- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.461
Evet canim ogleden sonra 1/2 gibi gidicemTatlım bugün doktora gidicektin dimi sen yanlış mı hatırlıyrum
Günaydın canımGünaydın kızlar kahvaltimi yaptım evi temizliycem bugün yarın relaxim
Hadi bakalım ne çıjıcak ne dicek merak ediyorum yaz buraya daEvet canim ogleden sonra 1/2 gibi gidicem
Sonuclari göstermeye pazarteside diyetisyene
5 aylik daha canisi :) bakalim erken yatabilcemmi :)
Mervişim benim kiler bayilir sebzeye bamya seven çocuklarim var düşün yani:)benim ki ısrar etsemde yemiyor canım kuş kadar yiyor doyuyor zorlamiyorum ama içimde rahat olmuyor
Yedirmeye çalışıyorm ablada çocuklar faydalı bişey sevmiyor ki
geçen aradım burda bulamadım şimdi yazarken Bim'de olduğu aklıma geldi
Teşekkürler canım
Sabah sabah gözlerim portledi ilk okuduğumda sonra oh dedim olacak canım bu iş hepimiz bu safhalardan geçtik hala da geçiyoruz zorlu bir yol ama başarması imkansız değil yapanlardan ne eksiğimiz var
günaydın canım
Kıyamam annene neler düşünmüş daha evlenmeden:)Tanıdığım iki kişiden biri doktor tavsiye ettiği için bir yıl ilaç kullandı sonra bırakınca hamile kaldı. Diğeri ilaç kullanmadı ama yine de sorun yaşamadan hamile kaldı. Tavsiyem zayıfla ve evliliği ve evlendikten sonra çocuk sahibi olmayı erteleme. Yaş erkenken pcos mucos herşey aşılır Allah'ın izniyle. Bildiğim kadarıyla o kistler adet öncesi çıkıp adet dönemiyle birlikte kayboluyor, nadir durumlarda kaybolmayan, büyük, ameliyat gerektiren durumlar oluyor. Ciddi birşey var mı diye korkma git doktora, bir arkadaşım ameliyat oldu, kısa bir süre sonra hamile kaldı, o da abartılacak birşey değil. Allah dermansız dert vermesin. Zaten ciddi birşey değilse sadece zayıfla derler diye tahmin ediyorum.
Komik bir anı anlatayım. Annem çok fazla adet düzensizliği yaşarmış. Nişanlıyken babama mektup yazmış. Benim çocuğum olmaz başkasıyla evlen diye. Babam bunu rahmetli babanneme anlatmış. O da bekar kız nereden bilecek çocuğu olup olmayacağını, boşuna telaş yapmayın demiş. Evlenir evlenmez peşpeşe üç çocukları olmuş istemeden. Annem üçüncüye hamile olduğunu öğrenince ağlamış biz bunu durduramayacağız ve galiba en az on çocuğumuz olacak diye:)
İyi gidiyorsun Tuba. Açlıktan uyuma problemi yaşamazsan bir günü daha başarılı bir şekilde kapatmış olacaksın. Hadi cuma -2 olsun inşallah. Yarın da hayırlı haberler bekliyoruz doktordan.
Haklısın Bahar düştüğüm yerden kalkıp devam etmekten başka çare yok. Zaten senin de çocuk için uyanık kaldığını okuyunca iyice utandım, ilahi işaret gibi. Hiç bir şeyin bahane olmayacağını anlamalıyım.
Tekrar hoşgeldin. Seni görmek ne güzel. Ben son yazıştığından beri cozuttum ama inşallah toparlarım diyeyim. Menün iyi bence ama mısır gevreği pek tavsiye edilmiyor hatırlatayım. Glisemik indeksi yüksekmiş, tekrar çabuk acıktırıyormuş. Belli sen sonrasında da dikkatli gitmişsin gerçi.
Sağol canım çok iyi geldi.
