- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.961
Geldimmmm bilemiss gibi toprak kokucaak :))
kolay gelsıııın
Inşallah hepimiz daha hafta başından eksi çıkarız.Aslında bi akşam biraz öyle oldu
Ben eskiden haftanın 2 günü akşam baharatlı yoğurt yerdim
Yarın normal düzene geçiyom cnm
Sen eminim Yarın eksi çıkacan
Gitmeyin lütfen takımdaki herkes hedefe ulaşana kadar mezunlar koruma yapsınMezun oluppp gitmem amaa buralardan :))
Siz devam edin ben bi bahçeyi sulayıp geleyim :))
Kolay gelsin diyecektim ama dönmüşsün bile afiyet olsun diyeyim. Bence deGeldimmmm bile
Kahveye devam :))
Senin okul açılıncaya kadar baya inceleceksin tatlım
Görenler çok şaşıracak
Artık direnci fasyı fisoyu düşünmüyoruz tatlımMefkurem abla sağol canım yorumların için ,inşallah yarın bende eksi çıkarım çünklü çok yoruldum kaç gündür
valla baş dönmem hiç geçmedi bakalım doktor ne dicek
valla evden cıkmaya korkuyorum artık başım döncek fenalascam diuye
bir defa eve yakın olan eczanede bayılmıştım resmen daha da ilerlemesindne korkuyorum :S
Şu 100 gitsin artık benden ya
ama vuxudum baya direniyor bana bu daha cok sıkıyor canımı ama hevesım kırılmıyor çok şükür
bende yatanze bırazdan kızlar hepınızı seviyorum
Iyi uykular tatlim dinlen güzelce. Belki de spor biraz fazla geldi yavaş yavaş arttır. Baş dönmesi ondan olabilir. Yarın heyecanla senin tartı sonucunu bekliyor olacağımMefkurem abla sağol canım yorumların için ,inşallah yarın bende eksi çıkarım çünklü çok yoruldum kaç gündür
valla baş dönmem hiç geçmedi bakalım doktor ne dicek
valla evden cıkmaya korkuyorum artık başım döncek fenalascam diuye
bir defa eve yakın olan eczanede bayılmıştım resmen daha da ilerlemesindne korkuyorum :S
Şu 100 gitsin artık benden ya
ama vuxudum baya direniyor bana bu daha cok sıkıyor canımı ama hevesım kırılmıyor çok şükür
bende yatanze bırazdan kızlar hepınızı seviyorum
Inş.öyle olur tatlımInşallah hepimiz daha hafta başından eksi
Neyse unuttukların zararlı değilmiş, sorun yok. İyi geceler sana da. Ben malesef öğleden sonra çok münasebetsiz bir saatte uyudum, sabahlarım artık. Tam da uykumu düzene sokmaya başlamışken kötü oldu. Gece gece otursam da endişelenmeyin ağzıma yiyecek tövbe koymam. Yarın tartı var aklımda!!Benim bunak kafam yatağa yatınca aklıma geldi :))
Menümde öğlen ceviz akşamda yoğurdun içinde yabanmersini vardı ilave
aynen eninde sonunda gitcek ablaArtık direnci fasyı fisoyu düşünmüyoruz tatlım
Biz inat edip devam ettikçe 100 de gider 90 -80 de
Tubacım sen önce bi dr a git gerisini sonra düşünürüz
2 haftadır sabit olduğun için yeni listeyi yapmana engel görmemiştim
Ama rahatsızsan yapma cnm zayıf düşme
Sen sağlıklı beslenmene devam et
Canımm yok şimdi donmuyor öyle canısı çok şükür sporlarda zorlanmadım zatenIyi uykular tatlim dinlen güzelce. Belki de spor biraz fazla geldi yavaş yavaş arttır. Baş dönmesi ondan olabilir. Yarın heyecanla senin tartı sonucunu bekliyor olacağım
Senin listeye girmen için belli bir kiloya mi inmen gerekiyor? Kaç?Ayyy listede olmayan bi ben kalmışımm
Atın beni denizlere
Herkese iyi geceler yarına güzel eksiler.
Gece gece bu ne hamaratlık arkadaşım kolay gelsin. Bitir işini de yat yarın doktora da gideceksin. Iyi geceleraynen eninde sonunda gitcek ablatakmıyorum ama üzülüyorum valla ne yalan söylıyım
yok abla yapıcam şu değerlere falan bakılsın yapmam lazım
yarından bile korkmuyor değilim ama kafama takmıyorum
Canımm yok şimdi donmuyor öyle canısı çok şükür sporlarda zorlanmadım zaten
ama ne zaman ne olcagı belli olmuyoki
o yuzden dısarı çıkmadakı sakınca
yok spora devam etmem lazım canım hem saglık hem sıkılaşmak için
bende beklıyorum valla bakalım ne olcak merak edıyorum bende
uyuyamadım duş yaptım çamasırları yıkıyorum yarın asmak için
O sırada sizlere bakıyım dedim
destekleriniz beni mutlu ediyor
ama bende ki bu durgunluk sinir ediyor ama psıkolojm normal şimdi
gecen haftaki gibi kara düşünmüyorum vicdanm raht elimden gelenin fazlasını yapıyorum elhamdillah
gerisi Allah kerim bakalım gitmeden tartılır sonucu yazarım
Ben 3 şubatta izine ayrılmıştım cnmSenin listeye girmen için belli bir kiloya mi inmen gerekiyor? Kaç?
Gündüz uyumak çok kötü oluyor yaa hem düzen alt üst oluyor hemde insan sersem gibi oluyorNeyse unuttukların zararlı değilmiş, sorun yok. İyi geceler sana da. Ben malesef öğleden sonra çok münasebetsiz bir saatte uyudum, sabahlarım artık. Tam da uykumu düzene sokmaya başlamışken kötü oldu. Gece gece otursam da endişelenmeyin ağzıma yiyecek tövbe koymam. Yarın tartı var aklımda!!
İyi uykular 9. takımın güzelleri, daha güzel olmaya aday fıstıklar
Rakiplerimizi bi hatırlıyalım sonra nen nen yapalım
Mefkurem __ Habinar
Poni Bon ____ Edibe12
@seydan94 ____acemihayat28
@ayulduzz ____askrhpozitif
@nanekekik ___befitlady
Habinar rakibim yine beni etiketledi diyecek kızzz bahçede güzel mamalar yidinmiii
Ben yemediğim için sporda yapmam şart değilOf abla yedim tabi açık hava temiz hava nefis mücadelesi
Ama yüzdümde sabit olmam ümidiyle döndüm
Spora gidiyorum biraz sonra Sen uyumaya devam et ablacan
Uyanmış bile bizim hanım ağaBen yemediğim için sporda yapmam şart değilgece desen yaparım ama sabahın köründe spor yapamıyorum heleki hava kapalı yağmurlu
Bildirimini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?