- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.421
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
sabah 09:00
yumurtalı ekmek 1 dılım tam bugday ekmegının ıcını cıkarıp yaptım 1 cay kasıgı tereyeg ıle tavayı yagladım
1 bardak acık cay 1 dilim peynir 3 zeytin domates salatalık roka
ara kuru kayısı +ceviz üstünede kakao serptim
öğle 13:30 tavuk sote ve 1 kase yoğurt
akşam 19:00 1 kase mercimek corbası 5 kasık yogurtlu kabak
ara duble türk kahvesı sade
su 2 litre
spor 5 mile leslie
bugün dünü dengelemeye calıstım :)
aksine abla yaparım onlar humaya bakar ben dışarda yürürüm evin orda parkur var spor aletleri varOnlar varken spor yapamazsın heralde
Oooo süpermiş tatlım bu fırsatı iyi değerlendiraksine abla yaparım onlar humaya bakar ben dışarda yürürüm evin orda parkur var spor aletleri var
Aynen öyle abla hele bitanesi ben salata yerken boğazına dizildi yedikleri resmen, kendisininde kilo problemi var benim zayıf halimle ki onlara göre zqyifHey Allahım bu bizim milletin karşıdakine yedirme çabası tez araştırması olması lazım :))
Bence kendileride rahat yemek için israr ediyolar
Dışarda yürümek ayrı bir keyif gerçektenAfiyet olsun canım güzel olmuş
aksine abla yaparım onlar humaya bakar ben dışarda yürürüm evin orda parkur var spor aletleri var
Hadi gözün aydın diyetini baltalamaz annen inşallah benimki öyle birazda:)İyi geceler canım bu gece banada mide üstü yatmak düşecekte annemleri bekliyorum gelmeleri 1 i bulacak
afiyet olsun canım bende kızı uyutma çabasındayim
Azıcık açlık iyide fazlası olmuyor bende midemi rahatsız ediyorHaha aç mutluyum valla ben
Aynen ablacimOooo süpermiş tatlım bu fırsatı iyi değerlendir
Dışarda yürümek ayrı bir keyif gerçekten
yok canım annem aksine daha destek oluyor yıllarca kilolu dolaştım zaten aksine yediğimde uyarırlarHadi gözün aydın diyetini baltalamaz annen inşallah benimki öyle birazda:)
sende evlenince önceliklerin degişicek önce eşin çocukların gelicek ondan sonra kim takar abiyi yengeyi:)abıme asırı düşkünüm oda bana öyledir evlenmeden önce beraber gezerdık tozrdık balıga gıderdık sımdı bunları yapamıyoruz yengemle yapıyoyanı mutlu olsun tabıkı ama özlüyorum onu her zaman görsemde eskısı gbı olmuyomus
ben ortanca kardeşime ayrı düşkündüm sesiz sakın diye herkese karşı korurdum bekarliktan beri ama yaşadığımız bir olayla hayal kırıklığı yaşattı çok üzüldüm yiprandim şimdi diyorum herkes yuvasında mutlu olsun yeter kardeşinde bile olsa senin ona verdiğin değeri vermiyor yeri gelincebende sanırım erkek kardeşim evlendıgınde boyle hısse kapılırım çok düşkünüm ya o farklıdır benım için herseyden
şimdi sevgilsi var dıyorum valla kadıre düşkünüm kötü görümce oluurum dıyorum
şakasına tabiki
ama onu damatlıkla görmek bile duygulandırcaktır eminim :)
aman mutlu olsunda ne olursa olsun mutlulugu hakedıyor benm canım
en büyük kurtarıcım oluyor bu sıra peynir domates salatalık vallaBOWW abla naptın neyse haftaya yapma boyle atraksıyonlar ne gerek var
tıpkı ben sportıf tosbaga
abla valla geçmiş yapıp yatacagım sımdı gecede saati kuruyorum kuzeyin çiş nöbeti normalde bekliyordum ama bugun beklemem nolur ne olmaz
