Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese dünkü yürüyüşten midir alışverişten midir nedir çok enerjik hisseyorum kendimi
Sebep herneyse senin adına çok sevindim cnm

Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten, Cumaya üç gün kaldığına inanamıyorum
sadece günler değil haftalar aylar geçiyor cnm
Bikaç ay sonra pişmanlık yaşamamak için şimdiden dikkatli olmalıyız
Bak bugün ayın 11 i
Ay sonunda bakalım nekadar kârdayız

Eşim hem fiziksel hem psikolojik sağlığım için zayıflamamı çok istiyor, elinden gelidiği kadar destek de oluyor. Fazla üstüme gelip bırakmamam için dikkatli davranıyor sağolsu
destek olması çok güzel tatlım
Genelde erkekler negatif destek olur :))
Ben 20 kilo verdiğimde, benimki 20 kilomu kaldı diyodu :)

Ay noldu abla dün akşam modunu düşüren neyse sıkma canını. Benim bugün spora abanmam lazım
Nazar değdi heralde :))
Neyse toparlarım ben

İyiymiş bn bu kez kırıldım ya 1 günü geçnezdi küslüğüm iki gün oldu blmiyorm bu kez ne olacak yarında doğum günüm yemeğe götürücekti gidesimde yok
gidesim yok deme kızz
Bu sebep olur barışırsınız sonuçta ömür boyu küs kalmıcanya :))

Günaydın 9.takimin azimli kızları...

Hafta ne çabuk geçiyor ahanda cumaya son 3 iyi değerlendirilmesi gereken son günler artık zerre kaçamak yapılmaması karbonhidratti şekeri minimum a indirilmesi gereken günlere geldik
Bugün vicdan çorbası yapicam ben bakalım faydası olucakmi

Mefkuşum kesin nazar değdi
Ama o düşen modunu kaldır yerden:))bize enerjik motive mutlu mefkuş çok iyi geliyor çünkü

Senin bünye kabağı görünce fosss diye inecek :))

İyiymiş bn bu kez kırıldım ya 1 günü geçnezdi küslüğüm iki gün oldu blmiyorm bu kez ne olacak yarında doğum günüm yemeğe götürücekti gidesimde yok
Kuzu şayet plan program yaparsa kırma gidin zamanı gelincede konuşabilme kıvamına gelince kirginliklarini söyle
Bence erkege kustugun zaman dağ dağa küsmüş daginhaberi yok hesabı oluyor
Kuskunlugunun sebebini konuşursan anlıyorlar bence

İki hafta tempoyu yüksek tutunca normaldir ablam

Ama tekrar silkelenir canlaniriz evelaallah

bı düşer gibi oldu abla sanki ama biz toparlariz şuan için evdeyim bugün kahvaltı sonrası evi topladım süpürdüm toz aldım bi yerleri silmesi kaldı onu kız uyuyunca yapicam yoksa kendi kovasını alıyor sulu sulu siliyor sonra üzerine basıp kayıyor sonra bir gardolap ütü beni bekliyor onları azaltmam lazım ütü yaparım gerçi hiç yapasim yokta el mahkum

Günaydın herkese dünkü yürüyüşten midir alışverişten midir nedir çok enerjik hisseyorum kendimi
Günaydın canım azıcık enerji bende istiyorum yerimden kalkasim yok
günaydın takiben nasıl bu hafta beni yenebilecek misin

Çok şekersin Poni ne etti adam bu kadar sana. Ben hiç beceremiyorum küs kalmayı. Dayanamaz hemen aldıklarımı gösterirdim
Bende küsemem genelde
Ama sene 1de olsa küsmüş lugum var oda rahat 5,6 günü bulur küstümmüde iyi küserim

Kahvaltı mı yapiyim ben
Bende ütü yapicam dağlar tepeler kadar hemde

İki hafta tempoyu yüksek tutunca normaldir ablam

Ama tekrar silkelenir canlaniriz evelaallah
Tekrar bi şarj edelim kendimizi :))

Aynı dert benimde var
Hadi siz çocuklusunuz ben neyi bekliyosam
Akşam çıkarayım bari seleyi
Tv de de bişey yokki artık hem bakıp hem yapalım

Valla abla bugün jilian günüm maydonoz suyunun dibine vurmuş durumdayım elimden geleni yapıyorum sabit olsam kafi diye inan

Yeni aldığın cicilerden dolayıdır poni
Ben alışveriş hatalığına yakalnmıştım ne zaman moralim bozulsa canım sıkılsa illa kendime bişey alıyordum mart ayında kermese kıyafet götürecektim satılsın diye tam 5 çuval kıyafet götürdüm tabi onları toplarken ağladım etiketi üzerinde kıyafetler bile vardı içinde yazık günah dedim bu kadar müsriflik olmaz diye oturdum çuvalların başında ağladım resmen hepsini sattım kermeste 600 liraya yakın para kaldı kuran kursuna hiç değilse işe yaradılar ve söz verdim kendime kurban bayramına kadar hiçbirşey almıyacam yoksa bu hastalıktan kurtulamazdım

Çin tuzu demişti bizim doktor
Fasfoodlarda yapay gıdalarda mevcut obezite sebebi işte çocuklara zararını anlatıp uxaklaştırmak gerekiyor

Sen bi günde 1 kilo verirsin yeterki iste dilek hanım

Tekrar bi şarj edelim kendimizi :))

Aynı dert benimde var
Hadi siz çocuklusunuz ben neyi bekliyosam
Akşam çıkarayım bari seleyi
Tv de de bişey yokki artık hem bakıp hem yapalım
bugün ütü günümuz desene

Hadin ben çıktım eksikleri alıp geleyim

Bugün hava rüzgarlı ama en azından biraz güneş var
Yürüyüşde yaparım inş.sonra
kolay gelsin abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…