- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.141
bende hepsini anneme verdim ihtiyacı olan birilerine versin diye şuan dolapa 3,4 elbise 5,6 tunik var ,7,8 tanede kumaş ve kot pantolon yakında onlarida vericemValla abla bugün jilian günüm maydonoz suyunun dibine vurmuş durumdayım elimden geleni yapıyorum sabit olsam kafi diye inan
Yeni aldığın cicilerden dolayıdır poni
Ben alışveriş hatalığına yakalnmıştım ne zaman moralim bozulsa canım sıkılsa illa kendime bişey alıyordum mart ayında kermese kıyafet götürecektim satılsın diye tam 5 çuval kıyafet götürdüm tabi onları toplarken ağladım etiketi üzerinde kıyafetler bile vardı içinde yazık günah dedim bu kadar müsriflik olmaz diye oturdum çuvalların başında ağladım resmen hepsini sattım kermeste 600 liraya yakın para kaldı kuran kursuna hiç değilse işe yaradılar ve söz verdim kendime kurban bayramına kadar hiçbirşey almıyacam yoksa bu hastalıktan kurtulamazdım
Çin tuzu demişti bizim doktor
Fasfoodlarda yapay gıdalarda mevcut obezite sebebi işte çocuklara zararını anlatıp uxaklaştırmak gerekiyor
Sen bi günde 1 kilo verirsin yeterki iste dilek hanım
:))) İnşallah ablamSenin bünye kabağı görünce fosss diye inecek :))
Ay bende habire alıyorum hayır eskileride veremiyorum kilo aldigimdw iş görsün diye dolap tıklım tiklimbende hepsini anneme verdim ihtiyacı olan birilerine versin diye şuan dolapa 3,4 elbise 5,6 tunik var ,7,8 tanede kumaş ve kot pantolon yakında onlarida vericem
Yok dilek öyle yaparsam ben tekrar kilo alirim en iyisi yok etmek tamamen kilo alma fikrini hayatımdan çıkarmak istiyorumAy bende habire alıyorum hayır eskileride veremiyorum kilo aldigimdw iş görsün diye dolap tıklım tiklim
Yarına sabite duşsem ikigunde eksi için çalışırım inşallahValla abla bugün jilian günüm maydonoz suyunun dibine vurmuş durumdayım elimden geleni yapıyorum sabit olsam kafi diye inan
Ben alışveriş hatalığına yakalnmıştım ne zaman moralim bozulsa canım sıkılsa illa kendime bişey alıyordum mart ayında kermese kıyafet götürecektim satılsın diye tam 5 çuval kıyafet götürdüm tabi onları toplarken ağladım etiketi üzerinde kıyafetler bile vardı içinde yazık günah dedim bu kadar müsriflik olmaz diye oturdum çuvalların başında ağladım resmen hepsini sattım kermeste 600 liraya yakın para kaldı kuran kursuna hiç değilse işe yaradılar ve söz verdim kendime kurban bayramına kadar hiçbirşey almıyacam yoksa bu hastalıktan kurtulamazdım
Fasfoodlarda yapay gıdalarda mevcut obezite sebebi işte çocuklara zararını anlatıp uxaklaştırmak gerekiyor
Doğrusu o aslında büyük temizlikte ayiririm olmazsaYok dilek öyle yaparsam ben tekrar kilo alirim en iyisi yok etmek tamamen kilo alma fikrini hayatımdan çıkarmak istiyorum
Ben küslüğe devam ediyim bari iki gün dahaArada lazım böyle nazlanmak. İnşallah gönlünü alır da gidersiniz yemeye, şöyle bol kalorilisinden
