- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.121
Çok şekersin Poni ne etti adam bu kadar sana. Ben hiç beceremiyorum küs kalmayı. Dayanamaz hemen aldıklarımı gösterirdimPaketi gördü de ben konuşmuyorum onla
Ha ha haa Hiç bekleme tatlım. Sofraya bile koymam ne balı ve tahin pekmezi. Ona göre dikkat et sen de
İyiymişÇok şekersin Poni ne etti adam bu kadar sana. Ben hiç beceremiyorum küs kalmayı. Dayanamaz hemen aldıklarımı gösterirdim
Arada lazım böyle nazlanmak. İnşallah gönlünü alır da gidersiniz yemeye, şöyle bol kalorilisinden@seydan94
İyiymişbn bu kez kırıldım ya 1 günü geçnezdi küslüğüm iki gün oldu blmiyorm bu kez ne olacak yarında doğum günüm yemeğe götürücekti gidesimde yok
Sebep herneyse senin adına çok sevindim cnmGünaydın herkesedünkü yürüyüşten midir alışverişten midir nedir çok enerjik hisseyorum kendimi
sadece günler değil haftalar aylar geçiyor cnmZaman ne çabuk geçiyor gerçekten, Cumaya üç gün kaldığına inanamıyorum
destek olması çok güzel tatlımEşim hem fiziksel hem psikolojik sağlığım için zayıflamamı çok istiyor, elinden gelidiği kadar destek de oluyor. Fazla üstüme gelip bırakmamam için dikkatli davranıyor sağolsu
Nazar değdi heralde :))Ay noldu abla dün akşam modunu düşüren neyse sıkma canını. Benim bugün spora abanmam lazım
gidesim yok deme kızzİyiymişbn bu kez kırıldım ya 1 günü geçnezdi küslüğüm iki gün oldu blmiyorm bu kez ne olacak yarında doğum günüm yemeğe götürücekti gidesimde yok
Mefkuşum kesin nazar değdiSebep herneyse senin adına çok sevindim cnm
sadece günler değil haftalar aylar geçiyor cnm
Bikaç ay sonra pişmanlık yaşamamak için şimdiden dikkatli olmalıyız
Bak bugün ayın 11 i
Ay sonunda bakalım nekadar kârdayız
destek olması çok güzel tatlım
Genelde erkekler negatif destek olur :))
Ben 20 kilo verdiğimde, benimki 20 kilomu kaldı diyodu :)
Nazar değdi heralde :))
Neyse toparlarım ben
gidesim yok deme kızz
Bu sebep olur barışırsınız sonuçta ömür boyu küs kalmıcanya :))
Senin bünye kabağı görünce fosss diye inecek :))Günaydın 9.takimin azimli kızları...
Hafta ne çabuk geçiyor ahanda cumaya son 3 iyi değerlendirilmesi gereken son günler artık zerre kaçamak yapılmaması karbonhidratti şekeri minimum a indirilmesi gereken günlere geldik
Bugün vicdan çorbası yapicam ben bakalım faydası olucakmi
Banada sizin enerjiniz çok iyi geliyor :))Mefkuşum kesin nazar değdi
Ama o düşen modunu kaldır yerden:))bize enerjik motive mutlu mefkuş çok iyi geliyor çünkü
Kuzu şayet plan program yaparsa kırma gidin zamanı gelincede konuşabilme kıvamına gelince kirginliklarini söyleİyiymişbn bu kez kırıldım ya 1 günü geçnezdi küslüğüm iki gün oldu blmiyorm bu kez ne olacak yarında doğum günüm yemeğe götürücekti gidesimde yok
Bende kaç gündür pek aktif olamıyorum dün gece tam yazarken uyuya kaldım bugün evdeyim inşallah sık sık gelirimBanada sizin enerjiniz çok iyi geliyor :))
Karşılıklı etkileşim
İki hafta tempoyu yüksek tutunca normaldir ablamNe yapıyosunuz fıstık adayları
Herkesin biraz enerjisimi düştü banamı öyle geliyor
Evde çamaşır tozu kalmamış birazdan çıkıcam bikaç eksik falanda var
Bugünkü yemek planlarınız Ne
Kız edibe bugünde akşam kuruyemiş yemicen dimi :))normal bi yemek ye kuzum
bı düşer gibi oldu abla sanki ama biz toparlariz şuan için evdeyim bugün kahvaltı sonrası evi topladım süpürdüm toz aldım bi yerleri silmesi kaldı onu kız uyuyunca yapicam yoksa kendi kovasını alıyor sulu sulu siliyor sonra üzerine basıp kayıyor sonra bir gardolap ütü beni bekliyor onları azaltmam lazım ütü yaparım gerçi hiç yapasim yokta el mahkumNe yapıyosunuz fıstık adayları
Günaydın canım azıcık enerji bende istiyorum yerimden kalkasim yokGünaydın herkesedünkü yürüyüşten midir alışverişten midir nedir çok enerjik hisseyorum kendimi
günaydın takiben nasıl bu hafta beni yenebilecek misinGünaydın 9.takimin azimli kızları...
