiç seni :) bi yandan seviniyorum bi yandanda çok fazla takma sakın diyor
bakalım anya konya yarın belli olcak
Enginar hiç yemedim şimdiye kadarKızlar ben enginarlı tavuk yedim az önce akşama hafif bişey atarım ağzıma sanırım
Ben beğendim tubamEvet kızlar menumu yazıyım
biliyorsunuz rahatsızdım geç kalktım
Öğle- 13.15
1 dilim uno cavdar ekmeği üzerine 2dilim köy peyniri
16.00 turk kahvesi(sekersiz)
Akşam -18.00
5 yk susuz taze fasulye
1dilim uno cavdar ekmeği
1 kase yogurt
salata
1 haslanmış tavuk bacağı
Su -1.5 litre bitti ikincisi başlanıyor
spor: saat gece 10 gibi leslie 3 yapıcam
-1 bardak karısık formcayı içicem
akşam 8*9 gibi
Hafif ve sağlıklı bi menü olmuş Tatlım(08:30)
1 sb sirkeli su
biberli lorlu yumurta
Bol yesilkk
5 zeytin
1 dilim ekmek
½ kase yoğurt
Hrrzamanki gibi çok güzel TatlımKızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
1 tabak enginarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 7 de
Az salata
Su 3 lt
Akşam ekmek olmayabilirmiş ama yinede güzel cnmSelam kızlarr bugün bahçeye gittik bi akrabanın mangal çapa filan yaptm çok yoruldm yeni yer gördüm uyuyakalmazsam bakıcam
Menüm
10.00
1/3 muz
2 ceviz
13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 tk bal
Domates salatalık biber
18.30
Mangalda tavuk
4 üçgen karpuz salata
1 d ekmek
Su 2
Spor 20 dk çapa
Verdiğin 2 tarifide hiç duymamıştımSelam dostlar, çayımı aldım mesajları okumaya başlayayım. Bugün oğlumun arkadaşının doğum günü vardı. Diyetimi bozmadım çok şaşırtıcı bir durum benim için. Kendimi tebrik ettim
Sabah 9.30
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Öğle 15.00
bol marul
Akşam 20.00
Spor 30 dk yüryüyüş
selamlaaar ablaaam :))Tünaydınnn güzeller
Kaçamaksız bi pazar olsun inş.
@nanekekik geçmiş olsun tatlım
Eşinede mutlu yıllar
acemihayat28 tubammmm kız unuttum ben seni dün tebrik etmeyi
Nice güzel sağlıklı ince yıllar bebeğim
Bu geçirdiğin son kilolu yılın olsun
Bugün heralde sakin olur burası
Yarın toplaşırız tekrardan
Poni Bon poni bence 65 e kadar bekle
Yada alsanda biraz dar al
Fitt_anne iyi eğlenceler cnm
Boşver iyi olmuş börekten simit daha iyi :))
Edibe merve şeyda küçük baharada selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?