- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.501
aynen ablam ama strees sıkıntı ve dert beni gerdi bi de sanırım geçen 2 hafta çok stres yaptımAnanasın faydalarını akşam paylaştımya bebeğim en başta çok iyi bi antioksidanmış
Bide ben kabuklarını atıyodum deli gibi artık onlarıda kaynatıp içicem
Olsun tatlım
Çok beğendiğin bişey olursa ilerde daralttırırsın
Çok şükür tatlım önemli bişey yokmuş
Sen ilaçlarını düzenli kullan beslenmene dikkat et zaten kilo verince hem psikolojik hem bedensel daha iyi hissedeceksin
Güzelim dertsiz insanmı var herkrsin kendine göre bi derdi tasası varaynen ablam ama strees sıkıntı ve dert beni gerdi bi de sanırım geçen 2 hafta çok stres yaptım
o da vr sanırım
bu hafta rahatım ama allah ne verirse artık die bkoyuldum tartı gunune
evet diyetısyen eşliğinde artık beslenmem bakalım inşallah fayda eder diyetisyen
yok abla testlerime göre bi liste oluşturcakmış zatenGüzelim dertsiz insanmı var herkrsin kendine göre bi derdi tasası var
Ama bazen oluruna bırakmak gerekiyor
Biz çatlasakda patlasakta herşey olacağına varıyor
Senin tek yapman gereken rakamlara takılmadan sağlıklı beslenip sporunu yapmak
Sen sabr eder inat edersen vücut pes eder :))
Diyetisyene gidincede saphira gibi aylık 1-2kilo hedefi demede karbon doldurmasın sana
Senin için 4-6kilo ideal olur şimdilik
Imtihan ne kadar zorlu olursa mükafatı okadar büyük olur bebeğimtabiki herkesin derdi var ama ben birz zor bi imtihandayım abla bazı konularda o da çok etkilişyor kilo verememe kadar
sigorta ödemiyomupsıkolog fiyatları uçmuş ya :S of off en uygun gittiğim yer geldi ama 200 tl harcama oluyor o da şimdilik iptal sanırım yaa beklşcem birz daha
Tugbacigim teşhis konulmuş şimdi sıra tedavideamin canım evet çok tatlı cümlemizinkini inşallah
Şimdi girdim eve canım doktora gittim ani şeker düşmesiymiş problemim
şeker tamamen yasak şekere vucudun ani bi tepki veriyor dedi ve beslenme düzenini kurman lazım diyetisyene ve psıkoloğa gitmen lazim dedi kilo gittikçe bu da gidicekmiş
özellikle psıkolog diyorumm dedi
d vitamini verdi bi de hap verdi ac karnına yarım başlayp tam içmeye başlıcam
bu işe yaramazsa başka bişi denicez dedi
diyetisyene pazartesi 9 a randevu aldım
ama psıkolog burda pahalı geldi 100 tl dedi diyetisyene de 100 vercem zaten daha uygun bi yer bakıcam
ınsulın dırenci flaan sınırda ama insulın direnci diyemeyız dedi
stres mutsuzluık ve anı sinirlernme var sanırım dedi o yuzden psıkologa yonlendırdı
ama
vitamin kullanıyormusun dedi halsız oldugumda b12alıyorum ama düzenli değil dedim
bakalm
@nanekekik @askrhpozitif @Habinar @Mefkurem abla @Edibe12 Fitt_anne ilginiz alakanız için teşekkür ederim
Çok şükür kötü bişi çıkmadıbelli bi sure ilaçkullancam hepsi bu
Aynen abla bazı hastanelerde sigorta karşılamıyor bu gittiğimde karşılıyor ,bi yer daha var orayıda arıcam şimdiImtihan ne kadar zorlu olursa mükafatı okadar büyük olur bebeğim
sigorta ödemiyomu
inşallah bi tanem ilaç kilo aldırıyormu onu arastırcam şimdi ama diyetisyenim iyi olursa içim ferah olucakTugbacigim teşhis konulmuş şimdi sıra tedavide
