- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #208.521
Hoşgeldin canım daha önce başka bi takımda yarıştınmıarkadaşlar ekibe katılmak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz bana :)
Hoşgeldin canım daha önce başka bi takımda yarıştınmı
Malesef zor veriyorum abla ama kolay gelmiyor hani tıka basa yesem bı hafta alacağım bı kg oluyor verirken de alırken de pek yavaşUmut fakirin ekmeği bitanecim
Bu kiloları vermek için başka çarede yok zaten
Hele sen Bu hafta o kadar artıdan kurtuldunya daha ne olsun
Tartıya selam söyle bi güzellik yapsın artık :))
Senin azmine sabrına spor aşkına hayranım
Belki ben bukadar sabırlı olamazdım
Senin verdiğin kilo çok daha değerli
Nakış gibi ilmek ilmek dokuyarak veriyosun
tmm ya yetti stres yaptıgımız bu haftada boyle olsun ne yapalım giden kardır
Asayiş berkamal komıtanım herşey yolunda
Bu hafta hedefim tutmıyacak ama en azından eksi görüp haftayı boşa geçirmemiş olacam
Gelmeyim oraya senin o tartının kafasını kırarım :))
Daha ne istiyomuş şımarık şey :))
amin canım evet çok tatlı cümlemizinkini inşallah
Şimdi girdim eve canım doktora gittim ani şeker düşmesiymiş problemim
şeker tamamen yasak şekere vucudun ani bi tepki veriyor dedi ve beslenme düzenini kurman lazım diyetisyene ve psıkoloğa gitmen lazim dedi kilo gittikçe bu da gidicekmiş
özellikle psıkolog diyorumm dedi
d vitamini verdi bi de hap verdi ac karnına yarım başlayp tam içmeye başlıcam
bu işe yaramazsa başka bişi denicez dedi
diyetisyene pazartesi 9 a randevu aldım
ama psıkolog burda pahalı geldi 100 tl dedi diyetisyene de 100 vercem zaten daha uygun bi yer bakıcam
ınsulın dırenci flaan sınırda ama insulın direnci diyemeyız dedi
stres mutsuzluık ve anı sinirlernme var sanırım dedi o yuzden psıkologa yonlendırdı
ama
vitamin kullanıyormusun dedi halsız oldugumda b12alıyorum ama düzenli değil dedim
bakalm
North River @askrhpozitif Habinar @@mefkurem abla @Edibe12 Fitt_anne ilginiz alakanız için teşekkür ederim
Çok şükür kötü bişi çıkmadıbelli bi sure ilaçkullancam hepsi bu
psıkolog fiyatları uçmuş ya :S of off en uygun gittiğim yer geldi ama 200 tl harcama oluyor o da şimdilik iptal sanırım yaa beklşcem birz daha
arkadaşlar ekibe katılmak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz bana :)
Ne bu canımEki Görüntüle 2020386
Bakalm arastirmalara gore kilo veriliyormus
Bide sekr riski icin veriliyormus sanirim
Cok saol cnmAllah şifa versin cnm
Ben safrakesesi falan diyince taş var zannettim
çok şükür benim tartı 2.5 senedir tık demedi pili falanda bitmedi
Tek cuma kalsaydı sen onu hallederdin ya İŞTE....
yeğene geçmiş olsun cnm
Aslında mayo türleri sezon dışı daha ucuz olur keşke önceden alsaydın
Hosgeldin cnm kilo olarak iyi durumdasin en kisa zamnda hedefine ulasirsin umarim..23 yaşındayım. Yoğun bir şekilde çalışıyorum ama yine de vakit ayırabiliyorum sosyal medyaya. O sebeple çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum kuralları okudum. Kendim şuan zaten diyet yapıyor gibiyim. Diyetkapımda.com ile çalışıyorum. Haftaiçi öğle yemeğimi ve 1 ara öğünümü onlar hazırlayarak gönderiyorlar onun dışında kahvaltılarım düzenli oluyor, akşam yemeklerim bazen değişkenlik gösteriyor. Arkadaşlarımla olacaksam yemek saatlerim ve içeriği biraz değişiyor yine sağlıklı şeyler yiyorum ama kalori hesabı biraz değişiyor. Her gün akşam spor salonuna gidiyorum, randevum varsa haftada en az 4 gün oluyor bu süre. Bu şekilde. Fakat belirgin fazla bir kilom olmadığı için kilo verme hızım yavaş, daha çok kas yapıyorum kardiyo + cross fit çalışıyorum. Şuan güncel kilom 62.8 . Basen bölgesindeki yağları yakıp kas ağırlığımı artırma üzerine beslenerek spor yapmaktayım.
