- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.221
ablam 5 saat arayla olcaktı o yuzden o saatte yedim
Akşam 19 en geç 19.30 yspmaya çalış tatlımablam 5 saat arayla olcaktı o yuzden o saatte yedim
sabah erken yedim ama saat hesabında bu zamana denk geldi daha da erken kalkablrmıyım bılmıyorumki ama çalışırım
Rabbim bozmasın canım kızım olsa ne yaparım bilmem oğluma bakıp bakıp ben bunu nasıl evlendircem diyorum guluyorlar bana :)Alya ve Beren ile baş başa bi gün geçiriyoruz kızlar allahım ben bu kızlara aşığım ya
Abla pertim çıktı bugün iki gün spor yok bana 11000adim attım akşamdaYok kız ne deli cesareti
Sen o sporunla beni katlar 5 köşe yaparsın
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın bebeğim
Yansın yaglar canlansin metabolizmaAllah bereket versin 40 dk yürüyüş yapılmıştır :))çıkmadan t.kahvesi içildi şimdide sodalı y.çay
Ne yapsın borca girdi adamoyy maşallah size canım
Süpersin abla
bizim babamız full mesai bu aralar yüzünü zor görüyoruz
Rabbim gönlüne göre versin canım kiloda büyük engel en kısa sürede gidecek bu kilolar bebek gelecek yerine@Poni Bon bizim olmuyor canım hayırlısı artık bir kaç sene sonra ntedavi inşallah
Tanıdık menü :)(09:30)
2 haşlanmış yumurta ( pulbibeberli)
(14:00)
1 minik kase yoğurt
Ton balıklı salata
(17:00)
1 kase yağ yakıcı corba
1 minik kase yoğurt
Su: 3lt olmak üzere
Canım okur hatta Zuhal ablamın belgeseli izler MSG dil üzerindeki tat alma tomurcuklarını uyarıp doruktay bı lezzet algılatıyor abur cubur dan sonra yemek yeyince tersine tat alma koreliyor bu defa çocuklara yemek lezzetsiz gelip yemiyorlarGeldimaskrhpozitif , iki gündür çok ters saatlerde uyuduğum için bir perişanlık hissediyorum. Ama uyuyup düzenimi bozmak da isemiyorum. Mesajlarınıza tek tek dönemeyeceğim galiba ama aklımda kalan bir iki şeye değineyim.
@seydan94 Sana ve kuzularına maşallah diyorum. Hep sağlık mutluluk ve huzur içinde olun inşallah.
North River Oğluma okuyacağım msg diğer adıyla çin tuzunun zararlarını, artık anlayacak yaşa geldi. Hele restoranların kullanmasına müsade edilmesi korkunç, böyle kimyasalların üretimi de kullanımı da yasaklanmalı.
Mefkurem hiç duymamıştım that sugar'ı izleyeyim mutlaka.
Ay Edibe çok beğendim kız ben bugunenunuMenüm:
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kase sütlü yulaf
yarım kase orman meyveleri
Öğle 12.30
3 hurma
2 ceviz
2 avuç yer fıstığı
Akşam 17.30
3 kaşık kinoalı sebze yemeği
4 kaşık köz patlıcan salatası
1 kase tarhana çorbası
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt'ye yaklaşmıştır umarım, pek içesim yok bugün zorla bu kadar oldu
Spor yok
Acıktım gibi dayanamaz birşeyler yersem eklerim dostlar
Süper bende etciyim ya elinden gelse eti ete sarıp yerim :)Kızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
Yarım tavuk göğsü fırında baharatlı
2 dilim kırmızı et fırında
Akşam
Bol salata peynirli
4 kaşık zeytinyağlı bamya
Su 3 lt yi geçti
Spor yok
Güle güle kullan canım su kaynı bı evlendiredikGittim gelemedim beyimle avmye gittik ütüm bozuktu sigorta yi attırıp duruyordu yeni ütü aldık plipsh buhar Kazanlı inşallah iyidir
Sonra geldim yemek telaşı birde benim bekar kaynım var o gelir sık sık kv benim yanımda olduğu için yemrgiydi cayiydi bu saat oldu
Neyse şimdi iftaharla menumu sunma vakti geldi:)
12:00 salatalık domates
Biraz peynir
3 zeytin
2ceviz
1yumurta beyazı,tam bir yumurta ile bol yeşillik li omlet
Arada kahve soda
Akşam 8:00
Yogurt
Domates salatalık
2 tabak vicdan çorbası bol acılı
3lt ödem atıcı şu
Bir bardak yeşil çay
45dk leslie
Kalabalıkta kucağa mı alıştı yavrucukkızlar 1 saattır yegenimle dolandımevin içinde volta attım
