Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gezmelerden fırsat bulsam bı büyük temizlik şart ozaman hafifletirim dolabı ablam

ben değil abla eşim kendi kıyafetlerine verdi geçen sene 2 milyar tutmuştu bu sene 1 kusur işyeri belli başlı yerlerden alışveriş yaptiriyor Kiğılı , damat ,sarar vs gibi
Anladım zaten senin adamın harcadığını da onun için sordum

Benim babamda hep o markalara gider :))
aynen ya resmen bir sukunet var korkuyorum takımın birincisi bu hafta ben olacagım düye hayır bunye alışkın degil +500 le bu fikirdeyim ya ne ego ne eg
Neden olmayasın kızzz
1.lerden neyin eksik
Ama diğerleride güzel eksi olsunda sen yinede 1.ol :))

Ben kendi adıma çok küçük yaşta ve sık sık çocuklar olduğu için hiç bişey anlamadım
Torunda belli bi olgunluk zamanına geldiği için hem küçük çocuğa özlem oluyor hemde zamanında sindiremediğin duyguları tekrar yaşıyosun

Sorumluluk kısmını bende hissediyorum. Eğitilmesi alışkanlıkları beslenmesi vs.

bu hafta çok hızlı geçti valla hiçbirşey anlamadım ama son üç gün -1 getirse bana göbek atacagım
Bence göbeği daha fazla atman gerekecek :)))

bizde baskul ailesi gibiyiz
senin bardakta pek büyükmük kızz
Hepsini birden dikme bari

That sugar belgeselindede güzel anlatılıyor bunlar

Bakmayanlar mutlaka baksın derim

Gezmelerden fırsat bulsam bı büyük temizlik şart ozaman hafifletirim dolabı ablam
Ayyy ben iyice yaşlandım heralde :))ev kuşu oldum iyice
Canım hiç biyere gitmek istemiyor
Belkide kilo alınca kimseye görünmek istemiyorum bilinç altında

Çok faydalı bir paylaşım olmuş bahar birde hindinin tadında aynı tavuk gibi
abla sorma valla bir günümuzu alıyor beğenmesi alması herseyide beğenmiyor öyle birde beden xs olunca yakistirmakta güç oluyor

Yeşil Çay + Maden Suyu + Limon ile Zayıflama Çayı Nasıl Yapılır?
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.

Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.

Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.

Sodalı, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.

Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi sodalı limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor, zayıflatıyor…

valla iyioluyor abla yakın olması :)
neden canım buyuk bardakla işi kolaylaştırıyorum :)

North River ilk yegen ve ilk torun ailede sorma sebek ediyor bizi :) ama gülüşü yeter bize
ancak uyuttum
omuzumda uyuyor minnopşum teyzesinin kuzusu
valla neler yapılmıyuokı ne görsen alasın geliyor
doğmadan bır spor bavulla kıyafetlerını aldım
ablamlara fırsat kalmadı ki
ilk bayramd da nbayramlık aldım
doyulmuyor valla

Hazırlandı akşam içeceğim
Habinar kız yasim bugün markete gittiydim bide ne göreyim ananaslar ucuzlamış
2 tane aldım
bol eksili perşembe hazırlığı mı oldu

befitlady kız bahar nerdesiniz anacim durtsene beni acı bana canlanalim yahuuu
Hazır gaza gelmişim eşim neler yerken ben enginar salatası yedim aciyin bana yahu tütün kollarimdan komşunun da bugün misafiri varmış sende gel diyor yok isim var doydum kokusuna dedim

Yok anacım bu rakiplerden bize fayda Yok :))

Bahar haftaya ikimiz olalım bari

Yok artık canım ya bence abartıyorlar he hiç dışarı çıkmıyorum onlarlayım bazen üstümü değiştircek zamanım olmuyor ama onların bi gülüşü bütün yorgunluğu alıp götürüyor

Iyyk ev işinden nefret ederim yemek yapmak hariç

Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıyorum Kendim ve bebeklerim için

Ayyy ben iyice yaşlandım heralde :))ev kuşu oldum iyice
Canım hiç biyere gitmek istemiyor
Belkide kilo alınca kimseye görünmek istemiyorum bilinç altında

Bende öyle oluyorum ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…