- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.241
Yinede arada ceee de bebeğimNorth River Adaşımm çok ihmal ettim buraları ama sanma ki diyeti bıraktım :)
Bu aralar misafir falan bide ben eski komşumuzun ziyarete gittim odamı temizle topla derken anca bu saatte gelebildim mm
Çoooook özledim sizi güzellikler
Kötü sayılmaz cnm sadece akşam ekmeğin yerine bol salata daha iyi olurmuş. Çorbanda karbonlu çünküMenüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt 2dilim peynir 4 yeşil zeytin limonlu roka salatalık domates 1 yumurta
Ara 2 bardak şekersiz çay 1 lokmacik ev keki 1 tane kuru incir 2 ceviz 1 kayısı
Aksam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 çay bardağı proteinli süt
Spor 40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre anca oldu
Bugün çok dengesiz oldu farkındayım yarın dengelicem
heralde ayrı evi vsr kaynınınGeçen bı kızla tanışmış bunun gibi oltacilik hastası İstanbul'dan çıktı geldi
Huyu suyu aynı ben diyor ..
Aha dedim oldu bu iş ama oda olmadı
Sebeb kız fazla rahatmiş ben diyor nasıl elini tutucam diye dusurken o benim evde kalmayı teklif etti bende güle güle dedim dedi
Erkek adam işte evleneceği kızı daha mutasıp istiyor lar bence, nekadar deli dolu olsalarda
Belli bi yaşa gelince zor beğeniyolar herşeyi takıyolar
Biz gözü kapalı evlendiydik :))
1 kere evet dedik sonra haç hayır dediysekte eveti götüremedi
ohhh mis gibi işin büyüğünü bitirmişinÜtüyle aşk yaşadım herşeyi utuledim:)
Şimdi yatıcam yarına spor var haydin iyi geceler
Ayy bu çocukları siz alıştırıyosunuz sallamaya çocuğun suçu yokkiinlenmem lazım abla gece boyunca kuzey uyumadı salla salla ayaklar pert bu sallama iside sonradan çıktı
Hepsini okudummm :)))Kızlar günaydınnnn dün aslında evden yeni eşofman aliyim diye çıktım biz çok pikniğe gidiyoruz illaki almam gerekiyor yoksa şu ara kıyafet almıyorum tabi eşim tutturdu başka kıyafetlerde al yok dedim az kaldı 5kg sonra girerim evdekilere
Neyse beğenmedim şalvar gibi kapriler var modaysa demek hiç tarzım değilneden daha kilolu goruneyim
AA ATM surdanda gelmişken kartı yaptırayım dedim niye kaşınıyorsun ki daha ödeme tarihi bile gelmedi olacak yahoppp kartı yuttu bankakayıp çalıntı kartta bile 5dk müşteri temsilcisi bekledim valla dedim ne kadar hizlisiniz maşallah
Neyse ben zaten üç aydır kart kullanmıyorum nakit direk sinirimi bilmiyorum çünkü olan eşime oldu gitti kart yenisi gelene kadar alışveriş yokiyi oldu onada kendi adına kartı yok adamın ya tüm kartlar benim adıma maaş hesabından banka gonderiyor diyorum benimkileri kapatalım seninki açık olsun uğraşamam ben sen uğraşırdı böyle şeylerle böyle iyi diyor ev benim üstüme araba benim üstüme kaskosu sigortası vergisi hep ben takip ederim hayır maç iki yılda birde araba değiştiriyor saksı gibide notere ben gidiyorum bak konuyu nereden nereye bağladım uykusuzluk kafa yaptı
Ne diyecektim parkta çok yorulmuş baya da yürüdü bide hayal gücü işte goksuya turlayan tren var Ankara'dakiler bilir ona binmek istedi inince midesi bulanmış gecede kalkıp kalkıp oynadığı oyunlari treni anlattı saat 5de tamamen kalktık tren ayağını acitmis bant yapistirdik (su ara moda durduk yere bı yeri açıyor mantt yap anne mant diyor )
Gecede de uyanık olunca kalkınca 1dlm uno chiali ekmek üstüne 1tk labne şurup yedim kahve içiyorum
Ne anlattım ama okumadan geçebilirsiniz bir delinin anıları gibi oldu
Senin adamda bi alemmiş hatta antika bile sayılır
Bi taylorot içseydin cnm hemen toparlarGünaydın kızlar sabaha grip olarak kalktım kahvaltı edildi birazdan pazara gidicem lakin bütün vücut ağrıyor
yine fazla değilmiş canısı biz senelerdir kredi ödüyoz dahada baya Bi ödicezÖyle valla canım mesaiye kalmazsa halimiz hal değil yani daha 2 taksit bitti kaldı 58 taksit
tatlım kasabı en sona bırakBen bu gayret hazırlanıp pazara gideyim , kasaba falan ugrayayim,market eksikleri de var bı çırpıda halledip geleyim bu hafta sonu kesinlikle kızı babasına bırakıp arabayı kullanmayı denicem
Sıcakta etler hemen bakteri topluyor özellikle tavuk