Çok ideal bir menü akşam da tavuk yediğini hayal edince tabi:)
Afiyet olsun. Komşu buluşması ve böyle bir menü, tek kelimeyle harika
Kıskançlık iyi bir şey değil insanı içten yiyip bitiriyor. Olumlu yönlerini görmeye çalış bence, bu duygudan kurtulmaya çalış hatta bunun için dua et. Akraba ilişkileri özellikle yakın akraba çok zor. Gerçekten büyük fedakarlık istiyor.
Afiyet olsun canım, yine çok başarılı.
Gözün aydın Merveciğim, inşallah ailenle güzel zaman geçirirsiniz.
5 mil mi!!! Menü de süper, tebrik ederim. Tek iradesiz ben miyim yaa
Çok güldüm Dilek. Malesef ben de çocuklarıma bunu yapıyorum galiba
Ben daha sallanırken dilek sporunu bile yapmış :))40 dk evde kardio yaptım
Ben beğendim tavsiye ederim şimdi duş sonra kahvalti alışverişe cikicaz bugün yingemle tatil hazırlığı umarım istediğimi cabuk bulurum çok dolanmayi sevmiyorum cunku
sağol canım bitti kuzeyi öğle uykusuna yatiracaktim benim içim geçmiş ay ben uyumam ki bu düz midede bulanıyor ikigundur beni stres bastıGünaydın canım kolay gelsin
Ooo süpersin bugün bana spor yok canım istiyor ama yarına artık hevesimi sondurururumGünaydın kızlar son kozlarimizi oynuyacagimiz gün geldi çattı hadi bakalım herkes göstersin kendini ben evde leslie yapiyim yada başka bir kardio türü bakicim
Hadi bakalım bizde merak ediyoruzEvet canim ogleden sonra 1/2 gibi gidicem
Sonuclari göstermeye pazarteside diyetisyene
Ay ne güzelMervişim benim kiler bayilir sebzeye bamya seven çocuklarim var düşün yani:)
Hahaa dilek eski günler geldi aklımaKıyamam annene neler düşünmüş daha evlenmeden:)
Zamanla öğrendik hayır demeyi sen benim olmuş zamanima denk geldik :)
Çoktur burda ama israr ettiler ayıp olmasın diye yedim demelerim:)
Hata yapılır yeterki pes etmek bırakma zamanla inan senle bile şaşıracaksın irade
sevgili perşembe madem geldin edebilme gel al götür yağları bizdenGünaydınnnn azimli hatunlar
Yine bi sevgili perşembeyle başbaşayız :))
Son mermimizide bugün fırlatıp yarına galip gelecez inş.
Sıfır karbonlu Bol prolu bi gün olsun
Edibe12 kız edibe mesajının başını okurken kalbime inecekti :))gecede uyumadım keşke sayfaya girseydim diye
Sen dünkü mesajları fav yap böyle durumlarda yeni yazılmış gibi oku eniyisi :))
Ama yemediğine çoook sevindim cnm
Az kendine güvensen inan gerisi gelecek
Bi yiyip Bi yemediğimizde çevremizdekilerde kararlı olduğumuzu düşünmeyip israr ediyolar
Mesela bana geçen sefer, bisüre sonra yermisin demeyi bile bırakmışlardı bırak israr etmeyi
Nasıl olsa yemiceğini biliyoz diyolardı
Şu anda olgunlaşma dönemindesin
Hepimiz aynı yollardan geçtik
Sana olacak diyosak olacaktır :))hem senin yapabileceğine inanmasak niye bu kadar zamanımızı harcayıp dil dökelim :))
Az zarar falan değil bebeğim perşembe günü sıfır zararla atlatacaksın
Götürcek götürceksevgili perşembe madem geldin edebilme gel al götür yağları bizden
şarkımi soylemistikGötürcek götürcek
Geçen hafta tartılalara ne yaptıysanız bu haftada aynı şeyleri yapın :))
