- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.001
tatlım diyetisyenlede konuş iyice gerçekten kilo vermek istediğini ayda 5-6 kg şuan uygun senin için hedefini filan belirtHastanedeyim bekliyorm bakalim diyetsitene gitcem kilzar sanirim
Bakalim sonuca gore
Yerim ben o poncigiSelam tekrardan kızlar kızı sağlık ocağına götürdüm kaç günüdür balgamı vardı ikametgah vs taşınmasını için bir sürü problemlr uğraştım şimdi kız parkı gördü azıcık salıncakta sallaniyor
Sen sütlacı önceki gün yememismiydinGünaydın @mefkurem. Oluyor mu öyle tartılamadım. Oyun bozancılık yapma ama
Anladım, neyse az kalmış 3 ağustosa. Hepimiz listede olalım
Doğum gününe kızımı götürmeyeyim diye annemi çağırmıştım. Oradan gelince uyudum, çocuklar anneme emanet. Kaçamak yapmayacağım diye psikolojik nasıl yorulduysam uykuda teselli aradım
Sütlaç mı yedin YaseminBence bu hafta takımdaki herkese bir kase sütlaç yeme hakkı doğdu Hemen kendime pay çıkarıyorum
Spor çok sağlam olmuş canım menü de güzel bence. O kadar yüzmeye gözleme filan kalmamıştır
Tüh tüh çok moral bozucu bir durum. Sakın teselliyi yanlış yiyeceklerde arama Poniciğim. Stres atacak başka birşeyler bul
Cumadan pazartesiye fazla vakit yok ki sabit olmak iyi bence
Baharcığım, pastayı görmedik, gerisi iyi
Tarif için teşekkür ederim, bi türlü beceremiyorum kinoa pişirmeyi bir de böyle deneyeyim.
100 gr da olsa gitmiş, cumadan pazartesiye daha ne olsun. Gör bak cumaya nasıl bir eksi olur. Hem inan tartıya hiç takılmadan sağlığımız için düzgün beslenmeliyiz canım. lütfen moralini bozma.
Amanın Poni bu nee? Kesin şişkinliktir başka bir açıklama gelmiyor aklıma. Bu iyi aslında cumaya kadar şişlik filan geçer inşallah.
Hatay azından bal akıyor :)Bir günde 600 gitmiş çok iyi, cumaya kadar her gün 600 gitsin inşallah Baharcığım
Maşallah Edibe vallaBen de kilo bildirimi yapayım:
Cuma: 90
Pazartesi: 89.7
Fark: - 300
Beklemiyordum ne yalan söyleyeyim sabit filan çıkarım sanıyordum ama eksi görmek moral oldu baya. İnşallah cumaya kadar devamı gelir
Şeker yüklemesi yapmışlar aç gitmemismiydin suda icirmemislerdi bana sonuçta suda oranı düşürüyor diyekızlar şimdilk eve geldım
merveyle konustuk gerçi erken geldim
doktor tansıyon düşük sınırda biraz dedi insulın direnci ve seker olablr dedi bas dönmesini detaya kadar anlattım
halsızlık ev işi yapamama gbii bişiler oluyormy dedi evet cok sık olmasada dedim
bi de STRES çok var dedi beslenmede problem olablr dedi
1 ayda 6 kg verdm bagrsaklar zorldı odem şişlj oldu dedim
bakalım bugun 3 saat arayla kan alcaklar tekrar 1.5 bardak sekerlı su içirdiler
persembe eve dönünce doktora sonucları göstercem
hormanlarda da sıkıntı olabilir
kesin sonuc perşembe belli olcak yani bakalım ne dicekler
en son 14.15 te o zamana kadar sadece su içebilirmişim
bakalım tum sıkıntılarımı anlattım .çok
rahatladım
hayırlsıı artık bakalım
bitti mi şükür işlerin Merve ben olsam bu koşturmaca ettirdik sinirdenSelam tekrardan kızlar kızı sağlık ocağına götürdüm kaç günüdür balgamı vardı ikametgah vs taşınmasını için bir sürü problemlr uğraştım şimdi kız parkı gördü azıcık salıncakta sallaniyor
Ablam artı çikmama rağmen hırs yaptım ynicem Merve cadisini koydum kafayaRakiplerimizi bi hatırlıyalım sonra nen nen yapalım
@mefkurem __Habinar
@Poni Bon ____Edibe12
@seydan94 ____acemihayat28
Fitt_anne ____ askrhpozitif
North River ___ @befitlady
Habinar rakibim yine beni etiketledi diyecek kızzz bahçede güzel mamalar yidinmiii
Helal sanaAblam artı çikmama rağmen hırs yaptım ynicem Merve cadisini koydum kafaya
Maşallah canım ya cuma yine güzel bir sonuç gelecek inşallahBen de kilo bildirimi yapayım:
Cuma: 90
Pazartesi: 89.7
Fark: - 300
Beklemiyordum ne yalan söyleyeyim sabit filan çıkarım sanıyordum ama eksi görmek moral oldu baya. İnşallah cumaya kadar devamı gelir
Hayırlı haberlerle inşallah canımkızlar şimdilk eve geldım
doktor tansıyon düşük sınırda biraz dedi insulın direnci ve seker olablr dedi bas dönmesini detaya kadar anlattım
