- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.481
şarkımi soylemistikşiir mi yazmıştık
Benimkide pili bitti bitecek lol olup duruyor bazen yeni pil almam lazım
Ablam benim tartı daha güzel rakamlar gösterirdi bana da ah şu cuma kacamagini abartmasaydim
A
huuuhuuuu
nerde bu millet tek tek etiketleyecegim bak bu nasıl perşembe bu nasıl sessizlik
tmm ya yetti stres yaptıgımız bu haftada boyle olsun ne yapalım giden kardırNe bileyim ya bilsem aynısını yapcam
Aman pili ihmal etme
Tartı hiç hoş değil sessizliğe gömüldüm
Asayiş berkamal komıtanım herşey yolundahuuuhuuuu
nerde bu millet tek tek etiketleyecegim bak bu nasıl perşembe bu nasıl sessizlik
Gelmeyim oraya senin o tartının kafasını kırarım :))Tartı hiç hoş değil sessizliğe gömüldüm
aynen zuhal sultan benimde hedef uzakta görünsede kim bilir belki vucudum bi süpriz yapar canım hep mi ödem tutacak umudumu koruyorumAsayiş berkamal komıtanım herşey yolunda
Bu hafta hedefim tutmıyacak ama en azından eksi görüp haftayı boşa geçirmemiş olacam
Umut fakirin ekmeği bitanecimaynen zuhal sultan benimde hedef uzakta görünsede kim bilir belki vucudum bi süpriz yapar canım hep mi ödem tutacak umudumu koruyorum
Seni görmekten kusmamda :)))diğerleride olsa güzel olur hanikızlar salata yemekten evde salata malzemesş kalmamış uzak degil market baktım gölge olmuş yol biz oglumla sebze almaya gidiyoruz ben gelene kadar digerleride gelir galiba valla zuhal ablayla ben birbirimizi görmekten kusacagız
Allah şifa versin cnmIns. Cnm doktor safra kesen normale donmus dedi verdigi beslenme programini uygulayacağım birde dogumda plasenta parcasi kalmis galiba rahimde yasadigim sikintilar o yüzden mis. Vucudum atmazsa kurtaj olucam. Ins. O safhaya kalmam
çok şükür benim tartı 2.5 senedir tık demedi pili falanda bitmediBenimkide pili bitti bitecek lol olup duruyor bazen yeni pil almam lazım
Ablam benim tartı daha güzel rakamlar gösterirdi bana da ah şu cuma kacamagini abartmasaydim
A
yeğene geçmiş olsun cnmAlışveriş işi iptal yigen hasta olmuş cumartesi ye kaldı
Ablam haşema ihtiyacım var bir tanede beyaz pantolon istiyorum
Gerisi ıvır zıvır fazla bı ihtiyacım yok gibi
Canım sana inanıyoruz inanmasak yorum bile yapmayız başaracaksın ben eminimKızım gece 9 da yatıp 11 de kalktı yine. çocuk milleti düzeni bir günde bozabiliyor, anlamadım niye böyle yapıyor.Mefkurem ya kendimi tutamayıp yersem yine? Sen uyu orada ben burada diyeti bozuyorum ne olacak şimdi Kalkın kızlar bir şey yapın, dayak istiyorum ben yine
Şaka şaka bu gece mutfağa girip girip su içiyorum sadece. İnanıyorum bu hafta yine takım olarak dereceye gireceğiz. bunu bozmamak için kendimi tutuyorum. Siz de ona göre metabolizmalarınıza söz geçirin ne öyle benim gibi kaçamak da yapmıyorsunuz, menülerinize göre herkes en az -2 olsun lütfen. Yarın kahvaltıya davetliyim. Dün geceki hüsranla fena şeyler olabilirdi yine sayenizde kendimi tekrar iyi ve motive hissediyorum. Kahvaltıdan korkmuyorum, Dilek kadar başarılı savuşturamasam da az zararla atlatırım diye umutluyum.
@mefkurem'in motivasyon mesajları
askrhpozitif 'in aç aç uyuması
@ayulduzz 'ın komşularla mücadelesi
Habinar 'ın aldığım küçük beden pantolonu hatırlatması
acemihayat28 'in kendini spora vermesi
@befitlady 'nin pcos'a rağmen azmi
@seydan94 'ün mükemmel menüleri
@puffs'un sağlık problemlerine ve emzirmesine rağmen geri gelip mücadeleye devam etmesi
North River 'in benim gibi çocuk için uyanık kalmasına rağmen iradeli olması
@Poni Bon 'un zorlu bir rakip olup eşiyle tartışıp moral bozukluğu yaşamasına rağmen çok iyi menülerle gelmesi
Ne bileyim işte hepiniz iyi ki varsınız. Çok sevdim hepinizi. Acıktıkça mesaj atarım artık gece boyu benim cimcime uyuyana kadar...