Ins. Cnm doktor safra kesen normale donmus dedi verdigi beslenme programini uygulayacağım birde dogumda plasenta parcasi kalmis galiba rahimde yasadigim sikintilar o yüzden mis. Vucudum atmazsa kurtaj olucam. Ins. O safhaya kalmamHoşgeldin cnm dr sonuçları ne oldu
Inş.takım kuralları gereği yeterli paylaşım gösterirsin cnm
Yoksa ne senin bize nede bizim sana bi faydamız olamıyor ne yazıkki
Doktorun verdigi diyet bu cnmSODALI olanı sandım
Deneyecem bakalım
Gözün aydın ne güzel olmuş beraber hasret giderirsiniz
O pantolonu hemen buluyosun canım kaç cm incelmen gerekiyor not al biyere ve her cuma giymeyi dene küçük hedefler asıl hedefe daha çabuk yakınlaştırıyor
Patlıcan yemeğini yoğurtla çok severim ben öyle yedim zaten doyuruyor beni
Az oldu ya
Tam yemeği ısıtıyordum biriyle tartıştım gereksiz birisi beni çıldırttı silsile halinde üstüste milletten hırsımı çıkardım sonrasında
Yemeği kapattım iştah felan kalmadı
Wuuuu menüye gel çok etkileyici:)
Bende izledim çullarla geziyorlar one öyle ya saçmanın ötesi gerçekten ama bülent taçmahalede çok şıktı şemsiyesini gördünmü danteldi
Ablam doğru söylemiş
Selülitler benimde dikkatimi çekti rütuş var kesin dedim kıskanarak
Ananas ha
Kesinlikle rabbim hepimize bu motivastonu enerjiyi versin inşallah
Afiyet olsun makarna fazla sanırım
Takip ettim biraz edibe o yuzden geldimTanıdığım iki kişiden biri doktor tavsiye ettiği için bir yıl ilaç kullandı sonra bırakınca hamile kaldı. Diğeri ilaç kullanmadı ama yine de sorun yaşamadan hamile kaldı. Tavsiyem zayıfla ve evliliği ve evlendikten sonra çocuk sahibi olmayı erteleme. Yaş erkenken pcos mucos herşey aşılır Allah'ın izniyle. Bildiğim kadarıyla o kistler adet öncesi çıkıp adet dönemiyle birlikte kayboluyor, nadir durumlarda kaybolmayan, büyük, ameliyat gerektiren durumlar oluyor. Ciddi birşey var mı diye korkma git doktora, bir arkadaşım ameliyat oldu, kısa bir süre sonra hamile kaldı, o da abartılacak birşey değil. Allah dermansız dert vermesin. Zaten ciddi birşey değilse sadece zayıfla derler diye tahmin ediyorum.
Komik bir anı anlatayım. Annem çok fazla adet düzensizliği yaşarmış. Nişanlıyken babama mektup yazmış. Benim çocuğum olmaz başkasıyla evlen diye. Babam bunu rahmetli babanneme anlatmış. O da bekar kız nereden bilecek çocuğu olup olmayacağını, boşuna telaş yapmayın demiş. Evlenir evlenmez peşpeşe üç çocukları olmuş istemeden. Annem üçüncüye hamile olduğunu öğrenince ağlamış biz bunu durduramayacağız ve galiba en az on çocuğumuz olacak diye:)
İyi gidiyorsun Tuba. Açlıktan uyuma problemi yaşamazsan bir günü daha başarılı bir şekilde kapatmış olacaksın. Hadi cuma -2 olsun inşallah. Yarın da hayırlı haberler bekliyoruz doktordan.
Haklısın Bahar düştüğüm yerden kalkıp devam etmekten başka çare yok. Zaten senin de çocuk için uyanık kaldığını okuyunca iyice utandım, ilahi işaret gibi. Hiç bir şeyin bahane olmayacağını anlamalıyım.