Gönlümü alması lazımSebep herneyse senin adına çok sevindim cnm
sadece günler değil haftalar aylar geçiyor cnm
Bikaç ay sonra pişmanlık yaşamamak için şimdiden dikkatli olmalıyız
Bak bugün ayın 11 i
Ay sonunda bakalım nekadar kârdayız
destek olması çok güzel tatlım
Genelde erkekler negatif destek olur :))
Ben 20 kilo verdiğimde, benimki 20 kilomu kaldı diyodu :)
Nazar değdi heralde :))
Neyse toparlarım ben
gidesim yok deme kızz
Bu sebep olur barışırsınız sonuçta ömür boyu küs kalmıcanya :))
Bnki trip atıyo yemek filan yemiyo ev işi yapmıyo filanKuzu şayet plan program yaparsa kırma gidin zamanı gelincede konuşabilme kıvamına gelince kirginliklarini söyle
Bence erkege kustugun zaman dağ dağa küsmüş daginhaberi yok hesabı oluyor
Kuskunlugunun sebebini konuşursan anlıyorlar bence
Iyy ütü müSorma dilek bende de var taşınmadan kalan eserler kırismassin diye ne kadar duzgunde koysam kırışıklar bugün az bir kısmını yapayım da
Bnde bi ara öyleydim olsun olmasın güzel çirkin farketmez hep alırdım sonra dedim bunun sonu yok. Bıraktım şimdi olmayanları giymeyeceklerimi dağıttım hep abiyeleri bileValla abla bugün jilian günüm maydonoz suyunun dibine vurmuş durumdayım elimden geleni yapıyorum sabit olsam kafi diye inan
Ay bende habire alıyorum hayır eskileride veremiyorum kilo aldigimdw iş görsün diye dolap tıklım tiklim
Kesinlikle katılıyorumYok dilek öyle yaparsam ben tekrar kilo alirim en iyisi yok etmek tamamen kilo alma fikrini hayatımdan çıkarmak istiyorum
Eşimde burda abla annemlerde kalıyoruz o öğlen işe gidiyorYakınmı annenler eşin gelmedi heralde
Ayy pek tatlıdır o
Ama çocuklar 1 yaşını geçince dahada tatlılaşıyolar
ayy evet o hali kim bilir nasıl olcak tosunumunValla benim tanıdığım ikiz anneleri iki bakıcıyla yaşıyorlar. Gündüz gelen ayrı gece yanlarında kalan ayrı maşallah sen güçlü ve beceriklisin belli. Eşim bir gece evde olmasa ben stres olurum, eşimnde aklı evde kalır.
Ben hem pizzayı hem iskenderi severim
Bak ne güzel olumlu yorumlar duymuşsun, tartıya takılmadan devam et sen tatlım, bir de seni 70'ler de görsünler
Üstelik abur cubur yiyince yalancı bir tokluk hissedip saglıklı düzgün yemekler yemiyoruz bu sefer de yok kansızlık yok vitaminsizlik
Gayet sıkı başarılı olmuş Bahar. Hani listeyi uygulamayacaktın. Sanki listeden bile az olmuş
Süper olmuş canım afiyet olsun. Sen de yulafcısın. Canan Karatayla bu konuda anlaşamıyoruz
Bence o zararlıların içinde bağımlılık yapan kimyasallar var, paket ötesi bir sıkıntı. Tabi o da bir etken ama MSG diye bir madde özellikle cipslerde çok zararlı ve yedikçe yedirme özelliğine sahipmiş.
Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten, Cumaya üç gün kaldığına inanamıyorum
Eşim hem fiziksel hem psikolojik sağlığım için zayıflamamı çok istiyor, elinden gelidiği kadar destek de oluyor. Fazla üstüme gelip bırakmamam için dikkatli davranıyor sağolsun.