spor yapamayabilirim :S
sabah-09:20
2 haslanmıs yumurta
öğlen-15.30
tavuklu havuc salatası
yagsız
Akşam-20.20
1 kase tarhana corbası
1 kase yogurt
Su: 2litre 3 e yaklaşır
spor belli değil ama yok sanırım .:S
yeğenim kucaktan inmıyor koltukta durmuyor
ful kucakta volta
daha önce tüp derdimiz mı canım ilaçlarda kilo aldırıyor seni biraz fazla fit yapalım ilaçlara pay kalsınCanım tedavıye başlayamama için başka meseleler var malesef ,
o yuzden zaten bekliyoruz
6. senemız olcak 26 agustosta gene fıt olurum tedavıye kadar
Öncelikle birilerine inat ama kendim içinde istiyorum
zamanı var daha canım
aynen abla inşallah yarın yapcam
Yeğenimn uyudugu saatlerde gündüz yapıcam
Önümüzdeki 2 günlük sporu bugünden yapmışın sen kızzz maşallah :))Kızlar geldim çok yorgunum gündüz 40dk eliptik yapmıştım akşamda yürüyüşe çıktık goksuya eşim kuzeyle oynarken yürüdüm bende 11000adim atmışım kusuratini saymiyorum bile yukummm gelirrrr
aynen biraz kucaga alıştı sanırım babaanne ve bizim tarafımızda :)Rabbim bozmasın canım kızım olsa ne yaparım bilmem oğluma bakıp bakıp ben bunu nasıl evlendircem diyorum guluyorlar bana :)
Abla pertim çıktı bugün iki gün spor yok bana 11000adim attım akşamda
Yansın yaglar canlansin metabolizma
Ne yapsın borca girdi adam
Rabbim gönlüne göre versin canım kiloda büyük engel en kısa sürede gidecek bu kilolar bebek gelecek yerine
Tanıdık menü :)
Canım okur hatta Zuhal ablamın belgeseli izler MSG dil üzerindeki tat alma tomurcuklarını uyarıp doruktay bı lezzet algılatıyor abur cubur dan sonra yemek yeyince tersine tat alma koreliyor bu defa çocuklara yemek lezzetsiz gelip yemiyorlar
Ay Edibe çok beğendim kız ben bugunenunu
Süper bende etciyim ya elinden gelse eti ete sarıp yerim :)
Güle güle kullan canım su kaynı bı evlendiredik
Kalabalıkta kucağa mı alıştı yavrucuk
daha önce tüp derdimiz mı canım ilaçlarda kilo aldırıyor seni biraz fazla fit yapalım ilaçlara pay kalsın
Geçen bı kızla tanışmış bunun gibi oltacilik hastası İstanbul'dan çıktı geldiRabbim bozmasın canım kızım olsa ne yaparım bilmem oğluma bakıp bakıp ben bunu nasıl evlendircem diyorum guluyorlar bana :)
Rabbim gönlüne göre versin canım kiloda büyük engel en kısa sürede gidecek bu kilolar bebek gelecek yerine
Canım okur hatta Zuhal ablamın belgeseli izler MSG dil üzerindeki tat alma tomurcuklarını uyarıp doruktay bı lezzet algılatıyor abur cubur dan sonra yemek yeyince tersine tat alma koreliyor bu defa çocuklara yemek lezzetsiz gelip yemiyorlar
daha önce tüp derdimiz mı canım ilaçlarda kilo aldırıyor seni biraz fazla fit yapalım ilaçlara pay kalsın
Dinlenmem lazım abla gece boyunca kuzey uyumadı salla salla ayaklar pert bu sallama iside sonradan çıktı yaÖnümüzdeki 2 günlük sporu bugünden yapmışın sen kızzz maşallah :))
Iyice dinlen artık
North River Adaşımm çok ihmal ettim buraları ama sanma ki diyeti bıraktım :)
Bu aralar misafir falan bide ben eski komşumuzun ziyarete gittim odamı temizle topla derken anca bu saatte gelebildim mm
Çoooook özledim sizi güzellikler
Olsun kötü şeyler yok bı lokma kek mı olur insan yediğine değmez iki dilim yeseydin kız surda cumaya çok var dahaMenüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt 2dilim peynir 4 yeşil zeytin limonlu roka salatalık domates 1 yumurta
Ara 2 bardak şekersiz çay 1 lokmacik ev keki 1 tane kuru incir 2 ceviz 1 kayısı
Aksam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 çay bardağı proteinli süt
Spor 40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre anca oldu
Bugün çok dengesiz oldu farkındayım yarın dengelicem
Geçen bı kızla tanışmış bunun gibi oltacilik hastası İstanbul'dan çıktı geldi
Huyu suyu aynı ben diyor ..