Tekrar hoşgeldin. Seni görmek ne güzel. Ben son yazıştığından beri cozuttum ama inşallah toparlarım diyeyim. Menün iyi bence ama mısır gevreği pek tavsiye edilmiyor hatırlatayım. Glisemik indeksi yüksekmiş, tekrar çabuk acıktırıyormuş. Belli sen sonrasında da dikkatli gitmişsin gerçi.
Sağol canım çok iyi geldi.
Çok ideal bir menü akşam da tavuk yediğini hayal edince tabi:)
Afiyet olsun. Komşu buluşması ve böyle bir menü, tek kelimeyle harika
Kıskançlık iyi bir şey değil insanı içten yiyip bitiriyor. Olumlu yönlerini görmeye çalış bence, bu duygudan kurtulmaya çalış hatta bunun için dua et. Akraba ilişkileri özellikle yakın akraba çok zor. Gerçekten büyük fedakarlık istiyor.
Afiyet olsun canım, yine çok başarılı.
Gözün aydın Merveciğim, inşallah ailenle güzel zaman geçirirsiniz.
5 mil mi!!! Menü de süper, tebrik ederim. Tek iradesiz ben miyim yaa
Çok güldüm Dilek. Malesef ben de çocuklarıma bunu yapıyorum galiba
Aynı eceye döndün sporsuz duramıyorsun:)sağol canım bitti kuzeyi öğle uykusuna yatiracaktim benim içim geçmiş ay ben uyumam ki bu düz midede bulanıyor ikigundur beni stres bastı
Ooo süpersin bugün bana spor yok canım istiyor ama yarına artık hevesimi sondurururum
Hadi bakalım bizde merak ediyoruz
Ay ne güzel
Hahaa dilek eski günler geldi aklıma
sevgili perşembe madem geldin edebilme gel al götür yağları bizden
Hoşgeldin canım seni görmek ne güzelTakip ettim biraz edibe o yuzden geldimToparla hadi bakalim. Ben fena gitmiyorum doktorun verdigi diyete uyuyorum. Doktor cocuklar oldugu icin pratik birseyler verdi. Ama hergun boyle deil tabi. Birde kilo vermeye deil de safra kesesini korumaya yardimci daha cok
Benimkide pili bitti bitecek lol olup duruyor bazen yeni pil almam lazımGötürcek götürcek
Geçen hafta tartılalara ne yaptıysanız bu haftada aynı şeyleri yapın :))
Alışveriş işi iptal yigen hasta olmuş cumartesi ye kaldıBen daha sallanırken dilek sporunu bile yapmış :))
Ne ciciler alacan fıstık
normal dogum mu yapmıştın canım aslında dogum sonrası 7 gun sonra ve 40 gun sonra bakıyorlar birşey kalmış mı diye geç fark etmişlerIns. Cnm doktor safra kesen normale donmus dedi verdigi beslenme programini uygulayacağım birde dogumda plasenta parcasi kalmis galiba rahimde yasadigim sikintilar o yüzden mis. Vucudum atmazsa kurtaj olucam. Ins. O safhaya kalmam
canım doktorun verdigi listeyi buraya eklersen ona göre yorum yaparızDoktorun verdigi diyet bu cnm
valla bende heyecan iyidir ayakta tutuyorAynı eceye döndün sporsuz duramıyorsun:)
Seviyorum kız bu perşembe heyecanını
kız pilini al bugun nolur ne olmazBenimkide pili bitti bitecek lol olup duruyor bazen yeni pil almam lazım
Ablam benim tartı daha güzel rakamlar gösterirdi bana da ah şu cuma kacamagini abartmasaydim
A
hadi bakalım aradgını bulursun inşallah gule gule giyAlışveriş işi iptal yigen hasta olmuş cumartesi ye kaldı
Ablam haşema ihtiyacım var bir tanede beyaz pantolon istiyorum
Gerisi ıvır zıvır fazla bı ihtiyacım yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?