Benim favori yaş aralığım 3-4 yaş, hala mini minnacık ama iletişim kurup konuşabiliyorlar. Çok tatlı oluyor sorular sorup hayatı öğrenmeye çalışmaları.
evet ya cok güzel motive oldumÖvgüler insanı çok motive ediyo bu hevesle devam et canım
Paketi gördü de ben konuşmuyorum onla
Ay noldu abla dün akşam modunu düşüren neyse sıkma canını. Benim bugün spora abanmam lazım
Ay bende habire alıyorum hayır eskileride veremiyorum kilo aldigimdw iş görsün diye dolap tıklım tiklim
Valla kilolarla birlikte çoğu pis huylarımıda veriyorum :)Yarına sabite duşsem ikigunde eksi için çalışırım inşallah
Benim hiç alışveriş tutkum olmadı
İhtiyaç olanı almayı seviyorum
Misal mutfak esyadindada hastalık derecesinde olanlar var bigün ihtiyaç olur mantığı yok ucuz bidahs bu ucuzlukta olmaz mantığıyla tıka basa dolduruyorlar
Ben öyle değilim kullanilmiyorsa üzülürüm iş görsün her eşya ve o aşırı kalabalık ruhumu dqraltir
Ne sabiti kızzz o eksi gelecekkkValla abla bugün jilian günüm maydonoz suyunun dibine vurmuş durumdayım elimden geleni yapıyorum sabit olsam kafi diye inan
siz zayıfladıkça adamlar masrafa girecek desene :)bende hepsini anneme verdim ihtiyacı olan birilerine versin diye şuan dolapa 3,4 elbise 5,6 tunik var ,7,8 tanede kumaş ve kot pantolon yakında onlarida vericem
Büyükleri ver gitsin dilek, çok sevdiğin yeniler varsada daralttırabilirsinAy bende habire alıyorum hayır eskileride veremiyorum kilo aldigimdw iş görsün diye dolap tıklım tiklim
Anneye yakın olup istediğinde gidebilmek nasıl bişey hiç bilmiyorumşimde burda abla annemlerde kalıyoruz o öğlen işe gidiyor
akşam buraaya gelcek bana yakınlar abla yarım saat otobusle :)
kesinlkle öyle abla ya büyümüş halini düşünemiyorum bile
Ben gündüz yapamam akşamları tv bakarkenütü yapanlarada kolay gelsin ben severim ütüyü ama sıcakta değil :)
Baya işgüzarsın kızz sen :))Poni Bon canım konuyu kaçırdım ama burnunu surt bırz boswer
umarım kısa zamanda duzelırsınız
ama bence asıl dogumgununde kullan bunu
hediyeler falan cabalar hem D:
bende cumartesi eve gecince haftalık aylık temızlık yapıcam
camları tullerı falan sılerım
temizlk yapasım var bakalım hevesım kaçmasa barı
tarhana yogurucam var bi de onuda çarşamba gününe kadar kavanoza yerleştiririm
hava güzel olunca temizliği daha bi sevkle yapıyorum
dısarının tozunu attırım halıfleksını yıkar asarım akşama kurur zaten
sonra camlar tüller derken temizlk 2 güne bitiririm
Söylerken çabuk bitiyor da bakalım icraatta ne olcak
şöyle düşünüyorum cumartesi akşam 7 de eve varıyorum
pazar sabahtan kalkıp kapı onu vs halledp eve girişcem
ayy sevıyorum ev işini ya baya baya stres atıyorsun ama yoruldugun için :)
gece gündüz farketmiyor bana
Kafama takmıyım yeterki
3 tede öğle yemehğimi yicem burda sise yok ama bardak hesabı ıle buyuk bardakla 6 bardak su içtim
şimdi gene içcem
Çok kalabalığı bende sevmşyorumValla kilolarla birlikte çoğu pis huylarımıda veriyorum :)
