Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar 9. takıma nasıl katılabilirim ?
Hoşgeldin canım daha önce başka bi takımda yarıştınmı

Hayır forumda yeniyim. Kurallarınızı okudum. Yoğun bir işte çalışıyorum. Ama vakit buldukça girerim diye düşünüyorum buraya.

Malesef zor veriyorum abla ama kolay gelmiyor hani tıka basa yesem bı hafta alacağım bı kg oluyor verirken de alırken de pek yavaş

tmm ya yetti stres yaptıgımız bu haftada boyle olsun ne yapalım giden kardır

Doğru diyorsun da işte elde değil
Asayiş berkamal komıtanım herşey yolunda
Bu hafta hedefim tutmıyacak ama en azından eksi görüp haftayı boşa geçirmemiş olacam

Ne güzel bende haftaya inşallah diyorum
Gelmeyim oraya senin o tartının kafasını kırarım :))
Daha ne istiyomuş şımarık şey :))

Ne bileyim ya bi anlasam vallahi haftaya diyorum artıkın:)
Sanırım kaç hafta üst üste verdim bi de kilom hamile kalmadan önceki kiloma geldi nerdeyse bundan sonrası daha zorlicağını düşünüyordum zaten

Tatlım çok geçmiş olsun bak d vitamini eksikliği varsa o da kilo vermeni engeller diyetisyene gidince de yaz bakalım ne dicek kuzum allahtan büyük bişey yokmuş sağlıklı beslenme ve spor yani

psıkolog fiyatları uçmuş ya :S of off en uygun gittiğim yer geldi ama 200 tl harcama oluyor o da şimdilik iptal sanırım yaa beklşcem birz daha

Hey maşallah neyse bılmuşsun uygun git canım
Ama şunu unutma Tuba bak herkesin sorunu var güzelim çeşit çeşit ben ne sorunlar yaşadım ne sıkıntılar ne üzüntüler ama ayakta olmak zorundayız sevdiklerimiz için kendimiz için hala yaşıyorum Allah beterinden saklasın de her zaman beterin beteri vardır

arkadaşlar ekibe katılmak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz bana :)

Merhaba ilk sayfada kurallarımız var bi göz at istersen sonra bi de kendini tanıtırmısın

23 yaşındayım. Yoğun bir şekilde çalışıyorum ama yine de vakit ayırabiliyorum sosyal medyaya. O sebeple çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum kuralları okudum. Kendim şuan zaten diyet yapıyor gibiyim. Diyetkapımda.com ile çalışıyorum. Haftaiçi öğle yemeğimi ve 1 ara öğünümü onlar hazırlayarak gönderiyorlar onun dışında kahvaltılarım düzenli oluyor, akşam yemeklerim bazen değişkenlik gösteriyor. Arkadaşlarımla olacaksam yemek saatlerim ve içeriği biraz değişiyor yine sağlıklı şeyler yiyorum ama kalori hesabı biraz değişiyor. Her gün akşam spor salonuna gidiyorum, randevum varsa haftada en az 4 gün oluyor bu süre. Bu şekilde. Fakat belirgin fazla bir kilom olmadığı için kilo verme hızım yavaş, daha çok kas yapıyorum kardiyo + cross fit çalışıyorum. Şuan güncel kilom 62.8 . Basen bölgesindeki yağları yakıp kas ağırlığımı artırma üzerine beslenerek spor yapmaktayım.

Cok saol cnm

Hosgeldin cnm kilo olarak iyi durumdasin en kisa zamnda hedefine ulasirsin umarim..

Seni görmekten kusmamda :)))diğerleride olsa güzel olur hani

Akşam menüde ne vardıki çiğ sebzede biraz su tutuyorya
Salata tavuk var abla yine
Niye böyle diyorsun abla boşver farkı filan sen her taktığı bana mı sakladın yahu ;(
Kendi kendime coşuyom burda
Yettim halaya
Kız bende dedim yedi herhalde Allah seni güle güle giy
inusilin direnci olmaması güzel ama buna rağmen kilodan dolayı metformin türevi vermiştir glifor gibi

tabiki herkesin derdi var ama ben birz zor bi imtihandayım abla bazı konularda o da çok etkilişyor kilo verememe kadar
Kız valla catliycam neymiş bu dert
Hayırlı biri gelir inşallah
aldırmaz canım tahmin ettiğim ilaç kesin ilk etapta mide bulantısı diare yapar yemek arasında alırsan sorun olmaz

Bende Şeyda canım yaşıtız iki minik bebeğim var çok iyi bir düzen kurmuşsun bence tebrik ederim öncelikle merak ettim ne iş yapıyorsun
Bi de boyun kaç canım acaba ? Kilon fena değil gibi aynı kilolardayız nerdeyse

hastalığıma dair bir makale canım net çıkmamış

Anladım canım ne ilacı verdi d vitamini dışında

hoşgeldin canım ben bahar 31yasindayim hedefin vücuduna şekil vermek anlaşılan bizde senden tiyolari alırız artık basen yok etmek için
Kuralları okumussun vakitte ayirabilecegini söylüyorsun ee daha ne olsun

Boy : 160 cm , Mühendislik firmasında çalışıyorum. Yoğun eğlenceli :)

hoşgeldin canım ben bahar 31yasindayim hedefin vücuduna şekil vermek anlaşılan bizde senden tiyolari alırız artık basen yok etmek için
Kuralları okumussun vakitte ayirabilecegini söylüyorsun ee daha ne olsun

Evet, bildiğim her şeyi paylaşmaya hazırım bende :)

kızlar bi tane özelde buldum 50 tl yasasın ssk çalışanına gidicem sanırım buna ayy ucuz bulunca mutlu oldum :)
çarsambaya randevu alıyım barı öğlene işe yarar belki
seans kişiye baglıymıs
Bizede verirsin tüyoları oh mis

Erken kapattım aksamı mefkuşumu dinleyim dedim

Kahvaltı 12:00 salatalık domates
2 yumurta li bol baharatlı omlet
1 ceviz
3 zeytin
Biber
4 topik peynir
Birazda beyaz peynir
2 tane olmamış kayısı

Akşam 6:00
Domates salatalık
Biber
Baharatlı yoğurt
Kocaman tabak vicdan çorbası

Soda 1kahve 3lt su 3 bardak bitki çayı
40dk evde kardio

Meraba canım senin gibi işin ehli birini aramızda görmek mutlu eder bizi
Ben dilek 33 yaşındayim 12 yaşında oğlum 7 yaşında bir kız anasiyim .1.68 boy 67 kilodayim hedef 60 hep birlikte başaracağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…