Aha dedim oldu bu iş ama oda olmadı
Sebeb kız fazla rahatmiş ben diyor nasıl elini tutucam diye dusurken o benim evde kalmayı teklif etti bende güle güle dedim dedi
Erkek adam işte evleneceği kızı daha mutasıp istiyor lar bence, nekadar deli dolu olsalarda
Ütüyle aşk yaşadım herşeyi utuledim:)
Şimdi yatıcam yarına spor var haydin iyi geceler
Tabiki iyi değil cnm
Evdeki hurmalar bitsin diye 1 gün hurma diyeti yapıcam :))
tabiki güzelllll :))
Öğlen etleri sademi yedin
Ben etin yanında salatasız yiyemem
Güzel canım su az bi tekMenüm
11.00
1haşlanmış yumurta
1 d ekmek
Domates salatalık biber
1 d peynir 2 zeytin
14.00
Kahve 2 hurma
18.00
3 sivas köfte (kıyma ve tuzdan yapılıyo sadece)
Köz patlıcan salatası(1 tk zeytinyağı var içinde)
19.00
2 çağla
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş
merve iyi bak kendine bi de hastalık gelmesin tam konsantre olmuşken :)
su hariç güzel olmuş tatlım
Senin bu sivas köftesi kuru olmuyomu yada ayrılmıyomu
Gittim gelemedim beyimle avmye gittik ütüm bozuktu sigorta yi attırıp duruyordu yeni ütü aldık plipsh buhar Kazanlı inşallah iyidir
Sonra geldim yemek telaşı birde benim bekar kaynım var o gelir sık sık kv benim yanımda olduğu için yemrgiydi cayiydi bu saat oldu
Biraz peynir
3 zeytin
2ceviz
Arada kahve soda
Yogurt
Domates salatalık
3lt ödem atıcı şu
Bir bardak yeşil çay
45dk leslie
kızlar 1 saattır yegenimle dolandımevin içinde volta attım
2 haslanmıs yumurta
öğlen-15.30
tavuklu havuc salatası
yagsız
Akşam-20.20
1 kase tarhana corbası
1 kase yogurt
ful kucakta volta
Ne kadar evlisin kuzu , şayet istiyorsanız bence tedavi için çok bekleme seni fit yapalım hamilelikte koruruzda Allah'ın izniyle
leslie seviyorum sıcakta ter bile attiriyor
spora baslayamadin bir türlü
Kız vicdan çorbası bu aynısını yaptim
Gayet güzel yoğurt yada süt tavsiye ederim
edibecigim yoğurt diyetin olmazsa olmazlarından bence kesinlikle ye aksamlari
Şeydam maşallah sana ay her yerde soyleme nazara gelicenokadar alışmışım ki çevremde çocuk bakımından bıkan yok sosyalligim kalmadı diye yakinan sıkıya gelemiyen ,sen ama nekadar güçlüsün kırk binkere maşallah sana
Afiyet olsun canım
hasta olma sakıniyi geceler canım
afiyet olsun canım yürüyüş de yapılmış gayet güzel
Rabbim bozmasın canım kızım olsa ne yaparım bilmem oğluma bakıp bakıp ben bunu nasıl evlendircem diyorum guluyorlar bana :)
Menüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt 2dilim peynir 4 yeşil zeytin limonlu roka salatalık domates 1 yumurta
Spor 40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre anca oldu
güzel olmuşMenüm
11.00
1haşlanmış yumurta
1 d ekmek
Domates salatalık biber
1 d peynir 2 zeytin
14.00
Kahve 2 hurma
18.00
3 sivas köfte (kıyma ve tuzdan yapılıyo sadece)
Köz patlıcan salatası(1 tk zeytinyağı var içinde)
19.00
2 çağla
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş
Hiç sorma abla ya valla kötü oldu şimdilik iyi gibiyimde inşallah daha kotu olmammerve iyi bak kendine bi de hastalık gelmesin tam konsantre olmuşken :)
su hariç güzel olmuş tatlım
Senin bu sivas köftesi kuru olmuyomu yada ayrılmıyomu
Afiyet olsun fıstık utun hayırlı olsun Philips genelde beğeniliyorGittim gelemedim beyimle avmye gittik ütüm bozuktu sigorta yi attırıp duruyordu yeni ütü aldık plipsh buhar Kazanlı inşallah iyidir
Biraz peynir
3 zeytin
2ceviz
Arada kahve soda
Yogurt
Domates salatalık
3lt ödem atıcı şu
Bir bardak yeşil çay
45dk leslie
sağol canımHayırlısı Allahtan canm sıkma canını
Spor yok mu rakibem bak bn yaptm
Geçmiş olsnn
Yok abla çok yoğuruyolar dağılmıyo kuru da olmuyo.bn bulgursuz maydonozsuz baharatsız köfte sevmem ama diyet için çok uygun alıştım tok tutuyo hem
Afiyet olsun canım çocuklar hep öyle vallakızlar 1 saattır yegenimle dolandımevin içinde volta attım
2 haslanmıs yumurta
öğlen-15.30
tavuklu havuc salatası
yagsız
Akşam-20.20
1 kase tarhana corbası
1 kase yogurt
ful kucakta volta
Vicdan çorbasından bulgur falan da var sanki nete yağ yakıcı corba yazdım bu çıktı birde lahanalı vardı lahana sisiruyor beni sorma dilek bir başlayamadm spora en büyük eksiğimNe kadar evlisin kuzu , şayet istiyorsanız bence tedavi için çok bekleme seni fit yapalım hamilelikte koruruzda Allah'ın izniyle
leslie seviyorum sıcakta ter bile attiriyor
spora baslayamadin bir türlü
Kız vicdan çorbası bu aynısını yaptim
Gayet güzel yoğurt yada süt tavsiye ederim
edibecigim yoğurt diyetin olmazsa olmazlarından bence kesinlikle ye aksamlari
Şeydam maşallah sana ay her yerde soyleme nazara gelicenokadar alışmışım ki çevremde çocuk bakımından bıkan yok sosyalligim kalmadı diye yakinan sıkıya gelemiyen ,sen ama nekadar güçlüsün kırk binkere maşallah sana
Afiyet olsun canım
hasta olma sakıniyi geceler canım
afiyet olsun canım yürüyüş de yapılmış gayet güzel
Öyle valla canım mesaiye kalmazsa halimiz hal değil yani daha 2 taksit bitti kaldı 58 taksitRabbim bozmasın canım kızım olsa ne yaparım bilmem oğluma bakıp bakıp ben bunu nasıl evlendircem diyorum guluyorlar bana :)
Kız cimcime özletme kendini bu kadar gelmeye çalış buralaraNorth River Adaşımm çok ihmal ettim buraları ama sanma ki diyeti bıraktım :)
Bu aralar misafir falan bide ben eski komşumuzun ziyarete gittim odamı temizle topla derken anca bu saatte gelebildim mm
Çoooook özledim sizi güzellikler
Suyu cogalt canım lokmacik olmasaymis daha iyiymiş nasıl durdurdun kendini 1 lokmayla maşallahMenüm
Sabah
Spor 40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre anca oldu
ay dilek benim en az 2 posta daha var dün 20 parça utuledim kız uyanana kadarÜtüyle aşk yaşadım herşeyi utuledim:)
Şimdi yatıcam yarına spor var haydin iyi geceler
geçmiş olsun canım zencefil iç limonla gelemesin gripGünaydın kızlar sabaha grip olarak kalktım kahvaltı edildi birazdan pazara gidicem lakin bütün vücut ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?