Evi hep boşalttım eşyaları attım salonda bi tv bi köşe koltuk dolaplar bomboş kıyafetleride keza ne bu ya hepsi bana yük eşyaların kıyafetlerin kölesi oluyoruz resmen
Sadelikten yanayım artık
İşim kolay bitiyor artık vakit kalıyor en güzeli
valla abla her sene nisan Mayıs gibi en az bin TL'lik alışveriş yapıyor ben zayiflayinca da azıcık masrafa girsin gerçi şimdi ev borcu vs varda bir şekilde yavaş yavaş duzucem dolabımi yeniden benim adam 60 i göruceme de inanmıyorNe sabiti kızzz o eksi gelecekkk
Daha şimdiden havlumu atıyon
Haaa diyosanki sana yenilmek istiyom orası başka
hem sen nasıl rakipsin ne destek oluyon ne köstek :)))
siz zayıfladıkça adamlar masrafa girecek desene :)
Büyükleri ver gitsin dilek, çok sevdiğin yeniler varsada daralttırabilirsin
Bak benim kilo alınca dolap dolu ama hiç bişey olmuyor mecbur zayıflıcam
Belki giyeceğim olsa bukadar rahatsız olmazdım
O yüzden gidip büyük bedende almak istemiyorum
Anneye yakın olup istediğinde gidebilmek nasıl bişey hiç bilmiyorum
Ben gündüz yapamam akşamları tv bakarken
Baya işgüzarsın kızz sen :))
1 büyük bardak 200 yada 250 ml olur
Ortaları 150 ml
nere veriyor kızz 1000 lireyı kıyafetemivalla abla her sene nisan Mayıs gibi en az bin TL'lik alışveriş yapıyor ben zayiflayinca da azıcık masrafa girsin gerçi şimdi ev borcu vs varda bir şekilde yavaş yavaş duzucem dolabımi yeniden benim adam 60 i göruceme de inanmıyor
Başlamak bitirmenin yarısıdır :))Benim kız uyudu açayım müziği geçeyim ütü başına
ben değil abla eşim kendi kıyafetlerine verdi geçen sene 2 milyar tutmuştu bu sene 1 kusur işyeri belli başlı yerlerden alışveriş yaptiriyor Kiğılı , damat ,sarar vs gibinere veriyor kızz 1000 lireyı kıyafetemi
Kaç kilo vermiş olacan tabiki hakettin bebeğim
Bütün kıyafetler helal olsun sana :))
Başlamak bitirmenin yarısıdır :))
kız rakibe hiç sesin çıkmıyor enerjik canlı kanlı takımın çıtırı dedik sen seessizliğe gömüldün bak alırım boyunuj olçusu veririm yağları senden çok cuma geliyor bass basssGünaydın :)
Dünün menüsü
Sabah
1 bardak şekersiz çay peynirli 1 yumurtayla omlet salatalık
Ara activia sade yoğurt
Öğlen 1 kase ayran çorbası 1 dilim karpuz
Ara 4 ceviz + yeşil çay
Aksam tavuklu bol salata ayran
Spor 20 dk yürüyüşten sonra 25 dakika bölgesel çalıştım
hindiinin tadı nasıl canım hep deneyim diyorum cesaret edemiyorum aslında tuketimi çok olmadıgı için daha saglıklı hemen hormon verip iki günde reyonlara koymuyorlar ama lezzet problemim var benimDünki menüm
Sabah9
1 hş yumurt domates semizotu
Öğlen 14
1 su b süt ile yulaflı puding yarım muz
Akşam19
100 gr hindi göğüs
Yoğurtlu semizotu salatası
4-5 çilek
Su 2
Soda bitki çayı
Yeşil çay 1 litre
Spor 1 saat aerobik
yeni yeni a101 lerde cicili paketlerde cocuk üzümleri kuru meyveler varO janjanlı paketlerden çocukları cezbetmek için kuru üzüm fındık fıstık ceviz için üretip satış yapmak kimsenin aklına gelmiyormu acaba
oyy masallah hele ilk yegense cok ballı oluyor ben neler yapardım yegenime vallaGünaydın kızlar bende yegenımın sesıyle uyandım sekızbucukta .
