Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mürşide fotolarına baktım çok datlısın maşallah.akşam eşim geç gelebilir iftara yalnızım yani ne yapsam acebaa? sen ne yapacaksın akşama.

Saol cnm benım 3 5 fazlalıgın dısında ıste fena sayılmama :)))) Hadı yaa yanlızsın demekkı ben kofte yapıcam yagsız dana etınden yourtla yanında aslında soyle yapabılırım su krepten yapıp ustune koftelerı koyup uzerıne yourt uzerıne salcalı sos yapıp ıskender tarzı bısey yapabılırım :)

kızlarrrrrrrrrrrrrr hasret bitti ben geldimmmmm

:26:

yedim içtim şiştim geldimmmmm

yerim seniii sosissss
geldim yavrummm önceki gün geldik bugün işe başladımm

hahahaaa kaptan sen beni izinli yaz bu hafta kilo aldfım çünküüüü :26:

Sonunda yaaa varyaa sen yaptıgın ısı unutmussundur yaa 1 yıl gıbıydı sankı ızının :)))) Bomba gıbı gelmıssın yanlız ozledım walla gıtme bıda bu kadar uzun :) Bide kac kılo oldun cabuk yaz beklıyorum hadı hadı hadı :)

ah mursh..sen de bi haftasonu denize gitmiştin...ben bu tozlu denizlinin sıcağını çekiyorum.tatile gitmek istiyorum ya

süpersin mürş ya güzel fikir hem diyet yapacaz hem fastfood yemiş kadar olacaz bende yapayım öyle.

Ailemin tabiriyle ALENGİRLİ YEMEK yapmaya bayılırım onu ben pıdelerı teryagında kavurup koftelerı ustune koyup kese yourdunu ezıp uzerıne tereyaglı sos yapıp orj yapıyorum evde bayılıyolar :)))Dunku snıtzelde benı cok tatmın ettı acıkcası severım ole alengirli yemeklerı :)))) Deneyelım bakalım ıyı olabılır :)

ah mursh..sen de bi haftasonu denize gitmiştin...ben bu tozlu denizlinin sıcağını çekiyorum.tatile gitmek istiyorum ya

Cnmm benım ben atla otobuse gel aydına goturıyım ben senı kızzz :) Yada sız tayınınızı aydına ısteyın hep beraber gıderüüükkk yaawww üzülme :)

bende özledimmmm murchhh diyet bekçi ortakım benim
ayyy duygulandımmmm
çok kilo olmadım murchh iftar öncesi 67,3 sonrası 67.7 tartıldım dün yani 1 kilo almışımm
aslında okdar yedimki anlatamam diyet filan unuttumm amaa çok yürüdüm yüzünce filan demekki ancak bukadar aldımm
yoksa 70 olsaydım ancaaa

hoşgeldin edda..diyet kraliçesi...deniz kokusu geldi burnuma

denizzz güneşşşşş ohh missss kokuları gelmiştirr pekii şişko dobiş bir bayan kokusu geldimiii
wallaa tatilde diyetin "D" si gelmedi aklımaa

Hakketten yaaa o yosun kokusu edda dan gelıomus :) anlat bakalım nasıldı merak edıyoruz :))))

kız aslında hep arabada geçtii
çünkü ordan oraya ordan orayaa yolculuk yordu amaa sinop harikaydıı
deniz güneşşş sahil kum güneşşş
çok güzeldi sinopun sahiliiiii
bide biz yer ayırtmadan gittikyaaa herkeze tavsiyem otel ayırtıp biyere adım atmayınnn
görüp seçip kaldık daha güzel yer seçtikk..

samsuna gittik ordan sinopa sonra istanbul
istanbul iyiydi ama yaşanmazzz
biyerden bir yere gitmek ölümm
izmite gittik
ankaraya geçtik sonra
ankara kötüü deniz yok denizsiz şehir olmaz bence...
Böyle yani genel olarak güzeldii biraz karardım gelince işyerinde herkez zayıflamışsın dedii
hattaa zayıflık yakışmadı azcık kilo al diyen bile olduuu
esmerlikten öyle gördüler sanırım yoksa aynı dobiş ben

böyle yani murchhh buarada yulaf kepeği aldım istanbuldann

Olur ole yarasın ıyı yapmıssın butun yılın yorgunlugu gıtmıs eee gelelım sadete ne zaman baslıyosun :)

