- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.861
istemediğin kadar..hopidicik senin kaç çocuk vardı
hemen başbakanın üstüne at adam daha yeni dedi senin küçügün ne kadarlıkistemediğin kadar..üç tane bacım. ..başbakana uyduk 3 dene yaptık ..yapmaz olaydım, 3 saatlik uykuyla duruyorum...
kadir gecesinde tam 1 yaşında...başbakan bayağıdır söylüyo o lafı..en azından ben hamile kalmadan söylemiştir büyük olasılıklahemen başbakanın üstüne at adam daha yeni dedi senin küçügün ne kadarlık
ali kaptan benim kilomla alay etmiş daha yeni gördüm kendi 1 çocuk dogurmuş bu kiloya gelmiş 4 çocuk dogururursa 35 yaşına gelirse 2kişide yanında gezdirsin yanında onu kaldırmak içinfadime cuma kilo bildirimi yapcanmı bacım?..mümkünse yap..hatta mümkün değilsede yap..
murç menün güzel canım..birde ben yazsam menümü var yaa.....offfff..
ali kaptan benim kilomla alay etmiş daha yeni gördüm kendi 1 çocuk dogurmuş bu kiloya gelmiş 4 çocuk dogururursa 35 yaşına gelirse 2kişide yanında gezdirsin yanında onu kaldırmak için
kilo verdigimi gören olursa artık bu sefer ne kurallar koyar merak ediyorum aslında kilo nasıl verilirmiş onu göstermek için gitmiyorum bazıları sevinmicek ama napalım .o yazıyı yazmadan önce çok düşüncekti ben böyle damarıma basılınca herşey yapabilen bir insanım ALLAHA ŞÜKÜR 20 YAŞINDA KIZIM KIZIMLA YANYANA GEZİNCE KARDEŞİNMİ DERLER BİDE KİLOMU VERİNCE FOTOMU KOYARIM ANALI KIZLARIMLAfadime cuma kilo bildirimi yapcanmı bacım?..mümkünse yap..hatta mümkün değilsede yap..
Ana alı kaptan kım doverım onu valla öyle bir gecer zamandakı alı kaptanmı ???? Ne alaka yaa kafamı karıstırdınız kızlarrr :)))[/QU
yukarda bana demişya den 100.5 le başladı halen 98 kilosun demiş kendi rekor kırmış ya ona okadar açıklama yaptım antideprasan kullanıyorum kilo veremiyorum dedim dr dedi bana kilo alma yeter veremesin dedi 2 haftadır dr ilaca ara verdi migren ilacı verdi ikisi aynı anda kullanılmıyormuş .ilacı kestim kilolar kendiliginden gidiyor zaten dikkat ediyorum z
git ALLAH KABUL ETSİNHUUUUUUU....uyudunuzmu yaw..hoppiş giderkomşuda mukabele var..sonra görüşürüz..
vaaayyyyyy...kıskandırcen bizi heee....koy bacım kim tutar seni...burası kimsenin babasının topiği değil , kimse kimseyi kafasına göre kovamaz...kilo veremeynler gidecekse ben bir liste hazırlarım memnuniyetlekilo verdigimi gören olursa artık bu sefer ne kurallar koyar merak ediyorum aslında kilo nasıl verilirmiş onu göstermek için gitmiyorum bazıları sevinmicek ama napalım .o yazıyı yazmadan önce çok düşüncekti ben böyle damarıma basılınca herşey yapabilen bir insanım ALLAHA ŞÜKÜR 20 YAŞINDA KIZIM KIZIMLA YANYANA GEZİNCE KARDEŞİNMİ DERLER BİDE KİLOMU VERİNCE FOTOMU KOYARIM ANALI KIZLARIMLA
artık magazin yok kilo varartık uzatmasak su muhabbetı yaa burası kavga edılecek tartısılacak bı yermı ? Herkezın bunyesı farklı ılac kullandıgın cıkmıstır aklından bosverın artık gerıldık yeterınce zaten
Yaaa karnım agrıyorKasıklarımda hastalanıcammı ne ?
artık magazin yok kilo var
senin günlerin yaklaştımıki
edda hoşgeldin bacımmmm....
triptofan kız özelden banada at faceni ekleyeyim seni.. Istersen tabi.. :26:
Fatma_issever ile ilgili yorumna gelince, bende cok begendim maşallah çok güzelsin fatma.. Tü tü tü :))
edda da geldi artık dır dır, cır cır, kaçamak menülerini okuruz
neyse basladıgımda 80 dım dun sahurdan once tartıldım 78.8 cıktım 3 gunde 1.2 normale göre az verdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?