Salata tavuk var abla yineSeni görmekten kusmamda :)))diğerleride olsa güzel olur hani
Akşam menüde ne vardıki çiğ sebzede biraz su tutuyorya
Niye böyle diyorsun abla boşver farkı filan sen her taktığı bana mı sakladın yahu ;(Önümüzdeki haftaki sevgili rakibemNorth River
Haftaya ortalık şenlenecek
Nasıl rakip olunurmuş görsün millet
Şimdi böyle tembel olduğuma bakma haftaya sporda da sana kafa tutacam
(Eş durumundan koçluk talep ediyorum)
Bide bu hafta hedef tutmıcağı için haftaya farkı kapatmak lazım
Yettim halayaKendi kendime coşuyom burda
Kız bende dedim yedi herhalde Allah seni güle güle giyKızlar sabahtan beri koşturuyorum
Yeminimi bozmak zorumda kaldım :)
Bu akşam Eşimin ortağının çocuğunun sünnet kınası var ve benim hiç giyeceğim bişey yok eşofmanla gidecek halimde yok mecburen kıyafet aldım kendime çnümüzdeki 3 düğündede aldığımı giyeceğim :)
Kaçamaksız devam ediyorum inşallah yarın güzel hayırlı haberlerle uyanmak dileğiyle yemek yapıp hazırlanacağım
inusilin direnci olmaması güzel ama buna rağmen kilodan dolayı metformin türevi vermiştir glifor gibiamin canım evet çok tatlı cümlemizinkini inşallah
Şimdi girdim eve canım doktora gittim ani şeker düşmesiymiş problemim
şeker tamamen yasak şekere vucudun ani bi tepki veriyor dedi ve beslenme düzenini kurman lazım diyetisyene ve psıkoloğa gitmen lazim dedi kilo gittikçe bu da gidicekmiş
özellikle psıkolog diyorumm dedi
d vitamini verdi bi de hap verdi ac karnına yarım başlayp tam içmeye başlıcam
bu işe yaramazsa başka bişi denicez dedi
diyetisyene pazartesi 9 a randevu aldım
ama psıkolog burda pahalı geldi 100 tl dedi diyetisyene de 100 vercem zaten daha uygun bi yer bakıcam
ınsulın dırenci flaan sınırda ama insulın direnci diyemeyız dedi
stres mutsuzluık ve anı sinirlernme var sanırım dedi o yuzden psıkologa yonlendırdı
ama
vitamin kullanıyormusun dedi halsız oldugumda b12alıyorum ama düzenli değil dedim
bakalm
North River @askrhpozitif Habinar @@mefkurem abla @Edibe12 Fitt_anne ilginiz alakanız için teşekkür ederim
Çok şükür kötü bişi çıkmadıbelli bi sure ilaçkullancam hepsi bu
Kız valla catliycam neymiş bu derttabiki herkesin derdi var ama ben birz zor bi imtihandayım abla bazı konularda o da çok etkilişyor kilo verememe kadar
Hayırlı biri gelir inşallahBende t.kahvemi içtim
Bugün güneş var çok şükür
Evi süpürüp bi 30 dk yürürüm belki
Saat 5 de gelecek olanlar var
Bizim kiracı çıkıyor onun bi tanıdığı varmış oturmak isteyen tanışmaya gelecekler
aldırmaz canım tahmin ettiğim ilaç kesin ilk etapta mide bulantısı diare yapar yemek arasında alırsan sorun olmazAynen abla bazı hastanelerde sigorta karşılamıyor bu gittiğimde karşılıyor ,bi yer daha var orayıda arıcam şimdi
inşallah bi tanem ilaç kilo aldırıyormu onu arastırcam şimdi ama diyetisyenim iyi olursa içim ferah olucak
hastalığıma dair bir makale canım net çıkmamışNe bu canım
23 yaşındayım. Yoğun bir şekilde çalışıyorum ama yine de vakit ayırabiliyorum sosyal medyaya. O sebeple çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum kuralları okudum. Kendim şuan zaten diyet yapıyor gibiyim. Diyetkapımda.com ile çalışıyorum. Haftaiçi öğle yemeğimi ve 1 ara öğünümü onlar hazırlayarak gönderiyorlar onun dışında kahvaltılarım düzenli oluyor, akşam yemeklerim bazen değişkenlik gösteriyor. Arkadaşlarımla olacaksam yemek saatlerim ve içeriği biraz değişiyor yine sağlıklı şeyler yiyorum ama kalori hesabı biraz değişiyor. Her gün akşam spor salonuna gidiyorum, randevum varsa haftada en az 4 gün oluyor bu süre. Bu şekilde. Fakat belirgin fazla bir kilom olmadığı için kilo verme hızım yavaş, daha çok kas yapıyorum kardiyo + cross fit çalışıyorum. Şuan güncel kilom 62.8 . Basen bölgesindeki yağları yakıp kas ağırlığımı artırma üzerine beslenerek spor yapmaktayım.
