- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.841
hiç bir kuvvet beni bu dukandan vazgeçiremezohh mis gibi et yemeklerii mis gibi yoğurtlu çorbalar cacıklarr. peynirleerr.light dondurmaa.yaa:78::78:...ayy kızlar öle diyom ama aklımda sebze yemeklerinde.neyse haftaya etin yanında sebzede yiyebilecem. ama yine de et fazla olması egrekiyormuş olsun azda olsa yeter.
sen bilirisn canım ama bence yeterli.zaten sucuk et az yağ fazla olmuştur olur o kadarcık diyelim ve bence seyre geç. sen biirsin yinede ama bıkmanı da istemem tabi.sonra 1+1 mi yapacaksın.
Yaaa varya ben et tavuk bayılırım zaten aksam yemeklerınde hıc zorlanmıyorum 3 ay daha bole devam edebılırım cesıtlendırıyoruzda sorun yok benım tek problemım sahur oluyor.artık onada sıkcaz dısımızı...
War yaa sana su kadarını soleyeyım sebze agzıma koymam zar zor yerım sevdıgım sebze turu o kadar az kı dun annem taze fasulye yapmıs nasıl koktu burnuma mıs gıbı .Kendıme hayret ettım valla
ayy kızlar bugün muhabbet güzel ama ben çıkayım. yemek yapacamm. mürşide ben köfteden vazgeçtim bugün yapmaycam. somon vardı biraz somon yapacam kuşbaşı doğraycam tavada soğan limon vs..yanına da yoğurtla bişeler uyduracaz artık.
hiç deme yaa. ben bide eşime ayrı bana ayrı yemek yapıyorum. o benim yemekelrime ben onun yemmeklerine hayran hayran bakıyoz..insan elinde olmayana hevesleniyo hep. ama tam tersi olsa bu kadar dayanamazdım sanırım çünkü et tok tutuyo hele süt helle süt. sahurda süt içtiğim gün rahatım dün unutmuşum
bu arada fatma ne kadar güzelsin maşallah ya yorum yazmadan eddemedim.ayy hadi çıktım ben byee.birsürü işim var yemek ütüü off yaa oruçkende hiç çekilmiyo ütü.
aslında benim doktora gitmem lazım.açken bi sıkıntım yok ama ağzıma ilk lokmayı attığım andan ititbaren elim ayağım titriyor.sürekli tatlı yeme isteği....galiba ilaçsız başedemeyeceğim.
slm kızlar ben hem havaların çok sıcak olması sebebiyle (gereğinden fazla terlediğim için vücudum bayağı susuz kalıyor ve fenalaşıyorum) hemde ülserim olması sebebiyle oruç tutmuyorum:78: ve sonuca gelecek olursak hala kilom 66.1 ,kilo vermem durdu malesef bu hafta,dün akşamda ailemin isteğiyle yemeğe gittik ee haliyle ben 6-7 gibi yemek faslını bitirdiğim için hiçbirşey yemedim sadece soda içtim annemler götürdüde götürdü yemekleri (köfteler,künefeler,pideler,ciğerler) ama kendimi nasıl tuttum hala anlayabilmiş değilim eve gelince kendimle gurur duydum ama habire annemle babamında ısrarla bari 1 lokma al herbirinden demesi birde garsonun sürekli masaya bakıp bakıp bana takılıyo olması iyice sinirlendirdi beni ,hanımefendi siz neden yemiyorsunuz,neden rejim yapıyorsunuz,ben de 12 kilo vermiştim bir zamanlar (az kalsın amca bu senin 12 kilo vermiş halinse eski halini görmek bile istemem diyesim geldi valla) ,sabah kalkar kalkmaz soğan suyu için gibi şeyler zırvaladı tepemde ,salak ya sanane ister yerim ister yemem değil mi kızlar ,bugünde iftara akrabalara gidicez ve yemesem şimdi ayıp olur umarım kendimi kaybedipte saldırmam yemeklere çünkü bildiğim kadarıyla en sevdiğim yemekleri yapcak:18:
kızlarrrrrrrrrrrrrr hasret bitti ben geldimmmmm
:26:
yedim içtim şiştim geldimmmmm
yerim seniii sosissss
geldim yavrummm önceki gün geldik bugün işe başladımm
hahahaaa kaptan sen beni izinli yaz bu hafta kilo aldfım çünküüüü :26:
Edda geldı yaa susmayız artık hep beraber muhabbetler paylasımlar ohhh valla :) Bugun mute hıc gelmedı ama yaa ıyıdır ınss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?