bşraz peyir biraz daha peynirpeynirci güzeli olmuşsun bugun
yok canım iki gündür atmlerle aram bozuk kartlarımı yutuyorlar
yok canım enim ablamda kilo verme surecınde o kullayor kilo yapmıyor , kız doktora gitmeden pkoyu nerden bildin
yok diloşum yatacagım şimdi
atm yutuyor dun balka bugun başka atm yuttu
Kesinlikle:)iyi geceler hanımlar aç bir bedeni en iyi yatak paklar
afiyet olsun canımKızlar iyi akşamlar kızlar uyudu kaçtım buraya :)
Menümü yazayım ben
Sabah
Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet mantarlı
Domates
Salatalık
2 zeytin
Öğlen
Zeytinyağlı karnıbahar 3 parça
6 kaşık tavuk sote
Akşam
1 dilim büyük et
Salata
Su 3 lt yi geçti 4 e yaklaştı
Benim anam tamamiyle yedirmeye programlanmış :)Aynen ablacim
yok canım annem aksine daha destek oluyor yıllarca kilolu dolaştım zaten aksine yediğimde uyarırlar
Bebişim Dilara koçagin tarifi kabak çorbası kaçamak yapıldığı artinin eksiye donuşmedigi zaman yapılıyor ben sevdim tadını tavsiye ederimafiyet olsun canım su vicdan corbası ne işe yarıyor ya kaçırdım kesın ben o bölmleri gene :)
tarıfınıde alabılırmıyım :)
Benim anam tamamiyle yedirmeye programlanmış :)
Helede çok kilon yoksao zaman hıc gelme demek nedir ya tek amac biseyler yemekmıymıs :S
gercekten ınsanlar saglıklı beslenene diyet yapana öcü görmüş gibi bakıyo
Benim bu yaşta beyin obezligiyle ugrasmamin bir sebebi annemdir kesinlikle pisikolejik sorun buay yok benimki öyle olsa herhalde 150 kilo falan olurdum
Bildiğim kadarıyla zayıfladıkça sağlıklı beslendikce rahatsızlık azalıyor ama doktora gidip tam net öğren canimBenim regl yine gecikti
Pcos var bende o yüzden arada böyle düzensizlik oluyo
pcosun tedavısı varmı kızlar bılıyor musunuz ılerde cocuk sahıbı olmaya engel degıl dımı(
Himm iyi fikirde yarın alışverişe çikicam ablam yaIyi geliyosa iç cnm
Ama akşamı en erken kapatığın gün olsun yarın
Acaba 1 öğünde 1-2tabak değilde
Ayran aşı gibi 2 saatte 1 kase içsen dahamı iyi olur
Şimdide aslında çocuklarimiza iştahsiz diyoruz sanırım bizde aynı hatayı yapıyoruz ama biseyler yedirmesem hiç yemiyor napimBenim bu yaşta beyin obezligiyle ugrasmamin bir sebebi annemdir kesinlikle pisikolejik sorun bu
Çocukken kardeşlerim yemez ben iştahlı ve bununla gurur duyan annem vardı bende iyi bişey zannettim herhalde yedimde yedim
Valla kuzum, kızıma hiç ısrar etmiyorum doydugu anda tabağı bitirsin diye bir mucadelem yok ben gibi olmasın doyma duygusunu kaybetmesin :)Şimdide aslında çocuklarimiza iştahsiz diyoruz sanırım bizde aynı hatayı yapıyoruz ama biseyler yedirmesem hiç yemiyor napimanne yüreği dilek yedikce mutlu oluyor doydumu açmı uyudu düşüncesinden uzak için rahat
Bu daha da zevkli olur :))Aynen öyle abla hele bitanesi ben salata yerken boğazına dizildi yedikleri resmen, kendisininde kilo problemi var benim zayıf halimle ki onlara göre zqyif
Diyet yapmsm moralini bozdu:)
yedirinde doğru şeyler yedirin :))Şimdide aslında çocuklarimiza iştahsiz diyoruz sanırım bizde aynı hatayı yapıyoruz ama biseyler yedirmesem hiç yemiyor napimanne yüreği dilek yedikce mutlu oluyor doydumu açmı uyudu düşüncesinden uzak için rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?