Hafta ne çabuk geçiyor ahanda cumaya son 3 iyi değerlendirilmesi gereken son günler artık zerre kaçamak yapılmaması karbonhidratti şekeri minimum a indirilmesi gereken günlere geldik
Bende küsemem geneldeÇok şekersin Poni ne etti adam bu kadar sana. Ben hiç beceremiyorum küs kalmayı. Dayanamaz hemen aldıklarımı gösterirdim
Bende ütü yapicam dağlar tepeler kadar hemdebı düşer gibi oldu abla sanki ama biz toparlariz şuan için evdeyim bugün kahvaltı sonrası evi topladım süpürdüm toz aldım bi yerleri silmesi kaldı onu kız uyuyunca yapicam yoksa kendi kovasını alıyor sulu sulu siliyor sonra üzerine basıp kayıyor sonra bir gardolap ütü beni bekliyor onları azaltmam lazım ütü yaparım gerçi hiç yapasim yokta el mahkum
Günaydın canım azıcık enerji bende istiyorum yerimden kalkasim yok
günaydın takiben nasıl bu hafta beni yenebilecek misin
Sorma dilek bende de var taşınmadan kalan eserler kırismassin diye ne kadar duzgunde koysam kırışıklar bugün az bir kısmını yapayım daKahvaltı mı yapiyim ben
Bende ütü yapicam dağlar tepeler kadar hemde
Tekrar bi şarj edelim kendimizi :))İki hafta tempoyu yüksek tutunca normaldir ablam
Ama tekrar silkelenir canlaniriz evelaallah
Aynı dert benimde varı düşer gibi oldu abla sanki ama biz toparlariz şuan için evdeyim bugün kahvaltı sonrası evi topladım süpürdüm toz aldım bi yerleri silmesi kaldı onu kız uyuyunca yapicam yoksa kendi kovasını alıyor sulu sulu siliyor sonra üzerine basıp kayıyor sonra bir gardolap ütü beni bekliyor onları azaltmam lazım ütü yaparım gerçi hiç yapasim yokta el mahkum
Valla abla bugün jilian günüm maydonoz suyunun dibine vurmuş durumdayım elimden geleni yapıyorum sabit olsam kafi diye inanNe yapıyosunuz fıstık adayları
Yeni aldığın cicilerden dolayıdır poniGünaydın herkesedünkü yürüyüşten midir alışverişten midir nedir çok enerjik hisseyorum kendimi
Çin tuzu demişti bizim doktorValla benim tanıdığım ikiz anneleri iki bakıcıyla yaşıyorlar. Gündüz gelen ayrı gece yanlarında kalan ayrı maşallah sen güçlü ve beceriklisin belli. Eşim bir gece evde olmasa ben stres olurum, eşimnde aklı evde kalır.
Ben hem pizzayı hem iskenderi severim
Bak ne güzel olumlu yorumlar duymuşsun, tartıya takılmadan devam et sen tatlım, bir de seni 70'ler de görsünler
Üstelik abur cubur yiyince yalancı bir tokluk hissedip saglıklı düzgün yemekler yemiyoruz bu sefer de yok kansızlık yok vitaminsizlik
Gayet sıkı başarılı olmuş Bahar. Hani listeyi uygulamayacaktın. Sanki listeden bile az olmuş
Süper olmuş canım afiyet olsun. Sen de yulafcısın. Canan Karatayla bu konuda anlaşamıyoruz
Bence o zararlıların içinde bağımlılık yapan kimyasallar var, paket ötesi bir sıkıntı. Tabi o da bir etken ama MSG diye bir madde özellikle cipslerde çok zararlı ve yedikçe yedirme özelliğine sahipmiş.
Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten, Cumaya üç gün kaldığına inanamıyorum
Eşim hem fiziksel hem psikolojik sağlığım için zayıflamamı çok istiyor, elinden gelidiği kadar destek de oluyor. Fazla üstüme gelip bırakmamam için dikkatli davranıyor sağolsun.
Benim favori yaş aralığım 3-4 yaş, hala mini minnacık ama iletişim kurup konuşabiliyorlar. Çok tatlı oluyor sorular sorup hayatı öğrenmeye çalışmaları.
Sen bi günde 1 kilo verirsin yeterki iste dilek hanımGünaydın 9.takimin azimli kızları...
bugün ütü günümuz deseneTekrar bi şarj edelim kendimizi :))
Aynı dert benimde var
Hadi siz çocuklusunuz ben neyi bekliyosam
Akşam çıkarayım bari seleyi
Tv de de bişey yokki artık hem bakıp hem yapalım
kolay gelsin ablaHadin ben çıktım eksikleri alıp geleyim
Bugün hava rüzgarlı ama en azından biraz güneş var
Yürüyüşde yaparım inş.sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?