Bence çok güzel olucak şimdiden sonra tıkır tıkır kilolar gidecek bitanem
Bende birazdan filtre kahve içerimBende t.kahvemi içtim
Bugün güneş var çok şükür
Evi süpürüp bi 30 dk yürürüm belki
Saat 5 de gelecek olanlar var
Bizim kiracı çıkıyor onun bi tanıdığı varmış oturmak isteyen tanışmaya gelecekler
İştah artirirsada bile biz dizginleriz korkma senAynen abla bazı hastanelerde sigorta karşılamıyor bu gittiğimde karşılıyor ,bi yer daha var orayıda arıcam şimdi
inşallah bi tanem ilaç kilo aldırıyormu onu arastırcam şimdi ama diyetisyenim iyi olursa içim ferah olucak
Bende gelince bi ananas detoksa yapayım bakalım iyi gelicekmi banaAnanasın faydalarını akşam paylaştımya bebeğim en başta çok iyi bi antioksidanmış
Bide ben kabuklarını atıyodum deli gibi artık onlarıda kaynatıp içicem
Olsun tatlım
Çok beğendiğin bişey olursa ilerde daralttırırsın
Çok şükür tatlım önemli bişey yokmuş
Sen ilaçlarını düzenli kullan beslenmene dikkat et zaten kilo verince hem psikolojik hem bedensel daha iyi hissedeceksin
Güle güle giy nasıl bişey merak ettim kankaKızlar sabahtan beri koşturuyorum
Yeminimi bozmak zorumda kaldım :)
Bu akşam Eşimin ortağının çocuğunun sünnet kınası var ve benim hiç giyeceğim bişey yok eşofmanla gidecek halimde yok mecburen kıyafet aldım kendime çnümüzdeki 3 düğündede aldığımı giyeceğim :)
Kaçamaksız devam ediyorum inşallah yarın güzel hayırlı haberlerle uyanmak dileğiyle yemek yapıp hazırlanacağım
habişim yesem dünkü irademin verdiği gıbte ile bakışlardan daha mutlu olamazdım:)Canım sana inanıyoruz inanmasak yorum bile yapmayız başaracaksın ben eminim
Zamanla gidilen davetlerde kendi salatanımyapıp içine peynir doğrayıp sofraya oturduğunda etrafındakilerin kıskanç gözlerle azmine olan hayranlığını hissettikçe dahada motive olacaksın demi :)
Ablama baksana ananas güzeli oldu çıktı
Gene ananasa bağlamıştır gününü eminim :)
Ayy saol cnm sizi gormekte cok guzelHoşgeldin canım seni görmek ne güzel
Liste oldukca uzun cnm hergun uyguladikca yazarimnormal dogum mu yapmıştın canım aslında dogum sonrası 7 gun sonra ve 40 gun sonra bakıyorlar birşey kalmış mı diye geç fark etmişler
canım doktorun verdigi listeyi buraya eklersen ona göre yorum yaparız
valla bende heyecan iyidir ayakta tutuyor
ama spor beni sevmiyor mu ben mi çok yukleniyorum bilmiyorum hemen ödem yapıyor
kız pilini al bugun nolur ne olmaz
hadi bakalım aradgını bulursun inşallah gule gule giy
Gec deil aslinda 40 gunumuz gecen hafta doldu cnm sezeryan oldu cnmnormal dogum mu yapmıştın canım aslında dogum sonrası 7 gun sonra ve 40 gun sonra bakıyorlar birşey kalmış mı diye geç fark etmişler
canım doktorun verdigi listeyi buraya eklersen ona göre yorum yaparız
valla bende heyecan iyidir ayakta tutuyor
ama spor beni sevmiyor mu ben mi çok yukleniyorum bilmiyorum hemen ödem yapıyor
kız pilini al bugun nolur ne olmaz
hadi bakalım aradgını bulursun inşallah gule gule giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?