Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

acemihayat28 tuba ben akşam saatini gözden kaçırmışım
Şu 2 gün birazdaha erkene al cnm
ablam 5 saat arayla olcaktı o yuzden o saatte yedim
sabah erken yedim ama saat hesabında bu zamana denk geldi daha da erken kalkablrmıyım bılmıyorumki ama çalışırım

Alya ve Beren ile baş başa bi gün geçiriyoruz kızlar allahım ben bu kızlara aşığım ya
Rabbim bozmasın canım kızım olsa ne yaparım bilmem oğluma bakıp bakıp ben bunu nasıl evlendircem diyorum guluyorlar bana :)
Yok kız ne deli cesareti
Sen o sporunla beni katlar 5 köşe yaparsın

Allah muhabbetinizi hiç bozmasın bebeğim
Abla pertim çıktı bugün iki gün spor yok bana 11000adim attım akşamda
Allah bereket versin 40 dk yürüyüş yapılmıştır :))çıkmadan t.kahvesi içildi şimdide sodalı y.çay
Yansın yaglar canlansin metabolizma
oyy maşallah size canım

Süpersin abla
bizim babamız full mesai bu aralar yüzünü zor görüyoruz
Ne yapsın borca girdi adam
@Poni Bon bizim olmuyor canım hayırlısı artık bir kaç sene sonra ntedavi inşallah
Rabbim gönlüne göre versin canım kiloda büyük engel en kısa sürede gidecek bu kilolar bebek gelecek yerine
(09:30)
2 haşlanmış yumurta ( pulbibeberli)
(14:00)
1 minik kase yoğurt
Ton balıklı salata
(17:00)
1 kase yağ yakıcı corba
1 minik kase yoğurt

Su: 3lt olmak üzere
Tanıdık menü :)
Canım okur hatta Zuhal ablamın belgeseli izler MSG dil üzerindeki tat alma tomurcuklarını uyarıp doruktay bı lezzet algılatıyor abur cubur dan sonra yemek yeyince tersine tat alma koreliyor bu defa çocuklara yemek lezzetsiz gelip yemiyorlar
Ay Edibe çok beğendim kız ben bugunenunu
Süper bende etciyim ya elinden gelse eti ete sarıp yerim :)
Güle güle kullan canım su kaynı bı evlendiredik
Kalabalıkta kucağa mı alıştı yavrucuk
daha önce tüp derdimiz mı canım ilaçlarda kilo aldırıyor seni biraz fazla fit yapalım ilaçlara pay kalsın

Kızlar geldim çok yorgunum gündüz 40dk eliptik yapmıştım akşamda yürüyüşe çıktık goksuya eşim kuzeyle oynarken yürüdüm bende 11000adim atmışım kusuratini saymiyorum bile yukummm gelirrrr

Önümüzdeki 2 günlük sporu bugünden yapmışın sen kızzz maşallah :))
Iyice dinlen artık

aynen biraz kucaga alıştı sanırım babaanne ve bizim tarafımızda :)
yok canım hiçbi tedaviye başlamadık daha konu sırf zayıflama değil ama o da etken tabi bakalım aman rahatada alıştım sanırım :)
ilk zamanlar zordu ama şimdi aklıma bile gelmiyor desem yeridir
daha muhim meseleler var çunkü
Mefkurem ablacım ayarlarım inşallah
kızlar bende yatıyorum ablamın davası var çocuk gene bizde :)
öglen uyudugunda 30 dk leslıe yapcam inşallah akşam olmuyor :)

North River Adaşımm çok ihmal ettim buraları ama sanma ki diyeti bıraktım :)

Bu aralar misafir falan bide ben eski komşumuzun ziyarete gittim odamı temizle topla derken anca bu saatte gelebildim mm
Çoooook özledim sizi güzellikler

Menüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt 2dilim peynir 4 yeşil zeytin limonlu roka salatalık domates 1 yumurta
Ara 2 bardak şekersiz çay 1 lokmacik ev keki 1 tane kuru incir 2 ceviz 1 kayısı

Aksam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 1 çay bardağı proteinli süt

Spor 40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre anca oldu

Bugün çok dengesiz oldu farkındayım yarın dengelicem

Geçen bı kızla tanışmış bunun gibi oltacilik hastası İstanbul'dan çıktı geldi
Huyu suyu aynı ben diyor ..
Aha dedim oldu bu iş ama oda olmadı
Sebeb kız fazla rahatmiş ben diyor nasıl elini tutucam diye dusurken o benim evde kalmayı teklif etti bende güle güle dedim dedi
Erkek adam işte evleneceği kızı daha mutasıp istiyor lar bence, nekadar deli dolu olsalarda

Ütüyle aşk yaşadım herşeyi utuledim:)
Şimdi yatıcam yarına spor var haydin iyi geceler

Önümüzdeki 2 günlük sporu bugünden yapmışın sen kızzz maşallah :))
Iyice dinlen artık
Dinlenmem lazım abla gece boyunca kuzey uyumadı salla salla ayaklar pert bu sallama iside sonradan çıktı ya

