- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.821
hatırlamak bile istemiyorum 93 kiloydum.. hamilelikte aldım 33 kilo.. doğumdan 6 ay sonrada verdim.. egzersiz pek yaptım sayılmaz.. bi ara sarkmalar başlayınca callaneticks yaptım 10 saat.. çok iyi geldi. cabuk sıkılıyorum aynı şeyleri yapmaktan yoksa çok daha fazla yapsam daha fazla faydasını görürdüm.. kilo vermemde emzirmeninde faydası vardı tabi. günde 500 kalori sadece emzirerek harcıyor vücut. bence pskolojininde çok önemi var kilo vermekte.. insan veremiyorum dedikce vücut kiloyu vermiyor. ben herkeze herşeyi yiyorum bir gr almıyorum diyordum =))
ben rahatlıkla kilo verebiliyorum o kdr ağır bir diyet yaparak kendime eziyet etmicem.. daha önce 5 gün sadece et diyeti yapmıştım.. beni çok etkilemişti..3 gün dayanabildim..sonrasında bütün diyete olan şevkim gitti. ben burdaki diyetlerin bikaçını denedim.. zamanında 33 kilo verdim.. en beğendiğim diyet montignac.gercekten kilo verdiriyor ve aç kalmıyorsun. dukan diyetindekiler isterse cvp versin.. soranın bi yüzü cvp vermeyenin iki yüzü kara =))
triptofan
Sen dukan diyeti yapmışmıydın ? sanki sayfaları dün karıştırırken senide gördüm dukan diyetinde.
yeni başladım canım 1 hafta oldu.
kız seni Allah mı gönderdimontignac diyetine şöööyle bi baktım.tam benim diyetim.sabahtan beri mursh'a dert yanıyorum.insülin direncim yüzünden tatlı krizlerim geri döndü diye...montignac pankreastan insülin salınmını düzeleyen bi diyetmiş.tam bana göre...uzun vadede az insülin salınımı olacak ve ben delirmeyecem
kızlar zayıflıyorum nerelerde acep:26:
inşallah başarılı olursun cnm.. kendine inanman yeterli. belki sen verirsen bende gelirim dukana =))
canım yaa her diyette böyle ama dukanda yardımlaşma daha önem kaznıyor. çünkü proteinle ilgili tarifleri çeşitlendirme ve dikkat edilmesi gereken detay çok fazla.inşallah başarırım yaa. sonrada 59 oluncaaaa
Ayyy kafam karıstı yaww ben bu dukkanı beceremezsem sanırım montignac diyetıne baslıcam 8 haftada 10 kıloya yakın veren bı suru kısı varDenekkı ıse yarıyor.Ama cok tefaaruatlı dukandada detaylı.Bakalım son care bu dıyet olacak
Ayyy kafam karıstı yaww ben bu dukkanı beceremezsem sanırım montignac diyetıne baslıcam 8 haftada 10 kıloya yakın veren bı suru kısı varDenekkı ıse yarıyor.Ama cok tefaaruatlı dukandada detaylı.Bakalım son care bu dıyet olacak
burda insanlar birbirini motive ediyor ve birbiriyle fikir alışverişinde bulunuyor.. ne kdr güzel.. insan daha şevkli kilo vermek istiyor. ben siteye bayadır üyeyim ama pek fazla yorum yazmadım.. ona rağmen insanların özellikle aebenin yazıları beni çok motive etmişti.
ay inşallah biran önce verirsin kilolarınıda bebişinin olduğu günüde görürüz burda. ilk bebek mi ?
dukanda hep et yiyorsun ilk hafta.. inanki mide falan kalmıyor.. ben bir ay et gördüğümde midem kalkıyordu... zaten en zorlayan ilk haftadır.. sonra sebzeler giriyor devreye.. ben o aşamaya hiç giremedim o yüzden tam olarak bilmiyorum ama daha rahat ediyorsundur heralde. mursh sen dukanda yenimisin. ?
ya hele bi dur bi sakin ol. kızz niye olumsuz düşünüyosun sen.dukanda da 45 günde 10 kilo veren var. o değil mesele herkes farklı. ben hayatta o kadar evremem bide az kilolu olanlar o kadar fazla vermiyor çok kilolularda daha çok gidiyor.ammaa sen hangisini daha kolay ugulayabilirsin o önemli.hemen pes etme yaa
hiç bir kuvvet beni bu dukandan vazgeçiremezohh mis gibi et yemeklerii mis gibi yoğurtlu çorbalar cacıklarr. peynirleerr.light dondurmaa.yaa:78::78:...ayy kızlar öle diyom ama aklımda sebze yemeklerinde.neyse haftaya etin yanında sebzede yiyebilecem. ama yine de et fazla olması egrekiyormuş olsun azda olsa yeter.
Evt cnm atak donemındeyım 3. gunum kaldı 2 gun sonrası kolay ama ekmek olmaması benı cok zorluyor :)
Yaaa pes etmıyorum zaten devam edıcem ama hanı olmadı hıc beceremedım onu denıcem.O dıyette cok detaylı yaa 50 gecen yıyeceklerı yemıyeceksın anladıgım kadarıyla.Neyse sımdılık dukana devam sunun surasında 2 gunum kaldı.Sonrası kolay olacak nasılsa.
Peki cnm sence dun kacamak yaptım yaa sucuksence atagı 6 gunemı cıkarsam acaba dıyorum ne dersın ?
tartıldınmı hiç triptofan.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?