Ohhh en guzelını yapmıssın valla KAFA NEREYE SİZ ORAYA :) İyiyi iyi size gecmıs zaman hemen sen gel bıde bıze sor :) aynen bende netten aldım hemen geldı herseyın ıcıne koyuyom ramazanın 1. gunu basladım dukana bugun 3. gunum ıste :) Kıtabınıda aldım okudum hakketten harıka bı dıyet ama uygulamak mesele :)

murchhhhh yavrum ramazanda dukan olurmu yaaa ben yapamam wallaa
çünkü aklıma gelmeye yemek kalmıyo gün içinde
ben ramazan boyunca dikkat etmeyi kiloyu korumayı gerekirse 1 kilo bile versem kardır diye geçirmeyiii
sonrası sıkı dukanı ele almayı düşünüyorumm
sıkı bir şekilde vereceğim inşallahhh

cuma izinli geçerim listede yine mute de gelsinde bii
pazartesi başlıyorum yaniiii

kızz bende o internetteki markadan aldım hem internette 3 paket 8 liraydı dimiii
ben 1 paket ruşeymii gibi bi markayı yarım kiloluk 8,5 liraya aldım daha açmadım ğpaketi ramazan sonrası inşallahhh

birşey gördüm inanamadım fadime abla 97,5 kiloyamı düştüüüü çok şaşırdımmm çok sevindimm
ama arada restleşmeler olmuş o canımı sıktııı
burası savaş yeri değil kızlarrrrrrr
fadime abla gidiyorum demişşş
gitmesinnn kilo vermeye çalışsınnnnnn
eğerkii kilo vermekten vazgeçerse ozaman gitsin yaaa
yada baktıki naparsa yapsın olmuyo ozaman anlarız..

zayıflıyorum sen lolasın dimiii nickmi değiştin çok zayıflamışsınnnn
aferin sanaaaaaa darısı başımızaaaaa :92:

ben rahatlıkla kilo verebiliyorum o kdr ağır bir diyet yaparak kendime eziyet etmicem.. daha önce 5 gün sadece et diyeti yapmıştım.. beni çok etkilemişti..3 gün dayanabildim..sonrasında bütün diyete olan şevkim gitti. ben burdaki diyetlerin bikaçını denedim.. zamanında 33 kilo verdim.. en beğendiğim diyet montignac.gercekten kilo verdiriyor ve aç kalmıyorsun. dukan diyetindekiler isterse cvp versin.. soranın bi yüzü cvp vermeyenin iki yüzü kara =))

33 kilo maşallah yaa.ben çok zor veriyorum yaa. metabolizma meselesi sanırım.

Walla ben yapıorum cnm ama zor gercekten ramazandan sonra basla sende :) Ben gurme.netten aldım rushe-mı galıba markası 2 kutu kargoyla beraber bana 16 tl ye mal oldu ama cok yedıgınde oda sıkıyo yaaww kokusu burnumda offf nasıl olacak bu ısler yaawww

Hiç sorma cnm gırmede o konulara oldu gectı kımse cıkmadı fadıme ablada gelıp gıdıo gene :)

33 kilo maşallah yaa.ben çok zor veriyorum yaa. metabolizma meselesi sanırım.

hatırlamak bile istemiyorum 93 kiloydum.. hamilelikte aldım 33 kilo.. doğumdan 6 ay sonrada verdim.. egzersiz pek yaptım sayılmaz.. bi ara sarkmalar başlayınca callaneticks yaptım 10 saat.. çok iyi geldi. cabuk sıkılıyorum aynı şeyleri yapmaktan yoksa çok daha fazla yapsam daha fazla faydasını görürdüm.. kilo vermemde emzirmeninde faydası vardı tabi. günde 500 kalori sadece emzirerek harcıyor vücut. bence pskolojininde çok önemi var kilo vermekte.. insan veremiyorum dedikce vücut kiloyu vermiyor. ben herkeze herşeyi yiyorum bir gr almıyorum diyordum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…