Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel canım kız kaçta uyandın
malesef canım çocukları biz alistiroyoruz abur cubur bence köklü değişim yap
Kuruyemiş kuru meyve çocuklar içinde iyi
Zaten markette görünce istiyorlar o kadar janjanli paketler sadece çocukları değil yetiştikleri de cezbetmek için
Beynimiz satış hileleri ve kanıyor markette hangi reyonu dönersen dön ucu abur cubur reyonuna

Vaavv nanekekik şimdi ye kadwr ben seni hiç bukadar iradeli hırslı görmedim sanki yakındır mezuniyet canısı
canım inşallah valla emeklerinin karşılığında alırsam

Leslie ile başlaman güzel canım haftada 3 gün ile başla ilerleyen zamanlarda onada alışıyor vücut daha fazlasını istiyor kilo vermek zorlaşıyor sonra artırırsın

Dünki menüm
Sabah9
1 hş yumurt domates semizotu
Öğlen 14
1 su b süt ile yulaflı puding yarım muz
Akşam19
100 gr hindi göğüs
Yoğurtlu semizotu salatası
4-5 çilek
Su 2
Soda bitki çayı
Yeşil çay 1 litre
Spor 1 saat aerobik

O janjanlı paketlerden çocukları cezbetmek için kuru üzüm fındık fıstık ceviz için üretip satış yapmak kimsenin aklına gelmiyormu acaba

Leslie ile başlaman güzel canım haftada 3 gün ile başla ilerleyen zamanlarda onada alışıyor vücut daha fazlasını istiyor kilo vermek zorlaşıyor sonra artırırsın
Günaydın canım genellikle yuruyüş yapıyorum ama bazen ıkısı bir arada yapıyorum aynen bu yaz aylarında ancak haftada 3 oluyor evımde o zaman kalabiliyorum çunkü
bakalım bugun tosunuma baglı bişi yapabilcemmi
akşam ya yürüyüş yada leslie yapıcam
gündüz leslie aksam yuruyus diye planlarımda vardı ama her zaman olmuyor malesef
bakalım hangisini yapabilcem

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Dün akşama doğru modum pek yerinde değildi
Okudum ama yazamadım akşamda işe gittim
Menüler genel olarak güzel
Kimse kaçamak yapmamış

Hadi kızlarrrr biraz canlanalım
Bi salı gününe daha geldik. Değerlendşrmemiz gereken 3 günümüz var
Cuma güzel süprizler olsun inşallahhhh

Yok abla annem bakıyor bellı bir sure o yüzden beraber geldiler
evet yegenim ablamın oğlu 5 aylık daha :)

Yok abla annem bakıyor bellı bir sure o yüzden beraber geldiler
evet yegenim ablamın oğlu 5 aylık daha :)
Yakınmı annenler eşin gelmedi heralde

Ayy pek tatlıdır o
Ama çocuklar 1 yaşını geçince dahada tatlılaşıyolar

az olmuş canım

Menü
Sabah(9:40)
2yumurta
Yeşilçay

Ara(13:00)
Türk kahvesi

Öğle(16:00)
Ton balıklı bı parça peynirli salata

Su:2lt spor:60dk eliptik

afiyet olsun canlar

Ne yapıyosunuz fıstık adayları

Herkesin biraz enerjisimi düştü banamı öyle geliyor

Evde çamaşır tozu kalmamış birazdan çıkıcam bikaç eksik falanda var

Bugünkü yemek planlarınız Ne
Kız edibe bugünde akşam kuruyemiş yemicen dimi :))normal bi yemek ye kuzum

Valla benim tanıdığım ikiz anneleri iki bakıcıyla yaşıyorlar. Gündüz gelen ayrı gece yanlarında kalan ayrı maşallah sen güçlü ve beceriklisin belli. Eşim bir gece evde olmasa ben stres olurum, eşimnde aklı evde kalır.
Ben İskender i tercih ederim pizza dediğin neki hamurla sucuktan ibaret
Ama İskender öyle mi helede tereyağı güzelse yerken butun bedeninde hissediyorsun o lezzeti:)
Ben hem pizzayı hem iskenderi severim
Bak ne güzel olumlu yorumlar duymuşsun, tartıya takılmadan devam et sen tatlım, bir de seni 70'ler de görsünler
Üstelik abur cubur yiyince yalancı bir tokluk hissedip saglıklı düzgün yemekler yemiyoruz bu sefer de yok kansızlık yok vitaminsizlik
Gayet sıkı başarılı olmuş Bahar. Hani listeyi uygulamayacaktın. Sanki listeden bile az olmuş
Süper olmuş canım afiyet olsun. Sen de yulafcısın. Canan Karatayla bu konuda anlaşamıyoruz
O janjanlı paketlerden çocukları cezbetmek için kuru üzüm fındık fıstık ceviz için üretip satış yapmak kimsenin aklına gelmiyormu acaba
Bence o zararlıların içinde bağımlılık yapan kimyasallar var, paket ötesi bir sıkıntı. Tabi o da bir etken ama MSG diye bir madde özellikle cipslerde çok zararlı ve yedikçe yedirme özelliğine sahipmiş.
Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten, Cumaya üç gün kaldığına inanamıyorum
Eşim hem fiziksel hem psikolojik sağlığım için zayıflamamı çok istiyor, elinden gelidiği kadar destek de oluyor. Fazla üstüme gelip bırakmamam için dikkatli davranıyor sağolsun.
Yakınmı annenler eşin gelmedi heralde

Ayy pek tatlıdır o
Ama çocuklar 1 yaşını geçince dahada tatlılaşıyolar
Benim favori yaş aralığım 3-4 yaş, hala mini minnacık ama iletişim kurup konuşabiliyorlar. Çok tatlı oluyor sorular sorup hayatı öğrenmeye çalışmaları.

Övgüler insanı çok motive ediyo bu hevesle devam et canım
Paketi gördü de ben konuşmuyorum onla
Ay noldu abla dün akşam modunu düşüren neyse sıkma canını. Benim bugün spora abanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…