- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.181
Sen çocuk düşünmüyon mu canmvalla iyioluyor abla yakın olması :)
neden canım buyuk bardakla işi kolaylaştırıyorum :)
@nanekekik ilk yegen ve ilk torun ailede sorma sebek ediyor bizi :) ama gülüşü yeter bize
ancak uyuttum
omuzumda uyuyor minnopşum teyzesinin kuzusu
valla neler yapılmıyuokı ne görsen alasın geliyor
doğmadan bır spor bavulla kıyafetlerını aldım
ablamlara fırsat kalmadı ki
ilk bayramd da nbayramlık aldım
doyulmuyor valla
Şeytana uyma bacım iyi etmişsin@befitlady kız bahar nerdesiniz anacim durtsene beni acı bana canlanalim yahuuu
Hazır gaza gelmişim eşim neler yerken ben enginar salatası yedim aciyin bana yahu tütün kollarimdankomşunun da bugün misafiri varmış sende gel diyor yok isim var doydum kokusuna dedim
Ohh yansın yağlar oynasın kaslarŞeytanın bacağını kırıp yürüyüşe gidiyom
Bu arada kayıp güzellerde gelirler heralde
Yok artık canım ya bence abartıyorlar he hiç dışarı çıkmıyorum onlarlayım bazen üstümü değiştircek zamanım olmuyor ama onların bi gülüşü bütün yorgunluğu alıp götürüyor
Burası da esiyo ama hava ılık çok güzel yürüyüle çıkıyım bari bnde kızımla babası gezmeye gitmişkenParka geldik bizde hava hala serinlememis
Kız sende çocuk manyağı çıktınAlya ve Beren ile baş başa bi gün geçiriyoruz kızlar allahım ben bu kızlara aşığım ya
oyy maşallah size canımAlya ve Beren ile baş başa bi gün geçiriyoruz kızlar allahım ben bu kızlara aşığım ya
Süpersin ablaAllah bereket versin 40 dk yürüyüş yapılmıştır :))çıkmadan t.kahvesi içildi şimdide sodalı y.çay
bizim babamız full mesai bu aralar yüzünü zor görüyoruzSen çocuk düşünmüyon mu canm
Şeytana uyma bacım iyi etmişsin
Ohh yansın yağlar oynasın kaslar
Burası da esiyo ama hava ılık çok güzel yürüyüle çıkıyım bari bnde kızımla babası gezmeye gitmişken
Kız sende çocuk manyağı çıktınbu aşkla 5.6 tane yaparsın
Yağ yakıcı derken(09:30)
2 haşlanmış yumurta ( pulbibeberli)
(14:00)
1 minik kase yoğurt
Ton balıklı salata
(17:00)
1 kase yağ yakıcı corba
1 minik kase yoğurt
Su: 3lt olmak üzere
Kabak ,kırmızı soğan ,kırmızı biber , maydanoz, nane var abla içinde internette gordumYağ yakıcı derken
Hangi çorba cnm
vicdan çorbası gibi olmuşKabak ,kırmızı soğan ,kırmızı biber , maydanoz, nane var abla içinde internette gordum
Sen ne yaptın cnm kolayladınmı ütüleriKızlar nerdesiniz huhu huu
Bugün geç kalkmadıysan akşam normal zamanda uykun gelir cnmGeldimaskrhpozitif , iki gündür çok ters saatlerde uyuduğum için bir perişanlık hissediyorum. Ama uyuyup düzenimi bozmak da isemiyorum. Mesajlarınıza tek tek dönemeyeceğim galiba ama aklımda kalan bir iki şeye değineyim.
@seydan94 Sana ve kuzularına maşallah diyorum. Hep sağlık mutluluk ve huzur içinde olun inşallah.
@nanekekik Oğluma okuyacağım msg diğer adıyla çin tuzunun zararlarını, artık anlayacak yaşa geldi. Hele restoranların kullanmasına müsade edilmesi korkunç, böyle kimyasalların üretimi de kullanımı da yasaklanmalı.
Mefkurem hiç duymamıştım that sugar'ı izleyeyim mutlaka.