hastalığıma dair bir makale canım net çıkmamış
hoşgeldin canım ben bahar 31yasindayim hedefin vücuduna şekil vermek anlaşılan bizde senden tiyolari alırız artık basen yok etmek için23 yaşındayım. Yoğun bir şekilde çalışıyorum ama yine de vakit ayırabiliyorum sosyal medyaya. O sebeple çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum kuralları okudum. Kendim şuan zaten diyet yapıyor gibiyim. Diyetkapımda.com ile çalışıyorum. Haftaiçi öğle yemeğimi ve 1 ara öğünümü onlar hazırlayarak gönderiyorlar onun dışında kahvaltılarım düzenli oluyor, akşam yemeklerim bazen değişkenlik gösteriyor. Arkadaşlarımla olacaksam yemek saatlerim ve içeriği biraz değişiyor yine sağlıklı şeyler yiyorum ama kalori hesabı biraz değişiyor. Her gün akşam spor salonuna gidiyorum, randevum varsa haftada en az 4 gün oluyor bu süre. Bu şekilde. Fakat belirgin fazla bir kilom olmadığı için kilo verme hızım yavaş, daha çok kas yapıyorum kardiyo + cross fit çalışıyorum. Şuan güncel kilom 62.8 . Basen bölgesindeki yağları yakıp kas ağırlığımı artırma üzerine beslenerek spor yapmaktayım.
Bende Şeyda canım yaşıtız iki minik bebeğim var çok iyi bir düzen kurmuşsun bence tebrik ederim öncelikle merak ettim ne iş yapıyorsun
Bi de boyun kaç canım acaba ? Kilon fena değil gibi aynı kilolardayız nerdeyse
Anladım canım ne ilacı verdi d vitamini dışında
hoşgeldin canım ben bahar 31yasindayim hedefin vücuduna şekil vermek anlaşılan bizde senden tiyolari alırız artık basen yok etmek için
Kuralları okumussun vakitte ayirabilecegini söylüyorsun ee daha ne olsun
Bizede verirsin tüyoları oh miskızlar bi tane özelde buldum 50 tlyasasın ssk çalışanına gidicem sanırım buna ayy ucuz bulunca mutlu oldum :)
çarsambaya randevu alıyım barı öğlene işe yarar belki
seans kişiye baglıymıs
Bende verirken de hızlı alırken de hızlı alıyorum ne hikmetse:)Malesef zor veriyorum abla ama kolay gelmiyor hani tıka basa yesem bı hafta alacağım bı kg oluyor verirken de alırken de pek yavaş
Meraba canım senin gibi işin ehli birini aramızda görmek mutlu eder bizi23 yaşındayım. Yoğun bir şekilde çalışıyorum ama yine de vakit ayırabiliyorum sosyal medyaya. O sebeple çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum kuralları okudum. Kendim şuan zaten diyet yapıyor gibiyim. Diyetkapımda.com ile çalışıyorum. Haftaiçi öğle yemeğimi ve 1 ara öğünümü onlar hazırlayarak gönderiyorlar onun dışında kahvaltılarım düzenli oluyor, akşam yemeklerim bazen değişkenlik gösteriyor. Arkadaşlarımla olacaksam yemek saatlerim ve içeriği biraz değişiyor yine sağlıklı şeyler yiyorum ama kalori hesabı biraz değişiyor. Her gün akşam spor salonuna gidiyorum, randevum varsa haftada en az 4 gün oluyor bu süre. Bu şekilde. Fakat belirgin fazla bir kilom olmadığı için kilo verme hızım yavaş, daha çok kas yapıyorum kardiyo + cross fit çalışıyorum. Şuan güncel kilom 62.8 . Basen bölgesindeki yağları yakıp kas ağırlığımı artırma üzerine beslenerek spor yapmaktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?