Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen bilirisn canım ama bence yeterli.zaten sucuk et az yağ fazla olmuştur olur o kadarcık diyelim ve bence seyre geç. sen biirsin yinede ama bıkmanı da istemem tabi.sonra 1+1 mi yapacaksın.

Yaaa varya ben et tavuk bayılırım zaten aksam yemeklerınde hıc zorlanmıyorum 3 ay daha bole devam edebılırım cesıtlendırıyoruzda sorun yok benım tek problemım sahur oluyor.artık onada sıkcaz dısımızı...

War yaa sana su kadarını soleyeyım sebze agzıma koymam zar zor yerım sevdıgım sebze turu o kadar az kı dun annem taze fasulye yapmıs nasıl koktu burnuma mıs gıbı .Kendıme hayret ettım valla

ayy kızlar bugün muhabbet güzel ama ben çıkayım. yemek yapacamm. mürşide ben köfteden vazgeçtim bugün yapmaycam. somon vardı biraz somon yapacam kuşbaşı doğraycam tavada soğan limon vs..yanına da yoğurtla bişeler uyduracaz artık.

hiç deme yaa. ben bide eşime ayrı bana ayrı yemek yapıyorum. o benim yemekelrime ben onun yemmeklerine hayran hayran bakıyoz..insan elinde olmayana hevesleniyo hep. ama tam tersi olsa bu kadar dayanamazdım sanırım çünkü et tok tutuyo hele süt helle süt. sahurda süt içtiğim gün rahatım dün unutmuşum

Olur cnm dene bakalım ben balık sevmem ondan hıc denız urunlerını denemıyorum...Sen bugun dene yarın bana hbr et lezzetı yerındeyse bende denerım :)

bu arada fatma ne kadar güzelsin maşallah ya yorum yazmadan eddemedim.ayy hadi çıktım ben byee.birsürü işim var yemek ütüü off yaa oruçkende hiç çekilmiyo ütü.

Aaaa ben sut sevmıyorum ama yarım yağlı az kahve yada kako koyup ıcsem zararı olurmu sence?

bu arada fatma ne kadar güzelsin maşallah ya yorum yazmadan eddemedim.ayy hadi çıktım ben byee.birsürü işim var yemek ütüü off yaa oruçkende hiç çekilmiyo ütü.

Sen nerden gordun fatmayı facemı aldınız bırbırınızın bende ısterım banane.Banada ozelden adını soyadını gondersene fatma :)

Zayıflıyorumdan msj var :) Tatıldeymıs :)

pşttt nası gidiyo zayıflama işi? benim burda tartı yok tartılamıyorm ama bayaa bişiler yiyorm, aslnda normal yiyorumda, sonuçta diyet değil. umarım kilo almadan dönerim internetide zor buldum burda. ıssız ada gibi

aslında benim doktora gitmem lazım.açken bi sıkıntım yok ama ağzıma ilk lokmayı attığım andan ititbaren elim ayağım titriyor.sürekli tatlı yeme isteği....galiba ilaçsız başedemeyeceğim.

Abla iftarını açtıktan sonra 10 dk. falan bekle. Denedinmi hiç?

Ay ne gerizekalı bu millet? Bende sinir oluyorum böyle tiplere

kızlarrrrrrrrrrrrrr hasret bitti ben geldimmmmm

:26:

yedim içtim şiştim geldimmmmm

yerim seniii sosissss
geldim yavrummm önceki gün geldik bugün işe başladımm

hahahaaa kaptan sen beni izinli yaz bu hafta kilo aldfım çünküüüü :26:

hoşgeldin... :)) tamam bu haftada izinli yazarız seni :))

Edda geldı yaa susmayız artık hep beraber muhabbetler paylasımlar ohhh valla :) Bugun mute hıc gelmedı ama yaa ıyıdır ınss :)

Annemlere iftara davetliydik o yüzden yoktum ortalıkta malesef.. ama keşke olsaymısım ne güzel sohbet etmişsiniz

Triptofan kız özelden banada at faceni ekleyeyim seni.. İstersen tabi.. :26:
Fatma_issever ile ilgili yorumna gelince, bende cok begendim maşallah çok güzelsin fatma.. Tü tü tü :))
Edda da geldi artık dır dır, cır cır, kaçamak menülerini okuruz

Menümü yazayım kızlar... Akşam annemlerdeydik... Tabi urfalı oldugumuz için menüde de çiğköfte vardı ipin ucu kaçtı biraz.. ama panik yok, 2 gün 1000 kalorilik yerim olur biter... :))

Menüm:

Sahur:

1.5 dilim kepekli ekmek
1 sahanda yumurta
2 şekerli 1 çay
1 domates + 1 salatalık
5 zeytin

İftar:

1 kase mercimek çorbası
10 sıkım çiğköfte ( kendime oha çüş falan demek istiyorum yani )
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
200 gr. karpuz
1/2 yufka ekmek
2 dilim baklava...

Toplam: 1658 kalori

Aslında baklava yemeseydim ve 5 6 sıkım çiğköfte yeseydim iyiydi ama yapacak bişi yok. 2 3 gün 1000 kalorilik beslenicez artık :))

45 dk. yürüdüm. 4 lt. de su içtim. Bugünüm böyle geçti. :))

Son düzenleme:
Menümü yazayım kızlar... Akşam annemlerdeydik... Tabi urfalı oldugumuz için menüde de çiğköfte vardı ipin ucu kaçtı biraz.. ama panik yok, 2 gün 1000 kalorilik yerim olur biter... :))

Menüm:

Sahur:

1.5 dilim kepekli ekmek
1 sahanda yumurta
2 şekerli 1 çay
1 domates + 1 salatalık
5 zeytin

İftar:

1 kase mercimek çorbası
10 sıkım çiğköfte ( kendime oha çüş falan demek istiyorum yani )
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
200 gr. karpuz
1/2 yufka ekmek
2 dilim baklava...

Toplam: 1658 kalori

Aslında baklava yemeseydim ve 5 6 sıkım çiğköfte yeseydim iyiydi ama yapacak bişi yok. 2 3 gün 100 kalorilik beslenicez artık :))

45 dk. yürüdüm. 4 lt. de su içtim. Bugünüm böyle geçti. :))

Ha ha ha ha ha 10 sıkım cıg kofte yemıs Ne olacak mute 10 sıkım cıg kofte cokmu ben olacam onun basında bıde ozel sahıbı yapıcak urfalı bırı offf oofff offf dıyorum yanı.

Ben cok sevıyorum cıg kofteyı bı polıs abımız var bılıyomus cıg kofte yapmayı :) Tabı bunu duyan ben basının etını yemek durumuyla cıg kofte yaptırdım ona :) Gittim alısverısı yaptım ofıste yaptık yedık superdı :) Ogun kac tane yedıgımı sayamadım ama cok cok fazlaydı şöyle ki 2 gun elımde maden suyuyla dolaştım hazmedemedım o bulgurları :) Ama o zevk hıc bıseye degısılmez :)

Gunaydın kızlar :)

Dun Yedıklerım ....

Sahur ;

1 yumurtadan Lıght kaşarlı omlet
1 lıtre su

İftar ;

Dukan yayla çorbası
Dukan usulu iskender
1 lıtre su

Bide şeyy 2 tane lokma ( Ama ufak cery domatesler kadardı mınıcıkelrdı ve çok lezetlılerdı )

Offf ben anlamadım bu ısı yaa neden sahip çıkamıyorum şu irademe ???

Neyse basladıgımda 80 dım dun sahurdan once tartıldım 78.8 cıktım 3 gunde 1.2 normale göre az verdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…