- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.041
İnşallah ablam dikkat ediceeem :)Cumaya kadar bütün şişlikler iner tatlım
Sen suya ve tuza dikkat et
Ödem suları ve çaylarını da iç
En az -800 gelir diye bekliyorum
Bayadır gştmiyosan normaldirİnşallah ablam dikkat ediceeem :)
Dün yüzme hamlık yaptı her yerim agrimis uyandım spordan sonra hiç böyle olmazdim
Eveeeet coook oldu geçen yıl yüzdüm en son :)Bayadır gştmiyosan normaldir
Hatta o bile şişlik yapmış olabilir
Valla bu cuma takımca regl oluyoruz yine :)Kimse kendine pay çıkarmasın yasaklı yiyecek kınamanız gerekiyor :)
Hayırlı sonuçlar gelir inşallah tuba
Bahar şu regl öncesini atlatmak daha zor ya bende öyleyim meto resmen regli öncesi 3-5 gün duruyor bi olaydık hayırlısıyla
Afiyet olsun dilek herkes bende dahil artıda sanırım
Malesef canımCuma
67.6
Pazartesi
68.3
Kızlar regl olacam sporu hergün yapmayı yapmayı düşünüyorum bu hafta
Zuhal abla bünye kaçamağı kaldırmıyorda ben diyeti bırakınca ne yapacam merak ediyorum sıfır kaçamakla hayat geçermi ömür boyu dengemi kuracam offf valla zor işler
Kız ne ödülü dur bı cuma gelsin kuruyemişin çiğ tuketin ve porsiyonunuzu ayır canım çekirdek gibi kontrol edemiyor insan kendiniYok canım yediğim aşureydi ama aklıma düştü sütlaç bu cuma da ödül olarak sütlaç mi yapsam
Ooo ne güzel valla harika bir duygu olmalı darısı hepimizin başına. Sana da tez zamanda o eşofman bol gelir inşallah
Afferin kız çok iyi yapmışsın. Bu kararlılık ve azmin karşılığını cuma kat kat alırsın umarım
Dilekciğim vicdan micdan yap biseyler senin eksi pek fenaymış duzeltmezsen takım batar mazallah. Neyse ki moral motivasyon yerinde, cumaya en az -1200 olsun
Haklısın valla tatlının adını sanal ortamda görünce kendimi kaybediyorum inşallah gerçek hayatta karşılaşmam yoksa durum pek parlak gözükmüyor
Dilek'e bakarak senin artı yine ıyiymis diyebiliriz. Ne oldu anlamadım hep böyle artı çıktınız. Cuma öncesi fazla kısıtladınız kendinizi vücutlar kilitlendi belki de. Benim gibi biraz daha kaçamaklı moda mı geçseniz
Harika bir tespit bitanem. Başka çare yok
sende mı rakibem herkeste regl bu haftaPazartesi kilo bildirimim
Cuma:68.5
Pazartesi: 68.8
+300
Regl öncesi normal diye düşünüyorum bakalım cuma nolcak
Kesin eksidesin ablaBende öğlen kalkınca tartıldım
Tabi sabah hurma yopurt yemiştim bide bisürü su çay
Yinede adet yerini bulsun diye tartıldım
+400 çıktı
En kötü sabitim yani
çalışmayan kaslar çalışmış demek kiİnşallah ablam dikkat ediceeem :)
Dün yüzme hamlık yaptı her yerim agrimis uyandım spordan sonra hiç böyle olmazdim
Kızlar 60dk eliptigimi yapıp geldim şimdi ton balıklı salata yiyorumbefitlady
@HabinarFitt_anne sağolun canlarım sonucların hepsini perşembe alıcam çünkü farklı günlerde çıkıyor
doktorda hepsi çıksın öyle getir dedi bi tanesi çarşamba günü çıkıcak ben perşembe öğleden sonra gidicem hayırlısı
sonunda evimdeyim oh be
son kanı beklerken az daha gene aynısı oluyordu baygınlık geçircektim neysekı kandan sonra kendımı eve attım ve menumu hazırladım yedim
görelim bakalım canısıHadi bakalım tatlı cadı senmi yaman benmi görek bakalım
inşallah abla napim işler bana kalıyor eşim izin alıp ugrasamiyor kıza bakacak kimsede yok el mahkum ben koşusturuyorum ama bugün hiç enerjim kalmadıBence sen en az -1 i bulursun bebeğim
yinede iyi kurtarmışın tatlım
Ödem suları çayları devreye girsin güzellik
Kiraz sapı içiyomuydun sen
tubam senin bünye bşrden tıkır tıkır verecek
Ne güzel testlerinide yaptırmışın
Diyetisyene gidersende iyi olur inş.
Menülrrin artılık bişey değildi kuzum
Lütfen yoldan çıkmadan devam et
senin aşure unutulmadı fıstık :))sen hakkını kullandın
merve ıslatıp bekletiyormuş ama ben 1 çb kinoaya 3 çb su koyup pilav gibi demliyorum
Sonra ister kısır gibi ister salatanın içine
kız edibe maşallahın var canısı
Bütün işler sana kaldı cnm maşalah yine iyi beceriyon çocukla
sporun çok etkisi var eminim olduğun kilodan az gösteriyosundur
Yakında o da bol gelecek :)
Ayyy yenildim deyince bende kızlar gibi yedin sandım
Helal sana fıstığım
Sana güvenimiz tam tatlım
Sen cuma eksiyle gelme bende zühal deyilim :))
Orasını o zaman düşünürüz tatlım
Şimdi biz hedefe ulaşmaya bakalım
Sende eminim artıları halledecen
Böyle sportmenlere hayranımm :))Kızlar 60dk eliptigimi yapıp geldim şimdi ton balıklı salata yiyorumbefitlady
şimdiden Allah kavuştursun cnmKızlar eşim Almanya'ya gidiyor iş için bende onun bavulunu hazırla kızlarla ilgilen sabahtan beri bi oturamadım resmen birazdan kendime salata yapcam peynir tavuk vs bişeyler koyarım içine
hay maşallah canımKızlar 60dk eliptigimi yapıp geldim şimdi ton balıklı salata yiyorumbefitlady
Allah kavuştursun canımKızlar eşim Almanya'ya gidiyor iş için bende onun bavulunu hazırla kızlarla ilgilen sabahtan beri bi oturamadım resmen birazdan kendime salata yapcam peynir tavuk vs bişeyler koyarım içine
Oh ne güzel aç kalmadan zayifliycan demekki1 salata bu kadar çok tok tutar aksamı nasıl yicem diye kayıyorum
Maşallah azimli sıçanimKızlar 60dk eliptigimi yapıp geldim şimdi ton balıklı salata yiyorumbefitlady
Böyle sportmenlere hayranımm :))
şimdiden Allah kavuştursun cnm
Uzunmu kalıcak
Eki Görüntüle 2018879
Kızlar saksıdaki erik domateslerim çileklerde saksıdan :))
Tabi hepsini ben yemedim 4-5tane yemişimdir :))
Kizlr gelde sinir olma ya
Cuma : 100.1
Bugun 100.0
Fark -100
Off bosunami ya neyse olmadi diyetisyene gitcm doktordan cikiyimda
Ya sabjr
Bence ya bambya yoğurt yada tavuk salata yeBenim vicdan çorbası yalan oldu
Niye diye sorun bı:)
Çünkü babam yanlız annem memlekete gitti ona yemek yaptım şimdi çikicam beraber yemem lazım onunla artık yarin yaparım
Lakin diyeti bozacak bir durum yok bamya yiycemm tavuk yiycemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?