Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar şimdilk eve geldım
merveyle konustuk gerçi erken geldim
doktor tansıyon düşük sınırda biraz dedi insulın direnci ve seker olablr dedi bas dönmesini detaya kadar anlattım
halsızlık ev işi yapamama gbii bişiler oluyormy dedi evet cok sık olmasada dedim
bi de STRES çok var dedi beslenmede problem olablr dedi
1 ayda 6 kg verdm bagrsaklar zorldı odem şişlj oldu dedim
bakalım bugun 3 saat arayla kan alcaklar tekrar 1.5 bardak sekerlı su içirdiler
persembe eve dönünce doktora sonucları göstercem
hormanlarda da sıkıntı olabilir
kesin sonuc perşembe belli olcak yani bakalım ne dicekler
en son 14.15 te o zamana kadar sadece su içebilirmişim
bakalım tum sıkıntılarımı anlattım .çok
rahatladım
hayırlsıı artık bakalım

North River tatlım evet sanırım bu ınsılun dırenci ve düşük tansiyon cıkarsa sanırım dıyetısyen gözüküyor bana
iyice konusucam tabiki şimdi gittiğim hastenenin diyetisyenini denicem memnn kalmazsam devlete giderim
diye düşünüyorum
doktora tuzlu ayran içince 5-10 dkya kendıme geliyorum deidm ama çok yorgun oluyorum deidm bakalım ne dicek hayırlısı
ben sizin verdiğibiz diyetı yapcam perşembeye kadr sonra doktor dıyetısyene yönlendircek sanırım

Sen sütlacı önceki gün yememismiydin
Bir günde 600 gitmiş çok iyi, cumaya kadar her gün 600 gitsin inşallah Baharcığım
Hatay azından bal akıyor :)
Ben de kilo bildirimi yapayım:
Cuma: 90
Pazartesi: 89.7
Fark: - 300
Beklemiyordum ne yalan söyleyeyim sabit filan çıkarım sanıyordum ama eksi görmek moral oldu baya. İnşallah cumaya kadar devamı gelir
Maşallah Edibe valla
Şeker yüklemesi yapmışlar aç gitmemismiydin suda icirmemislerdi bana sonuçta suda oranı düşürüyor diye
bitti mi şükür işlerin Merve ben olsam bu koşturmaca ettirdik sinirden

Biraz öncede tatlı krizine yenildim kahvenin yanına ciss aldım odaya geciyordum o kadar kararlıyım yemeye hopp dedim iki kg verdim diye ne bu cuma günü hala yemek istiyorsan sana izin ama şimdi değil
Beynimi ikna ettim ve uslu uslu sadece kahvemi alıp geldim içeri

Selam gençlik harika bir pazartesi
Biz yaso ile airobigimizi yaptık tüm gune yetecek enerjimizi topladık
Gelelim tartiya arti ciktim hemde iyi bir artı 1200 ama sıkıntı yok çabuk gelen çabuk gider önemli olan bundan sonra yqpicagim plan
Ben bu artiyi eksiye cevirecem yüzde bı milyon cuma tartı günü benim yuzumden yuzdemizin düşmesine izin vermem..
Dün araştırdım vicdan çorbasının tam bana göre olduguna karar verdim iki gün yapicam ve sporu eksiksiz yapicam
Daha kahvaltı yapmadım yapıp geliyom

Ben de kilo bildirimi yapayım:
Cuma: 90
Pazartesi: 89.7
Fark: - 300
Beklemiyordum ne yalan söyleyeyim sabit filan çıkarım sanıyordum ama eksi görmek moral oldu baya. İnşallah cumaya kadar devamı gelir
Maşallah canım ya cuma yine güzel bir sonuç gelecek inşallah
Hayırlı haberlerle inşallah canım
İkametgahı alamadım daha bahar eridim zaten birde kız kucağımda valla hava br yandan o bir yandan pes ettim arktik başıma ağrı girdi
ay bı an eyvah dedim bahar yedi çikolatayı ikinci kere okumamda jeton düştü sıcak fena carpti

Kimse kendine pay çıkarmasın yasaklı yiyecek kınamanız gerekiyor :)

Hayırlı sonuçlar gelir inşallah tuba

Bahar şu regl öncesini atlatmak daha zor ya bende öyleyim meto resmen regli öncesi 3-5 gün duruyor bi olaydık hayırlısıyla

Afiyet olsun dilek herkes bende dahil artıda sanırım

Harikasın bian yedin sandim

Herkes kilo verir asıl mühim olan artiyi eksiye çevirmek :)biz onu gosterecez şimdi:)

Cuma
67.6
Pazartesi
68.3
Kızlar regl olacam sporu hergün yapmayı yapmayı düşünüyorum bu hafta
Zuhal abla bünye kaçamağı kaldırmıyorda ben diyeti bırakınca ne yapacam merak ediyorum sıfır kaçamakla hayat geçermi ömür boyu dengemi kuracam offf valla zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…