Yarın hepimizin hayallerindeki kiloya biraz daha yaklaşacağı bir gün olması dileğiyle...
Zamanla gidilen davetlerde kendi salatanımyapıp içine peynir doğrayıp sofraya oturduğunda etrafındakilerin kıskanç gözlerle azmine olan hayranlığını hissettikçe dahada motive olacaksın demi :)edibecigim okadar çok hakediyor ki sağlıklı fit bir bedeni hiç bir sabote seni yolundan alikoymamali
Zamanla gidilen davette gelen misafirde diyetini bozmiycak yöntemler buluyorsun yeterki iradeni konuştur yeterki iplerin senin elinde olduğunu nefsine hissettir kuzum
Bizde seni seviyoruz diyet kardeşim:)
Ablama baksana ananas güzeli oldu çıktıGünaydınnnn azimli hatunlar
Yine bi sevgili perşembeyle başbaşayız :))
Son mermimizide bugün fırlatıp yarına galip gelecez inş.
Sıfır karbonlu Bol prolu bi gün olsun
Edibe12 kız edibe mesajının başını okurken kalbime inecekti :))gecede uyumadım keşke sayfaya girseydim diye
Sen dünkü mesajları fav yap böyle durumlarda yeni yazılmış gibi oku eniyisi :))
Ama yemediğine çoook sevindim cnm
Az kendine güvensen inan gerisi gelecek
Bi yiyip Bi yemediğimizde çevremizdekilerde kararlı olduğumuzu düşünmeyip israr ediyolar
Mesela bana geçen sefer, bisüre sonra yermisin demeyi bile bırakmışlardı bırak israr etmeyi
Nasıl olsa yemiceğini biliyoz diyolardı
Şu anda olgunlaşma dönemindesin
Hepimiz aynı yollardan geçtik
Sana olacak diyosak olacaktır :))hem senin yapabileceğine inanmasak niye bu kadar zamanımızı harcayıp dil dökelim :))
Az zarar falan değil bebeğim perşembe günü sıfır zararla atlatacaksın
amin canım evet çok tatlı cümlemizinkini inşallahAyyy ne tatlıdır şimdi o maşallah Allah bağışla
sın
Şimdi girdim eve canım doktora gittim ani şeker düşmesiymiş problemimacemihayat28 canım seni merak ediyorum
Ananasın faydalarını akşam paylaştımya bebeğim en başta çok iyi bi antioksidanmışAblama baksana ananas güzeli oldu çıktı
Gene ananasa bağlamıştır gününü eminim
Olsun tatlımKızlar sabahtan beri koşturuyorum
Yeminimi bozmak zorumda kaldım :)
Bu akşam Eşimin ortağının çocuğunun sünnet kınası var ve benim hiç giyeceğim bişey yok eşofmanla gidecek halimde yok mecburen kıyafet aldım kendime çnümüzdeki 3 düğündede aldığımı giyeceğim :)
Kaçamaksız devam ediyorum inşallah yarın güzel hayırlı haberlerle uyanmak dileğiyle yemek yapıp hazırlanacağım
Çok şükür tatlım önemli bişey yokmuşamin canım evet çok tatlı cümlemizinkini inşallah
Şimdi girdim eve canım doktora gittim ani şeker düşmesiymiş problemim
şeker tamamen yasak şekere vucudun ani bi tepki veriyor dedi ve beslenme düzenini kurman lazım diyetisyene ve psıkoloğa gitmen lazim dedi kilo gittikçe bu da gidicekmiş
özellikle psıkolog diyorumm dedi
d vitamini verdi bi de hap verdi ac karnına yarım başlayp tam içmeye başlıcam
bu işe yaramazsa başka bişi denicez dedi
diyetisyene pazartesi 9 a randevu aldım
ama psıkolog burda pahalı geldi 100 tl dedi diyetisyene de 100 vercem zaten daha uygun bi yer bakıcam
ınsulın dırenci flaan sınırda ama insulın direnci diyemeyız dedi
stres mutsuzluık ve anı sinirlernme var sanırım dedi o yuzden psıkologa yonlendırdı
ama
vitamin kullanıyormusun dedi halsız oldugumda b12alıyorum ama düzenli değil dedim
bakalm
North River askrhpozitif Habinar @ Mefkurem abla Edibe12 @ayulduzz ilginiz alakanız için teşekkür ederim
Çok şükür kötü bişi çıkmadıbelli bi sure ilaçkullancam hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?