Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hemen başbakanın üstüne at adam daha yeni dedi senin küçügün ne kadarlık
kadir gecesinde tam 1 yaşında...başbakan bayağıdır söylüyo o lafı..en azından ben hamile kalmadan söylemiştir büyük olasılıklatevafuk oldu:))

Son düzenleyen: Moderatör:
fadime cuma kilo bildirimi yapcanmı bacım?..mümkünse yap..hatta mümkün değilsede yap..
ali kaptan benim kilomla alay etmiş daha yeni gördüm kendi 1 çocuk dogurmuş bu kiloya gelmiş 4 çocuk dogururursa 35 yaşına gelirse 2kişide yanında gezdirsin yanında onu kaldırmak için

Son düzenleme:
ali kaptan benim kilomla alay etmiş daha yeni gördüm kendi 1 çocuk dogurmuş bu kiloya gelmiş 4 çocuk dogururursa 35 yaşına gelirse 2kişide yanında gezdirsin yanında onu kaldırmak için

Ana alı kaptan kım doverım onu valla öyle bir gecer zamandakı alı kaptanmı ???? Ne alaka yaa kafamı karıstırdınız kızlarrr :)))

fadime cuma kilo bildirimi yapcanmı bacım?..mümkünse yap..hatta mümkün değilsede yap..
kilo verdigimi gören olursa artık bu sefer ne kurallar koyar merak ediyorum aslında kilo nasıl verilirmiş onu göstermek için gitmiyorum bazıları sevinmicek ama napalım .o yazıyı yazmadan önce çok düşüncekti ben böyle damarıma basılınca herşey yapabilen bir insanım ALLAHA ŞÜKÜR 20 YAŞINDA KIZIM KIZIMLA YANYANA GEZİNCE KARDEŞİNMİ DERLER BİDE KİLOMU VERİNCE FOTOMU KOYARIM ANALI KIZLARIMLA

Son düzenleme:
vaaayyyyyy...kıskandırcen bizi heee....koy bacım kim tutar seni...burası kimsenin babasının topiği değil , kimse kimseyi kafasına göre kovamaz...kilo veremeynler gidecekse ben bir liste hazırlarım memnuniyetle

artık uzatmasak su muhabbetı yaa burası kavga edılecek tartısılacak bı yermı ? Herkezın bunyesı farklı ılac kullandıgın cıkmıstır aklından bosverın artık gerıldık yeterınce zaten

Yaaa karnım agrıyor Kasıklarımda hastalanıcammı ne ?

artık magazin yok kilo var
senin günlerin yaklaştımıki

goood morning kızlar bugün yogunummm bi türlü girdim geçmişi okumayı bitiremedim geldim anca gelebilsim napıyonuz bakimmm
karnı acıkan varmıııııııı

edda hoşgeldin bacımmmm....

hoşşşbuldummmmm

amaaa olmazkiii ben şimdi dün akşam yerdiğim kızartmalardan bahsetmiycemmiiii

neyse basladıgımda 80 dım dun sahurdan once tartıldım 78.8 cıktım 3 gunde 1.2 normale göre az verdım sanırım

süperr gidiyo az dfeğil murchhh böyle gşiderse baya verecennn :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…