Olsun kötü şeyler yok bı lokma kek mı olur insan yediğine değmez iki dilim yeseydin kız surda cumaya çok var daha
Rakibem daha sık uğra ilk sayfada kabul ettin minimum 5msji bari doldur kız yoksa sopalarlar ben bile kurtaramam

Kızlar günaydınnnn dün aslında evden yeni eşofman aliyim diye çıktım biz çok pikniğe gidiyoruz illaki almam gerekiyor yoksa şu ara kıyafet almıyorum tabi eşim tutturdu başka kıyafetlerde al yok dedim az kaldı 5kg sonra girerim evdekilere
Neyse beğenmedim şalvar gibi kapriler var modaysa demek hiç tarzım değil neden daha kilolu goruneyim
AA ATM surdanda gelmişken kartı yaptırayım dedim niye kaşınıyorsun ki daha ödeme tarihi bile gelmedi olacak yahoppp kartı yuttu banka kayıp çalıntı kartta bile 5dk müşteri temsilcisi bekledim valla dedim ne kadar hizlisiniz maşallah
Neyse ben zaten üç aydır kart kullanmıyorum nakit direk sinirimi bilmiyorum çünkü olan eşime oldu gitti kart yenisi gelene kadar alışveriş yok iyi oldu onada kendi adına kartı yok adamın ya tüm kartlar benim adıma maaş hesabından banka gonderiyor diyorum benimkileri kapatalım seninki açık olsun uğraşamam ben sen uğraşırdı böyle şeylerle böyle iyi diyor ev benim üstüme araba benim üstüme kaskosu sigortası vergisi hep ben takip ederim hayır maç iki yılda birde araba değiştiriyor saksı gibide notere ben gidiyorum bak konuyu nereden nereye bağladım uykusuzluk kafa yaptı
Ne diyecektim parkta çok yorulmuş baya da yürüdü bide hayal gücü işte goksuya turlayan tren var Ankara'dakiler bilir ona binmek istedi inince midesi bulanmış gecede kalkıp kalkıp oynadığı oyunlari treni anlattı saat 5de tamamen kalktık tren ayağını acitmis bant yapistirdik (su ara moda durduk yere bı yeri açıyor mantt yap anne mant diyor )
Gecede de uyanık olunca kalkınca 1dlm uno chiali ekmek üstüne 1tk labne şurup yedim kahve içiyorum
Ne anlattım ama okumadan geçebilirsiniz bir delinin anıları gibi oldu

Fitt_anne dileğim yaş Kemal'e erdi ee dünya yüzü görmemiş bulmakta zor yani o yasa kadar illa ki bı hayat tecrübesi olur insanda babaannem derdi ki tay oynamadan at olmaz Ayça yi da kaçırdık kız bak yeni geldi aklıma

Tabiki iyi değil cnm
Evdeki hurmalar bitsin diye 1 gün hurma diyeti yapıcam :))

tabiki güzelllll :))
Öğlen etleri sademi yedin
Ben etin yanında salatasız yiyemem

Üşendim valla öyle yedim kızlardan salataya Malataya vakit bulamadım direk yedim

Güzel canım su az bi tek

merve iyi bak kendine bi de hastalık gelmesin tam konsantre olmuşken :)

su hariç güzel olmuş tatlım
Senin bu sivas köftesi kuru olmuyomu yada ayrılmıyomu

Olmaz olmaz bende köfteyi hep kıyma ve baharatla yaparım sadece

Sade güzel olmuş canım ben beğendim

Güzel canım tavuklu havuç salatası nasıl bişey

Teşekkür ederim canım ama ben ona pek inanmıyorum benim kızlarım dualarla bu haldeler şükürler olsun dua eden herkesin Allah gönlüne göre versin varsın sosyalliğim kalmasın onlar mutlu olsun da

Bende Eti çok severim

yarın daha dengeli olur Emin'im

güzel olmuş

merve iyi bak kendine bi de hastalık gelmesin tam konsantre olmuşken :)

su hariç güzel olmuş tatlım
Senin bu sivas köftesi kuru olmuyomu yada ayrılmıyomu
Hiç sorma abla ya valla kötü oldu şimdilik iyi gibiyimde inşallah daha kotu olmam
Afiyet olsun fıstık utun hayırlı olsun Philips genelde beğeniliyor
sağol canım

Afiyet olsun canım çocuklar hep öyle valla
Vicdan çorbasından bulgur falan da var sanki nete yağ yakıcı corba yazdım bu çıktı birde lahanalı vardı lahana sisiruyor beni sorma dilek bir başlayamadm spora en büyük eksiğim
Öyle valla canım mesaiye kalmazsa halimiz hal değil yani daha 2 taksit bitti kaldı 58 taksit
Kız cimcime özletme kendini bu kadar gelmeye çalış buralara
Suyu cogalt canım lokmacik olmasaymis daha iyiymiş nasıl durdurdun kendini 1 lokmayla maşallah
ay dilek benim en az 2 posta daha var dün 20 parça utuledim kız uyanana kadar

Günaydınnnnn güzellikler

Yine yağmurlu kapalı soğuk bi Almanya sabahı
Kalkınca içim açıldı

Hadi bakalım fıstıklar son 2 gün bşrazdaha dikkat
Karbonlar pek olmasın menülerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…