şimdi karnı doydu gene uyudu
Ne şebeklikler yapıyor bi bilseniz gülücükler kahkahalra
bende kahvaltımı 9da etmiş bulundum
aynen ya resmen bir sukunet var korkuyorum takımın birincisi bu hafta ben olacagım düye hayır bunye alışkın degilGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Dün akşama doğru modum pek yerinde değildi
Okudum ama yazamadım akşamda işe gittim
Menüler genel olarak güzel
Kimse kaçamak yapmamış
Hadi kızlarrrr biraz canlanalım
Bi salı gününe daha geldik. Değerlendşrmemiz gereken 3 günümüz var
Cuma güzel süprizler olsun inşallahhhh
her anları çok güzel çok şükür her anlarını görebildiğimiz için yanlarında olabildiğimiz için tabi torun daha tatlıdırYakınmı annenler eşin gelmedi heralde
Ayy pek tatlıdır o
Ama çocuklar 1 yaşını geçince dahada tatlılaşıyolar
plan belli akşam çorba salata yogurt gun içi çok verimli geçtiNe yapıyosunuz fıstık adayları
Herkesin biraz enerjisimi düştü banamı öyle geliyor
Evde çamaşır tozu kalmamış birazdan çıkıcam bikaç eksik falanda var
Bugünkü yemek planlarınız Ne
Kız edibe bugünde akşam kuruyemiş yemicen dimi :))normal bi yemek ye kuzum
Günaydın herkesedünkü yürüyüşten midir alışverişten midir nedir çok enerjik hisseyorum kendimi
bu hafta çok hızlı geçti valla hiçbirşey anlamadım ama son üç gün -1 getirse bana göbek atacagımGünaydın 9.takimin azimli kızları...
Hafta ne çabuk geçiyor ahanda cumaya son 3 iyi değerlendirilmesi gereken son günler artık zerre kaçamak yapılmaması karbonhidratti şekeri minimum a indirilmesi gereken günlere geldik
Bugün vicdan çorbası yapicam ben bakalım faydası olucakmi
bende de iki sepet katlanacak bi sepet utulenecek var esim iş kıyafetini getirecek bubı düşer gibi oldu abla sanki ama biz toparlariz şuan için evdeyim bugün kahvaltı sonrası evi topladım süpürdüm toz aldım bi yerleri silmesi kaldı onu kız uyuyunca yapicam yoksa kendi kovasını alıyor sulu sulu siliyor sonra üzerine basıp kayıyor sonra bir gardolap ütü beni bekliyor onları azaltmam lazım ütü yaparım gerçi hiç yapasim yokta el mahkum
Günaydın canım azıcık enerji bende istiyorum yerimden kalkasim yok
günaydın takiben nasıl bu hafta beni yenebilecek misin
kız neden sabit olasın sen hallaedersinValla abla bugün jilian günüm maydonoz suyunun dibine vurmuş durumdayım elimden geleni yapıyorum sabit olsam kafi diye inan
benim buyuk bardak 500ml orta 350ml küçük bardaklar zaten sadece ölçü için kullanıyor bizdeNe sabiti kızzz o eksi gelecekkk
Daha şimdiden havlumu atıyon
Haaa diyosanki sana yenilmek istiyom orası başka
hem sen nasıl rakipsin ne destek oluyon ne köstek :)))
siz zayıfladıkça adamlar masrafa girecek desene :)
Büyükleri ver gitsin dilek, çok sevdiğin yeniler varsada daralttırabilirsin
Bak benim kilo alınca dolap dolu ama hiç bişey olmuyor mecbur zayıflıcam
Belki giyeceğim olsa bukadar rahatsız olmazdım
O yüzden gidip büyük bedende almak istemiyorum
Anneye yakın olup istediğinde gidebilmek nasıl bişey hiç bilmiyorum
Ben gündüz yapamam akşamları tv bakarken
Baya işgüzarsın kızz sen :))
1 büyük bardak 200 yada 250 ml olur
Ortaları 150 ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?