Akşamı sana göre erken kapatmışın cnmMenüm:
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kase sütlü yulaf
yarım kase orman meyveleri
Öğle 12.30
3 hurma
2 ceviz
2 avuç yer fıstığı
Akşam 17.30
3 kaşık kinoalı sebze yemeği
4 kaşık köz patlıcan salatası
1 kase tarhana çorbası
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt'ye yaklaşmıştır umarım, pek içesim yok bugün zorla bu kadar oldu
Spor yok
Acıktım gibi dayanamaz birşeyler yersem eklerim dostlar
canım benim bunyeni zorlama uyku düzenini bozmamaya çalışGeldimaskrhpozitif , iki gündür çok ters saatlerde uyuduğum için bir perişanlık hissediyorum. Ama uyuyup düzenimi bozmak da isemiyorum. Mesajlarınıza tek tek dönemeyeceğim galiba ama aklımda kalan bir iki şeye değineyim.
@seydan94 Sana ve kuzularına maşallah diyorum. Hep sağlık mutluluk ve huzur içinde olun inşallah.
@nanekekik Oğluma okuyacağım msg diğer adıyla çin tuzunun zararlarını, artık anlayacak yaşa geldi. Hele restoranların kullanmasına müsade edilmesi korkunç, böyle kimyasalların üretimi de kullanımı da yasaklanmalı.
menü güzel olmuş canım acikirsan Zuhal ablamında yoğurt ayran vs tüketmeye bak canımMenüm:
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kase sütlü yulaf
Öğle 12.30
3 hurma
2 ceviz
2 avuç yer fıstığı
Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
Spor yok
Herşeyin bi vakti saati var cnm Allah inş.ozaman nasip edecektirPoni Bon bizim olmuyor canım hayırlısı artık bir kaç sene sonra ntedavi inşallah
Ayyy bende şu evdeki hurma bitsin bidaha almıcam çünkü ben 2-3 taneyle tatmin olmuyorumaskrhpozitif ve Mefkurem tavsiye için teşekkür ederim, yoğurt aklıma nedense gelmiyor benim, çok iyi fikir.
Zuhal aslında kuruyemiş diyetle beraber hayatıma giriyor, normalde diyette olmasam dünyaları yerdim şimdi kendimi frenlemek için kuruyemişle açlığımı bastırmaya çalışıyorum. Ama senin gibi hurmayı çok sevdiğim doğru, şeker oranı tam damak zevkime uygun
Yok kız ne deli cesareti
Sen o sporunla beni katlar 5 köşe yaparsın
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın bebeğim
Allah bereket versin 40 dk yürüyüş yapılmıştır :))çıkmadan t.kahvesi içildi şimdide sodalı y.çay
Sen çocuk düşünmüyon mu canm
Şeytana uyma bacım iyi etmişsin
Ohh yansın yağlar oynasın kaslar
Burası da esiyo ama hava ılık çok güzel yürüyüle çıkıyım bari bnde kızımla babası gezmeye gitmişken
Kız sende çocuk manyağı çıktınbu aşkla 5.6 tane yaparsın
oyy maşallah size canım
Süpersin abla
bizim babamız full mesai bu aralar yüzünü zor görüyoruz
Poni Bon bizim olmuyor canım hayırlısı artık bir kaç sene sonra ntedavi inşallah
bakalım yuruyş yada leslie
eğer sekaparka gidersek yuruyüş yaparım gitmezsek leslie :)
8 bucukta tarhana corbası ve yogurt yicem
gece yazarım kızlar gene
(09:30)
2 haşlanmış yumurta ( pulbibeberli)
(14:00)
1 minik kase yoğurt
Ton balıklı salata
(17:00)
1 kase yağ yakıcı corba
1 minik kase yoğurt
Su: 3lt olmak üzere
Geldimaskrhpozitif , iki gündür çok ters saatlerde uyuduğum için bir perişanlık hissediyorum. Ama uyuyup düzenimi bozmak da isemiyorum. Mesajlarınıza tek tek dönemeyeceğim galiba ama aklımda kalan bir iki şeye değineyim.
Menüm:
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kase sütlü yulaf
Öğle 12.30
3 hurma
2 ceviz
2 avuç yer fıstığı
Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
Spor yok
Ayyy bende şu evdeki hurma bitsin bidaha almıcam çünkü ben 2-3 taneyle tatmin olmuyorum
Hele bu aldıklarım öyle güzelki 10-15 tane yiyebilirim :))
Tatlım öğünlerini atlamadan normal yemeğini ye ki çok acıkıp başka şeylere saldırmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?