halsızlık ev işi yapamama gbii bişiler oluyormy dedi evet cok sık olmasada dedim
rahatladım
hayırlsıı artık bakalım
İkametgahı alamadım daha bahar eridim zaten birde kız kucağımda valla hava br yandan o bir yandan pes ettim arktik başıma ağrı girdiSen sütlacı önceki gün yememismiydin
Hatay azından bal akıyor :)
Maşallah Edibe valla
Şeker yüklemesi yapmışlar aç gitmemismiydin suda icirmemislerdi bana sonuçta suda oranı düşürüyor diye
bitti mi şükür işlerin Merve ben olsam bu koşturmaca ettirdik sinirden
ay bı an eyvah dedim bahar yedi çikolatayı ikinci kere okumamda jeton düştü sıcak fena carptiBiraz öncede tatlı krizine yenildim kahvenin yanına ciss aldım odaya geciyordum o kadar kararlıyım yemeye hopp dedim iki kg verdim diye ne bu cuma günü hala yemek istiyorsan sana izin ama şimdi değil
Beynimi ikna ettim ve uslu uslu sadece kahvemi alıp geldim içeri
Abuuu cadı yaptı beniAblam artı çikmama rağmen hırs yaptım ynicem Merve cadisini koydum kafaya
Kimse kendine pay çıkarmasın yasaklı yiyecek kınamanız gerekiyor :)Günaydın @mefkurem. Oluyor mu öyle tartılamadım. Oyun bozancılık yapma ama
Anladım, neyse az kalmış 3 ağustosa. Hepimiz listede olalım
Doğum gününe kızımı götürmeyeyim diye annemi çağırmıştım. Oradan gelince uyudum, çocuklar anneme emanet. Kaçamak yapmayacağım diye psikolojik nasıl yorulduysam uykuda teselli aradım
Sütlaç mı yedin YaseminBence bu hafta takımdaki herkese bir kase sütlaç yeme hakkı doğdu Hemen kendime pay çıkarıyorum
Spor çok sağlam olmuş canım menü de güzel bence. O kadar yüzmeye gözleme filan kalmamıştır
Tüh tüh çok moral bozucu bir durum. Sakın teselliyi yanlış yiyeceklerde arama Poniciğim. Stres atacak başka birşeyler bul
Cumadan pazartesiye fazla vakit yok ki sabit olmak iyi bence
Baharcığım, pastayı görmedik, gerisi iyi
Tarif için teşekkür ederim, bi türlü beceremiyorum kinoa pişirmeyi bir de böyle deneyeyim.
100 gr da olsa gitmiş, cumadan pazartesiye daha ne olsun. Gör bak cumaya nasıl bir eksi olur. Hem inan tartıya hiç takılmadan sağlığımız için düzgün beslenmeliyiz canım. lütfen moralini bozma.
Amanın Poni bu nee? Kesin şişkinliktir başka bir açıklama gelmiyor aklıma. Bu iyi aslında cumaya kadar şişlik filan geçer inşallah.
Hayırlı sonuçlar gelir inşallah tubakızlar şimdilk eve geldım
rahatladım
hayırlsıı artık bakalım
Bahar şu regl öncesini atlatmak daha zor ya bende öyleyim meto resmen regli öncesi 3-5 gün duruyor bi olaydık hayırlısıylaBiraz öncede tatlı krizine yenildim kahvenin yanına ciss aldım odaya geciyordum o kadar kararlıyım yemeye hopp dedim iki kg verdim diye ne bu cuma günü hala yemek istiyorsan sana izin ama şimdi değil
Afiyet olsun dilek herkes bende dahil artıda sanırımSelam gençlik harika bir pazartesi
Biz yaso ile airobigimizi yaptık tüm gune yetecek enerjimizi topladık
Gelelim tartiya arti ciktim hemde iyi bir artı 1200 ama sıkıntı yok çabuk gelen çabuk gider önemli olan bundan sonra yqpicagim plan
Ben bu artiyi eksiye cevirecem yüzde bı milyon cuma tartı günü benim yuzumden yuzdemizin düşmesine izin vermem..
Dün araştırdım vicdan çorbasının tam bana göre olduguna karar verdim iki gün yapicam ve sporu eksiksiz yapicam
Daha kahvaltı yapmadım yapıp geliyom
Harikasın bian yedin sandimBiraz öncede tatlı krizine yenildim kahvenin yanına ciss aldım odaya geciyordum o kadar kararlıyım yemeye hopp dedim iki kg verdim diye ne bu cuma günü hala yemek istiyorsan sana izin ama şimdi değil
Herkes kilo verir asıl mühim olan artiyi eksiye çevirmek :)biz onu gosterecez şimdi:)Kimse kendine pay çıkarmasın yasaklı yiyecek kınamanız gerekiyor :)
Hayırlı sonuçlar gelir inşallah tuba
Bahar şu regl öncesini atlatmak daha zor ya bende öyleyim meto resmen regli öncesi 3-5 gün duruyor bi olaydık hayırlısıyla
Afiyet olsun dilek herkes bende dahil artıda sanırım
İnşallah dilek yaHerkes kilo verir asıl mühim olan artiyi eksiye çevirmek :)biz onu gosterecez şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?